- 4 Mayıs 2023
- 1.372
- 1.176
- 63
- 34
Ayyy inşallah yaaa korkudan hiç heves edemiyorumBir bakarsın çok sever hiç belli olmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah yaaa korkudan hiç heves edemiyorumBir bakarsın çok sever hiç belli olmaz![]()
Sen ölçülü veriyorsun ya biraz ölçüsünden şaştı mı az içti diyip üzülüyorsun. Ben kendimden biliyorum ilk 2 ay sağarak besledim bebeğimi . 80 ml yerine 50 ml içse karalar bağlıyordum bu bebek aç bu bebek beslenmiyor diye . Ama o 2 ay 1200 şer kg aldı bebeğim. Ama bana kalsa sürekli şey modundaydım az içiyor biberonu bitiremedi vsEvet ya Osman hoca hep böyle diyor zaten vve benim kızım da ben iştahı yok falan diyorum ya doktor persentilinin çok üzerinde dedi 2600 doğmuştu benim kızım da, işte bir buçuk ay önce falan 4900 olması gerekirken benim ki 5800 dü dediki çok hızlı kilo almış bu bile besin reddine sebep olabilir yavaslayalim biraz demişti
Evet oda var cnm kesinlikle öyle oluyor ama hani bi ara karalar bağladım ya benSen ölçülü veriyorsun ya biraz ölçüsünden şaştı mı az içti diyip üzülüyorsun. Ben kendimden biliyorum ilk 2 ay sağarak besledim bebeğimi . 80 ml yerine 50 ml içse karalar bağlıyordum bu bebek aç bu bebek beslenmiyor diye . Ama o 2 ay 1200 şer kg aldı bebeğim. Ama bana kalsa sürekli şey modundaydım az içiyor biberonu bitiremedi vs![]()
Bende hem meme hem biberon veriyorum. Çalışıyorum sağıp veriyoruz mecbur. Bizde de sıkıntı olmadı ama ileride olur mu bilemedim. Kuzeninizin bebeği hep mi böyle devam etti ?biberon meme reddi tamamen bebekle alakalı ya bana kalırsan işe başladığım işim ben verdim biberonu zorluk yaşamayalım diye meme reddi yaşadım bende sağıyorum bırakıyorum o şeilde devam ediyoruz kuzen hem meme hem biberon ikisi bir arada devam ediyor çoçukta hiç bir sıkıntı yok ikisiyle de devam
Benim büyük oğlum 6 aylıkken 10 kiloydu sadece anne sütüyle besleniyordu hiç bir doktor sorun etmedi. Ayaklanınca zaten kilo alımı yavaşlıyorKızlar şöyle bir şey buldum Osman hocanın cevaplaması . Bu demek oluyor ki benim bebeğim kalan 3 ay 800er gram alırsa anormal fazla almış olacak. O zaman bu ay 470 gr alması gayet normal olanı![]()
Yani iyi bi tavsiye olmaz belki ama kendi yanınızda uyutsanız belki temas koku vs istiyodurKızlar ben bu gece uykusu problemine artık katlanamayacak hale geldim . Ben atak matak olduğunu artık düşünmüyorum . Nasıl çözülür ne yapılır allah aşkına doktora mı gitmemüz lazım uyku eğitmenine mi gitmemiz lazım ne gerekiyorsa yapayım ama ne ruh sağlığım kaldı ne fiziki sağlığım kaldı ben artık gerçekten çıldırmak üzereyim.
Arkadaş yarım saatte bir uyanmak nedir ya . 2 saatte biri alır başıma koyarım ama yok yarım saatte bir uyanıyor .
Artık gün içinde hareket edecek hal bırakmıyor bende hünlerdir evde sıcak yemek pişirip yiyemedim gece uykusuz kalmaktan . Bu nedir arkadaş yatağına bırakıyorum 15 dk sonra geri kalkıyor artık geceler eziyet gibi oldu bana. Az uz değil 20 gündür bu çocuk böyle .
Bu kadarının atak matak olduğunu düşünmüyorum ben artık çevremde onca bebek var kimse bu kadar sıkıntı çekmemiş. Tamam atak olur uykuları bozulur huyu suyu bozukur anlarımda bu bambaşka bir boyut artık atak diyip hiçbir çözüme girişmedim ama bi problem var belli ki. Gündüz uykularında sorun yok uykuya dalışında sorun yok ağlama yok ama grce boyu uyanıp duruyor.
Bir yeri ağrısa ağlardı. Aç olsa bilirdim. Soğuk olsa bilirim. Yabi artık düşünmem lazom neyden kaynaklı böyle nasıl çözülğr ben artık bunun derdine düşecem.
Gerçekten takatim kalmadı
Birlikte uyumayı deneyebilirsiniz sizin sıcaklığınızı arıyor olabilirKızlar ben bu gece uykusu problemine artık katlanamayacak hale geldim . Ben atak matak olduğunu artık düşünmüyorum . Nasıl çözülür ne yapılır allah aşkına doktora mı gitmemüz lazım uyku eğitmenine mi gitmemiz lazım ne gerekiyorsa yapayım ama ne ruh sağlığım kaldı ne fiziki sağlığım kaldı ben artık gerçekten çıldırmak üzereyim.
Arkadaş yarım saatte bir uyanmak nedir ya . 2 saatte biri alır başıma koyarım ama yok yarım saatte bir uyanıyor .
Artık gün içinde hareket edecek hal bırakmıyor bende hünlerdir evde sıcak yemek pişirip yiyemedim gece uykusuz kalmaktan . Bu nedir arkadaş yatağına bırakıyorum 15 dk sonra geri kalkıyor artık geceler eziyet gibi oldu bana. Az uz değil 20 gündür bu çocuk böyle .
