Hayırlısıyla gelsin bir avazda kurtul inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın dualarımız seninleKızlar sabah 7 den beri çok güçlü kasılmalarım geliyor. Akıntım da pembe gelmiş. Bugün doğum olacak bence. Bana dua eder misiniz? Vajinal enfeksiyonum vardı ilaç almıştım akşamdan ama bitmemişti henüz. 3 ün 2 sini uygulayabildim. doğuma temiz gitmek istiyordum. Şu an çok sık değil kasılmalarım çok düzenli de değil 15 dk gibi bir aralık var. Ama başladı, eminim. Mideme çok vuruyor kasılmalar. Sizden dua istiyorum. Enfeksiyon beni çok korkutuyor
Bence onu ebe doktor filan halleder, zaten doğum olana kadar çoktan kaç kere temizlenir o bölge diye düşünüyorum. Olmadı doğumun hemen akabinde bebek hemşireleri bebeği temizler güzelce. Bence bu aşamada yapılacak bir şey yok endişe etmeyin. Doğum sürecinize odaklanın. Her şey yolunda ve gönlünüzce gitsin inşaallah. Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınızAkşamdan fitil koymuştum gerçi çoğu akmıştır ama ya bebeğimin kafasına bulaşırsa diye endişem var
İnşallah ya, sona doğru enfeksiyon ile de uğraşmayalımBende de oluyor ama idrara çıkınca geçiyor, bence idrar torbası biraz dolsa baskı yapıyor bebek çok canımızı yakıyor bu da. Ben en son baktırdığımda enfeksiyon çıkmamıştı ama inşallah olmamıştır
Benim göbek bagimda 20 gün düşmemiş tekrar hastaneye götürünce sıkı bağlanmadığı için çürümediğini söylemişler tekrardan açılıp bağlanmış şuan dediğin gibi siyah bı parca var et beni gibi herhangi bi sıkıntı çıkarmadı bana içeriye göçüktü şuan göbek ters döndüğü için dışarı çıkmış ciddi bişey olacağını sanmıyorum çürüyen yer öyle kalmış olabilir doktora gidince de gösterirsin için rahatlarYok Yok siyah parça var gibi duruyor bilmeyince endişe ettimçok açıklayıcı oldu teşekkür ederim
Şuan bilmiyorum aynı şey mi ama bende idrarı tutmuşsam eğer bazen farkında olmadan da tutabiliyorum o sıra tuvalete gidince bi anda afedersin yapınca ağrım oluyor ama bi doktor bana mesane kaslarının sağlığı için yap tut yap tut demişti öyle yavaş yapınca ağrımıyor. Diğer türlü sonrasında bile ağrı oluyor bazen. Ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ağrısı çok şiddetliydi ama kasığımdaydı karnımda değildi.Arkadaşlar dünden beri çok tuhaf bir şey yaşıyorum. Afedersiniz idrarımı yaparken karnıma çok kötü ağrı, sancı giriyor. İdrar yolu enfeksiyonu ağrısına hiç benzemiyor bildiğiniz yalancı sancı gibi çok şiddetli geliyor ve idrarımı rahat yapamıyorum. Hatta normalde de bazen olan vajina da batma hissi de çok oluyor. Sizce idrar yolu enfeksiyonu mu bu başka bir şey miBayramdan dolayı hastaneye gitmekte zor
Sanırım grup yöneticisi görünmüyor ondan olabilir belkibu başlığın yukardaki sabitlemesini niye kaldırmışlar ya zor buldumherkes doğurdu mu sanıyorlar daha doğuma iki haftası olanlar olabilir
İyi bayramlar taze anneler ve anne adayları
Kısa bir süre vardı yönetici bayadır yok aslındaSanırım grup yöneticisi görünmüyor ondan olabilir belki
Meme ucunu çıkarmak için 10 cc lik enjektörden yardım alabilirsiniz. Yapmanız gereken enjektörün iğne takılan kısmını kesip, pistonu alttan çıkarıp kestiğiniz yerden takın. Pistonu çıkarttığınız yere meme ucunuzu yerleştirip pistonla çekip vakumlayın.Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim bu yöntemikandırdıktan sonra bazen 15 dk kadar emiyor/ bazen inat edip hiç emmiyor. Bazen 5 saniye emip çekiyor vs
Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallahKızlar sabah 7 den beri çok güçlü kasılmalarım geliyor. Akıntım da pembe gelmiş. Bugün doğum olacak bence. Bana dua eder misiniz? Vajinal enfeksiyonum vardı ilaç almıştım akşamdan ama bitmemişti henüz. 3 ün 2 sini uygulayabildim. doğuma temiz gitmek istiyordum. Şu an çok sık değil kasılmalarım çok düzenli de değil 15 dk gibi bir aralık var. Ama başladı, eminim. Mideme çok vuruyor kasılmalar. Sizden dua istiyorum. Enfeksiyon beni çok korkutuyor
Evet bende de dediğin gibi kasıkta oluyordu ağrı. Bu sefer böyle tuhaf bir şey oldu. Bakalım devam ederse acile gidicem.Şuan bilmiyorum aynı şey mi ama bende idrarı tutmuşsam eğer bazen farkında olmadan da tutabiliyorum o sıra tuvalete gidince bi anda afedersin yapınca ağrım oluyor ama bi doktor bana mesane kaslarının sağlığı için yap tut yap tut demişti öyle yavaş yapınca ağrımıyor. Diğer türlü sonrasında bile ağrı oluyor bazen. Ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ağrısı çok şiddetliydi ama kasığımdaydı karnımda değildi.
Benimki de öyle aslında hiç o açıdan düşünmemiştimBenim göbek bagimda 20 gün düşmemiş tekrar hastaneye götürünce sıkı bağlanmadığı için çürümediğini söylemişler tekrardan açılıp bağlanmış şuan dediğin gibi siyah bı parca var et beni gibi herhangi bi sıkıntı çıkarmadı bana içeriye göçüktü şuan göbek ters döndüğü için dışarı çıkmış ciddi bişey olacağını sanmıyorum çürüyen yer öyle kalmış olabilir doktora gidince de gösterirsin için rahatlar
Allah yardımcın olsun canım. Sarılık kaç çıktı? Bizim dün 14 çıktı sarılık. Dün 7. Gündü. 7. Gün pik yapıp sonra düşüşe geçiyormuş diye duydum. Doktor gidin acilde kan aldırın bayramda dedi ama devlet acile de gitmek istemiyorum.Kızlarrrr lütfen bana şu emzirme konusunda yardımxı olunbugün bebek 6 günlük oldu. Meme ucum içe çökük hiçbir şekilde bebek alamıyor ebeler hemşirelerde çok uğraştı bu şekilde alamicağını söylediler bende öok denedim . Silikon uç aldık aslında onu kolaylıkla alı dediler ama bebeğim onu da almıyor. Yandan mama süt damlatıp kandırarak arada tutturuyorum memeyi . Sarılık değeri sınırda o yüzden kilo vermemesi lazım, mama takviyesine başladık kaşık biberon ile mecburen. Sütüm fazla çok şükür. Sağıp veriyorum ara ara en azından çocuk anne sütü alsın diye.
Sürekli emzirme denemesi yapıyoruz bütün gün tüm işim bebişi emzirmeye çalışmak.
Ama çok yoruldum ve artık moralim çok bozuldu .
Aynı durumu yaşayanlar bana bir fikir verin lürfen((
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla bebeğini büyüt inşallah.Hepinize hayırlı bayramlar dilerim şimdiden. Doğumum çok zor geçti başlatmak için fitil verildi zaten açıklığım olduğu için ve maddeye de hassasiyet göstermişim 2 saat içinde dayanılmaz sancı başladı ebe normalde 10 dakika 3 sancı olması gerekirken sende 7 sancı geliyordu dedi nefes bile alamıyordum 8 saat falan uzun süre gülme gazıyla solunum yaptım rahatlatması için geçmedi sonra ebe değişti gelen ebe sancı azaltıcı ilaç ve morfin yaptı rahatladım sonra epidural almaya karar verdim 7cmde tam anestezi uzmanı geldi pozisyon aldım ultrason çekildi acil hasta geldi hadiiii anestezi uzmanı ona gitti bir saat filan da öyle çektim neyse sonra epidural yaptılar aman Allahım dünya varmış çok rahatladım açılmam da hızlandı 10 cm gelince canım ebem Stephanie İngiliz çok tatlı bir kızdı bir saat sonra itmeye başlıycaz dedi tam sabah saat 3te itmeye başladık bir saat kadar da doğması sürdü. Çok şükür sağ Salim geldi kesi yok sadece yüzeysel 2 yırtık var ona da dikiş atıldı perine masajı işe yaradı yırtık üst kısıma yakın olmuş bu arada altta değil. Şimdi biraz göğüs ağrısı var ebeler asla mama vermiyorlar ısrarla emzirmeyi gösterdiler bebişin bütün testleri sağlıklı çıktı dün öğlen evimize geldik çok şükür. Göğüs ağrısı dışında sorunumuz yok şu an çok şükür.
