Uykudan sonraki emmelerinde bir sonraki uykuya kadar kusma olmuyorsa çok iyi bence. Ben de uykudan önce emziriyorum, aynı sizin gibi biz de anca o şekilde uyuyoruz ve memede uzun süre kalmak istiyor. Fakat uykudan sonra emzirirsem uyanıklık süresinde çok hareketli takıldığı için kendini kusturuyor. Karnının üstüne yatıyor mesela, kusuyor. Ya da kendini yerden kaldırmaya çalışırken yine midesine baskı yapıp kusuyor. Gece kısmında da hemen hemen aynı durumdayız o zaman. Biz de sık kalkıyoruz. Bazı kalkmalarımızı emmeden geçiştirmeye çalışıyorum gece beslenmesini azaltalım diye ama emince adam akıllı uyuyor. Ne yapacağız bu işleri bilmem

Aktif emme de aynı, 5 dk full sonra yudum yudum sakinleşmek için memede kalmaca
Süt için tahin deneyin. Kürlere vakit bulamıyorum ben. Ama keçiboynuzu özüyle tahinli karıştırıp yiyorum kahvaltıda. Hem tatlı bana iyi hissettiriyor hem de bence süte direkt etkisi var. Gündüz emmeleri bizim de 2-3 saate tekabül ediyor sanırım. Sabah 1 uyku, öğleden sonra 2 uyku yapıyoruz bu aralar ama çocuğa hiç güven olmaz 5 uykuya da çıkarıverir malum

Emme süreleri de üç aşağı beş yukarı sizinle aynı.
Uygulama ben de kullanıyorum. En çok en son hangi memeden emzirmiştim sorusuna cevap bulamama stresini ortadan kaldırdığı için sevdim uygulamayı

Bu nazlanmadan emme bizde de var. Sanki daha istekli. Gündüzleri emmek istemiyor diye gece beslenmesini arttırmıştım. Mis gibi uyuyan çocuğu alarm kurup uyandırarak beslemeye başladım 12. haftadan itibaren. O ataktan hala bana mirastır gece beslenmeleri. Bir an evvel kurtulmak istiyorum. 4 yaşında bir çocuğun ağzında 10 dolgu olduğunu duydum dün. Sebebi gece beslenmesi. Buna bir çare bulmak istiyorum. Fikri olan paylaşsın
Genelde aynı durumdayız hepimiz. Artık hızlı doyuyorlar ama rahatlamak için memede kalıyorlar anladığım kadarıyla

Geceler de yine hepimiz için uzun anlaşılan…