Tabii ki hayatın gerçekleri adım adım yaklaşıyorBenim de randevum aynı şekilde salı günü daha haziranin 10 günü dolmadan gruptaki herkes doğurdu 2-3 kişi kaldik gibi hissediyorum bendene yalan soyleyim yazılanları okudukça da gözüm korkmaya başladı dikiş acıları ağrılar süt gelmemesi girilen psikoloji vs herkesin süreci kendine özel tabi ama bı an önce dogurayim ne yasicaksam yasayim adaptasyon sürecine gireyim istiyorum bende bekledikçe geriliyorum
Hicbisey yiyip içme denildi ama yasak olan cazip gelir ya çok susamış ve acıkmış hissediyorumŞimdi bi şey yemene de izin vermezler, ara ara su iç bari canım
Yaaa, işte hiç belli olmuyorBeklemediğim tek gündü herhaldesizin doğumunuza da az kaldı nasılsınız
Öyle oldu da grupta aktif kişi sayımız az. Onlar da doğurduBenim de randevum aynı şekilde salı günü daha haziranin 10 günü dolmadan gruptaki herkes doğurdu 2-3 kişi kaldik gibi hissediyorum bendene yalan soyleyim yazılanları okudukça da gözüm korkmaya başladı dikiş acıları ağrılar süt gelmemesi girilen psikoloji vs herkesin süreci kendine özel tabi ama bı an önce dogurayim ne yasicaksam yasayim adaptasyon sürecine gireyim istiyorum bende bekledikçe geriliyorum
İstersen suyu tekrar sor. Sanki su sabaha kadar içilebiliyorduHicbisey yiyip içme denildi ama yasak olan cazip gelir ya çok susamış ve acıkmış hissediyorum
Teşekkür ederim canım serum az kaldı bitince hemşireye sorarımİstersen suyu tekrar sor. Sanki su sabaha kadar içilebiliyordu
Ayy maşallah, daha pozitif doğum hikayesi duymadımEvet benim bir önceki bebeğim öyle olmuştu, 38 haftam bitmişti, 3,5 cm açıklık vardı, Nst de de sancılar çıkmıştı, doktor akşama doğum olur yatış yapalım, ebeler sana hızlandırıcı hareketler göstersin sürekli onları yap dedi, 2 saat sonra kucağıma aldım bebeği.
Oyle öyle illa geçecek su anda yaşadığım sıkıntilarda da kendimi öyle telkin ediyorum hep gecmese herkes 2-3 tane doğurabilir miydi diyorumÖyle oldu da grupta aktif kişi sayımız az. Onlar da doğurdubu hafta da kesin doğumlar olur, bi biz kaldık evet.
Ama hiç korkmasın gözün. Yani yazılanlar çok güzel bence, bi kere gerçek. Gerçek gibi gerçekhepsini yaşama ihtimalimiz çok yüksek ve bunları görmek aslında bizi durumun zorluğunu önkabule zorluyor. Ön kabul de aslında adaptasyonu hızlandırıyor. Hmm evet hemen süt gelmeyebilir normalmiş, evet çok sık uyanacağımız için yorgun olacağız, aaa evet lohusalıkta alıngalık ve sinirlilik en üst seviyedeymiş tamam bunlar normal o zaman, anormal bi durum yok diyeceğiz
Hiç korkma canım. Tüm olacaklar normaldir ve de geçicidir. Geçiyor..
