2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende mutluluktan ziyade neye uğradığımı şaşırmış bir halde gibiyim. Umarım bahsedilen lohusa stresi vs budur. Düzeleceğimizi düşünüyorum gün geçtikçe

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınızı okurken kendimde güç buldum :) hepinize teşekkür ederim E esraaa07 kürleri deneyeceğim :)

Konuştun mu bebeğinle belki konuşarak ikna edilmeyi bekliyordur
Bundan önce hep bekle diyordum kimse yok yanımızda diye şimdi yarın babannen geliyor gelebilirsin diyorum ama bakalım

Ben bayramı geçirebilmek için hiçbir şey yapmadım daha yeni iki üç gündür yürümeye başladım bakalım biraz geç kaldık ama belki etki eder

Sağlıkla mutlulukla bir an önce gelsin inşallah

Ben gebelikteki ödemden nasıl kurtulurum diye sorduğumda doktorum bana doğumdan sonra da ödem olacak demişti
Gebelikte yoktu ödemim sonrasında olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım. Birde hayatımda ilk kez böyle ödemlendim, çok tuhafmıl. Daha neler göreceğiz bakalım. Beklemediğim için korktum birde kan sulandırıcıyı geciktirince kurdum durdum kafamda. Rahatlattınız şu an teşekkürler

Ya kızlar gelmiyor diye söylendim ama beni çok kötü regl sancısı tuttu ve 1 saatte 3 kez oldu süresi de uzun sürüyor şimdiki hiç geçmiyor da nişan su vs gelmedi karnım taş gibi yerimde duramıyorum çok ağrıyor alt tarafımda aşırı baskı var midem bulanıyor hastaneye dün gidince normal diyip geri yolladılar şuan çok kötüyüm regl ağrılarını 9 ay cekmeyince unutmuşum

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Uykum çok şuan.. Allah şifa versin canım.

Ay sen çalışıyor musun, maşallah enerjine geçen yazmıştım ya ben 30. Haftada ayrıldım, asla öyle bir enerjim yok.
Söyliyim sana, çok rahat geçecek günlerin boşver napçan yorulup
Evt bayrama kadar çalışıyordum. Çok şükür işim Zor değildi masa başı oturmak biraz yoruyordu sadece. Bide arabayı sürerken hep bı korku vardı ya sancı gelirse su gelirse diye. Şimdi ise bayramdan beri sıkılıyorum evde napacam boş boş diye düşünüyorum artık.

Kapı eşiğinde de dogurmayalim da. Hastaneye gidince beklemeden kucağımıza almak güzel olurdu. Burda birkaç gün suni sancı alanları okuyunca korku basıyor insanı.

Normalde çok uykucu biriyim. Ama anlattigin agrilardan ötürü kesinlikle uyuyamıyorum. Mide bulantısı adet ağrısı gibi baskı ikinma hissiyatı kasılma ve eşliğinde bebeğin sert hareketleri. Bayram günü de boyledim. Ama eve yolllandim. Açıklık yok bebek tam inmemiş dedi. Şimdi de aynı şeyler yaşıyoruz. Doğuma kadar böyle mi olacak anlamadım. Çevremdekiler biz bir iki gün öncesinden ağrılar başladı doğurduk diyorlar. Bizdeki ise şans artık anlamadım ki

Nasılsın şimdii anlatmana göre doğum belirtilerine benziyor mide bulantısı felan. Hayırlısı olsunn hakkında

İyi tarafından bakalım, en azından gebelikte ödemle uğraşmamışsınız. Şu an yaşadığınız da çok normal Benim gebelikte, özellikle de son 1-2 aylık dönemde el ve ayaklarım ödemden kocaman olmuştu. Son bir haftadır iyiyim, %80 indi. Fakat şimdi de çok tuhaf bir şey yaşıyorum. Sanki postalla haftalarca gezmişim de ayaklarım büyük büyük su toplamış gibi şu an ayak tabanlarım deri değiştirmeye başladı. Nasıl bir soyulma var anlatamam. Deri elastikliğini kaybettiği için kendini yeniliyormuş. Kimsede görmediğim duymadığım bir şey. Olur da böyle bir şey yaşarsanız da tedirgin olmayın, vücut kendini rejenere ediyor

Yok yaa çok kilolu değil endişelenme. Ben de çok kilolu bebiş istemem, anlıyorum seni.
Ben de Burak beye gidiyorum Acıbadem'de. Aynı senin gibi hislerim doktoruma karşı

Bu arada tecrübeli annelere sorayım. Doğuma doğru uyku düzeninde değişiklik yaşamış olan var mı? Benim uykularım güzelleşmeye başladı. Son günlerde mışıl mışıl uyuyorum. Gebelik boyunca hep bölük pörçük uyudum, alerji de eklenince geceleri 2-3 saatlik molalar vermek zorunda kaldım uykuya. Şimdi 6-7 saat aralıksız uyuyabiliyorum. Giderayak Allah'ın minik bir ikramı mı acaba diye düşünmüyor değilim

Yoksaaaa yoksaaaa geliyor mu gelmekte olan

Hahaha giderayak mı sanırım ben de böyle yorumlayabilirim. Bi nevi jest, minik bi hediye bu sana, yoksa uykular haram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…