Doğum hikayem
Bu videoyu ben de izledim gerçekten çok faydalı. Aklıma gelmemişti paylaşmak, teşekkür ederizÇok işinizr yarayacak bir video paylaşıyorum. Adeta bir eğitim. 2023 Temmuz annesiyim ben o dönemde araştırırken bulmuştum ve birsürü kişiyle paylaştım. Umarım size de faydası olur. Öncelikle ucun hiçbir önemi olmadığını net bir şekilde anlarsınız, içiniz rahatlar. Silikon uç gibi şeylere yönelmenizi hiç önermem. Sonrası daha zorlu çünkü. Videoyu bir izleyin bakalım. Konuşmak isterseniz de her daim yazabilirsiniz.
Emzirme Video
Tebrik ederim sağlıkla büyütün bebeğiniziHepinize hayırlı bayramlar dilerim şimdiden. Doğumum çok zor geçti başlatmak için fitil verildi zaten açıklığım olduğu için ve maddeye de hassasiyet göstermişim 2 saat içinde dayanılmaz sancı başladı ebe normalde 10 dakika 3 sancı olması gerekirken sende 7 sancı geliyordu dedi nefes bile alamıyordum 8 saat falan uzun süre gülme gazıyla solunum yaptım rahatlatması için geçmedi sonra ebe değişti gelen ebe sancı azaltıcı ilaç ve morfin yaptı rahatladım sonra epidural almaya karar verdim 7cmde tam anestezi uzmanı geldi pozisyon aldım ultrason çekildi acil hasta geldi hadiiii anestezi uzmanı ona gitti bir saat filan da öyle çektim neyse sonra epidural yaptılar aman Allahım dünya varmış çok rahatladım açılmam da hızlandı 10 cm gelince canım ebem Stephanie İngiliz çok tatlı bir kızdı bir saat sonra itmeye başlıycaz dedi tam sabah saat 3te itmeye başladık bir saat kadar da doğması sürdü. Çok şükür sağ Salim geldi kesi yok sadece yüzeysel 2 yırtık var ona da dikiş atıldı perine masajı işe yaradı yırtık üst kısıma yakın olmuş bu arada altta değil. Şimdi biraz göğüs ağrısı var ebeler asla mama vermiyorlar ısrarla emzirmeyi gösterdiler bebişin bütün testleri sağlıklı çıktı dün öğlen evimize geldik çok şükür. Göğüs ağrısı dışında sorunumuz yok şu an çok şükür.
Doğum hikayem
Merhaba nasıl oldunuz? Açıklığa tekrar bakıldımı?Ah kuşum doğmuş da göbek bağı bile düşmüşMuhtemelen bugün daha iyi geçer. Göbek bağı kanama, iltihap vs. olmadıkça çok da problem yaratan bir şey olmuyor diye biliyorum. Zaten yıkamamışsınızdır da daha. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bugün uyursunuz umarım
5-6 gün sonra çağırmıştı beni canım.Kızlar sezeryandan kaç gün sonra kadın doğum doktoruna randevuya gidilir? Hani rahim oturdu mu dikişlerin nasıl diye ? Doktor söyledi ama ben bebeğimi düşünmekten asla dikkat edemedim.
Beni 10.gün çağırdı canımKızlar sezeryandan kaç gün sonra kadın doğum doktoruna randevuya gidilir? Hani rahim oturdu mu dikişlerin nasıl diye ? Doktor söyledi ama ben bebeğimi düşünmekten asla dikkat edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?