2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    191
Hayırlısıyla gelsin bir avazda kurtul inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın dualarımız seninle
 
Akşamdan fitil koymuştum gerçi çoğu akmıştır ama ya bebeğimin kafasına bulaşırsa diye endişem var
Bence onu ebe doktor filan halleder, zaten doğum olana kadar çoktan kaç kere temizlenir o bölge diye düşünüyorum. Olmadı doğumun hemen akabinde bebek hemşireleri bebeği temizler güzelce. Bence bu aşamada yapılacak bir şey yok endişe etmeyin. Doğum sürecinize odaklanın. Her şey yolunda ve gönlünüzce gitsin inşaallah. Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız
 
İnşallah ya, sona doğru enfeksiyon ile de uğraşmayalım
 
Yok Yok siyah parça var gibi duruyor bilmeyince endişe ettim çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim
Benim göbek bagimda 20 gün düşmemiş tekrar hastaneye götürünce sıkı bağlanmadığı için çürümediğini söylemişler tekrardan açılıp bağlanmış şuan dediğin gibi siyah bı parca var et beni gibi herhangi bi sıkıntı çıkarmadı bana içeriye göçüktü şuan göbek ters döndüğü için dışarı çıkmış ciddi bişey olacağını sanmıyorum çürüyen yer öyle kalmış olabilir doktora gidince de gösterirsin için rahatlar
 
Şuan bilmiyorum aynı şey mi ama bende idrarı tutmuşsam eğer bazen farkında olmadan da tutabiliyorum o sıra tuvalete gidince bi anda afedersin yapınca ağrım oluyor ama bi doktor bana mesane kaslarının sağlığı için yap tut yap tut demişti öyle yavaş yapınca ağrımıyor. Diğer türlü sonrasında bile ağrı oluyor bazen. Ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ağrısı çok şiddetliydi ama kasığımdaydı karnımda değildi.
 
Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim bu yöntemi kandırdıktan sonra bazen 15 dk kadar emiyor/ bazen inat edip hiç emmiyor. Bazen 5 saniye emip çekiyor vs
Meme ucunu çıkarmak için 10 cc lik enjektörden yardım alabilirsiniz. Yapmanız gereken enjektörün iğne takılan kısmını kesip, pistonu alttan çıkarıp kestiğiniz yerden takın. Pistonu çıkarttığınız yere meme ucunuzu yerleştirip pistonla çekip vakumlayın.
Emzirmeden 15 dk önce yapmaya başlayın umarım faydalı olur
 

Eklentiler

  • IMG_0266.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 24
Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah kolay bir doğum olsun
 
Evet bende de dediğin gibi kasıkta oluyordu ağrı. Bu sefer böyle tuhaf bir şey oldu. Bakalım devam ederse acile gidicem.
 
Benimki de öyle aslında hiç o açıdan düşünmemiştim annelik delilik gerçekten içime dert oldu dünden beri de huysuz mızmızlanıyor endişe ettim
 
Hepinize hayırlı bayramlar dilerim şimdiden. Doğumum çok zor geçti başlatmak için fitil verildi zaten açıklığım olduğu için ve maddeye de hassasiyet göstermişim 2 saat içinde dayanılmaz sancı başladı ebe normalde 10 dakika 3 sancı olması gerekirken sende 7 sancı geliyordu dedi nefes bile alamıyordum 8 saat falan uzun süre gülme gazıyla solunum yaptım rahatlatması için geçmedi sonra ebe değişti gelen ebe sancı azaltıcı ilaç ve morfin yaptı rahatladım sonra epidural almaya karar verdim 7cmde tam anestezi uzmanı geldi pozisyon aldım ultrason çekildi acil hasta geldi hadiiii anestezi uzmanı ona gitti bir saat filan da öyle çektim neyse sonra epidural yaptılar aman Allahım dünya varmış çok rahatladım açılmam da hızlandı 10 cm gelince canım ebem Stephanie İngiliz çok tatlı bir kızdı bir saat sonra itmeye başlıycaz dedi tam sabah saat 3te itmeye başladık bir saat kadar da doğması sürdü. Çok şükür sağ Salim geldi kesi yok sadece yüzeysel 2 yırtık var ona da dikiş atıldı perine masajı işe yaradı yırtık üst kısıma yakın olmuş bu arada altta değil. Şimdi biraz göğüs ağrısı var ebeler asla mama vermiyorlar ısrarla emzirmeyi gösterdiler bebişin bütün testleri sağlıklı çıktı dün öğlen evimize geldik çok şükür. Göğüs ağrısı dışında sorunumuz yok şu an çok şükür.
Doğum hikayem
 
Allah yardımcın olsun canım. Sarılık kaç çıktı? Bizim dün 14 çıktı sarılık. Dün 7. Gündü. 7. Gün pik yapıp sonra düşüşe geçiyormuş diye duydum. Doktor gidin acilde kan aldırın bayramda dedi ama devlet acile de gitmek istemiyorum.
 
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla bebeğini büyüt inşallah.
 
Bu videoyu ben de izledim gerçekten çok faydalı. Aklıma gelmemişti paylaşmak, teşekkür ederiz
 
Kızlar sezeryandan kaç gün sonra kadın doğum doktoruna randevuya gidilir? Hani rahim oturdu mu dikişlerin nasıl diye ? Doktor söyledi ama ben bebeğimi düşünmekten asla dikkat edemedim.
 
Tebrik ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi
 
Merhaba nasıl oldunuz? Açıklığa tekrar bakıldımı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…