- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.494
- 48
Valla ağzımdan öyle çıkıverdiHahaha giderayak mısanırım ben de böyle yorumlayabilirim. Bi nevi jest, minik bi hediye bu sana, yoksa uykular haram
Evet benim bir önceki bebeğim öyle olmuştu, 38 haftam bitmişti, 3,5 cm açıklık vardı, Nst de de sancılar çıkmıştı, doktor akşama doğum olur yatış yapalım, ebeler sana hızlandırıcı hareketler göstersin sürekli onları yap dedi, 2 saat sonra kucağıma aldım bebeği.Evet sona kalanlar olarak da peş peşe eleneceğiz gibi görünüyor
Kontrole gidip doğumu başlayanlar oluyormuş ya, öyle bir sürpriz olur mu diye de düşünüyorum günlerdir
Yaa o gün evet sizin maceranızı hatırlıyorumAman hazır olun siz de en son böyle bir şey yazdığımda koştur koştur doğuma gittim daha da böyle şeyler yazmam heralde
Hayırlısı bakalım ne zaman geleceklerAy hadi inşallah diğer arkadaşla aynı şeyleri yaşadık onun minnoş geldi seninlede aynı şeyleri yaşıyoruz bizimkilerde gelsin biran önce
Ben de aynı şekilde yaptım, bayram haftası diye ağırdan aldım. Yarın babaanne bize geliyor, anneanne de şehir dışından evine geliyor, o bize gelmeyecek de ona direkt doğumu haber vereceğim hastaneye gelecek refakat etmeye. Babaannesi de evde geride kalan çocuklara bakacak. Artık ben de yarından sonra hareketlenmeye başlayabilirimBundan önce hep bekle diyordum kimse yok yanımızda diye şimdi yarın babannen geliyor gelebilirsin diyorum ama bakalım
Ben bayramı geçirebilmek için hiçbir şey yapmadım daha yeni iki üç gündür yürümeye başladım bakalım biraz geç kaldık ama belki etki eder
N’aptınız şimdi nasılsınız?Ya kızlar gelmiyor diye söylendim ama beni çok kötü regl sancısı tuttu ve 1 saatte 3 kez oldu süresi de uzun sürüyor şimdiki hiç geçmiyor da nişan su vs gelmedi karnım taş gibi yerimde duramıyorum çok ağrıyor alt tarafımda aşırı baskı var midem bulanıyor hastaneye dün gidince normal diyip geri yolladılar şuan çok kötüyüm regl ağrılarını 9 ay cekmeyince unutmuşum
Dayanamadım yine geldim yarım santim açıklık vardı rahimin yırtılma riskim olduğu için yatırdılar ikina ikina sancı çekiyorum ama nstde gram çıkmıyor çığlık atıp yatırın sancı çekmemem lazım dedimNormalde çok uykucu biriyim. Ama anlattigin agrilardan ötürü kesinlikle uyuyamıyorum. Mide bulantısı adet ağrısı gibi baskı ikinma hissiyatı kasılma ve eşliğinde bebeğin sert hareketleri. Bayram günü de boyledim. Ama eve yolllandim. Açıklık yok bebek tam inmemiş dedi. Şimdi de aynı şeyler yaşıyoruz. Doğuma kadar böyle mi olacak anlamadım. Çevremdekiler biz bir iki gün öncesinden ağrılar başladı doğurduk diyorlar. Bizdeki ise şans artık anlamadım ki
Ayy hadi inşallah gelsin yaa çok istiyorum şuan olmasınıYoksaaaa yoksaaaa geliyor mu gelmekte olan
Yarım santim açıklıkla cingenelik birleşimi serum altındayımNasılsın şimdii anlatmana göre doğum belirtilerine benziyor mide bulantısı felan. Hayırlısı olsunn hakkında
Evet evet hissettinValla ağzımdan öyle çıkıverdiGiderayak Hissettim mi ne
Hayırla gelsin güzel minik inşaallah. Allah kolaylaştırsın.Dayanamadım yine geldim yarım santim açıklık vardı rahimin yırtılma riskim olduğu için yatırdılar ikina ikina sancı çekiyorum ama nstde gram çıkmıyor çığlık atıp yatırın sancı çekmemem lazım dedimdoktorumu aradılar o durumu izah etti şuan serum taktılar bitince tekrar nst çekip ona göre sezeryana yada eve yollayacaklar
Ayy hadi inşallah gelsin yaa çok istiyorum şuan olmasını
Yarım santim açıklıkla cingenelik birleşimi serum altındayımama ne kötüymüş sancilar kardeşim koluma girmiş sırtıma alayım mı diyo o derece iki büklümüm vee bu sancılara rağmen nstde 20 bile çıkmadı sancı bende acı eşiğim yüksek diye geçinirim delirdim resmen iki sancıyla
Şuan devam ediyor sancı ve bulantı oturup uzatamiyorum daha çok ağrı oluyor bakalım nolcak gelişmeleri yine haberdar ederim inşallah bu akşam olur doğum dua edin canlarım
Hastanedeyim yatırdılar serum verdiler tekrar nst bakılacak ona göre sezeryana alsalar refakatçi çağıracam almaslarsa da eve dönerimN’aptınız şimdi nasılsınız?
