Teşekkür ederim çok çok daha güzelini sizler yaşayın inşaallahAyy maşallah, daha pozitif doğum hikayesi duymadımNst falan bakılana kadar hiçbir belirti olmadı mı sahiden?
Kendi doktorum izinde haftaya kadar yokmuş nöbetçi doktor gelecekmiş bakalım artık inşallah doğum olmayacaksa da şu sancılar geçerKendi doktorun gelsin en iyi kararı o verir sen de daha rahat olursun. Hadi bakalım hayırlısı.
Sonradan düşündüm de, kiiii çok vaktim oldu düşünecek uykusuz gecedeİyi tarafından bakalım, en azından gebelikte ödemle uğraşmamışsınız. Şu an yaşadığınız da çok normalBenim gebelikte, özellikle de son 1-2 aylık dönemde el ve ayaklarım ödemden kocaman olmuştu. Son bir haftadır iyiyim, %80 indi. Fakat şimdi de çok tuhaf bir şey yaşıyorum. Sanki postalla haftalarca gezmişim de ayaklarım büyük büyük su toplamış gibi şu an ayak tabanlarım deri değiştirmeye başladı. Nasıl bir soyulma var anlatamam. Deri elastikliğini kaybettiği için kendini yeniliyormuş. Kimsede görmediğim duymadığım bir şey. Olur da böyle bir şey yaşarsanız da tedirgin olmayın, vücut kendini rejenere ediyor
Problemli bir hamilelik geçirmedim son güne kadar çalıştım ama 2-3 gündür o kadar ağır ki yani bir daha hamile olmak istemiyorum net bir şekildeOyle öyle illa geçecek su anda yaşadığım sıkıntilarda da kendimi öyle telkin ediyorum hep gecmese herkes 2-3 tane doğurabilir miydi diyorumAllah hepimize hayırlı doğum sonrasında da hayırlı lohusalik nasip etsin inşallah
Son haftalarda benim de uykum çoktu ağrılar olmasa saatlerce uyuyabilirdimBu arada tecrübeli annelere sorayım. Doğuma doğru uyku düzeninde değişiklik yaşamış olan var mı? Benim uykularım güzelleşmeye başladı. Son günlerde mışıl mışıl uyuyorum. Gebelik boyunca hep bölük pörçük uyudum, alerji de eklenince geceleri 2-3 saatlik molalar vermek zorunda kaldım uykuya. Şimdi 6-7 saat aralıksız uyuyabiliyorum. Giderayak Allah'ın minik bir ikramı mı acaba diye düşünmüyor değilim
Rabbim unutturuyorProblemli bir hamilelik geçirmedim son güne kadar çalıştım ama 2-3 gündür o kadar ağır ki yani bir daha hamile olmak istemiyorum net bir şekilde2-3 nasıl oluyor aklım almıyor
Hayatımda ilk defa bu kilodayım ayaklarımın tabanı ağrıyor taşıyamıyor sanki beni
Herkes doğum sonrası sıkıntılarını anlatıyor biz doğurmayanlar burdan devam hala
Doğuranlardan anladığım kadarıyla en iyi çocuk içindeki çocukAy rüyamda bi çocuk bebeğimi kıskanıp kolunu sıkıyordu bebeğimin canı yanıp nasıl ağlıyordu içim gitti yaa uyandım sanıyorum ki bir yerde öyle halen de bir şey yapamıyorumHalbuki şuan karnımda daha güvende
İnsan neyi unutmuyor ki en çokta çektiği çileyi galibaRabbim unutturuyorbende hemen yapabilenlere şaşıyorum :) benim unutmam 9 senede olabildi ilkine kıyamıyorsun bi karddesi olsun diyorsun yoksa kendin için yine zor
Unutmuyosun da aslında biraz unutuyosunProblemli bir hamilelik geçirmedim son güne kadar çalıştım ama 2-3 gündür o kadar ağır ki yani bir daha hamile olmak istemiyorum net bir şekilde2-3 nasıl oluyor aklım almıyor
Hayatımda ilk defa bu kilodayım ayaklarımın tabanı ağrıyor taşıyamıyor sanki beni
Herkes doğum sonrası sıkıntılarını anlatıyor biz doğurmayanlar burdan devam hala
Arkadaşlarımda rezilliğe alışıyorsun o yüzden ikinciyi yapıyorsun diyorUnutmuyosun da aslında biraz unutuyosungerçekten ilki kadar zorlamadı mesela beni hep hareket halinde olunca çocuk peşinde. Geçicek kucağınıza alınca o düşüncee herşeye değer diceksiniz
Hmm o zaman hakkında hayırlısı, en güzeliyle olsun inşaallah. 1 hafta boyunca sıkıntı çekmektense şu an doğum yapmak en iyisi, ama ağrılar geçip bebek de duruyorsa doktorunun da geldiği vakitte olursa o da güzel olur. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.Kendi doktorum izinde haftaya kadar yokmuş nöbetçi doktor gelecekmiş bakalım artık inşallah doğum olmayacaksa da şu sancılar geçer
Gözünüz aydın, sağlıkla analı babalı büyütün bebeğinizi inşaallah.
Çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla büyütelim insallahMaşallah canım. Doktorunu da tebrik etmek lazım yalnız öngörüsü harikaymış gerçektendaha 1 haftalık bile olmamış kuzucuğun, maşallah. Sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah güzelini. Gözün aydın
Doğuranlardan anladığım kadarıyla en iyi çocuk içindeki çocukrahatlamaya çalış
bende dün rüyamda gördüm ama büyüktü 4-5 aylık filan hayali bile güzel gerçeği ne kadar güzeldir kim bilir
Benim teyzemde benim gibi 9 ay kusmuş 4 çocuğu var diyorum nasıl yaptın 4 çocuk bu kadar zorlanırken diyor ki bunda belki olmaz diye diyeArkadaşlarımda rezilliğe alışıyorsun o yüzden ikinciyi yapıyorsun diyorbirşeylerle meşgul olunca insan kendini daha az dinler
Bana oradaki Fatma hanım aşırı pozitif geliyor. Ama burda başladım bide bi problem çıkmadı diye değişmedim. İyi mi yaptım bilmiyorumYok yaa çok kilolu değil endişelenme. Ben de çok kilolu bebiş istemem, anlıyorum seni.
Ben de Burak beye gidiyorum Acıbadem'de. Aynı senin gibi hislerim doktoruma karşı
Valla benim boyum da kısa en başından beri hiç mide bulantısı ve iştah kesilmesi yasamadigim için 16-17 kilo aldım iyice gezegen gibi oldum bı 4-5 sene sonra bı cesaret bı kere daha göze alırım gibi geliyo ama doğum kısmını tatmadan da net konusamicam gene deProblemli bir hamilelik geçirmedim son güne kadar çalıştım ama 2-3 gündür o kadar ağır ki yani bir daha hamile olmak istemiyorum net bir şekilde2-3 nasıl oluyor aklım almıyor
Şuan 32yim zaten 4-5 sene sonra 36-37 aman yarabbi hiç dayanamam gibiValla benim boyum da kısa en başından beri hiç mide bulantısı ve iştah kesilmesi yasamadigim için 16-17 kilo aldım iyice gezegen gibi oldum bı 4-5 sene sonra bı cesaret bı kere daha göze alırım gibi geliyo ama doğum kısmını tatmadan da net konusamicam gene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?