- 23 Temmuz 2024
- 2.178
- 1.731
- 53
- 23
3 gündür bunu yaşıyoruz beynim dün gece eror verdi çalışmıyor artıkKızlar ben bu gece uykusu problemine artık katlanamayacak hale geldim . Ben atak matak olduğunu artık düşünmüyorum . Nasıl çözülür ne yapılır allah aşkına doktora mı gitmemüz lazım uyku eğitmenine mi gitmemiz lazım ne gerekiyorsa yapayım ama ne ruh sağlığım kaldı ne fiziki sağlığım kaldı ben artık gerçekten çıldırmak üzereyim.
Arkadaş yarım saatte bir uyanmak nedir ya . 2 saatte biri alır başıma koyarım ama yok yarım saatte bir uyanıyor .
Artık gün içinde hareket edecek hal bırakmıyor bende hünlerdir evde sıcak yemek pişirip yiyemedim gece uykusuz kalmaktan . Bu nedir arkadaş yatağına bırakıyorum 15 dk sonra geri kalkıyor artık geceler eziyet gibi oldu bana. Az uz değil 20 gündür bu çocuk böyle .
Bu kadarının atak matak olduğunu düşünmüyorum ben artık çevremde onca bebek var kimse bu kadar sıkıntı çekmemiş. Tamam atak olur uykuları bozulur huyu suyu bozukur anlarımda bu bambaşka bir boyut artık atak diyip hiçbir çözüme girişmedim ama bi problem var belli ki. Gündüz uykularında sorun yok uykuya dalışında sorun yok ağlama yok ama grce boyu uyanıp duruyor.
Bir yeri ağrısa ağlardı. Aç olsa bilirdim. Soğuk olsa bilirim. Yabi artık düşünmem lazom neyden kaynaklı böyle nasıl çözülğr ben artık bunun derdine düşecem.
Gerçekten takatim kalmadı

20 dkda bir aranıp meme istedi aç mı ki diye diye emzirdim memeye gelir gelmez uyudu emziği değil memeyi istedi en son eşimi salona gönderdim yanıma yatırdım besige koy çıkar zorlandığım için ama o da fayda etmedi yine uyanmalara devam etti birde dün geceden beri tam dönmeyi öğrendi ya ben uyurken dönüp kalırsa korkusuyla hiç uyuyamadım ama dönünce kurtaramadığı için ağlıyor o da bişey