2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ayy maşallah, daha pozitif doğum hikayesi duymadım Nst falan bakılana kadar hiçbir belirti olmadı mı sahiden?
Teşekkür ederim çok çok daha güzelini sizler yaşayın inşaallah 2 saatte oluşu çok güzel bir şeydi akşam diye beklerken öğlen doğdu, ama tabi 2. Bebek oluşunun da etkisi vardır hızlı olmasında, ilk bebeğim 8-9 saat sürmüştü bir de benim öncekinde 4 ay erken doğum riskiyle yatmıştım, zaten 2 cm açıklığım hep vardı, ama ağrı sancı gibi bir şey hissetmiyordum, ebeler hareket gösterince zaten hazırmış rahmim demek ki açılmalar hızlı olmuştu. Tabi ki açılmalar artınca ağrıları kasılmaları hissetmeye başladım. Suni sancı filan vermediler kendi sancımla doğurdum. Bu sefer de 2 aya yakın yattım erken doğum riskiyle ama acaba daha mı çok ilaç yüklediler bebeği tutmak için bilemiyorum, bu sefer etkisi uzadı sanırım, özellikle geçen hafta önceki doğumumu yaptığım haftayla aynıydı, yine aynı şekilde doktor ebelere yönlendirir doğumu başlatır diye düşünüyordum ama her şey yolunda dedi eve gönderdi, üstüne 1 hafta daha geçti bir ses seda yok.

Kendi doktorun gelsin en iyi kararı o verir sen de daha rahat olursun. Hadi bakalım hayırlısı.
Kendi doktorum izinde haftaya kadar yokmuş nöbetçi doktor gelecekmiş bakalım artık inşallah doğum olmayacaksa da şu sancılar geçer

Ay rüyamda bi çocuk bebeğimi kıskanıp kolunu sıkıyordu bebeğimin canı yanıp nasıl ağlıyordu içim gitti yaa uyandım sanıyorum ki bir yerde öyle halen de bir şey yapamıyorum Halbuki şuan karnımda daha güvende

Sonradan düşündüm de, kiiii çok vaktim oldu düşünecek uykusuz gecede ben ilkinde ilk 3-4 gün aşırı aşırı terlemiştim. Bunds hastanede terledim ve ödemim yoktu, eve gelince terlemeyeyim diye çok ince giyindim ve hiç terlemedim. Sonra da ödemim başladı. Sanki kendimi terletsem geçer gibi. Gerçi hemen inmez de.
Ayak maskesi yapmışsınız insan bi kuruyor bu neydi şimdi neden oldu diye bu grup iyi li var. Ama doğumdan sonra aktif giremiyorum, kim ne yaptı takip edemedim. Bugün bebekle 3. Gecemizdi ve ben ilk defa uyuyabildim 2 saat de olsa.

Problemli bir hamilelik geçirmedim son güne kadar çalıştım ama 2-3 gündür o kadar ağır ki yani bir daha hamile olmak istemiyorum net bir şekilde 2-3 nasıl oluyor aklım almıyor
Hayatımda ilk defa bu kilodayım ayaklarımın tabanı ağrıyor taşıyamıyor sanki beni
Herkes doğum sonrası sıkıntılarını anlatıyor biz doğurmayanlar burdan devam hala

Son haftalarda benim de uykum çoktu ağrılar olmasa saatlerce uyuyabilirdim

Rabbim unutturuyor bende hemen yapabilenlere şaşıyorum :) benim unutmam 9 senede olabildi ilkine kıyamıyorsun bi karddesi olsun diyorsun yoksa kendin için yine zor

Doğuranlardan anladığım kadarıyla en iyi çocuk içindeki çocuk rahatlamaya çalış
bende dün rüyamda gördüm ama büyüktü 4-5 aylık filan hayali bile güzel gerçeği ne kadar güzeldir kim bilir

Unutmuyosun da aslında biraz unutuyosun gerçekten ilki kadar zorlamadı mesela beni hep hareket halinde olunca çocuk peşinde. Geçicek kucağınıza alınca o düşüncee herşeye değer diceksiniz

Unutmuyosun da aslında biraz unutuyosun gerçekten ilki kadar zorlamadı mesela beni hep hareket halinde olunca çocuk peşinde. Geçicek kucağınıza alınca o düşüncee herşeye değer diceksiniz
Arkadaşlarımda rezilliğe alışıyorsun o yüzden ikinciyi yapıyorsun diyor birşeylerle meşgul olunca insan kendini daha az dinler

Kendi doktorum izinde haftaya kadar yokmuş nöbetçi doktor gelecekmiş bakalım artık inşallah doğum olmayacaksa da şu sancılar geçer
Hmm o zaman hakkında hayırlısı, en güzeliyle olsun inşaallah. 1 hafta boyunca sıkıntı çekmektense şu an doğum yapmak en iyisi, ama ağrılar geçip bebek de duruyorsa doktorunun da geldiği vakitte olursa o da güzel olur. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

Gözünüz aydın, sağlıkla analı babalı büyütün bebeğinizi inşaallah.
Çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla büyütelim insallah

Gerçekten öyle çok merak ediyorum doğsunda bi göreyim bebişimi Az kaldı hepimizin

Arkadaşlarımda rezilliğe alışıyorsun o yüzden ikinciyi yapıyorsun diyor birşeylerle meşgul olunca insan kendini daha az dinler
Benim teyzemde benim gibi 9 ay kusmuş 4 çocuğu var diyorum nasıl yaptın 4 çocuk bu kadar zorlanırken diyor ki bunda belki olmaz diye diye

Yok yaa çok kilolu değil endişelenme. Ben de çok kilolu bebiş istemem, anlıyorum seni.
Ben de Burak beye gidiyorum Acıbadem'de. Aynı senin gibi hislerim doktoruma karşı
Bana oradaki Fatma hanım aşırı pozitif geliyor. Ama burda başladım bide bi problem çıkmadı diye değişmedim. İyi mi yaptım bilmiyorum sonra amaaan dedim doktorluğu iyi. Kadın bayram demeden gece gündüz demeden doğurtuyor habire. Biraz ona tavoldum açıkçası.

Valla benim boyum da kısa en başından beri hiç mide bulantısı ve iştah kesilmesi yasamadigim için 16-17 kilo aldım iyice gezegen gibi oldum bı 4-5 sene sonra bı cesaret bı kere daha göze alırım gibi geliyo ama doğum kısmını tatmadan da net konusamicam gene de

Şuan 32yim zaten 4-5 sene sonra 36-37 aman yarabbi hiç dayanamam gibi
Kusma bulantı bende de olmadı 15 kilo aldım güya hamileliğe diyetisyenle başladım 12 kilo alıp doğuma gidecektim nereden nereye

Kızlar bu arada doktor geçen hafta çatı muayenesi yaparken akıntımı fark etti fitil yazdı gynomax fitil ismi. Daha önce kullanan oldu mu? Ben ancak alabildim ilk defa dün gece kullandım. Normalde bu kadar akıntım yoktu sabahtan beri 3 kere çamaşır değiştim ters etki mi yapıyor temizliyor mu anlam veremedim. Fazla ilaçta atılıyordur tabi ama miktar bana çok geldi daha önce kullanan varsa deneyimini yazarsa mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…