2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Canım o gün iyi ağırladın bence bir maşallah demeden kem gözleriyle bakmışlar sana
Kötü enerjiye inanıyorum herkes iyi bakmıyor maalesef

Arkadaşım ikizlerini iki yıl boyunca sağıp biberonla verdi sütünü. Hiç mama kullanmadi. Döktükleri çabası. Saginca daha çoğalıyor diyordu. İkizleri 3.5 yaşına geldi halen süt geliyor goguslerinden sagmadigi halde. Sağma yapınca cogaliyormus.

Benim bir tandığım 1yıldan fazla sağarak verdi canım kızı tutmadı memeyi gayet yeterliydi azalma olmaz ana onun hastane tipiydi uğraştırıcı ama yapabilirsin

Ay kıyamam o rüyalar bie bitmedi ben de misafir beni geriyor büyük kız sapıtıo zaten bebek sevilio die ee küçük emmek istio sürekli kalk git içeri emzir ee emiyo uyuyo diorum bekleriZ bi görelim diolar ayy ne biliyim değişik insanlar da gerçekten anlam veremiyorum. Allah bize güç kuvvet versin

Canım o gün iyi ağırladın bence bir maşallah demeden kem gözleriyle bakmışlar sana
Kötü enerjiye inanıyorum herkes iyi bakmıyor maalesef
Ya lohusa gibi değil canı bile acımıyor falan dediler ne bileyim ağlamıyoruz diye de böyle mi denir tabii ki acıyor canım ayıp olmasın diye kalkıp ilgilendim sonuçta ben de inanıyorum kötü enerjilerini saçıp gittiler gerçekten

İnsanlar çok değişik bir bitmediler bırak görmeyiver uyuyan çocuğu da dimi 40'ı çıksın görürsün nasılsa emzirmeye gidiyorum peşimden geliyorlar ördek gibi siz oturup izleyin istesem zaten oturduğum yerde emziririm gitmem bir yere

Sağma makinesi artırır diyor ebe. Ama hiperlaktasyona da sebep olabilirmiş o da neyse
Hiperlaktasyon aşırı süt üretimi demek, sağdıkça süt geliyor sağdıkça süt geliyor, baş edilemez olduğunda artık mastite dönüş oluyor. Çok ıstıraplı bir durum. O yüzden bebeğin ihtiyacı kadar sağmak gerekiyor.

Aa, ilki geleli ne kadar oluyor acaba?
1 haftaya kadar sürebiliyormuş nişandan sonra doğumun başlaması evet
İlki Cuma gecesi geldi. İkinci ve üçüncü de Cumartesi geldi. Bugün de var hafif kanlı bir şeyler ama Cuma ve Cumartesi gelenler daha net nişandı. Aynen dediğiniz gibi uzun sürebiliyormuş, aciliyet ifade etmiyor dedi doktor.

Nazar değdiriyorlardır. 5 posta misafir ne demek.... İyi bakan da var kötü bakan da. Kendinize ve bebeğe okuyun mutlaka.

valla alışılıyor insan içinde emzirmeyede bir süre sonra nazar için beyaz sirke öneriyorum acilinden dış kapınızın eşiğini siliverin gitsin hızlıca negatifler kem gözler, yıkanabilseniz bir de spn suyla iyi olur

Yaa sevindim bu duruma

Bende sürekli üstüm başım süt içinde bu yüzden sağıyorum yoksa evde oturamıyorum her yerime akıyor süt. Benimde silikon uçla bwzen alıyor bazen almıyor. Dün mesela çok güzel alıyordu bugün bi kez bile almadı. Her bir beslenme seansımız savaş içinde süt içinde geçiyor. Baya yorucu . Önce biraz kaşık biberon ile sağdığın sütü verip sakinleşmesini bekliyorum sonra meme vermeye çalışıyorum bazen tutup yarım saat emiyor bazen savaş veriyoruz pes edip bırakıyorum ama genel olarwktw kucağıma aldığım gibi uyuya kalıyor bakalım nasıl sürecek böyle

Yok valla etmeyin misafir falan, hem yenidoğan bebek hem misafir cok da kolay bir şey değil. Caninizi sokakta mi buldunuz beklesinlr gelecek olanlar toparlanmanizi. Hakikaten nazar da degiyor

Bu arada Cihan ismini ben de istiyordum ismiyle yasasin.

İyi düşünüyoruz ki iyi olsun kendi adıma söylüyorum çok zor evet ama ne kadar pozitif olursam o kadar kolay ilerliyor
Yaaaa herşey çok zor gibi gidiyor bazen diyorsun ki olmayacak galiba başaramayacam sonra, birden herşey daha iyi olabiliyor. Mesela bgn benim doğum yapali 5. Günüm, agrilarim bgn çok azaldı, bebisle birbirimize iyice alışıyoruz, ekmmeyecek mi korkularim vardı bgn düzgün emmeye başladı, bgn kendimi iyi hissediyorum yarın nasıl olur bilemiyorum ama böyle herşey herzamn kötü gidecek diye bişey yok alışma süresini atlatinca herşey iyi olacak bence hiç Canım çok bildiğim bişey değil ama ben iki gün önce mastit gibi oldum ilerlemeden farkettim Allah'tan çok fazla video izledim dun hastanenin emzirme desteğine başvurdum ebe gösterdi, hepsi sagdikca süt artar dedi. Ama çay kaşığıyla ver dediler bana meme reddi olmasın diye.

Yerimden kalkabilirsem deneyeyim o zamna teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…