2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hurma, kuruyemiş koyun atıştırırsınız

Ben 36+5 haftalık hamileyim. Bu gün kontrolüm vardı nstye girdim. 15 dakikalık bir nst çekildi ve bir kere 75 e varan bir sancım oldu acaba erken doğum belirtisi mi bilemedim. Birazda kasılmalarım oluyor doktorum pazartesi tekrar gel dedi. Bebişte 2.609 kg olmuş.

Gelecez başka yolu yok

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin içindeki streslerden kurtarsın gönüllerimize ferahlık versin

Çekimi kendimiz telefondan yaparız lohusa takımım çekime uygun ekstradan koymayacam annemlere geçecem hastaneden fazlalık olmasın kalkan ve gümüş kapak almadım gerekli mi yoksa ihtiyaç halinde mı alsam
Ben silikon koruyucu aldım şimdilik, hem meme ucu için gerekir belki diye hem de o da meme ucu koruyucu diye geçiyor. Karbonatlı suyla silmeyi düşünüyorum
He bir de sayılanlara ek olarak roll on koydum ben, kimse henüz söylemediyse

Çok teşekkürler almışken iyisi olsun o zaman şu yapay zekaya Google amcadan daha çok güveniyorum nedense
Peki hangi mamaya karar verdiniz hipp sma falan bunları da araştırmak lazım ya, mamayı hiç düşünmemistim ben şimdi sizden okuyunca bende dedim araştırmak lazım bi

Bende koydum roll on sivenonun rolununu aldım indirimde yakalamıştım 2 ay falan önce 4 tane almıştım

O zaman alayım bende bulunsun yanımda havlu verileceğini sanmıyorum ameliyat sonrasi duşa izin verilirse çok iyi olur ben havluyu da koyayım sorarım o zaman

Rollon deodorant kesinlikle kullanmayın getirmeyin demişti gebe okulundaki ebeler bebeğin sizin kokunuzu öğrenmesi size alışması gerek kimyasallara maruz bırakmayın dediler ondan koymadım koltuk altimi karbonatlı limonla yıkıyorum düzenli orda da pamuk ve suyla silerim ter kokusunu önlemek için

Bence göğüs ucu kremi çok önemli yaaa çünkü acisi berbat oluyor gördüğüm kadarıyla arkadaşlarım ve yengem de hiç krem falan sürmediler, yengemin garibim sütü de çok gelmedi ağlardı yaralardan kanardi resmen ayyyy hatırlayınca bile kötü oluyorum, o yüzden bence herkes başlasın hemen

Peki hangi mamaya karar verdiniz hipp sma falan bunları da araştırmak lazım ya, mamayı hiç düşünmemistim ben şimdi sizden okuyunca bende dedim araştırmak lazım bi
Sma Aptamil falan şeker oranı yüksek bağımlılık yapıp meme reddi yapıyormuş arkadaşımızın önerdiği golden goat mamadan alacam içeriği en temiz önerilenlerden biriymiş

Yaaa evet de lohusalık da çok ter oluyor yine yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla, Siveninun doğal icerikli roll onunu aldım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…