• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Benim aslında ilk zamanlar iyiydi tek göğüsten 130 çıkıyordu ama işte meme reddi hastalık sütümü azalttı
Benim hep azdı zaten ve bir buçuk aydır hiç almıyor meme, sürekli sağarak veriyorum. Bu arada 2 saatte bir 90 120 çok iyi iştahsız değil sizin bebeğiniz hatta fazla bile bence . Bizim ki iştahsızdı baya bu ara düzeliyor çok şükür, 3 4 saatte bir 90 120 anca içiyor

Evet canım 20 Haziran doğumlu oğlum. Kilo alımı kötü değil 3 ay kontrolün de tartılmıştı 6.200 , doğum kilosu 3200. Sizde kilo alımı iyimi canım tek anne sütüyle?
Benimki de 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu doktor güzel dedi benimkide 3250 doğdu her ay 900 gram almış yeterli dedi. Normal aralıkta bebişlerimiz🌸 4. Ay içinde olması gereken 400-600 gram arası alması tabi daha fazla alanlarda olabilir bunlar normal aralık benimkide şuan düzgün emmediği için yavaşladı kilo alımı muhtemelen 400 felan ancak alıcak bakalım umarım düzelirler🥹

Benim hep azdı zaten ve bir buçuk aydır hiç almıyor meme, sürekli sağarak veriyorum. Bu arada 2 saatte bir 90 120 çok iyi iştahsız değil sizin bebeğiniz hatta fazla bile bence . Bizim ki iştahsızdı baya bu ara düzeliyor çok şükür, 3 4 saatte bir 90 120 anca içiyor
Mamanın üzerinde 3. Ay 150, 180 yazıyor canım bizde durumlar aynı bu gün 1 kez emdi geri kalan beslenme 120, 30,30,30 60,80 bu günlük tablomuz

Kızlar benim bebeğin bugün bir hafta doldu kaka yapmadı ama rahatça gaz çıkarıyor ıkınma felan da yok 10 günü beklemeli miyim sizce?

Benimki de 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu doktor güzel dedi benimkide 3250 doğdu her ay 900 gram almış yeterli dedi. Normal aralıkta bebişlerimiz🌸 4. Ay içinde olması gereken 400-600 gram arası alması tabi daha fazla alanlarda olabilir bunlar normal aralık benimkide şuan düzgün emmediği için yavaşladı kilo alımı muhtemelen 400 felan ancak alıcak bakalım umarım düzelirler🥹
Benim kızım bebekken iştahsızdı fazla kilo almadı 7. Ayda 7 kiloydu onu hatırlıyorum, öyle de devam etti 8 yaşında sınıfında en zayıf ve maalesef bağışıklığı düşük bu nedenle.kendimi suçladım hep. Belkide aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.az beslenerek kilo kayb etmesinden endişeleniyorum aslında

kullanıp memnun kaldığınız oyun matı markası var mı ? dönme olayını bizimki iki kere üst üste yapmaya başladı tehlike çanları çaldı yatak için birde izmir de havalar soğuduğu ana kucağı bi yere kadar raat oluyor yer soğuk en azından matın altına örtü serip rahat eder internette baktım çok marka var kararsız kaldım
Ben coolmat aldım, şimdilik memnunum.

Benim kızım bebekken iştahsızdı fazla kilo almadı 7. Ayda 7 kiloydu onu hatırlıyorum, öyle de devam etti 8 yaşında sınıfında en zayıf ve maalesef bağışıklığı düşük bu nedenle.kendimi suçladım hep. Belkide aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.az beslenerek kilo kayb etmesinden endişeleniyorum aslında
Şuanlık bence güzel ilerlemiş her ay 1 kilo almış gayet güzel. İçiniz rahat olsun🥰 Kızında zamanla kiloda alır bağışıklığı da düzelir inşallah 🌸

Corpuss çocuğu üşüttüm filan yazınca bir panik olup uzun alt giydirdim bu seferde terledi 😂
Aynen gündüz kısa tulum yada zıbınla duruyoruz 🥹 temudan bu montu aldım en fazla bunla geçer herhalde bizim kış 🙈😂Eki Görüntüle 3651072
Yaaa Allah seni 😁 şehirlerimiz farklı, bebişlerimiz farklı. Korkuttuysam sorry 🙈 Benim kız bu tulumda terlerdi, oğlan memnun gibi 😁 bana çekmiş herhalde yavrum. Çok üşüyen biriyim.

