Teşekkür ederim canım dün gece gittik acile uzman doktor vardı direk ona yönlendirdiler film çekildi dediğim çıkıntı için normalmiş doğuştan olabilir düzelir dedi ağlama sebebimiz de gazmış

temizlik taşınma derken ilgilenemedim anneme yeğenlerime bıraktım üstünü de kalın giydirmemiştim ondan dolayı üşütmüş gaz olmuş annem bugün geldi kalan heryeri temizleyip yerleştirdi Allah razı olsun bizi de alıp evine götürdü hafif burun akintisi ve dün gecede ateşi vardı oğlumun bugün yorgundu hep uyumak istedi dün ağlamaktan sesi kısılmış kuzumun ama biraz daha iyi gibi ağlaması baya azaldı sıkı giydirip örttü şimdi annem bende başında duruyorum

ah şu kuzular hasta olmasın lütfen dün ağlaya ağlaya saglikocagina gittim susmuyor yapamıyorum diye doktorumuz baya ilgilendi sağolsun
Allah yardımcın olsun inşallah 3 günde taşınıp yerleştirdiler annem ve ablam ama insanın kendi düzeni gibi olmuyor tabiki az önce anneme dedim sanki benim evim değilmiş misafirliğe geldim de biraz sonra gidecekmişim gibi hissediyorum hiç alışamadım sevemedim diye kendim bişey yapmayıp üstüne oğlumda hastalanınca çok kötü geçti gerçekten