2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Uyuyabilmeniz çok iyi olmuş . Açıklık 5-6 cm olduğunda süreç daha hızlı ilerleyecek. Enerjinizi tüketmeyin doğum esnasında lazım olacak mümkün olduğunca dinlenmeye enerji toplamaya bakın dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz
Biz iyiyiz genel olarak göbek bağı düştü bebeğimin sanırım ondan dolayı biraz huzursuz dünden beri bir söyleniyor uykuya emmeye direniyor o yüzden yorgunum bugün ama bunlar da olacak sonuçta iki saat kesintisiz uyursam kendime geleceğim inşallah

Doğum da tam olarak böyle bir şey işte doktorunuz bence iyiymiş tüm ihtimalleri anlatmış ne güzel. Bebiş de uyarı veriyor bak yakınım son hazırlıklarını yap diye Sürecinizi merak ediyorum, umarım kaçırmam

Zaten şu hayatta bir işim de net ve önceden belli olmadı. Hep bir son anda şekillenme, ani değişiklik... Çocuk da bana çekti herhalde, sürprizli bir sürece soktu bizi sağ olsun Kitap yazacağım sürecimden

Siz nasılsınız? Nasıl hissediyorsunuz?

Ah kuşum doğmuş da göbek bağı bile düşmüş Muhtemelen bugün daha iyi geçer. Göbek bağı kanama, iltihap vs. olmadıkça çok da problem yaratan bir şey olmuyor diye biliyorum. Zaten yıkamamışsınızdır da daha. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bugün uyursunuz umarım

Hadi inşallah bakalım moral bozmak yok
Sizden de çok güzel haberler bekliyorum kolaylıkla gelsin inşallah

ChatGPT ile de konuştum. Durum ekteki gibi

Eklentiler

• Screenshot 2025-06-06 at 07.33.12.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 37
L Lightning cevabımın sizde olacağını umarak bir soru soracağım
Bebeğimin salı gecesi göbek bağı düştü ama düşmüş gibi değil de kopmuş gibi siyah bir parça daha göbeğinde duruyor hala. Salı gündüz idrar kültürü için bir kit vermişlerdi bir tarafı uzun bir tarafı kısa minik bir poşet. Pipisinin etrafına yapıştırıp dolunca kaba boşaltalım diye. Ben ilkinde göbek bağını rahatsız etmesin diye uzun tarafı yukarı gelecek şekilde yani ters olarak yapıştırmıştım. O şekilde idrar toplayamayınca olması gerektiği gibi yapıştırdım ama göbek bağının tam altına geliyordu. Acaba bu poşet kopmasına sebep olmuş olabilir mi? İçerde siyah görünen parça normal mi? Normalde olması gereken görüntü nasıl bir şey bilmiyorum. Doktoru izinde diye arayamadım. Acile mi götürsem

İyiyim çok şükür Çok belli oluyor zaten birşeylerin ilerlediği anlamama şansı yok gibi birşey.. O raddeyi doktorlarda tam bilemiyor o yüzden bize kalıyor.

Çok işinizr yarayacak bir video paylaşıyorum. Adeta bir eğitim. 2023 Temmuz annesiyim ben o dönemde araştırırken bulmuştum ve birsürü kişiyle paylaştım. Umarım size de faydası olur. Öncelikle ucun hiçbir önemi olmadığını net bir şekilde anlarsınız, içiniz rahatlar. Silikon uç gibi şeylere yönelmenizi hiç önermem. Sonrası daha zorlu çünkü. Videoyu bir izleyin bakalım. Konuşmak isterseniz de her daim yazabilirsiniz.

Emzirme Video

Wee baby (biraz sert), mochi gibi manuel süt sağma pompalarını göğüs ucu çıkarmak içinde kullanıyorlar. Onları deneyebilirsin. Silikon göğüs ucunu bebekler tutamıyorlar bence gereksiz.. Ebe ablanın birisi bana önemli olan göğüs ucu değil demişti. Bebeğe kavratmayı öğretince gerisi halloluyor. İlk başta zorlanılıyor ama sonrası rahat oluyor.

Doğrudur benim ilk tecrübe olduğu için terimleri tam anlamıyla bilmiyorum ama siz anladınız benim demek istediğimi

Kuru bir görüntü varsa sorun yoktur, göbeğin ardında öyle kahverengi siyah bir parça kalmış gibi oluyor ama sonra geçiyor. Zamanı gelmeden düşme durumu olduysa ıslak ve iltihabi bir görüntüsü olurdu, şu an öyle bir durum yok anladığım kadarıyla, o yüzden endişe etmenize gerek yok bence.

Yok Yok siyah parça var gibi duruyor bilmeyince endişe ettim çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim

Arkadaşlar dünden beri çok tuhaf bir şey yaşıyorum. Afedersiniz idrarımı yaparken karnıma çok kötü ağrı, sancı giriyor. İdrar yolu enfeksiyonu ağrısına hiç benzemiyor bildiğiniz yalancı sancı gibi çok şiddetli geliyor ve idrarımı rahat yapamıyorum. Hatta normalde de bazen olan vajina da batma hissi de çok oluyor. Sizce idrar yolu enfeksiyonu mu bu başka bir şey miBayramdan dolayı hastaneye gitmekte zor

Kızlar sabah 7 den beri çok güçlü kasılmalarım geliyor. Akıntım da pembe gelmiş. Bugün doğum olacak bence. Bana dua eder misiniz? Vajinal enfeksiyonum vardı ilaç almıştım akşamdan ama bitmemişti henüz. 3 ün 2 sini uygulayabildim. doğuma temiz gitmek istiyordum. Şu an çok sık değil kasılmalarım çok düzenli de değil 15 dk gibi bir aralık var. Ama başladı, eminim. Mideme çok vuruyor kasılmalar. Sizden dua istiyorum. Enfeksiyon beni çok korkutuyor

Akşamdan fitil koymuştum gerçi çoğu akmıştır ama ya bebeğimin kafasına bulaşırsa diye endişem var

Akşamdan fitil koymuştum gerçi çoğu akmıştır ama ya bebeğimin kafasına bulaşırsa diye endişem var
Hiç böyle düşünmemiştim bir sorun olmaz inşallah sıtres yapma rahatlamaya çalış. Allah tez zamanda rahat bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bende de oluyor ama idrara çıkınca geçiyor, bence idrar torbası biraz dolsa baskı yapıyor bebek çok canımızı yakıyor bu da. Ben en son baktırdığımda enfeksiyon çıkmamıştı ama inşallah olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…