Bizi dinlemiş demekki bebişler bayramı geçirdik şükür hadi bakalım hayırlısıyla ne zaman gelirlerBen de aynı şekilde yaptım, bayram haftası diye ağırdan aldım. Yarın babaanne bize geliyor, anneanne de şehir dışından evine geliyor, o bize gelmeyecek de ona direkt doğumu haber vereceğim hastaneye gelecek refakat etmeye. Babaannesi de evde geride kalan çocuklara bakacak. Artık ben de yarından sonra hareketlenmeye başlayabilirim
Hadi inşallah annesi sabırsızlıkla bekliyor bebişini oda çok bekletmeden gelir umarım.Dayanamadım yine geldim yarım santim açıklık vardı rahimin yırtılma riskim olduğu için yatırdılar ikina ikina sancı çekiyorum ama nstde gram çıkmıyor çığlık atıp yatırın sancı çekmemem lazım dedimdoktorumu aradılar o durumu izah etti şuan serum taktılar bitince tekrar nst çekip ona göre sezeryana yada eve yollayacaklar
Ayy hadi inşallah gelsin yaa çok istiyorum şuan olmasını
Yarım santim açıklıkla cingenelik birleşimi serum altındayımama ne kötüymüş sancilar kardeşim koluma girmiş sırtıma alayım mı diyo o derece iki büklümüm vee bu sancılara rağmen nstde 20 bile çıkmadı sancı bende acı eşiğim yüksek diye geçinirim delirdim resmen iki sancıyla
Şuan devam ediyor sancı ve bulantı oturup uzatamiyorum daha çok ağrı oluyor bakalım nolcak gelişmeleri yine haberdar ederim inşallah bu akşam olur doğum dua edin canlarım
Lütfen gerilmeyin hepsini halledeceğizBenim de randevum aynı şekilde salı günü daha haziranin 10 günü dolmadan gruptaki herkes doğurdu 2-3 kişi kaldik gibi hissediyorum bendene yalan soyleyim yazılanları okudukça da gözüm korkmaya başladı dikiş acıları ağrılar süt gelmemesi girilen psikoloji vs herkesin süreci kendine özel tabi ama bı an önce dogurayim ne yasicaksam yasayim adaptasyon sürecine gireyim istiyorum bende bekledikçe geriliyorum
Siz de çok zor geçirdiniz son birkaç ayı dualarım sizinleYaaa, işte hiç belli olmuyorEvet, son günler galiba birkaç gün ishalle uğraştım, çok huzursuzluk yaptı ama çok şükür yoluna girdi, iyiyim şimdi. Alttan düzenli bir baskı var ama herhangi bir ağrı kasılma olmadığı için beklemedeyim.
Canım naptın eve mi geçtin, hastanede misin? Doğum sancısı olsa nstde çıkardı sanki amaSancıların uzunluğu gitti ama arada yokluyor acısı aynı şekilde regl ağrısının bı üst seviyesi gibi ve yine nstde çıkmıyor
Yok canım doktorun gelmesini bekleyecem heralde tekrar açıklık bakar ona göre bişey derler arada sancilar yokluyor akşamki kadar uzun sürmüyor ama gücü aynıCanım naptın eve mi geçtin, hastanede misin? Doğum sancısı olsa nstde çıkardı sanki ama
Yaa peki her türlü sezeryan olcaksan neden bekletiyorlar peki haftan mı çok ileride değil merak ettimYok canım doktorun gelmesini bekleyecem heralde tekrar açıklık bakar ona göre bişey derler arada sancilar yokluyor akşamki kadar uzun sürmüyor ama gücü aynı
Bende bilmiyorum canım normalde günüm haftaya pazartesi bugün itibariyle 38 bitti ama neyi bekliyoruz bilmiyorum sancım var diyorum çıkmıyor diyorlar ee o zaman benim çektiğim ne oluyor anlam veremedim bebeğin kalp atışları bı ara çok kötü oldu doktorum da kanala girmeden alınsın ki taşikardi sorun çıkarmasın dedi burda yedirip içirip yeniden nst çekelim diyorlarYaa peki her türlü sezeryan olcaksan neden bekletiyorlar peki haftan mı çok ileride değil merak ettim
Kendi doktorun gelsin en iyi kararı o verir sen de daha rahat olursun. Hadi bakalım hayırlısı.Bende bilmiyorum canım normalde günüm haftaya pazartesi bugün itibariyle 38 bitti ama neyi bekliyoruz bilmiyorum sancım var diyorum çıkmıyor diyorlar ee o zaman benim çektiğim ne oluyor anlam veremedim bebeğin kalp atışları bı ara çok kötü oldu doktorum da kanala girmeden alınsın ki taşikardi sorun çıkarmasın dedi burda yedirip içirip yeniden nst çekelim diyorlar9 da doktor gelir herhalde bakalım o ne diyecek
Amin amin çok teşekkür ederimSiz de çok zor geçirdiniz son birkaç ayı dualarım sizinlehayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Anladım canım demekki o sebepten bekletiyor. En iyi süreci onlar yönetir hayılrısı olsunBende bilmiyorum canım normalde günüm haftaya pazartesi bugün itibariyle 38 bitti ama neyi bekliyoruz bilmiyorum sancım var diyorum çıkmıyor diyorlar ee o zaman benim çektiğim ne oluyor anlam veremedim bebeğin kalp atışları bı ara çok kötü oldu doktorum da kanala girmeden alınsın ki taşikardi sorun çıkarmasın dedi burda yedirip içirip yeniden nst çekelim diyorlar9 da doktor gelir herhalde bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?