2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ne durumdasınız? Ben doğuracağım derken benim ağrılar durdu. Sizde vaziyet ne?

Çok çok teşekkür ederim. Hemen izleyeceğim. Burda önerilen her şeyi dikkate alıp deniyorum . İnşallah kısa zamanda hallederim. Üzerimden büyük bir yük kalkar

Evet ebe öğretti bu yöntemi baya denedim hatta ucu çıkarayım derken enjektörle 30 ml civarı süt çıkarıyorum ucu anında geri kayboluyor bebişte inatço

Kaç çıktığını hatırlamıtorum sadece doktor çok az sarılık var dedi takip edin dedi . O yüzden aç vs bırakmakta istemiyorum size de çok geçmiş olsun

Kızlar benim sabahtan beri ağrım oluyor adet ağrısı gibi ve halsizliğim var bir de ishalim başladı 36+6. gündeyim şu an gelse bebek bir problem yaşar mıyım 3 kg 49 santim di en son ve doktora gitmeli miyim emin olamadım en azından bir NS'ye girmem gerekiyor mu? Doktorun bayramda tatilde olacağını söyledi bayramdan sonra alttan muayene için gün vermişti sanırım erken gelecek gibi

Hepimiz daha ciddi sorunlarla uğraşmaya başladık. Kendi derdime düşüp halini hatırını sormayı ihmal ettiğim varsa hakkını helal etsin. İnşallah iyi olacağız
Valla bende gireyim bakayım arada diyorum hem çok yorgun oluyorum ,hem vakit olmuyor, girip bakamıyorum 5 dk girsem bi kaç paylaşım okuyup cvp yazamadan çıkıyorum. Bebekli hayat zormuş 3 günlük anneligimden bildiriyorum

Uyuyamamak beni de çok yoruyor ya kız uyurken de uyuyamıyorum şimdi biraz sakinledim uyumaya çalıştım bu sefer sırt üstü yatmaktan öksürük tutuyor dikişler çok acıyor. Bide benim rahmim ödem olmuş o çok acıyor, ben dikişim acıyor zannediyordum hatta bgn 3. Gün niye hala acı çekiyorum diye söyleniyordum kendime, doktor bi baktı cok ciddi ödem olmuş, çok ağrı yapar dedi. Dedim mahvoldum hocam ilk gün ne güzel şeyler yazmıştım demi 3. Günden bildiriyorum berbat haldeyim

Tecrübem yok ama gelişimi gayet iyi bence. Yani doğsada bir sıkıntı olmaz. Bildiğim kadarıyla doğum yaklaşınca bağırsaklar rahimi desteklemek için bozulurmuş yani ishal olurmuş. Ağrılarını sancılarını takip et sıklaşırsa git bence erkenden gitme tabi bebeğin hareketleri vesaire de normalse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…