Hay Allah yaa ne diyosun, çok geçmiş olsun. Tabii gözün aydın bebeğin yanında ama çok büyük badireler atlatmışsınız ikiniz de. Yok şahsen benim moralim bozulmaz çünkü doğumun da, hamileliğin de, bebek bakımının da kolay olmadığını gayet iyi biliyorum. Çok üzüldüm ama. Anestezi doktoru nasıl olmaz, bu nasıl iş böyle. Yazık ne ağrı acı çekmişsindir, şu anda da ağrın varmış zaten, olmaz olur mu hiç.Doğum yaptım kızımda bnde iyiz çok şükğr ama size anlatıp morel bozmak istemem o yğzden herkes doğuraun oyle anlatayım suniyle normal doğum yaptım ama bebek rahimdeki damarları çıkarken yırtmış bir doğum kadr oyle dikiş attılar anestezici başka ameliyattaymış gelemedi canlı canlı diktiler sadece dışı uyuşmuştu onada ne fayda mahfoldum kızımda 3 100 olarak hesaplandı sabah 2 900 doğdu 1 saat yanıma getirmediler oksijensiz kalmış oksijen verdiler ama süt verdim yanımda şuan yarına taburcuyuz sancım var makat bolgem çok ağrıyor uyumaya çalışıyorum
Çok geçmiş olsunDoğum yaptım kızımda bnde iyiz çok şükğr ama size anlatıp morel bozmak istemem o yğzden herkes doğuraun oyle anlatayım suniyle normal doğum yaptım ama bebek rahimdeki damarları çıkarken yırtmış bir doğum kadr oyle dikiş attılar anestezici başka ameliyattaymış gelemedi canlı canlı diktiler sadece dışı uyuşmuştu onada ne fayda mahfoldum kızımda 3 100 olarak hesaplandı sabah 2 900 doğdu 1 saat yanıma getirmediler oksijensiz kalmış oksijen verdiler ama süt verdim yanımda şuan yarına taburcuyuz sancım var makat bolgem çok ağrıyor uyumaya çalışıyorum
Sağlıkla mutlulukla gelsinVe büyük gün geldi çattı sabah Sezeryan doğuma giriyorum Alya kuşumla. Buluşmaya
Aylar nasıl geçti ya ilk hissettiğimiz haftaları paylaştık, testlerimizi paylaştık, aldıklarımızı paylaştık fikir aldık ve bu gece bizim Aynı bedende son gecemiz
Ben anlamadım. Normal doğumda neden anestezi gelsin? Epizyo dikişi için doktor uyuşturup dikiyor zaten. Bilmediğim bir şey mi var benimÇok geçmiş olsunbenzer şeyler yaşadık sanırım çok çok iyi anlıyorum. Bol bol su içmeye ve mümkünse uyumaya çalış. İyi dinlenirsen ağrı çabucak geçiyor. Sağlıkla mutlulukla büyüsün miniğin
Anestezi için iğne yapıyorlar ya yırtılma olan kısımda iç kısımdaki dikişleri hissediyorsun tamamen o biraz zorlayıcı oluyor + makattaki ağrı kısmı gerçekten zor. Anestezi uzmanı olsa farklı olur muydu bilmiyorum tabii. Benim de böyle olduBen anlamadım. Normal doğumda neden anestezi gelsin? Epizyo dikişi için doktor uyuşturup dikiyor zaten. Bilmediğim bir şey mi var benim
Korkma korkma unutmadım, gerekirse Haziran sonuna kadar burdayım senin içinBenden daha ilerde olup doğmayan kaldı mı yoksa en yakın ben miyim
Nasıl oldunuz? Ağrılar devam ediyor muYa kızlar ısrarla hastaneye gitmemeye çalışıyorum sizin başınızı şişiriyorum kusura bakmayın
karnım sertleşmiş ve aşağıya doğru baskı yapiyor belimde ağrıyor uzaninca belim geçiyor karnım aynı sertlikte göbeğimin derisi ağrıyor gerginlikten sertlikten neden olabilir acababebişin hareketleri aktif değişme yok bu arada
Ayyy öyle demee geçen hafta gittiğimde doktor gelişimi tamam heran beklenebilir dedi.Çok yoruluyorum artıkAynı durumdayız. Yarın 36+0 oluyorum ve geceleri asla uyuyamıyorum. Max dediğin gibi 1 saat. Bacaklarım ağrıyor, huzursuz hissediyorum, uykum gelmiyor. Gündüz de bu yüzden çok halsiz oluyorum.
