Bazı günler benim de çok bunaldığım oluyor, üç dört akşam önce sürekli ağlıyordum hatta eşim çözüm önerdiğinde dahi kızmıştım sadece anlaşılmak istiyorum diye ama ilk başlardaki kadar sık değil, azalarak bitecek diye umuyorum, inanmaya çalışıyorum. Saç dökülmelerim yeni başladı mesela, buna bile en azından hormonlarım normale dönmeye başlıyor demektir diye baktım. Bu artık bizim gerçeğimiz, öyle veya böyle alışmaya çalışmamız gerekiyor. Herkes, kabullenmeye başlayınca daha kolay olacak, bebek de senin stresini hissediyor diyor. Bir de bu yolu deneyeceğim. Eve kapanmayı asla tavsiye etmem, mutlaka rutine bağladığın güvenli (geniş, sigara içilmeyen, sakin) bir kafe olsun. Gidin bir hava alın, kahve için uyku saatine denk getirip.
İştah problemini aş diyemem, annesin aklına takılıyor, ben de en basit şeyleri bile aşamıyorum ama sonra şükür perilerim geliyor

Çok çok daha zor durumda olan anneler, yavrular var, hep bebek kalacaklar Allah onların yardımcısı olsun, sağlıklı olduğu sürece ve iletişim geliştikçe sorunlar çözülecek diyorum. Bir de tavsiyem; forum sitelerinde negatif şeyler okumaman çok. İnternete girip bakarsan tabii ki sorunu çözülemeyen, şikayetçi insanların postlarını bulacaksın ama onun bin katı da sorunları aşan, çözeb insan vardır. Hiçbiri de kalkıp selam, sorunumuz çözüldü yazmaz durduk yere. Bu sadece stresine stres katıyor ve olumsuzu çekiyor. İnşallah tez zamanda çok daha pozitif şeyler konuşuruz hepimiz burda