Daha çok horon gibiydi kollar havada durmaktan bitmiş ama hala hoppidi zıppidi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok horon gibiydi kollar havada durmaktan bitmiş ama hala hoppidi zıppidi
Daha çok horon gibiydi kollar havada durmaktan bitmiş ama hala hoppidi zıppidiSarılar uyandığım vakitler ama kafayı kaldıramadığım yerlerde uyuyor sanmış beni saat
![]()
anı yasarım diosan tabii imkanın varsa herşeyi al geçGünün sonunda olabileceklere günün sonunda bakalım yayeter yat kalk her şeyi düşün bu ne böyle
Markete gelmiş, az önce reklamı çıktı karşıma. 300 tl. Ama tabii sert sağlam bir plastik gibi görünmüyorYaa süperçok sevimliler hem portatif de bizim ev koşullarında çok daha mantıklı geliyor hadi balalım
![]()
biz özel aşılarıBiz rota 1. Aşıyı 2 eylülde olduk. 4. Ay aşılarını 13 ekimde olduk. Bir sonraki 2. Doz rotayı 2 hafta sonra getireceğim dimi diye hemşireye sordum. Kafasından bir şeyler hesapladı. Kasımın ilk haftasının sonuna doğru getir dedi. Anladığım kadarıyla bir zaman olayı var.
1 ayımız var, bence yapabilirizOturmaya orda alıştırmak güzel olabilir bir ay içinde mama sandalyesini halledelim
Trendyolda en çok satan wellgro mama sandalyesi nasıl acaba? Kullanışlı gibi geldi.
Ateş ölçerde yüksek çıkmadı evet ama normalinden belirgin şekilde yüksekti vücut ısısı bir miktar panik yaptım, acemilik :’) İlk karma aşılar epey uyku yapmıştı ya bu kez aşırı hayal kırıklığına uğradımBiz de dün aşı olduk, alnı sıcak ama ölçünce normal çıktı. Bizim de uykumuz kaçtı sallanıyoruz![]()
Bana normal mama sandalyesi rahatlığında olmaz gibi geldi nacizaneYaa süperçok sevimliler hem portatif de bizim ev koşullarında çok daha mantıklı geliyor hadi balalım
![]()
Normalde gece bir yerden sonra çıkarırım dün inat ettim taktım. Bugün de antikalığı tutmuş o bile dayanamadı demek ki uykusuzluğaSaat hiç aklıma gelmemişti bende takayım bir gece merak ettim gecem nasıl geçiyor onun gözünden
![]()
Çok gereksiz pahalı gibi geldi banYemek masamuz 120×120 geniş ama 4 kişilik bize de oturaklı daha iyi olur diye düşünüyorum. Bundan bahsediyoruz değil mi![]()
Önceki gece kadar mükemmel olmasa da benim için iyiydi
Baktım şimdi onlardan değil de güvenlikli falan bir şey almam lazımMarkete gelmiş, az önce reklamı çıktı karşıma. 300 tl. Ama tabii sert sağlam bir plastik gibi görünmüyor![]()
Muhtemelen olmaz ama yemek masamız geniş ama 4 kişilik yer problemi yaşamam istemiyorum ben. Hoş gidip görmek de lazım bu ikeanınki çok minnak duruyor çok yer kaplamayacaksa o da olabilirBana normal mama sandalyesi rahatlığında olmaz gibi geldi nacizane![]()
Sonuna kadar katılıyorum ya biz kilosu 100 liradan poşet falan satıyoruzÇok gereksiz pahalı gibi geldi ban![]()
Çok güzel bilgi, yazdımArkadaşlar ek gıda konusunda daha epey dayanışacağız gibi görünüyor. Ama şimdiden verimli oldu konuşmalarımızHemen yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşayım. Mama sandalyesinde basamak olması, çocuğun ayağının düz bir zemine basması çok önemliymiş. Aksi takdirde yürümeye başladığında yere tam basmak yerine parmak ucunda yürüme eğiliminde oluyorlarmış
![]()
Atağı atlattınız bence şükürÖnceki gece kadar mükemmel olmasa da benim için iyiydi2,5-3 saatte bir süt için uyanıp uyudu. Ben okeyim bu kadarına şahsen
![]()
Bana da en az 2,5-3 saatlikten nasip olsun inşallahÖnceki gece kadar mükemmel olmasa da benim için iyiydi2,5-3 saatte bir süt için uyanıp uyudu. Ben okeyim bu kadarına şahsen
![]()
Şifa olsun aşılarınızŞimdi aşıdan geldik bizde. Bebek arabasında uyuduğu için eve giremiyorum bahçede oturuyoruzaçık havada yürümek çok iyi geliyor kızlar, evden çıkıyorduk ama hep arabayla. Dedim aşıya bebek arabasıyla yürüyerek götürcem. Valla iyi geldi. Yoruldum biraz ama değdi.
Bu arada benim yine belim ağrımaya başladı. Kuyruk sokumum. Doğumdan sonra çok sık oluyor. Özellikle bebişi yıkarken veya yatağına koyup alırken kısaca eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. Sizce ne yapmak lazım kilo vermem lazım ama onu hemen yapamam. Acaba egzersiz mi yapmak lazım bi fizik tedavi doktoruna mı gitmek lazım bilemedim