Bugün bende yapmadımArtırıyorum, akşam yemeği de yapmıyorumvalla helal enerjilerine
Canım o gün iyi ağırladın bence bir maşallah demeden kem gözleriyle bakmışlar sanaSalı günü bebek ziyaretine misafirler geldi ama sabahtan akşama resmen 5 posta onlar gittiğinden beri ben de pert oldum resmen. Cihan sürekli bir mızmız uyumak istemiyor huzursuz bebeğim. Ben desem bir baş ağrısı aldı yürüdü asla geçmiyor. Azıcık uyusam diyorum bir rüyada aldatıldığımı bir rüyada boğulduğumu görüp uyanıyorum sonra da uyuyamıyorumyani yıkılmadım gibi ama ayakta da değilim cidden artık nazar mı nedir bilmiyorum da kesinlikle misafir kabul etmeyeceğim bu nedir ya yeter
Arkadaşım ikizlerini iki yıl boyunca sağıp biberonla verdi sütünü. Hiç mama kullanmadi. Döktükleri çabası. Saginca daha çoğalıyor diyordu. İkizleri 3.5 yaşına geldi halen süt geliyor goguslerinden sagmadigi halde. Sağma yapınca cogaliyormus.Kızlar süt sağma makinası ile sağıp bebeğe verlirse ( emmeyen bebekler için) sütte azalma kesilme olur mu? Bu şekilde bebeğini besleyen olur mu? Benim bebeğin emeceğine dair umutlarım tükenmeye başladı artık( çok üzülüyorum ama ne yaptıysam almıyor . Silikon uçla biraz alıyor kandırmayla vs ama onda da uyuya kalıyor zaten . Sütüm çok fazla , o yüzden şuan sağarak verince mamaya gerek kalmıyor . Mamadansa süt ü alsın diye sağıyorum. Ama bi taraftan da üzülüyorum azalır mı kesilir mi diye çok zormuş
Hadi bakalım beklemedeyizAy pozitif tarafından bakalım doğumdan hemen once bı enerji geliyomus ya insana ondan gelmiştir belki size bugün yarın gelir bebekte belki
Benim bir tandığım 1yıldan fazla sağarak verdi canım kızı tutmadı memeyi gayet yeterliydi azalma olmaz ana onun hastane tipiydi uğraştırıcı ama yapabilirsinKızlar süt sağma makinası ile sağıp bebeğe verlirse ( emmeyen bebekler için) sütte azalma kesilme olur mu? Bu şekilde bebeğini besleyen olur mu? Benim bebeğin emeceğine dair umutlarım tükenmeye başladı artık( çok üzülüyorum ama ne yaptıysam almıyor . Silikon uçla biraz alıyor kandırmayla vs ama onda da uyuya kalıyor zaten . Sütüm çok fazla , o yüzden şuan sağarak verince mamaya gerek kalmıyor . Mamadansa süt ü alsın diye sağıyorum. Ama bi taraftan da üzülüyorum azalır mı kesilir mi diye çok zormuş
Ay kıyamam o rüyalar bie bitmediSalı günü bebek ziyaretine misafirler geldi ama sabahtan akşama resmen 5 posta onlar gittiğinden beri ben de pert oldum resmen. Cihan sürekli bir mızmız uyumak istemiyor huzursuz bebeğim. Ben desem bir baş ağrısı aldı yürüdü asla geçmiyor. Azıcık uyusam diyorum bir rüyada aldatıldığımı bir rüyada boğulduğumu görüp uyanıyorum sonra da uyuyamıyorumyani yıkılmadım gibi ama ayakta da değilim cidden artık nazar mı nedir bilmiyorum da kesinlikle misafir kabul etmeyeceğim bu nedir ya yeter
Ya lohusa gibi değil canı bile acımıyor falan dediler ne bileyim ağlamıyoruz diye de böyle mi denir tabii ki acıyor canım ayıp olmasın diye kalkıp ilgilendim sonuçtaCanım o gün iyi ağırladın bence bir maşallah demeden kem gözleriyle bakmışlar sana
Kötü enerjiye inanıyorum herkes iyi bakmıyor maalesef
İnsanlar çok değişik bir bitmediler bırak görmeyiver uyuyan çocuğu da dimi 40'ı çıksın görürsün nasılsaAy kıyamam o rüyalar bie bitmediben de misafir beni geriyor büyük kız sapıtıo zaten bebek sevilio die ee küçük emmek istio sürekli kalk git içeri emzir ee emiyo uyuyo diorum bekleriZ bi görelim diolar ayy ne biliyim değişik insanlar da gerçekten anlam veremiyorum. Allah bize güç kuvvet versin
Hiperlaktasyon aşırı süt üretimi demek, sağdıkça süt geliyor sağdıkça süt geliyor, baş edilemez olduğunda artık mastite dönüş oluyor. Çok ıstıraplı bir durum. O yüzden bebeğin ihtiyacı kadar sağmak gerekiyor.Sağma makinesi artırır diyor ebe. Ama hiperlaktasyona da sebep olabilirmiş o da neyse
İlki Cuma gecesi geldi. İkinci ve üçüncü de Cumartesi geldi. Bugün de var hafif kanlı bir şeyler ama Cuma ve Cumartesi gelenler daha net nişandı. Aynen dediğiniz gibi uzun sürebiliyormuş, aciliyet ifade etmiyor dedi doktor.Aa, ilki geleli ne kadar oluyor acaba?
