2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kendisi şehir dışına çıkıyor yoksa kesin gelirdi. 2 yıldır gitmiyorum dedi bana denk geldi geçen bayram buradaydı ve hastalarına gelirim demişti. Şimdi de hangi durumlarda gelmem gerektiğini açıkladı kendi yok ama başka bir doktor arkadaşına haber verdiğini ve olası durumda onun geleceğini söyledi. Dediğiniz gibi artık bir noktadan sonra teslim olmak gerekiyor. Elimden geldiğince yatmaya çalışacağım :)

Bende uyudum evim yüksek kat diye çıkamıyorum yürüyüşe uyumak ağrıları geçirdi ama sertlik aynı
Bende doğum sancısı çekiyorum şu an. Nişanım da geldi. Evde bekliyorum. Yalnız değilsiniz.
Allah kolaylık versin inşallah nasıl oluyor o ağrı sertlik ve baskı şeklinde mı sancı kasılma şeklinde mı

Aynıyım bende bu gün, düzensiz ağrım ve kasılmam var. SAT a göre beklenen doğum tarihimizde aynı benim 24 Haziran .
Bende de durum aynı. 23-24 Haziran gibi bekleniyor ama o tarihi görmeyiz muhtemelen. Belimde ağrı var, adet ağrısı gibi ama katlanılmayacak türden değil. Yokluyorlar artık yavaş yavaş diye düşünüyorum

Kızlar ben doğum yaptım kendime geldim bile biraz biraz, biz çok iyiyiz elhamdülillah sezeryanla ilgili,spinalle ilgili kötü hikayeler duyduysaniz unutun hepsini siz yeterki rahat olun hiç biseycik hissetmiyorsunuz ben çok rahattım, iki kez yürüdüm bile tuvalete kendim gidiyorum öğlen saat 1 de doğdu bebiş. Herşey yolunda maşallah. umarım herşey sizler içinde güzel olur.

Gözünüz aydın! Çok sevindim iyi olmanıza

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşun. Nasılsın, bebeğin nasıl? Çok şükür kavuştunuz bu zorlu sürecin sonunda
İyiyiz elhamdülillah evet zorlu süreçler atlattık ama dünyanın gerçekten en güzel duygularını yaşıyoruz şu an bende kızımda çok iyiyiz Allah'a şükürler olsun ki

Bol bol dinlenin, bayram neyse ki cok uzun degil, insallah sorunsuz gecirecegiz bu sureci hep birlikte ben de 37+3’ um bayram sonrasini bekliyorum merakla

Bol bol dinlenin, bayram neyse ki cok uzun degil, insallah sorunsuz gecirecegiz bu sureci hep birlikte ben de 37+3’ um bayram sonrasini bekliyorum

Evet ilk defa bayram tatilini bu kadar kısa verdiler ve çok sevindim. Siz de öyle dingin geçirmek en iyisi bayramı

Sonunda tüm sıkıntılar dertler bitti. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın.

Ay ne güzel maşallah, Allah sağlık sıhhat versin. Sonunda kavuştunuz gözünüz aydın canım, sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrularımız

Kızlar ben daha yeni toparlandım. Bebeğimi yoğun bakımda görmeye gittim. Kendi kendine nefes almakta zorlanan bebekler 3-5 gün kalırmış. Eğer solunum desteği çekildiğinde aynı olursa daha donanımlı olan başka ile sevk edilir. Şimdilik iyi yönde ilerliyor ama ilk gün bakacağız dedi. O kadar kötü oldum ki Allah rızası için bebeğime dua edin arkadaşlarım. 38+1 doğum yaptım.

Kaç haftalık doğdu bebişin sağlıkla sıhatle büyüt inşallah

Nişan geldiğinde kaç haftalıktı hatırlamıyorum. 38+5 te doğdu Evet herkeste farklı işliyor. benim iki gebeliğimde bile fark var ☺

Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlum da aynı sebepten 4 gece kalmıştı yoğun bakımda. O 4 gün hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlamıştım. Onu verdikleri gün resmen ayaklarım yere basmıyordu öyle havalarda uçmuştum. Çok çok iyi anlıyorum seni. Dualarım seninle, inşallah sabaha toparlanmış olur, fazla ayrı kalmazsınız. Bu durum geçiyor ama annenin de bi yüreğine iniyor biliyorum. Her şey yoluna girecek inşallah. Şimdi yapman gereken 2 saatte bir süt sağmak, beslenmene de dikkat et. Geçecek inşallah canım, geçecek

Allah razı olsun şunları şu saatte okumak o kadar iyi geldi ki. Ben bu gece sabaha kadar nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Aklım fikrim onda. Gidip tekrar gördüm bir sürü şey söyledim ona en kısa zamanda iyileşirde verirler bana

Kim ne derse desin boş, üzülmemek insanın elinde değil. Korkuyorsun, endişeleniyorsun, bilmiyorsun, bebeğini orda yalnız bırakmak istemiyorsun. Çok iyi anlıyorum. Varsın uyuma, ama gerçekten süt sağma işini yap. Dedim ya çok ağladım ben de, tüm gece hastanede ağlaya ağlaya yürürdüm iyileşeyim diye, bi yerden sonra hemşireler de alışmışlardı bana. Ağlama üzülme diyemem ama yemeğini ye, nolursa olsun gelmese bile süt sağ, bir an önce iyileşmek için gazının çıkmasına ve yürümene dikkat et. Kalbinin nasıl sızladığını biliyorum, sen de bil ki geçecek

Haftan çok güzel, ilerlemen çok güzel maşallah. Hiç acele etme, endişe etme. Güzel bir doğum olsun, çok güzel hatırla bu saatlerini
Doğum yaptım kızımda bnde iyiz çok şükğr ama size anlatıp morel bozmak istemem o yğzden herkes doğuraun oyle anlatayım suniyle normal doğum yaptım ama bebek rahimdeki damarları çıkarken yırtmış bir doğum kadr oyle dikiş attılar anestezici başka ameliyattaymış gelemedi canlı canlı diktiler sadece dışı uyuşmuştu onada ne fayda mahfoldum kızımda 3 100 olarak hesaplandı sabah 2 900 doğdu 1 saat yanıma getirmediler oksijensiz kalmış oksijen verdiler ama süt verdim yanımda şuan yarına taburcuyuz sancım var makat bolgem çok ağrıyor uyumaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…