- 21 Kasım 2022
- 692
- 781
- 33
39+1 i beklesek mi dedi doktor. Araya bayram giriyor. Tansiyon problemim var. Ne olur olmaz bilemedim. Bir de bebek son 1 haftadır alt tarafıma bir baskı yapıyor. Doğum kanalındaymış zaten. 38+1 i hemen kabul ettim.38+1 erken değil bence. Benimde 38+2 de alınacak herhangi bir sıkıntımız da yok. Normal bir tarih demekki :)
Supersin, hayirli dogumlar olsunBen de çantamı hazırladım kendi kuaför bakımlarımı hallettim hazırım 2 hazirana9 ay nerdeyse hergün yemek yaptım bugün kapadım mutfağı artık , 5 gün okula 2 gün spora götürdüm çocuğumu, bilimum park ve gezmeler tozmalarla artık 2024-2025 sezonunu kapatıp yaz ı açıyorum
Ikinci gun izin vermisti doktorum bana, cok cok Iyi gelmisti. Su gecirmez bant takiyorlar zaten 10 gun oyle durdu sorunsuz.O zaman alayım bende bulunsun yanımda havlu verileceğini sanmıyorum ameliyat sonrasi duşa izin verilirse çok iyi olur ben havluyu da koyayım sorarım o zaman
Teşekkür ederim hepimin hayıelı olsunSupersin, hayirli dogumlar olsun
Benim tempo da ayni, evden yaptigim bir is var galiba haziranda tamamen kapatacagim ben de. Yemek yapmak ata sporu, ona devam doguma kdr
Aminn inşallahAy aynı gün doğumumuzinşallah ikimizinde çok güzel geçer . Bende aynı şekilde kalan 2 günü kendime tatil ilan ettim
Yaa bana da yıkansın demiştii dr çok iyiydii gerçekten rahatllatıyor. Sizde de öylemi bilmiyorum ama sanki unutmuşum ben bazı şeyleri silmiş hafızam hiç ağrı sızı hatırlamıyorum her fotoda gülüyorum hep ayaktayım falan bu da böyle olur umarıIkinci gun izin vermisti doktorum bana, cok cok Iyi gelmisti. Su gecirmez bant takiyorlar zaten 10 gun oyle durdu sorunsuz.
Sabahlık da koydum ben, ve belki üşürüm diye bir omuz şalı aldım, bazen kansızlıktan titreme derecesinde üşünebiliyor. Kişisel eşyalar diş fırçası, macunu, tarak, toka. Bir de yeri gelmişken “Fatma ana eli otu” ya da bazen “Meryem ana eli otu” diye söylenen bir kuru ot var, aktarlarda satılıyor. Onu da alıyorum yanıma. Doğuma başlarken hamile kişinin niyetiyle o ot suya konuluyor, kuru ot yavaş yavaş kendisi ıslanıp yaşarıp açılmaya başlıyor, bu sayede rahmin de açıldığına inanılıyor, doğum kolay olsun diye yapılan bir gelenek. Ama sezaryende nasıl yapılır onu bilmiyorum. Bir de hurma zemzem alırım. Hurma, hem kendim için sütüm olsun diye, hem de bebeğimin ilk sütünden önce damağına Tahnik sünnetini yapmak için. Zemzemi de şifa niyetine içerim arada diye almak istedim. Ayrıca hastanelerde hoşaf filan veriliyor bazen ama olmazsa diye bir büyük kavanoza ya da termosa evde yapıp götürebilirsiniz, hoşaf da sütün gelmesi için iyi. Aklıma şu an bunlar geldi. Kettle kahve hiç düşünmedim, o ne için?B brcubrcu0101 senin yerini ben aldım bugünlük
Bir soru daha geliyor kızlar
Kendiniz için çantaya neler koydunuz bebişi hallettim kendime başörtü depend 2 pijama takımı 1 emzirme sütyeni çorap ıslak mendil peçete tuvalet kağıdı kettle kahve çay bardak koydum iç çamaşırı ve atlet alacam terlik giyip gidecem başka ne koymalıyım
Çok teşekkür ederim o ottan hamile kalmak için Mekke'den getirilmişti bana suya koyup suyunu içmiştim sezeryan ama yine alayım yanıma zemzemde hazırlamıştım unutmadan koyayım hurma kurtlanir diye şuan dolapta dursun inşallah unutmam son gün koyarımSabahlık da koydum ben, ve belki üşürüm diye bir omuz şalı aldım, bazen kansızlıktan titreme derecesinde üşünebiliyor. Kişisel eşyalar diş fırçası, macunu, tarak, toka. Bir de yeri gelmişken “Fatma ana eli otu” ya da bazen “Meryem ana eli otu” diye söylenen bir kuru ot var, aktarlarda satılıyor. Onu da alıyorum yanıma. Doğuma başlarken hamile kişinin niyetiyle o ot suya konuluyor, kuru ot yavaş yavaş kendisi ıslanıp yaşarıp açılmaya başlıyor, bu sayede rahmin de açıldığına inanılıyor, doğum kolay olsun diye yapılan bir gelenek. Ama sezaryende nasıl yapılır onu bilmiyorum. Bir de hurma zemzem alırım. Hurma, hem kendim için sütüm olsun diye, hem de bebeğimin ilk sütünden önce damağına Tahnik sünnetini yapmak için. Zemzemi de şifa niyetine içerim arada diye almak istedim. Ayrıca hastanelerde hoşaf filan veriliyor bazen ama olmazsa diye bir büyük kavanoza ya da termosa evde yapıp götürebilirsiniz, hoşaf da sütün gelmesi için iyi. Aklıma şu an bunlar geldi. Kettle kahve hiç düşünmedim, o ne için?
