• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Onunla alakalı bir tablo vsr mı acaba ? Hangi ayda kaç uyku yapar tarzı 🫠 benimde gündüz 5 uyku . Tabi her biri yarım saat 😂
Tablo vardir tabi instada uyku egitim hesaplari paylasiyor. Uyku egitimi kitaplari oluyor vs. Yani google a yazin en kotu ordada cikar 4 aylik bebek uyku pencereleri uyku duzeni gibi 😀

Bizim yarin 4. Ay asilarimiz var kizlarr sifa olur insallah kolay gecer hepimizinki olan bebisler var mi aramizda 🌸 haftaya da dr kontrolune gotururum insallah hic kg falan dusunmuyorum artik acikcasi oldugu kadar bu kadar kusmaya 200 gr aldiysa iyi dicem 😢

Bizim yarin 4. Ay asilarimiz var kizlarr sifa olur insallah kolay gecer hepimizinki olan bebisler var mi aramizda 🌸 haftaya da dr kontrolune gotururum insallah hic kg falan dusunmuyorum artik acikcasi oldugu kadar bu kadar kusmaya 200 gr aldiysa iyi dicem 😢
Biz olduk 4.ay aşılarını. 1 gece ateş oldu sadece 38.2 yi gördük en yüksek 1 kere şurup verdim düşürdü. Şifa olsun inşallah 🙏
Sizin de mi çok kusmanız var?

Mantıklı birine benziyor, teşekkürler paylaşım için baya inceledim 👌
Neden uyku eğitimi önermiyorsunuz? Merak ettim ☺️ Spesifik olarak bu kadınınkini mi yoksa genel olarak mı?
Uyku konusunda cok ceken biri olarak iki defa denedim uyku egitimini. Keske para odedigimiz gibi iyi uyku aliskanliklari yuklense bebise 🥲 Egitmen sadece soyle yap boyle yap seklinde yaklasiyor ve elbette bebisler tepki veriyor. Zaten aglatarak verilen uyku egitimlerine kesinlikle karsiyim, ama en aglatmayaninda bile bebek tepki veriyor. Benim oglum asla yatismazdi mesela. Ben de aglasin istemezdim. Bu yuzden iki uyku egitimimiz de basarisizlikla sonuclandi. Egitmenler kendi takvimlerine gore sonuc bekliyor haliyle. Ne zaman ben hazir oldum, uyuturken verdigim destekleri hem kendi mizacima hem bebeign mizacina gore azalttim ve ogluma kendi kendine uyumayi ogrettim. Bunu yapabilmek icin uyku egitmenine ihtiyacimiz yok diye düşünüyorum. Ancak uyku araliklari, yasa gore uyku duzenini cok kiymetli buluyorum. Paylastigim kisinin de uyku matematigi cok isime yaramisti, sefkatla aglamadan egitim veriyorum bebek alisana kadar demisti ama bize haber vermeksizin süresi dolunca birakti. O yuzden egitim olarak ayrica da onermem. Tabi bu benim tecrubem.

Kızlar bebeğim yarım saatte bir uyanıyor . Bugün sütüm de nedense çok az ne yiyip içtiysem düzelmedi kaç kez sağdım artış olmadı. Uykusuzluktan yorgunluktan mahvoldum uyumaya ihtiyacım var ama durmadan uyanıyor.
Neredeyse çocık yaptığıma pişman olacam artık. Uyutup biraz dinleneyim dedim uyuttuğumdan beri durmadan uyanıyor memeyi ağzından çokarmoyor ama memeyi de emmiyor sadece ağzındantututoe emzik gibi.
Ne boyun kaldı ne bel kaldı ağrımayan

her gece ne giydireceğim kaosu zaten uykularımı kaçırıyor. Normal giydirip ısısına göre battaniye örteceğim brn artık . Eskiden üzerini örtmeme gibi şeyler yoktu sonradan by kadar korkuttular 🤦neticede gece boyu içeri aynı ısıda kalmıyor sürekli değişiyor. Tüm gece aynı giysi ile kalınca da bazı saatlerde sıcak geliyor bazı saatlerde soğuk geliyor o giysi yani tutturmak çok zor. En iyisi pijama takımını giydirip duruma göre battaniyesini örtmek🤦
Annemde diyorki o kadqr çocuk büyüttük üzerini örtmeme adeti yeni mi çıktı😂

Yorumunu okuyunca bende uzun zamandır oje sürmedigimi farkettim.Kalktım sürdüm.😄 Uzun tırnak kullanıyordum bebiş olunca sifır tırnağa dönmustum..Şimdi Biraz biraz uzattım. .Me time yaptım minnoş uyuyunca iyi geldi 🥰
Eskisi gibi olmasa da idare eder bence 😬

Bu güzelliğe vesile olduğuma sevindim 😍 Sefan olsun, çok güzel görünüyor.
Ben siyah sürdüm
Bebiş için de iyi oluyor emzirirken dikkatini cekiyor başka yere bakmiyor, tirnaklarimi inceliyor

