2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sıklığı arttı şuan ama tek taraflı ona eşlik eden bir şey yok hiç ya enfeksiyonsa nasıl ayırt edicem ben bunu
Enfeksiyon herkeste nasıl seyrediyor bilmiyorum ama bende şiddetli bel ağrısıyla uyutmayacak şekilde berbattı. Kesintisiz bi ağrıydı. Hani hiç nefes aldırmamıştı. Doğum sancısı düzenli nefes aldırıyor
O da hastaneye götürtecek bi durumdu mesela.
Dayanılmayacak bişeyse gidin yinede. Ama enfeksiyon vardıysa yada daha önceden nasıl bişey olduğunu biliyorsanız kıyas edebilirsiniz

Yok ne kusuru ben zaten bi gün ağzımı açacam ona da kalp kırmak istemiyorum büyüğüm diyorum Allah'ım şu lohusalık geçsin

Siz nerde yaşıyordunuz, evet annem de öyle diyo, daha hızlı büyür suyun içinde, ben sizi her gün yıkadım diyor yine karar veremedim bak
Yaa anneler hatırlamıyo bile o günleri göbek düştükten sonra yıkamıştır yıkama yıkama, 10 gün geç yıkansa bebe büyümesinden bi şey kaybetmez

Evet diyceksin böyle hoşuma gidiyo bilerek aç bırakıyorum. Ya yeni annesin sen zaten beben doydu mu doymadı mı onun endişesi içindesin, seni rahatlatacağına daha da strese sokuyor. Eşini tebrik ederim ama tongaya düşmemiş yat dinlen demiş. Gelecek orda sana da of pof söylenecek. Meraklı bu kaynanalar yaa, nasıl insan bir insanın iyiliğini hiç isteyemez hayret

Hemen hemen aynı şeyler bende ekstra ishal durumu var. Az evvel tekrar tuvalete çıkınca rahatladım ben yine, çok şükür. Bağırsaklarım dolu olunca nedense beni zorluyor sanırım, anlamadım, baskı yapıyor aşırı derecede. Siz de tuvalete çıkınca rahatlarsınız belki inşaallah. Ağrım sancım bir şeyim yok o yüzden doktora haber vermek de pek manalı gelmedi.
Bol su için, başka bir şey yiyip içmek nasıl etki yaratır kestiremiyorum şu an. Sudan zarar gelmez. Yine haber verin bize
Çok sağolun. Evet bol su içiyorum, kefir de içtim. Biraz lapa gibi pilav yedim ishali kessin diye, o durdurdu biraz gibi geldi ama sonra yine ishal devam etmeye başladı. Ama açıkçası bağırsaklar boşalınca rahatlıyorum. Bir de gün arasında magnezyum içtim o da sanki biraz rahatlattı beni, bilmiyorum plasebo etkisi mi, sertlik kasılma gibi durumlarda elim hemen magnezyuma gidiyor.

Bende de vardı kumda döktüm hatta o gün boyu sürmüştü hiç kesilmemişti bu biraz farklı sanırım geçti gibi çünkü

Yavaş yavaş sonlara geliyoruz sanırım perşembe doktor her gün düzenli yürüyüş yap demişti dün yürüyüş yaptım hiçbir sıkıntı yoktu bugün fazla yürüyemedim gece kanala mı girdi bu bebiş bilemiyorum artık gece o kadar ağrılı hareketin bi sebebi olmalıydı Kasık ağrım geçti şimdi de tek taraflı belim ağrıyor sinir ya da kas gerilmesi olabilir bebek pozisyon alıyorsa

Kızlar merhaba. Doğumdan sonra neler yediniz ne yenmeli ne yenmemeli sizler neler yaptınız
Aslında normal sağlıklı beslenmek yeterli. Bol bol su. Şekersiz hoşaf içilir genelde ilk günler. Gazlı yiyeceklerden uzak durulur, çünkü sütten bebeğe direkt gaz geçebilir. Mesela mercimek çorbası, kuru fasulye filan uzak durmak çok iyi olur, ya da bol kimyonlu yenirse gazı önlemeye yardımcı olur. Süt yapıcı şeyler her bünyeden her bünyeye değişiyor. Bol protein ama sebze de eksik olmaması lazım. Yoğurt kefir içilmesi iyi olur. Kahve, siyah çay da sınırlı olmalı. Aklıma gelenler bunlar.

Bugün bizim de öyle vallahi gelen giden bitmedi şimdi oturdum siz nasıl oldunuz sancılar başladı mı

Geldim ben hastaneye açıklık muayenesi yapti açıklık yok sancılar 50 düzeyinde sertleşme normal mide ağrısı taş hissi yapabilir diye yolladı geri ama açıklık muayenesi çok acıttı şuanda sancılar arttı gibi bakalım bu gece nasıl geçecek

Yaa anneler hatırlamıyo bile o günleri göbek düştükten sonra yıkamıştır yıkama yıkama, 10 gün geç yıkansa bebe büyümesinden bi şey kaybetmez
Hahahaha tamam yikamadim daha zaten direniyorum yıkamaya vaktim de olmuyir ödemin acısı mastit için sağ emzir bilmem ne derken

Yaa çok teşekkür ederim Çok güzel motivasyon oluyorsunuz bana halbuki sizin şu an buna benden daha çok ihtiyacınız var
Bugün yine iyi olurdum da gelen gidenden yemek bile yiyemedim yeni yiyorum yardımcı oldular fiziken daha az yoruldum ama yorgunluğa razıydım eşimle beraber daha iyi idare ediyoruz

Hak ediyorlar bazen gerçekten. Kalabalıktan çocuğu emzirirken sıkıldım gerçekten ama sorsanız sütüm yetmiyormuş da ondanmış yapıştırdım cevaplarını kabalaştım da biraz ama iyi geldi. Siz de iyi yapıyorsunuz ağzınıza sağlık doğumunuz da kolaylıkla gerçekleşse bir an önce rahat bir nefes alsanız gözünüz bunları daha az görmeye başlar diye düşünüyorum

Ne kadar rahat konuşuyorlar bu insanlar
yada onlar gibi bizde düşüncesizce cevap vermeliyiz
Bebek yani bu ağlar tabiki kendileri max yarım saat durup gitmeliler..
Kesinlikle katılıyorum ya lohusayım sonuçta çok şükür her şeyi yapmaya çalışıyorum ama iyiyim diye de bu kadar zorlamasalar ne güzel olurdu

Geçecek illaki lohusalık böyle biseymis her gün bir sorun bgnde mastit oldum öğlenden beri onunla uğraşıyorum yemin ederim ödem de hala acıyo ama onu unuttum diyebilirim

Doktor bir şey dedi mi ya mutlaka bir kolay yolu olması lazım bunların

Düşüncesizlik patavatsızlık bu seviyede olmamalı ya biz de gittik bir sürü lohusa arkadaşımıza akrabamıza hediyemiz varsa verdik bir çay ya içtik ya içmedik kalktık sonra Allah sabır versin gerçekten çok zor ama bir yerde vazgeçeceklerdir inşallah yani

Gelmesinler ya, biraz rahat bıraksınlar lohusayı Ben iyiyim, ağrılar durdu Beklemedeyiz. Gebelikten çıkıyor gibi olmuştum, gebeliğe döndüm diyorum şimdi
Ağrılarınız az en azından hem belki minik Evren de annesini dinleyip biraz daha kalmaya karar vermiştir Bir doğsun bu günlere çok güleceksiniz ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…