2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
kızlar bu dikişler ne zMn iyileşir valla çok acıyor
Günlük düzenli pansumanınızı yapıyor musunuz? Bir intim likitle taharetinizi yaptıktan sonra batikonla temizleyin. Ardından kurutup Fito krem sürün. Bunu lütfen aksatmayın. Kısa sürede iyileşir inşaallah.

Ay şimdi gördüm yorumunu. Çoook sevindim gözünüz aydın çok mutlu oldum. Nefes alıyor ve emebiliyor. Yarın sabah her şey çok daha güzel olacak. Sezaryen için bi krem falan veriyordu doktorlar da unuttum şimdi neydi diye, kızlar yazmıştır belki

Neye karar verdin canım. Doğumlar genelde o adet sancısı gibi olan sancıyla başlıyormuş, istersen bi NST'ye girip sonucu doktorunla paylaş, ağrılarını da bi takip et

Kızlar sezeryandan kaç gün sonra kadın doğum doktoruna randevuya gidilir? Hani rahim oturdu mu dikişlerin nasıl diye ? Doktor söyledi ama ben bebeğimi düşünmekten asla dikkat edemedim.
Ben ctesi sezaryen oldum . Ptesi doktorum hastanede dikişlerimi kontrol etti sadece. 5. Gün yani çarşamba günü de kontrole gittim ultrason vs bakılıp bandım çıkarıldı.

Doktorum bana hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Hiçbir şey yapmıyorum. 5. Gün kontrole gittim her şey yokunda densi. Bandı açtı . Hiçbir şry sür yap et demedi. Sadece 3 hafta sonea bi jel krem verdi daha az iz kalmaso için onu kullan dedi

Kızlar dünden beri şiddetli ağrılarim kasılmalarim vardı düzenli düzensiz. Bir saat evvel acile gittim. Bir cm bile açıklık yokmuş. İki adet aktif sancı çıktı 80 lerde. Diğerleri minik minik sancılar. 37+4 teyiz. Dr. Gece 11 gibi kontrole gel dedi yolladı. Bu vakite kadar acilmanin hic olmaması ve o baskılı ağrılar ebe de zor bir doğum olur dedi.

2 saat uyku rahat 8 saat götürüyor beni aslında ama mızmız işte bizimki de iki gündür bir sıkıntısı da yok anlamıyorum yani 10.günden bildiriyorum ben de epizyotomi dikişlerim enfeksiyon olmuş akıntıdan dolayı yırtılma olan kısım da sızlıyor ama moral bozmak yok en ufak stresi bile hissedip yansıtıyor bebişler o yüzden all is well

Çok geçmiş olsun. Düzeleceğiz inşallah ya/ ben ilk 5 gün tam lohusa depresyonuna girmiştim. Bugün 7. Gün artık iyi hissediyorum

Ağrılar azaldı, tersine işleyen bir süreç gibi... Hastaneye gitmedim o yüzden bir daha. Ağrı bekliyorum evde Çok sağ olun Siz nasılsınız?
Yaa doğdu doğacak halbuki olsun dinlenip enerji toplamaya fırsat olur en azından yürümeyi denediniz mi

kızlar bu dikişler ne zMn iyileşir valla çok acıyor
Hastaneden çıkarken özellikle hatta ısrarla sordum doktora doğru düzgün bir şey söylemedi. Kendi doktoruma kontrole gittiğimde enfeksiyon olmuş dedi 10. günden bildiriyorum dikişler pek iyi değil ama böyle kalacak hali de yok diyorum bir yandan batikon sürün mutlaka en azından enfeksiyon olmaz bir de doktor yazdıysa eğer antibiyotikleri aksatmayın inşallah çok daha iyi olacağız

Vajinal doğumdan sonra yapılması gereken pansumandan bahsettim, sezaryen dikişininki doktorunuzun dediği şekildedir.

Batikonla düzenli Pansumanınızı yapın aksatmayın sakın. Bir de peşine Fito krem önermişti benim doktorum çok hızlı iyileştiriyordu ama enfeksiyon olduktan sonra Fito krem kullanılır mı pek emin değilim, onu doktora danışmak lazım.

Bantla kapalidie zaten, hicbir sey yapmamaktir dogru olan diye düşünüyorum. Hastanede pansumanini yapmisti zaten doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…