Olsun hızla büyür o, Maşaallah ona. Allah bahtını da gözleri gibi güzel etsinAymem oyle minnak biley elbiseleri hep büyük bugün taburcuyuz inşallah doktpr yazar herhalde ilaç Bu arada kızımın gözleri renkli olacak gübi babası ela gözlü
2 saat uyuyup 5 saat uyumuş gibi dinlenmiş olarak uyanıyorumTeşekkür ederimmSen nasılsın bebiş nasıl?? Nasıl gidiyor annelikk
Gerçekten öyle mi2 saat uyuyup 5 saat uyumuş gibi dinlenmiş olarak uyanıyorumhamilelikle kıyaslayınca çok rahat çok konforlu darısı başına inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğine
Şuan bile uyuyamayan ben bunu duyunca sevindim2 saat uyuyup 5 saat uyumuş gibi dinlenmiş olarak uyanıyorumhamilelikle kıyaslayınca çok rahat çok konforlu darısı başına inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğine
Ben hamilelikte aşırı zorlanmışım. Doğumdan sonra vücudum çok rahat etti gerçekten öyle.Gerçekten öyle mi
Çünkü şuan kalktığımda dayak yemiş gibi olsamda 6 saat filan uyuyabiliyorum bebek doğunca böyle bir zaman olmayacak gibi geliyor
2 saatlik uyku bundan kaliteli olur mu cidden
Bayilip uyursunuzGerçekten öyle mi
Çünkü şuan kalktığımda dayak yemiş gibi olsamda 6 saat filan uyuyabiliyorum bebek doğunca böyle bir zaman olmayacak gibi geliyor
2 saatlik uyku bundan kaliteli olur mu cidden
Teşekkür ederimNasıl oldunuz? Ağrılar devam ediyor mu
Cok geçmiş olsun gerçekten her bünye apayrı kimi çok rahat atlatır kimide çok olumsuzluklar yaşar ama çok şükür sonu güzel oluyor mis kokulular dünyalara bedeller Rabbim kizinla sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallahDoğum yaptım kızımda bnde iyiz çok şükğr ama size anlatıp morel bozmak istemem o yğzden herkes doğuraun oyle anlatayım suniyle normal doğum yaptım ama bebek rahimdeki damarları çıkarken yırtmış bir doğum kadr oyle dikiş attılar anestezici başka ameliyattaymış gelemedi canlı canlı diktiler sadece dışı uyuşmuştu onada ne fayda mahfoldum kızımda 3 100 olarak hesaplandı sabah 2 900 doğdu 1 saat yanıma getirmediler oksijensiz kalmış oksijen verdiler ama süt verdim yanımda şuan yarına taburcuyuz sancım var makat bolgem çok ağrıyor uyumaya çalışıyorum
Canım geçen iki gün bende de o sertlik oldu karnım taş gibiydi kasılma değildi ama geçmiyordu da karnım ağrımıştı hatta o sertlikten. Ama sonradan geçti şuan da yalancı kasılmam bile yok bazen adet ağrısına benzer hafif ağrımda oluyor ama nst de bugün hiç çıkmadı da sancı. Belki seninde geçicidir.Teşekkür ederimağrılar hafifledi belim daha iyi ama sertlik devam ediyor gece o sertliğin gerginliğiyle uyandım bebiş hareket etmeyince dürttüm uyandırdım kuzumu hareket ediyor mu diye çok şükür hareketleri aktif
İnşallah canım ayakta durunca daha da sertleşiyor sürekli molalar vermek zorunda kalıyorum bulaşıkları bile makinaya atarken 3 kez dinleniyorum ağırlığında ama dediğin gibi dün daha kötüydü bugün sanki biraz hafifledi sertliğiCanım geçen iki gün bende de o sertlik oldu karnım taş gibiydi kasılma değildi ama geçmiyordu da karnım ağrımıştı hatta o sertlikten. Ama sonradan geçti şuan da yalancı kasılmam bile yok bazen adet ağrısına benzer hafif ağrımda oluyor ama nst de bugün hiç çıkmadı da sancı. Belki seninde geçicidir.
Benimde tam anlattığın gibiydi gerçekten hatta kasılmaysa felan diye evin içinde yürüyordum hiç değişiklik olmuyordu artık zamanı mı geldi diye düşündüm ama bi yandan da halen hareketleri aynıydı zamanı geldiyse azalmazmı diyordım hatta ablama yazdım oda geçmezse ertesi gün nst ye git gir dedi o ertesi gün geçti.İ
İnşallah canım ayakta durunca daha da sertleşiyor sürekli molalar vermek zorunda kalıyorum bulaşıkları bile makinaya atarken 3 kez dinleniyorum ağırlığında ama dediğin gibi dün daha kötüydü bugün sanki biraz hafifledi sertliği
İcimi rahatlattın teşekkür ederimBenimde tam anlattığın gibiydi gerçekten hatta kasılmaysa felan diye evin içinde yürüyordum hiç değişiklik olmuyordu artık zamanı mı geldi diye düşündüm ama bi yandan da halen hareketleri aynıydı zamanı geldiyse azalmazmı diyordım hatta ablama yazdım oda geçmezse ertesi gün nst ye git gir dedi o ertesi gün geçti.
Bende bende gelsinler de sağlıklaİcimi rahatlattın teşekkür ederim
Bende baya turladim evi geçmeyince uyudum şu bebişler aklımızı alıyorlar sürekli ah bı dogsalar onların totosuna vurcam
Çok şükür iyi olunTeşekkür ederimağrılar hafifledi belim daha iyi ama sertlik devam ediyor gece o sertliğin gerginliğiyle uyandım bebiş hareket etmeyince dürttüm uyandırdım kuzumu hareket ediyor mu diye çok şükür hareketleri aktif
Ben direk pusetle taşımaktan yanayım güvenlik sebebiyle. O yüzden bence sizde alın mutlakaKızlar puseti normalde hazırlamışım duruyor ama hastane eve 5 dk arabayla. Doğum olduğu zaman götürsek mi götürmesek mi çok kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?