1 haftaya kadar sürebiliyormuş nişandan sonra doğumun başlaması evet
Nazar değdiriyorlardır. 5 posta misafir ne demek.... İyi bakan da var kötü bakan da. Kendinize ve bebeğe okuyun mutlaka.Salı günü bebek ziyaretine misafirler geldi ama sabahtan akşama resmen 5 posta onlar gittiğinden beri ben de pert oldum resmen. Cihan sürekli bir mızmız uyumak istemiyor huzursuz bebeğim. Ben desem bir baş ağrısı aldı yürüdü asla geçmiyor. Azıcık uyusam diyorum bir rüyada aldatıldığımı bir rüyada boğulduğumu görüp uyanıyorum sonra da uyuyamıyorumyani yıkılmadım gibi ama ayakta da değilim cidden artık nazar mı nedir bilmiyorum da kesinlikle misafir kabul etmeyeceğim bu nedir ya yeter
Okudum Ayetel Kürsi nazar duaları ne bulduysam okudum okuyorumNazar değdiriyorlardır. 5 posta misafir ne demek.... İyi bakan da var kötü bakan da. Kendinize ve bebeğe okuyun mutlaka.
İnsanlar çok değişik bir bitmediler bırak görmeyiver uyuyan çocuğu da dimi 40'ı çıksın görürsün nasılsaemzirmeye gidiyorum peşimden geliyorlar ördek gibi siz oturup izleyin istesem zaten oturduğum yerde emziririm gitmem bir yere
Yaa sevindim bu durumaArkadaşım ikizlerini iki yıl boyunca sağıp biberonla verdi sütünü. Hiç mama kullanmadi. Döktükleri çabası. Saginca daha çoğalıyor diyordu. İkizleri 3.5 yaşına geldi halen süt geliyor goguslerinden sagmadigi halde. Sağma yapınca cogaliyormus.
Teşekkür ederimBenim bir tandığım 1yıldan fazla sağarak verdi canım kızı tutmadı memeyi gayet yeterliydi azalma olmaz ana onun hastane tipiydi uğraştırıcı ama yapabilirsin
Bende sürekli üstüm başım süt içindeGün 5ten bildiriyorum yıkılmadım ama ayakta da değilim hani böyle metruk binalar yan yatar ya aynı o pozisyondayım kızlardün geceden beri meme reddiyle uğraşıyorum uyku uyumadım desem yeridir sabah kontrole gittik sarılık gerilemiş çok şükür ama dehidrasyon var o sebeple çişli bezde pembe turuncu leke görüyorum süt yeterli gelmiyormuş kilo kaybımız %11 seviyesinde biraz fazla dediler günlük 400ml alması gerekiyor dediler emzirme danışmanına da gittim emzirme yastığı ve silikon uçla denedik tuttu daha sonra ucu çıkarıp devam ettik yarım saat emdi gayet güzel ama eve geldim yine aynı memeyle savaşa giriyor temas etsin diye eldiveni çıkarıyorum ucunu sıkıyor sütler akıyor her yerimiz süt içinde kalıyor ziyan oluyor hep
Yok valla etmeyin misafir falan, hem yenidoğan bebek hem misafir cok da kolay bir şey değil. Caninizi sokakta mi buldunuz beklesinlr gelecek olanlar toparlanmanizi. Hakikaten nazar da degiyorSalı günü bebek ziyaretine misafirler geldi ama sabahtan akşama resmen 5 posta onlar gittiğinden beri ben de pert oldum resmen. Cihan sürekli bir mızmız uyumak istemiyor huzursuz bebeğim. Ben desem bir baş ağrısı aldı yürüdü asla geçmiyor. Azıcık uyusam diyorum bir rüyada aldatıldığımı bir rüyada boğulduğumu görüp uyanıyorum sonra da uyuyamıyorumyani yıkılmadım gibi ama ayakta da değilim cidden artık nazar mı nedir bilmiyorum da kesinlikle misafir kabul etmeyeceğim bu nedir ya yeter
Yaaaa herşey çok zor gibi gidiyor bazen diyorsun ki olmayacak galiba başaramayacam sonra, birden herşey daha iyi olabiliyor. Mesela bgn benim doğum yapali 5. Günüm, agrilarim bgn çok azaldı, bebisle birbirimize iyice alışıyoruz, ekmmeyecek mi korkularim vardı bgn düzgün emmeye başladı, bgn kendimi iyi hissediyorum yarın nasıl olur bilemiyorum ama böyle herşey herzamn kötü gidecek diye bişey yok alışma süresini atlatinca herşey iyi olacak benceİyi düşünüyoruz ki iyi olsunkendi adıma söylüyorum çok zor evet ama ne kadar pozitif olursam o kadar kolay ilerliyor
Canım çok bildiğim bişey değil ama ben iki gün önce mastit gibi oldum ilerlemeden farkettim Allah'tan çok fazla video izledim dun hastanenin emzirme desteğine başvurdum ebe gösterdi, hepsi sagdikca süt artar dedi. Ama çay kaşığıyla ver dediler bana meme reddi olmasın diye.Kızlar süt sağma makinası ile sağıp bebeğe verlirse ( emmeyen bebekler için) sütte azalma kesilme olur mu? Bu şekilde bebeğini besleyen olur mu? Benim bebeğin emeceğine dair umutlarım tükenmeye başladı artık( çok üzülüyorum ama ne yaptıysam almıyor . Silikon uçla biraz alıyor kandırmayla vs ama onda da uyuya kalıyor zaten . Sütüm çok fazla , o yüzden şuan sağarak verince mamaya gerek kalmıyor . Mamadansa süt ü alsın diye sağıyorum. Ama bi taraftan da üzülüyorum azalır mı kesilir mi diye çok zormuş
Yerimden kalkabilirsem deneyeyim o zamna teşekkür ederimvalla alışılıyor insan içinde emzirmeyede bir süre sonra nazar için beyaz sirke öneriyorum acilinden dış kapınızın eşiğini siliverin gitsin hızlıca negatifler kem gözler, yıkanabilseniz bir de spn suyla iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?