- 21 Kasım 2022
- 690
- 781
- 33
Hurma, kuruyemiş koyun atıştırırsınızB brcubrcu0101 senin yerini ben aldım bugünlük
Bir soru daha geliyor kızlar
Kendiniz için çantaya neler koydunuz bebişi hallettim kendime başörtü depend 2 pijama takımı 1 emzirme sütyeni çorap ıslak mendil peçete tuvalet kağıdı kettle kahve çay bardak koydum iç çamaşırı ve atlet alacam terlik giyip gidecem başka ne koymalıyım
İlk kullanımda steril olduğunu hatırlıyorum. Kutu üzerinde de yazıyor olmalı temizliği. Karbonat ile ovup, durulayıp kuruluyordum.Gümüş kalkanı nasıl temizlediniz ? Yoksa direkt hastane çantasına mı koydunuz ? Bunu sormak istedim aslında
İsmi netleşse kendim isimli kolonya yapıp koyucam ama hala isim yokKızlar bir de yeni aklıma geldi doğum çantanıza güzel bir kolonyada koyun gelenlere kapıdan hemen dökersiniz steril olur
Amin canım hepimziin evlatlarıyla uzun ömürleri olsunÇok şükür çok çok geçmiş olsun birlikte sağlıkla huzurlu ömürleriniz olsun inşallah
Bence kendinize bi gün belirlryin eşinle ve o gün akşama kadar düşünüp netleştireceğiz diyinİsmi netleşse kendim isimli kolonya yapıp koyucam ama hala isim yok
Gelecez başka yolu yokAllah şifa versin daha çok ihtiyacı olan olunca ailelerde bölünüyor maalesef
Bende gurbetteyim kendi ailemde eşimin aileside yok birçok şeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz
Annem doğumda gelecem diyor ama 8.gün kaçacak gibi bir his var içimde
Sağlıklı olalımda üstesinden geliriz inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin içindeki streslerden kurtarsın gönüllerimize ferahlık versinKızlar pazartesi doğumum var. Haftasonu itibariyle hengameye gireceğim bana dua ve şans dileyin lütfenkayınvalidem(hasta suyunu zor alıyor), kayınbabam, annem, ben ve kocambey 70m2 evde doğum sürecini geçireceğiz. Ekstradan eş dost ziyaretleri olur mu gelirler mi onları saymıyorum.
Sonuç olarak naptıysak bir şeyi çözemedik ve böyle bi hengameye düşeceğiz . Stresle çözülmiceğini sadece kendimş yıprattığımla kalacağımı anladım (inşallah anlamışımdır) . Şans diliyorum kendime , kontrolümden çıktı artık o sebeple kendi kendine hi şeylerin bu hafta benim için düzgün ilerlemesini ümit ediyorum ve bol şans dileklerinizi istiyorun
Ben silikon koruyucu aldım şimdilik, hem meme ucu için gerekir belki diye hem de o da meme ucu koruyucu diye geçiyor. Karbonatlı suyla silmeyi düşünüyorumÇekimi kendimiz telefondan yaparız lohusa takımım çekime uygun ekstradan koymayacam annemlere geçecem hastaneden fazlalık olmasın kalkan ve gümüş kapak almadım gerekli mi yoksa ihtiyaç halinde mı alsam
Peki hangi mamaya karar verdiniz hipp sma falan bunları da araştırmak lazım ya, mamayı hiç düşünmemistim ben şimdi sizden okuyunca bende dedim araştırmak lazım biÇok teşekkürleralmışken iyisi olsun o zaman şu yapay zekaya Google amcadan daha çok güveniyorum nedense
Bende koydum roll on sivenonun rolununu aldım indirimde yakalamıştım 2 ay falan önce 4 tane almıştımBen silikon koruyucu aldım şimdilik, hem meme ucu için gerekir belki diye hem de o da meme ucu koruyucu diye geçiyor. Karbonatlı suyla silmeyi düşünüyorum
He bir de sayılanlara ek olarak roll on koydum ben, kimse henüz söylemediyse
O zaman alayım bende bulunsun yanımda havlu verileceğini sanmıyorum ameliyat sonrasi duşa izin verilirse çok iyi olur ben havluyu da koyayım sorarım o zamanBence gerekli, bebek memeyi bırakmazsa hemen hassasiyet başlayabilir. Benim ikinci gün kızarmaya başlamıştı, hemen gümüş kapak taktım. Zaten yer kaplayan bir şey değil. Hastanede vermiyorlarsa duş alırsanız diye havlu da koyabilirsiniz.
Ayyyy çok sevindim canım. Sen nasılsın peki, bebek nasıl, toparlandı mi birazKızlar ne kadar çok kişi doğum yapmış. Allah hepinizin yavrusunu analı babalı büyütsün. Bizde 1 hafta oldu çıktık kuvezden . Rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun
Rollon deodorant kesinlikle kullanmayın getirmeyin demişti gebe okulundaki ebeler bebeğin sizin kokunuzu öğrenmesi size alışması gerek kimyasallara maruz bırakmayın dediler ondan koymadım koltuk altimi karbonatlı limonla yıkıyorum düzenli orda da pamuk ve suyla silerim ter kokusunu önlemek içinBen silikon koruyucu aldım şimdilik, hem meme ucu için gerekir belki diye hem de o da meme ucu koruyucu diye geçiyor. Karbonatlı suyla silmeyi düşünüyorum
He bir de sayılanlara ek olarak roll on koydum ben, kimse henüz söylemediyse
Bence göğüs ucu kremi çok önemli yaaa çünkü acisi berbat oluyor gördüğüm kadarıyla arkadaşlarım ve yengem de hiç krem falan sürmediler, yengemin garibim sütü de çok gelmedi ağlardı yaralardan kanardi resmen ayyyy hatırlayınca bile kötü oluyorum, o yüzden bence herkes başlasın hemenGöğüs kremini de haftasonu alırım şimdiden başlayayım kullanmaya 15 gün kaldı erken başlayayım göbekteki çatlakları önemsemedim şuan görüntüsü ve kaşıntısı berbat durumda bari göğüs yarasiyla uğraşmayayim
Pedi ve hasta yatak örtüsü aklıma yeni geldiler onları da koyayım unutmadan
Sma Aptamil falan şeker oranı yüksek bağımlılık yapıp meme reddi yapıyormuş arkadaşımızın önerdiği golden goat mamadan alacam içeriği en temiz önerilenlerden biriymişPeki hangi mamaya karar verdiniz hipp sma falan bunları da araştırmak lazım ya, mamayı hiç düşünmemistim ben şimdi sizden okuyunca bende dedim araştırmak lazım bi
Yaaa evet de lohusalık da çok ter oluyor yine yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla, Siveninun doğal icerikli roll onunu aldım o yüzdenRollon deodorant kesinlikle kullanmayın getirmeyin demişti gebe okulundaki ebeler bebeğin sizin kokunuzu öğrenmesi size alışması gerek kimyasallara maruz bırakmayın dediler ondan koymadım koltuk altimi karbonatlı limonla yıkıyorum düzenli orda da pamuk ve suyla silerim ter kokusunu önlemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?