Ve burdan gerçekten 37ye kadar çalışanları tebrik ediyorum. Ben 30da ayrıldım aranızdansiz nasıl başardınız
Öyle hareket falan da deme, daha küçük bebişler dursunlar durdukları yerde, ne zorları var da çıkacaklarendişelenme, 15inden önce gelmez bizimkiler
37+3 de doğdu benim suyum çok azdı mecburen bu haftada aldılar ama çok şükür iyiyizKaç haftalık doğdu bebişin sağlıkla sıhatle büyüt inşallah
Epizyotomi dikişinden daha başka bir şey gibi anladım ben de, normal rutinde dış bölgeye atılan kesiden başka bir duruma benziyor. Rahim damarları zarar görmüş, rahim iç bölgesine yapılan müdahalelerde de sanırım lokal uyuşturma yeterli gelmiyor. Ben böyle anladım.Ben anlamadım. Normal doğumda neden anestezi gelsin? Epizyo dikişi için doktor uyuşturup dikiyor zaten. Bilmediğim bir şey mi var benim
Ben de seni merak ediyorum canım insaklah bir an önce iyi olur bebeğin yanına gelir. Sende bir an önce toparlarsın inşallah dua edelim birbirimize bol bolAllah razı olsun şunları şu saatte okumak o kadar iyi geldi ki. Ben bu gece sabaha kadar nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Aklım fikrim onda. Gidip tekrar gördüm bir sürü şey söyledim ona en kısa zamanda iyileşirde verirler bana
Gerçekten çok duygusal bir süreç. Allah herkesi evladına sağlıkla kavuştursun, isteyip de anne olamayan kız kardeşlerimize de nasip etsin.Ve büyük gün geldi çattı sabah Sezeryan doğuma giriyorum Alya kuşumla. Buluşmaya
Aylar nasıl geçti ya ilk hissettiğimiz haftaları paylaştık, testlerimizi paylaştık, aldıklarımızı paylaştık fikir aldık ve bu gece bizim Aynı bedende son gecemiz
Hmm anladım şimdiEpizyotomi dikişinden daha başka bir şey gibi anladım ben de, normal rutinde dış bölgeye atılan kesiden başka bir duruma benziyor. Rahim damarları zarar görmüş, rahim iç bölgesine yapılan müdahalelerde de sanırım lokal uyuşturma yeterli gelmiyor. Ben böyle anladım.
Çok geçmiş olsun, kötü bir süreç olmuş. Düzenli ağrı kesicilerinizi kullanın, ağrıyınca kullanırım demeyin, doktor nasıl yazdıysa ağrısa da ağrımasa da saatlerini aksatmadan için. Antibiyotik de yazmış olmalı, onları da düzenli için, ilaç olarak hiçbir şeyi aksatmayın. Hızla iyileşirsiniz inşaallah. Kötü şeyler atlatmışsınız ama hepsi geride kaldı. Maşaallah kızınız da yanınızdaymış. Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin, güzel uzun bir ömrü olsun inşaallah. Benim de 3 kg ölçmüşlerdi, 2800 doğmuştu, ultrason yanılma payı olabiliyor.Doğum yaptım kızımda bnde iyiz çok şükğr ama size anlatıp morel bozmak istemem o yğzden herkes doğuraun oyle anlatayım suniyle normal doğum yaptım ama bebek rahimdeki damarları çıkarken yırtmış bir doğum kadr oyle dikiş attılar anestezici başka ameliyattaymış gelemedi canlı canlı diktiler sadece dışı uyuşmuştu onada ne fayda mahfoldum kızımda 3 100 olarak hesaplandı sabah 2 900 doğdu 1 saat yanıma getirmediler oksijensiz kalmış oksijen verdiler ama süt verdim yanımda şuan yarına taburcuyuz sancım var makat bolgem çok ağrıyor uyumaya çalışıyorum
Teşekkür ederim evet çok zordu bebeğimde yıpranmış baya geçti ama nasıl geçti özel hastane şimdiye kadr çok memnunduk ama bu anestezi olayı soğudum hastanedenHay Allah yaa ne diyosun, çok geçmiş olsun. Tabii gözün aydın bebeğin yanında ama çok büyük badireler atlatmışsınız ikiniz de. Yok şahsen benim moralim bozulmaz çünkü doğumun da, hamileliğin de, bebek bakımının da kolay olmadığını gayet iyi biliyorum. Çok üzüldüm ama. Anestezi doktoru nasıl olmaz, bu nasıl iş böyle. Yazık ne ağrı acı çekmişsindir, şu anda da ağrın varmış zaten, olmaz olur mu hiç.
çok şükür ki kızını da hemen getirmişler yanına günlerce kalmamış yani. Rabbim şifa versin sana acilinden, sakın kadın doğum muayenelerini aksatma, hiç basit bi şey yaşamamışsın. Tekrardan çok geçmiş olsun
Çok susuyorum zaten dün biraz uyudum ama çok yorgun oluyor insan annelik zor iş ve delilik resmenÇok geçmiş olsunbenzer şeyler yaşadık sanırım çok çok iyi anlıyorum. Bol bol su içmeye ve mümkünse uyumaya çalış. İyi dinlenirsen ağrı çabucak geçiyor. Sağlıkla mutlulukla büyüsün miniğin
Aymem oyle minnak biley elbiseleri hep büyük bugün taburcuyuz inşallah doktpr yazar herhalde ilaç Bu arada kızımın gözleri renkli olacak gübi babası ela gözlüÇok geçmiş olsun, kötü bir süreç olmuş. Düzenli ağrı kesicilerinizi kullanın, ağrıyınca kullanırım demeyin, doktor nasıl yazdıysa ağrısa da ağrımasa da saatlerini aksatmadan için. Antibiyotik de yazmış olmalı, onları da düzenli için, ilaç olarak hiçbir şeyi aksatmayın. Hızla iyileşirsiniz inşaallah. Kötü şeyler atlatmışsınız ama hepsi geride kaldı. Maşaallah kızınız da yanınızdaymış. Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin, güzel uzun bir ömrü olsun inşaallah. Benim de 3 kg ölçmüşlerdi, 2800 doğmuştu, ultrason yanılma payı olabiliyor.
Teşekkür ederimmKorkma korkma unutmadım, gerekirse Haziran sonuna kadar burdayım senin içinyeter ki sağlıkla kolaylıkla yap doğumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?