2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
38+1 erken değil bence. Benimde 38+2 de alınacak herhangi bir sıkıntımız da yok. Normal bir tarih demekki :)
39+1 i beklesek mi dedi doktor. Araya bayram giriyor. Tansiyon problemim var. Ne olur olmaz bilemedim. Bir de bebek son 1 haftadır alt tarafıma bir baskı yapıyor. Doğum kanalındaymış zaten. 38+1 i hemen kabul ettim.

Supersin, hayirli dogumlar olsun
Benim tempo da ayni, evden yaptigim bir is var galiba haziranda tamamen kapatacagim ben de. Yemek yapmak ata sporu, ona devam doguma kdr

O zaman alayım bende bulunsun yanımda havlu verileceğini sanmıyorum ameliyat sonrasi duşa izin verilirse çok iyi olur ben havluyu da koyayım sorarım o zaman
Ikinci gun izin vermisti doktorum bana, cok cok Iyi gelmisti. Su gecirmez bant takiyorlar zaten 10 gun oyle durdu sorunsuz.

Supersin, hayirli dogumlar olsun
Benim tempo da ayni, evden yaptigim bir is var galiba haziranda tamamen kapatacagim ben de. Yemek yapmak ata sporu, ona devam doguma kdr
Teşekkür ederim hepimin hayıelı olsun Evet biliyorum ilk baştan beri burdayız sizle çocukların yaşlarıda yakın yanlış hatırlamıyosam güzel olcak inanıyorum ben de hepimizin kendi dinamiğinde zorlukları var ama bi şekilde bir yol bulup hallederiz çünkü süper kadınlarız

Ay aynı gün doğumumuz inşallah ikimizinde çok güzel geçer . Bende aynı şekilde kalan 2 günü kendime tatil ilan ettim
Aminn inşallah en başından beri beraberiz destek olduk birbirimize arka arkaya veririz güzel haberleri sizin erken benden 9 da dimi ,benim 11 de hastane uzak diye dr geçe veriyim rahat gelin dedi su gibi geçsin herkesin doğumu inşallah

Ikinci gun izin vermisti doktorum bana, cok cok Iyi gelmisti. Su gecirmez bant takiyorlar zaten 10 gun oyle durdu sorunsuz.
Yaa bana da yıkansın demiştii dr çok iyiydii gerçekten rahatllatıyor. Sizde de öylemi bilmiyorum ama sanki unutmuşum ben bazı şeyleri silmiş hafızam hiç ağrı sızı hatırlamıyorum her fotoda gülüyorum hep ayaktayım falan bu da böyle olur umarı

Sabahlık da koydum ben, ve belki üşürüm diye bir omuz şalı aldım, bazen kansızlıktan titreme derecesinde üşünebiliyor. Kişisel eşyalar diş fırçası, macunu, tarak, toka. Bir de yeri gelmişken “Fatma ana eli otu” ya da bazen “Meryem ana eli otu” diye söylenen bir kuru ot var, aktarlarda satılıyor. Onu da alıyorum yanıma. Doğuma başlarken hamile kişinin niyetiyle o ot suya konuluyor, kuru ot yavaş yavaş kendisi ıslanıp yaşarıp açılmaya başlıyor, bu sayede rahmin de açıldığına inanılıyor, doğum kolay olsun diye yapılan bir gelenek. Ama sezaryende nasıl yapılır onu bilmiyorum. Bir de hurma zemzem alırım. Hurma, hem kendim için sütüm olsun diye, hem de bebeğimin ilk sütünden önce damağına Tahnik sünnetini yapmak için. Zemzemi de şifa niyetine içerim arada diye almak istedim. Ayrıca hastanelerde hoşaf filan veriliyor bazen ama olmazsa diye bir büyük kavanoza ya da termosa evde yapıp götürebilirsiniz, hoşaf da sütün gelmesi için iyi. Aklıma şu an bunlar geldi. Kettle kahve hiç düşünmedim, o ne için?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim o ottan hamile kalmak için Mekke'den getirilmişti bana suya koyup suyunu içmiştim sezeryan ama yine alayım yanıma zemzemde hazırlamıştım unutmadan koyayım hurma kurtlanir diye şuan dolapta dursun inşallah unutmam son gün koyarım
Hoşafı da inşallah unutmazsam akşamdan hazirlarim

Amin inşallah. 9 da benim güzel haberler vereliim birbirimize

Yaaa evet de lohusalık da çok ter oluyor yine yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla, Siveninun doğal icerikli roll onunu aldım o yüzden
Evet, bende de o var kokusu kalmıyor pek zaten. Duş alırım muhtemelen zaten odada vardı ama yine de sıcaklara denk geliyoruz, hormonlar da ilk şokunu yaşayacak muhtemelen o sebeple biraz fazla terleme oluyormuş

O hemşire yavru kedinin bile inek sütünü sindiremediğini bilmiyor mu acaba Ben küçüklükten beri keçi sütünün anne sütüne en yakın süt olduğunu ve tercih edildiğini biliyorum

Ayyyy çok sevindim canım. Sen nasılsın peki, bebek nasıl, toparlandı mi biraz
Sağol canım ben çok iyiyim şükür. Meme reddi yaşıyoruz biraz onunla ugrasıyorum kuvezde biberona alışmış hala sağıp vermek zorumda kalıyorum doymuyor emerse . Bebek 2500 oldu yarın kontrol var bakalım inşallah sorunsu geçer. Sen nasılsın?

Canım sende sanki bu haftalarda doğum yapmıştın . Ne kadarlık doğdu . Küvezde ne kadar kaldı .

O hemşire yavru kedinin bile inek sütünü sindiremediğini bilmiyor mu acaba Ben küçüklükten beri keçi sütünün anne sütüne en yakın süt olduğunu ve tercih edildiğini biliyorum
Doğrudur ah ah sormayın. Herkesin bir fikri var bizlerde ortada dinliyoruz kafamıza hangisi yatarsa onu uyguluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…