Kendisi şehir dışına çıkıyor yoksa kesin gelirdi. 2 yıldır gitmiyorum dedi bana denk geldiŞeyi sorsaydın keşke hani bayramda bi anda suyum gelir eder siz hastaneye gelir misiniz hocam diye. Eğer gelirim derse şahane. Gelemem derse de artık macera diyip rahatlat kendinisen şimdi 1 hafta boyunca hep yat, strese de girme. Allah bi yol gösterir
Bir yandan endişe duyuyoruz ama bu günleri de çok özleyeceğizHer yere girmiş olabilirlerBenimkide bazen tam vajinanın üstünde hareket ediyor yani kanala girmiş bile olabilir garip hissettiriyor
Evet çoğu kişi özlediğini söylüyor ben pek emin değilim özleyeceğimden ama bakalımBir yandan endişe duyuyoruz ama bu günleri de çok özleyeceğiz
Bende uyudum evim yüksek kat diye çıkamıyorum yürüyüşe uyumak ağrıları geçirdi ama sertlik aynıAynı durumdayızsürekli sert değildir diye düşünüyorum. Nasıl o durumlar? Yani insanlar nasıl yürüyor bilmiyorum. Şimdi bi yürüyüşten geldik nasıl aşağı doğru baskı ve sertlik var. Yatıp dinlenince geçiyor.
Allah kolaylık versin inşallah nasıl oluyor o ağrı sertlik ve baskı şeklinde mı sancı kasılma şeklinde mıBende doğum sancısı çekiyorum şu an. Nişanım da geldi. Evde bekliyorum. Yalnız değilsiniz.
Bende de durum aynı. 23-24 Haziran gibi bekleniyor ama o tarihi görmeyiz muhtemelen. Belimde ağrı var, adet ağrısı gibi ama katlanılmayacak türden değil. Yokluyorlar artık yavaş yavaş diye düşünüyorumAynıyım bende bu gün, düzensiz ağrım ve kasılmam var. SAT a göre beklenen doğum tarihimizde aynı benim 24 Haziran .
Gözünüz aydın! Çok sevindim iyi olmanızaKızlar ben doğum yaptım kendime geldim bile biraz biraz, biz çok iyiyiz elhamdülillah sezeryanla ilgili,spinalle ilgili kötü hikayeler duyduysaniz unutun hepsini siz yeterki rahat olun hiç biseycik hissetmiyorsunuz ben çok rahattım, iki kez yürüdüm bile tuvalete kendim gidiyorum öğlen saat 1 de doğdu bebiş. Herşey yolunda maşallah. umarım herşey sizler içinde güzel olur.
İyiyiz elhamdülillah evet zorlu süreçler atlattık ama dünyanın gerçekten en güzel duygularını yaşıyoruz şu anHayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşun. Nasılsın, bebeğin nasıl? Çok şükür kavuştunuz bu zorlu sürecin sonunda
Bol bol dinlenin, bayram neyse ki cok uzun degil, insallah sorunsuz gecirecegiz bu sureci hep birlikteKızlar bugün 37+6 yız ve bayram öncesi doktor kontrolümüz vardı. Bebek son 2 haftadır aşağıda diye çok hareket etmiyordum zaten yürüyüş hurma plates vs hiçbirşey yapmadım hatta 34 den beri evden çalışıp çok dışarı da çıkmıyorum. Bayramda doktorum yok ve bugün daha da aşağıdan muayene etti ve ilk defa vajinal muayene etti. Açılma vs var mı diye çünkü bebişi çok aşağıda gördü. Şükür açılma yok bana da dinlen bayram boyunca dedi ama aklımda deli sorular ya bayramda gelirse ? Ya vajinal muayene tetiklediyse ( çok ileri gitmedim tetiklemesin diye dedi). Bayramı bu endişelerle geçireceğiz ve eşimle ben yalnızız
Bol bol dinlenin, bayram neyse ki cok uzun degil, insallah sorunsuz gecirecegiz bu sureci hep birlikteben de 37+3’ um bayram sonrasini bekliyorum
Teşekkür ederim. Sancılarımı takip ediyorum şuan da. Henüz hastaneye gitmedim. Ebemle görüşüyorum. Gece duruma göre bakacağız İnşallah.Merhaba nasılsınız ? Sancılarınız ne durumda dayanılabilir düzeyde mi ? Allahım kolaylaştırsın su gibi ferah bir doğum dilerim
Sonunda tüm sıkıntılar dertler bitti. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın.Kızlar ben doğum yaptım kendime geldim bile biraz biraz, biz çok iyiyiz elhamdülillah sezeryanla ilgili,spinalle ilgili kötü hikayeler duyduysaniz unutun hepsini siz yeterki rahat olun hiç biseycik hissetmiyorsunuz ben çok rahattım, iki kez yürüdüm bile tuvalete kendim gidiyorum öğlen saat 1 de doğdu bebiş. Herşey yolunda maşallah. umarım herşey sizler içinde güzel olur.
Ay ne güzel maşallah, Allah sağlık sıhhat versin. Sonunda kavuştunuzKızlar ben doğum yaptım kendime geldim bile biraz biraz, biz çok iyiyiz elhamdülillah sezeryanla ilgili,spinalle ilgili kötü hikayeler duyduysaniz unutun hepsini siz yeterki rahat olun hiç biseycik hissetmiyorsunuz ben çok rahattım, iki kez yürüdüm bile tuvalete kendim gidiyorum öğlen saat 1 de doğdu bebiş. Herşey yolunda maşallah. umarım herşey sizler içinde güzel olur.