Mamanın üzerinde 3. Ay 150, 180 yazıyor canım bizde durumlar aynı bu gün 1 kez emdi geri kalan beslenme 120, 30,30,30 60,80 bu günlük tablomuz
Mamanın üzerinde yazanlar çok abartı benim kız 3 4 saatte 90-120 içmesine rağmen çok güzel kilo almış doktor her bebek farklıdır hepsinin aynı miktarda almasını beklemeyin internette ve mama kutularında yazan miktarlara hiç bakmayın güzel besleniyor şu an kızınız dedi

Kızlar selam, bayağıdır yokum. İlk kez bu ay bebekle uzun yol deneyimimiz oldu. Arabayla uzun yol düşünen varsa fikir olsun diye yazıyorum.
Antalya'dan Kapadokya'ya gittik. Yol yaklaşık 6 saat sürüyor, emzirme şu bu derken 7 saati geçti biraz. Oğlum sağ olsun boş bırakmadı 2 kez kaka şov yaptı bize. Öncekilerden deneyimli olduğum için pusetin altına alt açma örtüsünü ikiye bölüp sermiştim orada sıkıntı yaşamadık. Otelde park yatak verdiler ama pek iyi durumda değildi. Ben de altına örtü serip aramızda yatırdım. Yolda yoruldu sanırım ilk gece çok güzel uyudu sabah 5te ayaktaydı yine. Sen misin bu saatte uyanan, dedik balonları izlemeye götürdük🤣🤣 Bir şey anlamadı ama o saatte dışarıda olmayı da çok sevdi.
Çarşı içinde gezerken çok mutlu oldu hep neşeliydi evdeki gibi çığlıklarla ağlamadı hiç 🥹🥹
Antalya hala yaz döneminde ama kapadokya bayağı soğuktu atlet + uzun kollu takım + hırka + polar tulum giydirdim. Şükür hasta olmadı ama ben soğuğa dayanamayınca eşimin de memleket özlemi depreşti 3.gün sabahtan Antep'e geçtik. Yol zaten kısa çok yormadı.

Hava ısınınca bizimki daha bir mutlu oldu. Şöyle bir şey fark ettik siyah saçlı, beyaz tenli, ince yapılı kadınlar görünce kahkahalar atıyor hemen 😅😅 Hatta bir yerde kahve içmek için oturduğumuzda 3 kadın (ayrı ayrı masalardan) 'oturduğunuzdan beri bana bakıp gülüyor, biraz sevebilir miyim' demek için geldi 🙈🙈🙈 biri gidiyor biri geliyor nasıl utandım onlar böyle dedikçe ama Cihan'ım hiç yabancılamadan sesli sesli güldü hepsine 😅😅 sonra başka bir yerde gençten bir adam selam verdi, konuşmak istedi 'ne güzel bebeksin sen' diyince hemen ekşidi sıpam 🙈🙈🙈 sakinleştirmek için kucağıma alınca da yaygarayı kopardı kalkmak zorunda kaldık çok utandım çooook😅😅

Dönüş yolu uzun 10 saat normalde ama yine emzirme alt değiştirme derken 12 saatin sonunda az önce evimize girdik çok şükür. Yol uzayınca çok huysuzlandı. Sürekli pusetten kalkmak istedi ve ağladı.

Alt açma örtüleri ve müslinler çok kullanışlı oldu yola çıkacak varsa fazla fazla almanızı tavsiye edebilirim.

Onun dışında mochi yolda aşırı işime yaradı. İki kez emzirdim diğerlerinde hep sağıp verdim. Daha az durmamız gerekti böylelikle. Benzinliklerde yıkadım mecburen ama kaynar suda bekletme imkanım oldu o açıdan sıkıntı olmadı bence. Zaten tencereye koyup götürmüştüm yıkamak gerekirse diye iyi ki öyle yapmışım.

Sanırım 7 saate kadar yol okey ama sonrası çok zor oluyor. Yine de iyi oldu yorulduğumuza değdi.
Bende durumlar böyle 🥹

Kızlar benim kız yine 01.30 da uyandı ve kendi kendine konuşuyor 😀 doyurdum uyutmaya çalışıyorum, uyumuyo ve aşırı keyifli 😀(çok şükür) gece lambasını bile kapattım kucağımda iyice sıkıp sallıyorum ama uyumuyo ve konuşmaya devam ediyor , nasıl uyutacam acil taktik 😃

Gozler fildir fildir cok zor uyuyor, iki gecedir 4-5 gibi kalkti geri uyutma cabasi ve donmeyi aklına takti. Uyurken donup kaliyor oyle, haliyle uykusu bolunuyor.

Kızlar benim kız yine 01.30 da uyandı ve kendi kendine konuşuyor 😀 doyurdum uyutmaya çalışıyorum, uyumuyo ve aşırı keyifli 😀(çok şükür) gece lambasını bile kapattım kucağımda iyice sıkıp sallıyorum ama uyumuyo ve konuşmaya devam ediyor , nasıl uyutacam acil taktik 😃

9:30 gibi uyandı 1 i geçiyordu binbir farklı yöntemle yattı. Eşimle en son halüsinasyon görüyorduk. Nasıl bitecek bu atak hiç bilmiyorum

9:30 gibi uyandı 1 i geçiyordu binbir farklı yöntemle yattı. Eşimle en son halüsinasyon görüyorduk. Nasıl bitecek bu atak hiç bilmiyorum
Ben tam yarım saat kucağımda salladım uyudu yatağa koydum uyandı tekrar kucağımda baya salladım sonra uyudu şükür (2saat uyanık kaldı )şimdi de ben uyuyamıyorum çok uykum vardı ne oldu anlamadım 🤦‍♀️

Benimkide kaç gündür gece tam uyanıyor çok geç uyuyor gündüz gibi uykusu gelince ancak🥹

Back
X