2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar puseti normalde hazırlamışım duruyor ama hastane eve 5 dk arabayla. Doğum olduğu zaman götürsek mi götürmesek mi çok kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce ?

Yol 1 dakika dahi olsa alin. Kötü şeyler de bir kaç saniyede oluyor ne yazik ki.
Şimdiden arabaya koyabilirsiniz hatta, telaşla unutulmasin.
Ve mutlaka 2 adım dahi atacak olsaniz mutlaka pusette bebeğin kemerleri takılı olsun

Hadi hayırlısı ikiniz içinde kolay ve hızlı bir süreç olur umarım canım süreci rahat tamamlayacaksın anlaşılan

İnşallah sonuna kadar kucağına alıncaya kadar böyle su gibi aksın sürecin herşey çok güzel geçsin müjdeli haberlerini bekliyoruz

Baştan sona güzel bir süreç olsun inşaallah. Sağlıkla bebeğinize kavuşun

Aaaa hayırlı olsun çok sevindim inşallah bir avazda doğurursun

annelik yolunda merak ettim nasılsınız? Doğum yaptınız mı?

annelik yolunda canım nasılsın, doğumun gerçekleşti mi nasılsın? Bebeğin nasıl? Arkadaşın gelecekti yanına sanki, naptın
Teşekkür ederim kızlar sağ olun iyiyiz şükür 4 Haziran saat sabah 4te doğum yaptım. Tam 18 saat sürdü doğumum detaylı olarak anlatırım yakında şu an meme gaz uyku üçgeninde sıkışmış durumdayız. Eşimle idare ediyoruz arkadaşım da çok yardımcı oldu evine döndü. Zor ama çok güzel. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum şimdiden inşallah su gibi doğumlarınız olsun bekleyenlerin.

Dualarımız sizinle sağlıkla mutlulukla gelsin minik Evren kolay bir doğum olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz mutlaka

Maşaallah çok sevindim, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.

Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah iyi bayramlar

Aa hadi bakalım, bebek ve sizin icin en rahat sekilde ilerlesin

Arkadaşlar an itibariyle bende bir adet ağrısı, sırtıma yayılan ağrı başladı ama anlık bir şey değil, devam ediyor sancı olsa tamamen durup ani vururdu değil mi? Bu kas/ bağ ağrısı falan herhalde

Maşallah ne kadar güzel. Evde sakince duşunu alarak, dinlenerek, müzik dinleyerek geçireceksin bu süreci. Hayırlısıyla en doğru zamanda kavuşun inşallah. Kolay ve güzel bir doğum diliyorum sana

Çok şükür kavuşmuşsunuz. Biraz toparlanınca anlatırsın.
Sağlıkla güzellikle büyüt bebeğini inşallah

Ayyy hadi sağlıcakla gelsin inş

Hayırlısı olsunn kolaylıkla atlat inşallah Bana da dua et 40 tan sonraya kalmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…