Amin inşallah. 9 da benimAminn inşallahen başından beri beraberiz destek olduk birbirimize arka arkaya veririz güzel haberleri sizin erken benden 9 da dimi ,benim 11 de hastane uzak diye dr geçe veriyim rahat gelin dedi su gibi geçsin herkesin doğumu inşallah
Evet, bende de o var kokusu kalmıyor pek zaten. Duş alırım muhtemelen zaten odada vardı ama yine de sıcaklara denk geliyoruz, hormonlar da ilk şokunu yaşayacak muhtemelen o sebeple biraz fazla terleme oluyormuşYaaa evet de lohusalık da çok ter oluyor yine yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla, Siveninun doğal icerikli roll onunu aldım o yüzden
Başınız sağolsun . Rabbim sabırlar versinDün öğle saatlerinde bebeğimi kaybettik olmadı tutunamadı yavrum iki gün savaştı olmadı
O hemşire yavru kedinin bile inek sütünü sindiremediğini bilmiyor mu acabaValla anlamadım. Sağlık ocağındaki hemşiremiz bu marka alın güzel dedi. Aldık bir heyecan. Hastanedeki hemşire keçi sütü var ya neyse filan dedi. Artık aldık yapacak bir şey yok. İnşallah dediğiniz gibi olur. Zaten 38+1 erken mi sezeryanla diye düşünmekten bir hal oldumbir de bunu düşünemicem.
Sağol canım ben çok iyiyim şükür. Meme reddi yaşıyoruz biraz onunla ugrasıyorum kuvezde biberona alışmış hala sağıp vermek zorumda kalıyorum doymuyor emerse . Bebek 2500 oldu yarın kontrol var bakalım inşallah sorunsu geçer. Sen nasılsın?Ayyyy çok sevindim canım. Sen nasılsın peki, bebek nasıl, toparlandı mi biraz
Canım sende sanki bu haftalarda doğum yapmıştın . Ne kadarlık doğdu . Küvezde ne kadar kaldı .Sağol canım ben çok iyiyim şükür. Meme reddi yaşıyoruz biraz onunla ugrasıyorum kuvezde biberona alışmış hala sağıp vermek zorumda kalıyorum doymuyor emerse . Bebek 2500 oldu yarın kontrol var bakalım inşallah sorunsu geçer. Sen nasılsın?
Dualarım sizinle çabuk çıkar hiç merak etmeyin haftanız güzel biran önce kavusn inşallahSelam kızlar ben de doğum yaptım . Bebeklerimi küveze aldılar . Duanızı eksik etmeyin .
Doğrudur ah ah sormayın. Herkesin bir fikri var bizlerde ortada dinliyoruz kafamıza hangisi yatarsa onu uyguluyoruz.O hemşire yavru kedinin bile inek sütünü sindiremediğini bilmiyor mu acabaBen küçüklükten beri keçi sütünün anne sütüne en yakın süt olduğunu ve tercih edildiğini biliyorum
Hastanede alınacak dedi burdan da alınması gerekiyor dediHastaneye zaten işitme testi için ya da kontrol için gidiliyor. Hastanede aldırmak bence daha iyi.
Sağlıkla büyüsünler, gelsinler yanınıza inşallah dualarımız sizinleSelam kızlar ben de doğum yaptım . Bebeklerimi küveze aldılar . Duanızı eksik etmeyin .
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Hayırlı uğurlu olsunSelam kızlar ben de doğum yaptım . Bebeklerimi küveze aldılar . Duanızı eksik etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?