Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah en yakın zamandaSelam kızlar ben de doğum yaptım . Bebeklerimi küveze aldılar . Duanızı eksik etmeyin .
Benimki çok sert vuruyor özellikle ayakları karnımın sağında nası desem boylu boyunca uzanıyor sanki o anlarda karnım yarılacak sanıyorumBebeği sert hareket eden var mı ya sanki çıkacak içeriden karnım ağrıyor artık
Geriniyor gibi mi benim öyle yapıyor karnımın yan tarafları acıyorBenimki çok sert vuruyor özellikle ayakları karnımın sağında nası desem boylu boyunca uzanıyor sanki o anlarda karnım yarılacak sanıyorum
Benimki de öyle. Her an aha geldi gelecek modundayım. Hırçın oğluşumBebeği sert hareket eden var mı ya sanki çıkacak içeriden karnım ağrıyor artık
Kan şekeri mi yükseliyor acaba bayılıyordurBenimki de öyle. Her an aha geldi gelecek modundayım. Hırçın oğluşumyemek yiyince sakinliyor onu fark ettim.
37 hafta geçti gitti bugün fark ettim bunuKan şekeri mi yükseliyor acaba bayılıyordur
Bebeği sert hareket eden var mı ya sanki çıkacak içeriden karnım ağrıyor artık
Evet geriniyor sanki bide yemeği çok kaçırırsam patlıcak gibi hissediyorumGeriniyor gibi mi benim öyle yapıyor karnımın yan tarafları acıyor
Evet evet, bizim abi de 4 yasi dolduracak:) Bu sene park bahce nasil gezecegiz bilmiyorum ama 3-4 ay sonrasindab umutluyum, yeni duzenimizi kuracagizTeşekkür ederim hepimin hayıelı olsunEvet biliyorum ilk baştan beri burdayız sizle çocukların yaşlarıda yakın yanlış hatırlamıyosam güzel olcak inanıyorum ben de hepimizin kendi dinamiğinde zorlukları var ama bi şekilde bir yol bulup hallederiz çünkü süper kadınlarız
Ben bi ilk gozumu actigimdaki agriyi hatirliyorum, bir de ilk tuvalete gidisimi. Ama sonra ertesi gun falan cok cok daha iyiydim. Her seye ragmen o gun guzel hatirlaniyorYaa bana da yıkansın demiştii dr çok iyiydii gerçekten rahatllatıyor. Sizde de öylemi bilmiyorum ama sanki unutmuşum ben bazı şeyleri silmiş hafızam hiç ağrı sızı hatırlamıyorum her fotoda gülüyorum hep ayaktayım falan bu da böyle olur umarı
Ben hic goturmedim topuk kani icin, iki defa hastanede alindi. Saglik ocagina tam da guvenemem galiba yaHastanede alınacak dedi burdan da alınması gerekiyor dedi
Sağlıkla en kısa zamanda kavuşun inşa’a AllahSelam kızlar ben de doğum yaptım . Bebeklerimi küveze aldılar . Duanızı eksik etmeyin .
İkiniz kader birliği yapacaksınızAminn inşallahen başından beri beraberiz destek olduk birbirimize arka arkaya veririz güzel haberleri sizin erken benden 9 da dimi ,benim 11 de hastane uzak diye dr geçe veriyim rahat gelin dedi su gibi geçsin herkesin doğumu inşallah
Gül suyu çok iyi fikirDiş fırçası macunu (ben şu seyahat boyundan olandan aldım) deodorant. Ben bi de gül suyu alıcam, dolaba koyarım, böyle soğuk soğuk fısfısçok ferahlatıyor (yüzüme boynuma falan sıkıyorum genelde), hastaneden çıkarken giymek için bi kıyafet, üşüyebilirsin bi şal ya da hırka
Bi de kirliler için küçük boy çöp poşeti
Karbonat ve ılık suyla ovun yazıyorduGümüş kalkanı nasıl temizlediniz ? Yoksa direkt hastane çantasına mı koydunuz ? Bunu sormak istedim aslında
Ya benimki tam tersi yemekten sonra kuduruyorBenimki de öyle. Her an aha geldi gelecek modundayım. Hırçın oğluşumyemek yiyince sakinliyor onu fark ettim.
Aynen artık yerleri dar diye mi? Daha bi ağrılı acılıBebeği sert hareket eden var mı ya sanki çıkacak içeriden karnım ağrıyor artık
Bu ben valla çıkarın beni artık burdan diyor resmen kemikleri sürtünüo kaburgama gibiBebeği sert hareket eden var mı ya sanki çıkacak içeriden karnım ağrıyor artık
Al benden de o kadar... Nasıl uzanıyor bilmiyorum ama mememin altından sıkıştırıyor, neredeyse bağrıma kadar uzandıBu ben valla çıkarın beni artık burdan diyor resmen kemikleri sürtünüo kaburgama gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?