Bu kadarının atak matak olduğunu düşünmüyorum ben artık çevremde onca bebek var kimse bu kadar sıkıntı çekmemiş. Tamam atak olur uykuları bozulur huyu suyu bozukur anlarımda bu bambaşka bir boyut artık atak diyip hiçbir çözüme girişmedim ama bi problem var belli ki. Gündüz uykularında sorun yok uykuya dalışında sorun yok ağlama yok ama grce boyu uyanıp duruyor.
Bir yeri ağrısa ağlardı. Aç olsa bilirdim. Soğuk olsa bilirim. Yabi artık düşünmem lazom neyden kaynaklı böyle nasıl çözülğr ben artık bunun derdine düşecem.
Kızlar ben bu gece uykusu problemine artık katlanamayacak hale geldim . Ben atak matak olduğunu artık düşünmüyorum . Nasıl çözülür ne yapılır allah aşkına doktora mı gitmemüz lazım uyku eğitmenine mi gitmemiz lazım ne gerekiyorsa yapayım ama ne ruh sağlığım kaldı ne fiziki sağlığım kaldı ben artık gerçekten çıldırmak üzereyim.
Evet buna karar verdim bende bu akşamdan itibaren eşimi içeriye gönderip birlikte yatacağız bebeğimle . Yani işe yaramasa bile en azından zırt pırt beşiğinden al beşiğine bırak yapmivağom için biraz daha rajat ederim belki çünkğ beşikten alıp beşiğe bırakmaktan belim ciddi ağrıyor. Aslında bebekliiinden beri beşikte yattığı için o düzeni bozmak istemiyordum sonradan tekrardan aloştırma muhabbeti olmasıjndiye ama yapacak bir şey yokYani iyi bi tavsiye olmaz belki ama kendi yanınızda uyutsanız belki temas koku vs istiyodur![]()
Canım diğer arkadaşlar da yazmış kokunu sıcaklığını arıyor olabilir diye bencede olabilir ben yanımda yatırdığım halde bir kaç gündür mesela biraz uzağa koyuyorum kendimden gece uyanıyorum ki itekleye itekleye gelmiş bana yapışmış yani yanımdayken bile daha yakın temas istiyor kendine güveniyorsan yani uykun ağır değilse dene bir iki gün bak değişim olcak mıKızlar ben bu gece uykusu problemine artık katlanamayacak hale geldim . Ben atak matak olduğunu artık düşünmüyorum . Nasıl çözülür ne yapılır allah aşkına doktora mı gitmemüz lazım uyku eğitmenine mi gitmemiz lazım ne gerekiyorsa yapayım ama ne ruh sağlığım kaldı ne fiziki sağlığım kaldı ben artık gerçekten çıldırmak üzereyim.
Doktorda diş dedi ama diş olsaydı ağlamaz mıydı ya sa gündüzde huzursuz olmaz mıydı?Benim büyük oğlum diş çıkaracağı zaman 20 dakikada bir uyandırdı, ayakta sallamadan da kesinlikle geri uyumazdi öyle rahatlardi. Ama dişin verdiği bir huzursuzluğu da olurdu, rahatsiz olduğunu belli eden sesler çıkarırdı. Belki diş gelecektir
Bu gece deneyelim bakalım . Çokta kendime yapıştıramam amaCanım diğer arkadaşlar da yazmış kokunu sıcaklığını arıyor olabilir diye bencede olabilir ben yanımda yatırdığım halde bir kaç gündür mesela biraz uzağa koyuyorum kendimden gece uyanıyorum ki itekleye itekleye gelmiş bana yapışmış yani yanımdayken bile daha yakın temas istiyor kendine güveniyorsan yani uykun ağır değilse dene bir iki gün bak değişim olcak mı
Acaba annenizi mi çağırsanız kayınvalidelerden gizli? Eşinize söyleseniz sizinkiler de gelmek istiyor onlar da çocuk düzelince gelsin söylemeyelim şimdilik yoksa kırılırlar gelmek isterler çok kalabalık olur vs gibiKızlar ben bu gece uykusu problemine artık katlanamayacak hale geldim . Ben atak matak olduğunu artık düşünmüyorum . Nasıl çözülür ne yapılır allah aşkına doktora mı gitmemüz lazım uyku eğitmenine mi gitmemiz lazım ne gerekiyorsa yapayım ama ne ruh sağlığım kaldı ne fiziki sağlığım kaldı ben artık gerçekten çıldırmak üzereyim.
Umarım işe yarar sende biraz toparlanırsın uyku insanı mahvediyorBu gece deneyelim bakalım . Çokta kendime yapıştıramam amauykum ağır değil ama yine de endişeleniyorum işte
Alışır ayrı yatağada bişi olmaz ama yumos yumos cok guzel beraber uyumak gelmicek bugunler geriEvet buna karar verdim bende bu akşamdan itibaren eşimi içeriye gönderip birlikte yatacağız bebeğimle . Yani işe yaramasa bile en azından zırt pırt beşiğinden al beşiğine bırak yapmivağom için biraz daha rajat ederim belki çünkğ beşikten alıp beşiğe bırakmaktan belim ciddi ağrıyor. Aslında bebekliiinden beri beşikte yattığı için o düzeni bozmak istemiyordum sonradan tekrardan aloştırma muhabbeti olmasıjndiye ama yapacak bir şey yok
Kaşık biberonu beceremedim ben ya hep döküldüBiberona asla cesaret edemedim bende. Anne memesine en yakın biberonlarım da var ama denemedim. Kaşık biberonla veriyorum o meme reddi yapmıyor . Ama üstüne başına çok dökülüyor . Sizde biberonu bırakın bencekaşık biberon deneyin bir