Ağrılar azaldı, tersine işleyen bir süreç gibi... Hastaneye gitmedim o yüzden bir daha. Ağrı bekliyorum evdeMerhaba nasıl oldunuz? Açıklığa tekrar bakıldımı?
Ne durumdasınız? Ben doğuracağım derken benim ağrılar durdu. Sizde vaziyet ne?Kızlar sabah 7 den beri çok güçlü kasılmalarım geliyor. Akıntım da pembe gelmiş. Bugün doğum olacak bence. Bana dua eder misiniz? Vajinal enfeksiyonum vardı ilaç almıştım akşamdan ama bitmemişti henüz. 3 ün 2 sini uygulayabildim. doğuma temiz gitmek istiyordum. Şu an çok sık değil kasılmalarım çok düzenli de değil 15 dk gibi bir aralık var. Ama başladı, eminim. Mideme çok vuruyor kasılmalar. Sizden dua istiyorum. Enfeksiyon beni çok korkutuyor
Anladım canım peki bu kontrol nasıl yapılıyor. Zor mu ?Beni 10.gün çağırdı canım
Doğum yaptımNe durumdasınız? Ben doğuracağım derken benim ağrılar durdu. Sizde vaziyet ne?
Çok çok teşekkür ederim. Hemen izleyeceğim. Burda önerilen her şeyi dikkate alıp deniyorum . İnşallah kısa zamanda hallederim. Üzerimden büyük bir yük kalkarÇok işinizr yarayacak bir video paylaşıyorum. Adeta bir eğitim. 2023 Temmuz annesiyim ben o dönemde araştırırken bulmuştum ve birsürü kişiyle paylaştım. Umarım size de faydası olur. Öncelikle ucun hiçbir önemi olmadığını net bir şekilde anlarsınız, içiniz rahatlar. Silikon uç gibi şeylere yönelmenizi hiç önermem. Sonrası daha zorlu çünkü. Videoyu bir izleyin bakalım. Konuşmak isterseniz de her daim yazabilirsiniz.
Emzirme Video
Evet ebe öğretti bu yöntemi baya denedim hatta ucu çıkarayım derken enjektörle 30 ml civarı süt çıkarıyorumMeme ucunu çıkarmak için 10 cc lik enjektörden yardım alabilirsiniz. Yapmanız gereken enjektörün iğne takılan kısmını kesip, pistonu alttan çıkarıp kestiğiniz yerden takın. Pistonu çıkarttığınız yere meme ucunuzu yerleştirip pistonla çekip vakumlayın.
Emzirmeden 15 dk önce yapmaya başlayın umarım faydalı olur
Kaç çıktığını hatırlamıtorum sadece doktor çok az sarılık var dedi takip edin dedi . O yüzden aç vs bırakmakta istemiyorumAllah yardımcın olsun canım. Sarılık kaç çıktı? Bizim dün 14 çıktı sarılık. Dün 7. Gündü. 7. Gün pik yapıp sonra düşüşe geçiyormuş diye duydum. Doktor gidin acilde kan aldırın bayramda dedi ama devlet acile de gitmek istemiyorum.
Benim kasılmam oluyor ama ağrım arada oluyor yani düzensiz bir ağrı. Hakkımızda hayırlısıAğrılar azaldı, tersine işleyen bir süreç gibi... Hastaneye gitmedim o yüzden bir daha. Ağrı bekliyorum evdeÇok sağ olun Siz nasılsınız?
Yok yani sadece bakmisti ustten die hatirliorum korkulcak birsey yokAnladım canım peki bu kontrol nasıl yapılıyor. Zor mu ?
Maşallah bu ne hızDoğum yaptımçok hızlı ilerledi, şaşkınım kesinlikle ilkinden çok farklıydı sürecim. Detaylı yazacağım inşallah
Valla bende gireyim bakayım arada diyorum hem çok yorgun oluyorum ,hem vakit olmuyor, girip bakamıyorum 5 dk girsem bi kaç paylaşım okuyup cvp yazamadan çıkıyorum. Bebekli hayat zormuşHepimiz daha ciddi sorunlarla uğraşmaya başladık. Kendi derdime düşüp halini hatırını sormayı ihmal ettiğim varsa hakkını helal etsin. İnşallah iyi olacağız
Uyuyamamak beni de çok yoruyorUyuyabilmeniz çok iyi olmuş . Açıklık 5-6 cm olduğunda süreç daha hızlı ilerleyecek. Enerjinizi tüketmeyin doğum esnasında lazım olacak mümkün olduğunca dinlenmeye enerji toplamaya bakın dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz
Biz iyiyiz genel olarak göbek bağı düştü bebeğimin sanırım ondan dolayı biraz huzursuz dünden beri bir söyleniyor uykuya emmeye direniyor o yüzden yorgunum bugünama bunlar da olacak sonuçta iki saat kesintisiz uyursam kendime geleceğim inşallah
Tecrübem yok ama gelişimi gayet iyi bence. Yani doğsada bir sıkıntı olmaz. Bildiğim kadarıyla doğum yaklaşınca bağırsaklar rahimi desteklemek için bozulurmuş yani ishal olurmuş. Ağrılarını sancılarını takip et sıklaşırsa git bence erkenden gitme tabi bebeğin hareketleri vesaire de normalse.Kızlar benim sabahtan beri ağrım oluyor adet ağrısı gibi ve halsizliğim var bir de ishalim başladı 36+6. gündeyim şu an gelse bebek bir problem yaşar mıyım 3 kg 49 santim di en son ve doktora gitmeli miyim emin olamadım en azından bir NS'ye girmem gerekiyor mu? Doktorun bayramda tatilde olacağını söyledi bayramdan sonra alttan muayene için gün vermişti sanırım erken gelecek gibi
77 ile girdim doğuma şuan kilom 70 inşallah biraz daha giderkızlar bu dikişler ne zMn iyileşir valla çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?