2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hay Allah yaa ne diyosun, çok geçmiş olsun. Tabii gözün aydın bebeğin yanında ama çok büyük badireler atlatmışsınız ikiniz de. Yok şahsen benim moralim bozulmaz çünkü doğumun da, hamileliğin de, bebek bakımının da kolay olmadığını gayet iyi biliyorum. Çok üzüldüm ama. Anestezi doktoru nasıl olmaz, bu nasıl iş böyle. Yazık ne ağrı acı çekmişsindir, şu anda da ağrın varmış zaten, olmaz olur mu hiç.
çok şükür ki kızını da hemen getirmişler yanına günlerce kalmamış yani. Rabbim şifa versin sana acilinden, sakın kadın doğum muayenelerini aksatma, hiç basit bi şey yaşamamışsın. Tekrardan çok geçmiş olsun

Ve büyük gün geldi çattı sabah Sezeryan doğuma giriyorum Alya kuşumla. Buluşmaya

Aylar nasıl geçti ya ilk hissettiğimiz haftaları paylaştık, testlerimizi paylaştık, aldıklarımızı paylaştık fikir aldık ve bu gece bizim Aynı bedende son gecemiz

Çok geçmiş olsun benzer şeyler yaşadık sanırım çok çok iyi anlıyorum. Bol bol su içmeye ve mümkünse uyumaya çalış. İyi dinlenirsen ağrı çabucak geçiyor. Sağlıkla mutlulukla büyüsün miniğin

Sağlıkla mutlulukla gelsin

Ben anlamadım. Normal doğumda neden anestezi gelsin? Epizyo dikişi için doktor uyuşturup dikiyor zaten. Bilmediğim bir şey mi var benim

Ben anlamadım. Normal doğumda neden anestezi gelsin? Epizyo dikişi için doktor uyuşturup dikiyor zaten. Bilmediğim bir şey mi var benim
Anestezi için iğne yapıyorlar ya yırtılma olan kısımda iç kısımdaki dikişleri hissediyorsun tamamen o biraz zorlayıcı oluyor + makattaki ağrı kısmı gerçekten zor. Anestezi uzmanı olsa farklı olur muydu bilmiyorum tabii. Benim de böyle oldu ama 3.gün geçti çok şükür ara sıra sızı hissediyorum sadece dikiş yerlerimde

Nasıl oldunuz? Ağrılar devam ediyor mu

Ayyy öyle demee geçen hafta gittiğimde doktor gelişimi tamam heran beklenebilir dedi.Çok yoruluyorum artık

Epizyotomi dikişinden daha başka bir şey gibi anladım ben de, normal rutinde dış bölgeye atılan kesiden başka bir duruma benziyor. Rahim damarları zarar görmüş, rahim iç bölgesine yapılan müdahalelerde de sanırım lokal uyuşturma yeterli gelmiyor. Ben böyle anladım.

Ben de seni merak ediyorum canım insaklah bir an önce iyi olur bebeğin yanına gelir. Sende bir an önce toparlarsın inşallah dua edelim birbirimize bol bol

Gerçekten çok duygusal bir süreç. Allah herkesi evladına sağlıkla kavuştursun, isteyip de anne olamayan kız kardeşlerimize de nasip etsin.

Güzel haberlerini paylaş bizimle

Hmm anladım şimdi ay Allah kolaylık versin zor olmuş olmalı.

Çok geçmiş olsun, kötü bir süreç olmuş. Düzenli ağrı kesicilerinizi kullanın, ağrıyınca kullanırım demeyin, doktor nasıl yazdıysa ağrısa da ağrımasa da saatlerini aksatmadan için. Antibiyotik de yazmış olmalı, onları da düzenli için, ilaç olarak hiçbir şeyi aksatmayın. Hızla iyileşirsiniz inşaallah. Kötü şeyler atlatmışsınız ama hepsi geride kaldı. Maşaallah kızınız da yanınızdaymış. Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin, güzel uzun bir ömrü olsun inşaallah. Benim de 3 kg ölçmüşlerdi, 2800 doğmuştu, ultrason yanılma payı olabiliyor.

Teşekkür ederim evet çok zordu bebeğimde yıpranmış baya geçti ama nasıl geçti özel hastane şimdiye kadr çok memnunduk ama bu anestezi olayı soğudum hastaneden

Çok susuyorum zaten dün biraz uyudum ama çok yorgun oluyor insan annelik zor iş ve delilik resmen

Aymem oyle minnak biley elbiseleri hep büyük bugün taburcuyuz inşallah doktpr yazar herhalde ilaç Bu arada kızımın gözleri renkli olacak gübi babası ela gözlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…