• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Biz de öyleydik ama hiçbir şey yapılmıyor sahiden evin işini geçtim, bir çaya hasret kalmıştık ses çıkacak diye eşim bi köşede ben bi köşede ölü taklidi yapıyorduk😅 Böyle de kafamız şişiyor biraz ama sesi açıp odasına koyabildiysek ne ala, içerde özgür oluyoruz 😃
Bende tam vaktinde karacanın konuşan çaycısından almışım . Korkudan çay yapamıyoruz evde , yüksek sesle “çayı demleyin” vs diyor aksjdkd çay keyfimizde o çaycıula birlikte bitti.

Kızlar buharlı temizleyici konusu vardı hangi marka kullanıldığı sorulmuştu takip edemedim cevap geldi mi trendyolda önüme çıktı da şuan benim evi bi o temizler gibi😅
Ay ben yazamadim simdi girdim kendim karcher sc3 kullaniyorum cok memnunum 4. Senem benim. Kv de pirantech markasini kullanio o da cok memnun 🤗

Emerken uyuyakalıyor
Bende çoğu kez uykusuz olduğum için ve bir çok kez kucağımda düşecek korkusuyla hep tetikteydim.
O sebeple benim de içim geçmesin hem ses dönsün (müzik kanalı açık o da bangır bangır değil mırıldanma düzeyinde)maksadıyla ben bu şekilde yaptım..tv de mesafe açısından daha uzakta.
Emin olun yanında kullandığınız - kullanıyorsanız eğer tabi telefon bunlardan daha da riskli olabiliyor.
Maalesef kullanıyorum 😥

Bende evi süpürüyorsam korkmasın diye felan da konuşuyorum gülüyorum sürekli. Oyundaki amaç onlarsa yapıyorum içim rahatladı şimdi biraz🥰
Dinlediğim uzmanlsr hep bu şekilde söylüyor, aktivite yapamıyoru diye dert etmeyin, şart değil diyorlar. Onemli olan temas, birlikte zaman geçirmek, etkileşim. Onu da yapıyoruz hepimiz🤗😇

Kızlar ben henüz başlamadım ama belkş yapmak isteyen olur diye paylaşmak istedim sizlerle.

Kızlar benim eşim 24 saat nöbete gidiyor sonra iki gün evde oluyor. Ben o olmadığı zaman bebeğe bakarken artık bir yerden sonra yoruluyorum ve sadece vakit geçsin diye bakıyorum yani o uyanıkken durmayacak kadar ağlayana kadar iş felan yapıp kafamı dağıtıyorum. Eşim evdeyken oyun felan oynatıyor. Ben oynatmadığın için bazen vicdan yapıyorum ama içimden gelmiyor yani 24 saat bebekle çok zor çünkü. Oyun oynatmasak bir şey olur mu ki 🥹
Çok yorulup bunaldığım zaman ben kardeşimi vs görüntülü arayıp bebeğimin karşısına koyuyorum telefonu . Biraz da kardeşim annem vs sohbet edip güldürüp şarkı vs söylüyorlar 😂 ne kadar doğru bu yaptığım bilmiyorum ama baya kurtarıcı oluyor o arada kahvaltı vs yapıyorum zaman geçiriyorum . Çünkü gerçekten akşama kadar oynamak ilgilenmek durmadan konuşmak şarkı söylemek gerçekten yoruyor 🙁

Yoğunluktan girip bir bakamadım baya geriden geliyorum. Benim oğlumda ağzına zorla rica minnet koyuyorum. Ya tükürüyor ya da kendini kusturuyor. Yazdıklarımızı okuyunca umut doğdu bana.. Ayyy inşallah atlatırız sizin gibi.. gece 4-5 gibi kalkıp açıktım diyor. Sizde böyle oldu mu o süreçte olduysa ne yaptınız? Doktorada götüremiyorum çocuğu adla adımını atmıyor 😩

Tabii yemek saati harici yemek isteyip, açım dediği cok oldu. Tabiri caizse göğsüme öküz oturdu üzüntüden 😅 ama gene de dayandim, vermedim. Yemek, yemek saatinde, masaya hep beraber oturulur yenir dedim.
Bir de aralarda aç kalmasın diye ufak tefek atıştırma oluyorsa, onlar çocuğu toksatıyor. O yüzden de yemiyor. Gercekten iştahsızlık problemi olsa gece açlığına uyanmaz. Demek ki açlık hissediyor. Benimki pek acıkmiyordu da, "yemek yemeyi hiç sevmiyorum ben anne" diyordu
Beni çok kararli görünce, inadı kırıldı. Cok zor oldu dayanmak ama hep çok ciddi durdum, dayanamam, kıyamam diye yüzüne bakmıyordum sadece yemeğime bakıyordum.
Çok zor günlerdi. Zor oldu ama şimdi hiç acaba yer mi diye bir derdim yok. Ne pişirsem de yer diye akla karayı seçmiyorum. Tadını sevmediği bir şey olsa bile vitamini alayım mantığıyla bakıp bir kaç kaşıkta olsa yiyor mutlaka

Çok yorulup bunaldığım zaman ben kardeşimi vs görüntülü arayıp bebeğimin karşısına koyuyorum telefonu . Biraz da kardeşim annem vs sohbet edip güldürüp şarkı vs söylüyorlar 😂 ne kadar doğru bu yaptığım bilmiyorum ama baya kurtarıcı oluyor o arada kahvaltı vs yapıyorum zaman geçiriyorum . Çünkü gerçekten akşama kadar oynamak ilgilenmek durmadan konuşmak şarkı söylemek gerçekten yoruyor 🙁
Onu bende yapıyorum ama benimki yatmıyor ki kucağımda dolaşarak konuşuyoruz🥲😅

Back
X