Kaç haftalık doğdu bebişin sağlıkla sıhatle büyüt inşallahKızlar ben doğum yaptım kendime geldim bile biraz biraz, biz çok iyiyiz elhamdülillah sezeryanla ilgili,spinalle ilgili kötü hikayeler duyduysaniz unutun hepsini siz yeterki rahat olun hiç biseycik hissetmiyorsunuz ben çok rahattım, iki kez yürüdüm bile tuvalete kendim gidiyorum öğlen saat 1 de doğdu bebiş. Herşey yolunda maşallah. umarım herşey sizler içinde güzel olur.
Nişan geldiğinde kaç haftalıktı hatırlamıyorum. 38+5 te doğduİlk bebiş nişandan sonra epey beklemiş, kaç haftalıktı nişan geldiğinde?
Benim henüz öyle bir şey de yok ama daha bugün 38+0 olduk çok şükür. Genelde ilk gebeliklerde bu haftadan sonra doğuma hazırlanmaya başlıyormuş vücut. Belki de dediğiniz gibi işlerin seyri hızlıca değişecek. Herkesin hikayesi çok farklı ve bu çok heyecan/gerilim dolu bir durum gerçekten
Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlum da aynı sebepten 4 gece kalmıştı yoğun bakımda. O 4 gün hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlamıştım. Onu verdikleri gün resmen ayaklarım yere basmıyordu öyle havalarda uçmuştum. Çok çok iyi anlıyorum seni. Dualarım seninle, inşallah sabaha toparlanmış olur, fazla ayrı kalmazsınız. Bu durum geçiyor ama annenin de bi yüreğine iniyor biliyorum. Her şey yoluna girecek inşallah. Şimdi yapman gereken 2 saatte bir süt sağmak, beslenmene de dikkat et. Geçecek inşallah canım, geçecekKızlar ben daha yeni toparlandım. Bebeğimi yoğun bakımda görmeye gittim. Kendi kendine nefes almakta zorlanan bebekler 3-5 gün kalırmış. Eğer solunum desteği çekildiğinde aynı olursa daha donanımlı olan başka ile sevk edilir. Şimdilik iyi yönde ilerliyor ama ilk gün bakacağız dedi. O kadar kötü oldum ki Allah rızası için bebeğime dua edin arkadaşlarım. 38+1 doğum yaptım.
Allah razı olsun şunları şu saatte okumak o kadar iyi geldi ki. Ben bu gece sabaha kadar nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Aklım fikrim onda. Gidip tekrar gördüm bir sürü şey söyledim ona en kısa zamanda iyileşirde verirler banaSeni çok iyi anlıyorum. Benim oğlum da aynı sebepten 4 gece kalmıştı yoğun bakımda. O 4 gün hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlamıştım. Onu verdikleri gün resmen ayaklarım yere basmıyordu öyle havalarda uçmuştum. Çok çok iyi anlıyorum seni. Dualarım seninle, inşallah sabaha toparlanmış olur, fazla ayrı kalmazsınız. Bu durum geçiyor ama annenin de bi yüreğine iniyor biliyorum. Her şey yoluna girecek inşallah. Şimdi yapman gereken 2 saatte bir süt sağmak, beslenmene de dikkat et. Geçecek inşallah canım, geçecek
Kim ne derse desin boş, üzülmemek insanın elinde değil. Korkuyorsun, endişeleniyorsun, bilmiyorsun, bebeğini orda yalnız bırakmak istemiyorsun. Çok iyi anlıyorum. Varsın uyuma, ama gerçekten süt sağma işini yap. Dedim ya çok ağladım ben de, tüm gece hastanede ağlaya ağlaya yürürdüm iyileşeyim diye, bi yerden sonra hemşireler de alışmışlardı bana. Ağlama üzülme diyemem ama yemeğini ye, nolursa olsun gelmese bile süt sağ, bir an önce iyileşmek için gazının çıkmasına ve yürümene dikkat et. Kalbinin nasıl sızladığını biliyorum, sen de bil ki geçecekAllah razı olsun şunları şu saatte okumak o kadar iyi geldi ki. Ben bu gece sabaha kadar nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Aklım fikrim onda. Gidip tekrar gördüm bir sürü şey söyledim ona en kısa zamanda iyileşirde verirler bana
Doğum yaptım kızımda bnde iyiz çok şükğr ama size anlatıp morel bozmak istemem o yğzden herkes doğuraun oyle anlatayım suniyle normal doğum yaptım ama bebek rahimdeki damarları çıkarken yırtmış bir doğum kadr oyle dikiş attılar anestezici başka ameliyattaymış gelemedi canlı canlı diktiler sadece dışı uyuşmuştu onada ne fayda mahfoldum kızımda 3 100 olarak hesaplandı sabah 2 900 doğdu 1 saat yanıma getirmediler oksijensiz kalmış oksijen verdiler ama süt verdim yanımda şuan yarına taburcuyuz sancım var makat bolgem çok ağrıyor uyumaya çalışıyorumHaftan çok güzel, ilerlemen çok güzel maşallah. Hiç acele etme, endişe etme. Güzel bir doğum olsun, çok güzel hatırla bu saatlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?