Kızlar yaaaa size bebek dışı azıcık dedikodulu bişey sormak istiyorum, benim kız bi ara resmen baya mama reddi yaşadık buraya da yazmıştım ve tam o sırada kayınvalidemlerin yanına köye gitmiştik, kayınvalidem resmen ben ağlarken karşımda güldü neyse biseyler yaşandı ve biz apar topar İstanbul'a evimize döndük ve kayınvalidemle de birdaha konuşmama kararı aldım zaten birbirimizi sevmeyiz yani, kayınvalidemler yazları köyde kışları burdalar ve hafta sonu maalesef dönüyorlar aynı mahallede yaşıyoruz

ve ben ona birdaha konusmayacam seninle dediğimde, bana o ev oğlumun evi ben oğlumun evine gelirim diye bağırıyor

ev ne alaka yani ben kızıma üzülürken yaşananlar yüzünden konuşmayalım bir daha diyorum o ev diyor, çünkü istediği gibi Cat kapı gelemeyecek gerçi o kadar yüzsüz bir kadın ki gerçekten gelir

bu ayın 9 unda eşimin kuzeninin kızının düğünü var bizde samimiyiz yani öyle özel günlerde düğün dernek falan zamanlarında samimiyiz sadece , şimdi kaynanam düğüne bizimle gelir ve ben görmek, aynı arabada bulunmak istemiyorum yüz bulmasın diye düğüne gitmek istiyordum ama sırf bu nedenle asla gitmek istemiyorum sizce ne yapayım zaten bu aralar hastalıklar yüzünden fazla kalabalık bi ortama da girmek istemiyorum, zaten gece olacağı için uyku saati gürültülü ortam Miray uyumaz orada eziyet edecek ve kendide yorulcak aslında bebeğim için eşimle konuştum ama ayıp olur diyor çünkü onlar bizim her şeyimiz de yanimizdaydi gerçekten ay ne yapacam yaaa