2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet sona kalanlar olarak da peş peşe eleneceğiz gibi görünüyor
Kontrole gidip doğumu başlayanlar oluyormuş ya, öyle bir sürpriz olur mu diye de düşünüyorum günlerdir
Evet benim bir önceki bebeğim öyle olmuştu, 38 haftam bitmişti, 3,5 cm açıklık vardı, Nst de de sancılar çıkmıştı, doktor akşama doğum olur yatış yapalım, ebeler sana hızlandırıcı hareketler göstersin sürekli onları yap dedi, 2 saat sonra kucağıma aldım bebeği.

Ben de aynı şekilde yaptım, bayram haftası diye ağırdan aldım. Yarın babaanne bize geliyor, anneanne de şehir dışından evine geliyor, o bize gelmeyecek de ona direkt doğumu haber vereceğim hastaneye gelecek refakat etmeye. Babaannesi de evde geride kalan çocuklara bakacak. Artık ben de yarından sonra hareketlenmeye başlayabilirim

N’aptınız şimdi nasılsınız?

Dayanamadım yine geldim yarım santim açıklık vardı rahimin yırtılma riskim olduğu için yatırdılar ikina ikina sancı çekiyorum ama nstde gram çıkmıyor çığlık atıp yatırın sancı çekmemem lazım dedim doktorumu aradılar o durumu izah etti şuan serum taktılar bitince tekrar nst çekip ona göre sezeryana yada eve yollayacaklar
Yoksaaaa yoksaaaa geliyor mu gelmekte olan
Ayy hadi inşallah gelsin yaa çok istiyorum şuan olmasını
Nasılsın şimdii anlatmana göre doğum belirtilerine benziyor mide bulantısı felan. Hayırlısı olsunn hakkında
Yarım santim açıklıkla cingenelik birleşimi serum altındayım ama ne kötüymüş sancilar kardeşim koluma girmiş sırtıma alayım mı diyo o derece iki büklümüm vee bu sancılara rağmen nstde 20 bile çıkmadı sancı bende acı eşiğim yüksek diye geçinirim delirdim resmen iki sancıyla
Şuan devam ediyor sancı ve bulantı oturup uzatamiyorum daha çok ağrı oluyor bakalım nolcak gelişmeleri yine haberdar ederim inşallah bu akşam olur doğum dua edin canlarım

Hayırla gelsin güzel minik inşaallah. Allah kolaylaştırsın. haydi grupta bebişler bir tane daha artıyor, gözümüz aydın. Güzel haberler bekliyoruz.

Hayırla gelsin güzel minik inşaallah. Allah kolaylaştırsın. haydi grupta bebişler bir tane daha artıyor, gözümüz aydın. Güzel haberler bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsinler kuzular darısı başınıza inşallah

İyi yaptın canım hastanede olmakla. Riskli olduğunu bilmiyordum. Hadi hayırlısıyla al kucağına, bize de yaz. Malum çoğumuz buralardayız gece boyu Allah dayanma gücü versin canım, kolaylıkla karşıla sancıları inşallah. Sezaryen olacağın kesin sanırım, inşallah vakti şimdidir

Merhaba kızlar. 3 haziranda vajinal doğumum gerçekleşti. 2 haziranda kontrole gittiğimde gece 02:00 gibi gel suni sancıyla doğumu başlatalım demişti doktorum fakat kontrolden sonra eve geldiğimde suyum gelince doktorum hemen gel demişti. Uzun bir süre sancı, açılma olmayınca gece suni sancı verildi. Sabah doğum yaptım. Çok şükür kızım ve ben çok iyiyiz. Tüm doğum yapacaklara Allah’tan kolaylıklar dilerim, doğum yapmış olanları da tebrik ederim. Hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı insallah. Müthiş, tarifsiz bir duyguymuş

Teşekkür ederim canım evet sezeryan kesin daha önce ameliyat geçirdiğim için inşallah vaktidir sağlıkla gelsin kuzularimiz

Biz ne zaman doğuracağız bekle bekle geçmiyor zaman Salı gününe randevum var. 3 haftadır her randevuya aşırı heyecanlı gidiyorum kesin doğum başlıyor der doktor diye, ama bana mısın demiyor…
Benim de randevum aynı şekilde salı günü daha haziranin 10 günü dolmadan gruptaki herkes doğurdu 2-3 kişi kaldik gibi hissediyorum bende ne yalan soyleyim yazılanları okudukça da gözüm korkmaya başladı dikiş acıları ağrılar süt gelmemesi girilen psikoloji vs herkesin süreci kendine özel tabi ama bı an önce dogurayim ne yasicaksam yasayim adaptasyon sürecine gireyim istiyorum bende bekledikçe geriliyorum

Gözünüz aydın, sağlıkla analı babalı büyütün bebeğinizi inşaallah.

Maşallah canım. Doktorunu da tebrik etmek lazım yalnız öngörüsü harikaymış gerçekten daha 1 haftalık bile olmamış kuzucuğun, maşallah. Sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah güzelini. Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…