2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Tabii ki hayatın gerçekleri adım adım yaklaşıyor ama Inşaallah her şey çok daha güzel olacak, onun mis kokusu yeter, diye böyle güzel düşünelim güzel olsun.

Beklemediğim tek gündü herhalde sizin doğumunuza da az kaldı nasılsınız
Yaaa, işte hiç belli olmuyor Evet, son günler galiba birkaç gün ishalle uğraştım, çok huzursuzluk yaptı ama çok şükür yoluna girdi, iyiyim şimdi. Alttan düzenli bir baskı var ama herhangi bir ağrı kasılma olmadığı için beklemedeyim.

Öyle oldu da grupta aktif kişi sayımız az. Onlar da doğurdu bu hafta da kesin doğumlar olur, bi biz kaldık evet.
Ama hiç korkmasın gözün. Yani yazılanlar çok güzel bence, bi kere gerçek. Gerçek gibi gerçek hepsini yaşama ihtimalimiz çok yüksek ve bunları görmek aslında bizi durumun zorluğunu önkabule zorluyor. Ön kabul de aslında adaptasyonu hızlandırıyor. Hmm evet hemen süt gelmeyebilir normalmiş, evet çok sık uyanacağımız için yorgun olacağız, aaa evet lohusalıkta alıngalık ve sinirlilik en üst seviyedeymiş tamam bunlar normal o zaman, anormal bi durum yok diyeceğiz

Hiç korkma canım. Tüm olacaklar normaldir ve de geçicidir. Geçiyor..

Ayy maşallah, daha pozitif doğum hikayesi duymadım Nst falan bakılana kadar hiçbir belirti olmadı mı sahiden?

Oyle öyle illa geçecek su anda yaşadığım sıkıntilarda da kendimi öyle telkin ediyorum hep gecmese herkes 2-3 tane doğurabilir miydi diyorum Allah hepimize hayırlı doğum sonrasında da hayırlı lohusalik nasip etsin inşallah

Bizi dinlemiş demekki bebişler bayramı geçirdik şükür hadi bakalım hayırlısıyla ne zaman gelirler

Hadi inşallah annesi sabırsızlıkla bekliyor bebişini oda çok bekletmeden gelir umarım. Demek yine ayak ayak üstüne atmak doğruymuş ben arada bir deneyeyim

Sancıların uzunluğu gitti ama arada yokluyor acısı aynı şekilde regl ağrısının bı üst seviyesi gibi ve yine nstde çıkmıyor

Lütfen gerilmeyin hepsini halledeceğiz mutlu anne=mutlu bebek mottomuz bu bundan sonra

Siz de çok zor geçirdiniz son birkaç ayı dualarım sizinle hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım naptın eve mi geçtin, hastanede misin? Doğum sancısı olsa nstde çıkardı sanki ama
Yok canım doktorun gelmesini bekleyecem heralde tekrar açıklık bakar ona göre bişey derler arada sancilar yokluyor akşamki kadar uzun sürmüyor ama gücü aynı

Yok canım doktorun gelmesini bekleyecem heralde tekrar açıklık bakar ona göre bişey derler arada sancilar yokluyor akşamki kadar uzun sürmüyor ama gücü aynı
Yaa peki her türlü sezeryan olcaksan neden bekletiyorlar peki haftan mı çok ileride değil merak ettim

Yaa peki her türlü sezeryan olcaksan neden bekletiyorlar peki haftan mı çok ileride değil merak ettim
Bende bilmiyorum canım normalde günüm haftaya pazartesi bugün itibariyle 38 bitti ama neyi bekliyoruz bilmiyorum sancım var diyorum çıkmıyor diyorlar ee o zaman benim çektiğim ne oluyor anlam veremedim bebeğin kalp atışları bı ara çok kötü oldu doktorum da kanala girmeden alınsın ki taşikardi sorun çıkarmasın dedi burda yedirip içirip yeniden nst çekelim diyorlar 9 da doktor gelir herhalde bakalım o ne diyecek

Kendi doktorun gelsin en iyi kararı o verir sen de daha rahat olursun. Hadi bakalım hayırlısı.

Anladım canım demekki o sebepten bekletiyor. En iyi süreci onlar yönetir hayılrısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…