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsinler kuzular darısı başınıza inşallahHayırla gelsin güzel minik inşaallah. Allah kolaylaştırsın.haydi grupta bebişler bir tane daha artıyor, gözümüz aydın. Güzel haberler bekliyoruz.
İyi yaptın canım hastanede olmakla. Riskli olduğunu bilmiyordum. Hadi hayırlısıyla al kucağına, bize de yaz. Malum çoğumuz buralardayız gece boyuDayanamadım yine geldim yarım santim açıklık vardı rahimin yırtılma riskim olduğu için yatırdılar ikina ikina sancı çekiyorum ama nstde gram çıkmıyor çığlık atıp yatırın sancı çekmemem lazım dedimdoktorumu aradılar o durumu izah etti şuan serum taktılar bitince tekrar nst çekip ona göre sezeryana yada eve yollayacaklar
Ayy hadi inşallah gelsin yaa çok istiyorum şuan olmasını
Yarım santim açıklıkla cingenelik birleşimi serum altındayımama ne kötüymüş sancilar kardeşim koluma girmiş sırtıma alayım mı diyo o derece iki büklümüm vee bu sancılara rağmen nstde 20 bile çıkmadı sancı bende acı eşiğim yüksek diye geçinirim delirdim resmen iki sancıyla
Şuan devam ediyor sancı ve bulantı oturup uzatamiyorum daha çok ağrı oluyor bakalım nolcak gelişmeleri yine haberdar ederim inşallah bu akşam olur doğum dua edin canlarım
Hakkında hayırlısı inşaallahHastanedeyim yatırdılar serum verdiler tekrar nst bakılacak ona göre sezeryana alsalar refakatçi çağıracam almaslarsa da eve dönerim
Teşekkür ederim canım evet sezeryan kesin daha önce ameliyat geçirdiğim için inşallah vaktidir sağlıkla gelsin kuzularimizİyi yaptın canım hastanede olmakla. Riskli olduğunu bilmiyordum. Hadi hayırlısıyla al kucağına, bize de yaz. Malum çoğumuz buralardayız gece boyuAllah dayanma gücü versin canım, kolaylıkla karşıla sancıları inşallah. Sezaryen olacağın kesin sanırım, inşallah vakti şimdidir
Benim de randevum aynı şekilde salı günü daha haziranin 10 günü dolmadan gruptaki herkes doğurdu 2-3 kişi kaldik gibi hissediyorum bendeBiz ne zaman doğuracağızbekle bekle geçmiyor zaman Salı gününe randevum var. 3 haftadır her randevuya aşırı heyecanlı gidiyorum kesin doğum başlıyor der doktor diye, ama bana mısın demiyor…
Beklemediğim tek gündü herhaldeYaa o gün evet sizin maceranızı hatırlıyorumhiç olmaz gibi derken bir anda şok
Şimdi bi şey yemene de izin vermezler, ara ara su iç bari canımTeşekkür ederim canım evet sezeryan kesin daha önce ameliyat geçirdiğim için inşallah vaktidir sağlıkla gelsin kuzularimiz
Gözünüz aydın, sağlıkla analı babalı büyütün bebeğinizi inşaallah.Merhaba kızlar. 3 haziranda vajinal doğumum gerçekleşti. 2 haziranda kontrole gittiğimde gece 02:00 gibi gel suni sancıyla doğumu başlatalım demişti doktorum fakat kontrolden sonra eve geldiğimde suyum gelince doktorum hemen gel demişti. Uzun bir süre sancı, açılma olmayınca gece suni sancı verildi. Sabah doğum yaptım. Çok şükür kızım ve ben çok iyiyiz. Tüm doğum yapacaklara Allah’tan kolaylıklar dilerim, doğum yapmış olanları da tebrik ederim. Hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı insallah. Müthiş, tarifsiz bir duyguymuş
Maşallah canım. Doktorunu da tebrik etmek lazım yalnız öngörüsü harikaymış gerçektenMerhaba kızlar. 3 haziranda vajinal doğumum gerçekleşti. 2 haziranda kontrole gittiğimde gece 02:00 gibi gel suni sancıyla doğumu başlatalım demişti doktorum fakat kontrolden sonra eve geldiğimde suyum gelince doktorum hemen gel demişti. Uzun bir süre sancı, açılma olmayınca gece suni sancı verildi. Sabah doğum yaptım. Çok şükür kızım ve ben çok iyiyiz. Tüm doğum yapacaklara Allah’tan kolaylıklar dilerim, doğum yapmış olanları da tebrik ederim. Hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı insallah. Müthiş, tarifsiz bir duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?