L Lightning canim hic goremedim seni yazmamissin iyimisinizz ??
Çok sağ ol canım sorduğun için. Bugün gündüz deprem oldu, hissettiniz mi? Ben istanbuldayım bayağı hissedildi burada. Merkez üssü Tekirdağ’mış sanırım. Çocukları okuldan erken aldık biraz dışarda oyalandık filan derken eve geç girdik. Deprem insanı sarsıyor gerçekten. Allah beterinden korusun. Sen nasılsın?

her gece ne giydireceğim kaosu zaten uykularımı kaçırıyor. Normal giydirip ısısına göre battaniye örteceğim brn artık . Eskiden üzerini örtmeme gibi şeyler yoktu sonradan by kadar korkuttular 🤦neticede gece boyu içeri aynı ısıda kalmıyor sürekli değişiyor. Tüm gece aynı giysi ile kalınca da bazı saatlerde sıcak geliyor bazı saatlerde soğuk geliyor o giysi yani tutturmak çok zor. En iyisi pijama takımını giydirip duruma göre battaniyesini örtmek🤦
Yani evet aslında dikkatli olunsa üst örtülmesi mantıklı. Tabi Allah korusun kendisini kurtaramaz diye böyle başlanıyor ama sonra da çocuklar alışmıyor üst örtmeye. Benim kızım 8 oğlum 4,5 yaşında ikisi de üstünü hala asla örtmezler.

Yani evet aslında dikkatli olunsa üst örtülmesi mantıklı. Tabi Allah korusun kendisini kurtaramaz diye böyle başlanıyor ama sonra da çocuklar alışmıyor üst örtmeye. Benim kızım 8 oğlum 4,5 yaşında ikisi de üstünü hala asla örtmezler.
Ya evet yüzüne örterde sonra kaldıramazsa diye korktum bende çünkğ öyle söyleniyor . Ama artık çok küçük değiller bence Allah korusun öyle bir durum olsa bile illaki ağlarlar . Ne biliyim yani ne giydirirsen giydir üzerine örtülenin yerini almıyor

Ya evet yüzüne örterde sonra kaldıramazsa diye korktum bende çünkğ öyle söyleniyor . Ama artık çok küçük değiller bence Allah korusun öyle bir durum olsa bile illaki ağlarlar . Ne biliyim yani ne giydirirsen giydir üzerine örtülenin yerini almıyor
Sadece karnına kadar örtseniz? Kollarının üstünü değil de. Ben de baya korkuyorum etrafında ufacık bez parçası olsa direkt refleksle kapıyor ve sonra yüzünü ovuşturup kapatıyor :/ Uzun kollu+ patikli pijamayla devam. Arada karnını örtüyorum sadece o da tekmeleyip atana kadar

Moralim bozuldu görünce. Aslında biliyordum ve hatta ilk kıxımda çok dikkat etmiştim ama bunda herşeyi olduğu gibi telefonu da salmıştım. Üzdü

Benimki telefonla uyuyor valla :( Aslinda zararlı olduğunu biliyorum ama çamaşır makinesi sesi olmadan uyuyamıyorum maalesef:(

Moralim bozuldu görünce. Aslında biliyordum ve hatta ilk kıxımda çok dikkat etmiştim ama bunda herşeyi olduğu gibi telefonu da salmıştım. Üzdü

Benimki telefonla uyuyor valla :( Aslinda zararlı olduğunu biliyorum ama çamaşır makinesi sesi olmadan uyuyamıyor maalesef:(

BEn gece elektrikli ısıtıcı açıyorum icerinin sıcaklığı gayet iyi oluyor normalde uyku tulumu aldım ama yüzü soğuk oluyordu onu la uyudugundada böyle daha garanti hiç usumuyor

Biz olduk 4.ay aşılarını. 1 gece ateş oldu sadece 38.2 yi gördük en yüksek 1 kere şurup verdim düşürdü. Şifa olsun inşallah 🙏
Sizin de mi çok kusmanız var?
Reflü benimde kızım ileri derece de 🙄 çok geçmiş olsun size de şifa olsun, teşekkür ederim 🥰

Çok sağ ol canım sorduğun için. Bugün gündüz deprem oldu, hissettiniz mi? Ben istanbuldayım bayağı hissedildi burada. Merkez üssü Tekirdağ’mış sanırım. Çocukları okuldan erken aldık biraz dışarda oyalandık filan derken eve geç girdik. Deprem insanı sarsıyor gerçekten. Allah beterinden korusun. Sen nasılsın?
Evet canım ben de çok panik oldum okula fırladım hemen çoook hissettik kızı alınca rahatladım dediğin gibi bahçede takıldık. Amin valla büyük olmasın inşallah tetikte olmak çok zor sürekli. Biz de iyiyiz bebiş aşı olcak öyle böyle 4 aylık olduk 😀 ek gıda yaklaşıyor sen erken mi başlicaz demiştin yanlış hatırlamıosam

Back
X