2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aymem oyle minnak biley elbiseleri hep büyük bugün taburcuyuz inşallah doktpr yazar herhalde ilaç Bu arada kızımın gözleri renkli olacak gübi babası ela gözlü
Olsun hızla büyür o, Maşaallah ona. Allah bahtını da gözleri gibi güzel etsin

2 saat uyuyup 5 saat uyumuş gibi dinlenmiş olarak uyanıyorum hamilelikle kıyaslayınca çok rahat çok konforlu darısı başına inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğine
Gerçekten öyle mi
Çünkü şuan kalktığımda dayak yemiş gibi olsamda 6 saat filan uyuyabiliyorum bebek doğunca böyle bir zaman olmayacak gibi geliyor
2 saatlik uyku bundan kaliteli olur mu cidden

Geçmiş olsun. Aksiliklere rağmen bebeğin de sende iyisin önemli olan bu. Mutluluk sağlıkla büyütün bebeğinizi. Hayırlı uğurlu olsun.

Kızlar ben şuan 38+6 yım kontrole gittim her şey normal çıktı bayramdan sonra tekrar gelirsin kontrole dedi. Bebek halen çok aşağıya inmemiş dedi 42 haftaya kadar yolu var dedi her gün yarım saat bir saat kadar yürüyüş yap ağır iş yapma dedi. O ozsef seni de etiketleyeyim dün yazarım demiştim

Gerçekten öyle mi
Çünkü şuan kalktığımda dayak yemiş gibi olsamda 6 saat filan uyuyabiliyorum bebek doğunca böyle bir zaman olmayacak gibi geliyor
2 saatlik uyku bundan kaliteli olur mu cidden
Ben hamilelikte aşırı zorlanmışım. Doğumdan sonra vücudum çok rahat etti gerçekten öyle. 5 senedir ne ütüye ne çamaşıra karışmam hep eşim hallederdi doğumdan beri onları bile ben yapıyorum koymuyor. Günde 2 saatlik 3 ayrı saatte uyuyorum. Bebeğim elbette çok yoruyor ama uykusuzluk henüz çekmedim. Her bünye farklı tabii ki inşallah sizin de böyle bol enerjili olur doğumdan sonrası

Nasıl oldunuz? Ağrılar devam ediyor mu
Teşekkür ederim ağrılar hafifledi belim daha iyi ama sertlik devam ediyor gece o sertliğin gerginliğiyle uyandım bebiş hareket etmeyince dürttüm uyandırdım kuzumu hareket ediyor mu diye çok şükür hareketleri aktif

Cok geçmiş olsun gerçekten her bünye apayrı kimi çok rahat atlatır kimide çok olumsuzluklar yaşar ama çok şükür sonu güzel oluyor mis kokulular dünyalara bedeller Rabbim kizinla sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah
Aynı şeyleri yaşadık hep ama benim minnoş hala yukarda aşağı inmedi bende ona güvenerek gitmedim hastaneye
İnşallah biran önce ağrıların geçer bol şifalı sütlerin olur

Doğum yapan güzel anneler gelmiş geçmiş olsun bal küpleriyle çok güzel günleriniz olsun inşallah darısı bizlerin başına kolaylikla sağlıkla olsun

Canım geçen iki gün bende de o sertlik oldu karnım taş gibiydi kasılma değildi ama geçmiyordu da karnım ağrımıştı hatta o sertlikten. Ama sonradan geçti şuan da yalancı kasılmam bile yok bazen adet ağrısına benzer hafif ağrımda oluyor ama nst de bugün hiç çıkmadı da sancı. Belki seninde geçicidir.

Kızlar puseti normalde hazırlamışım duruyor ama hastane eve 5 dk arabayla. Doğum olduğu zaman götürsek mi götürmesek mi çok kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce ?

İ
İnşallah canım ayakta durunca daha da sertleşiyor sürekli molalar vermek zorunda kalıyorum bulaşıkları bile makinaya atarken 3 kez dinleniyorum ağırlığında ama dediğin gibi dün daha kötüydü bugün sanki biraz hafifledi sertliği

Benimde tam anlattığın gibiydi gerçekten hatta kasılmaysa felan diye evin içinde yürüyordum hiç değişiklik olmuyordu artık zamanı mı geldi diye düşündüm ama bi yandan da halen hareketleri aynıydı zamanı geldiyse azalmazmı diyordım hatta ablama yazdım oda geçmezse ertesi gün nst ye git gir dedi o ertesi gün geçti.

İcimi rahatlattın teşekkür ederim
Bende baya turladim evi geçmeyince uyudum şu bebişler aklımızı alıyorlar sürekli ah bı dogsalar onların totosuna vurcam

Çok şükür iyi olun vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar puseti normalde hazırlamışım duruyor ama hastane eve 5 dk arabayla. Doğum olduğu zaman götürsek mi götürmesek mi çok kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce ?
Ben direk pusetle taşımaktan yanayım güvenlik sebebiyle. O yüzden bence sizde alın mutlaka

Arkadaşlar doğuranlar kervanına ben de katılıyorum galiba

Bu sabah kontrolümüz vardı. 37+3 olduk. İki gündür belimde ve karnımda regl ağrısı olduğunu söyleyince çatı muayenesi yapıldı ve 3-4 cm açıklık görüldü. Nstde de ağrı çıktı. Çok şaşkınız, ilerlemiş epey. Ağrılar da bugün arttı zaten. Katlanılmayacak gibi değil. Yatış yapmak istemiyordum, çok şükür doktor da yatırmak yerine eve gönderdi. Şu an süreci evde devam ettiriyorum. Yürüyemeyecek gibi olduğunuzda gelirsiniz dedi. Bu kadar mı dedim. Evet doğum böyle bir şey dedi Bu şekilde bu gece de doğum olabilirmiş, birkaç gün içinde de. Çok belirsiz konuştu. Dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…