İnşallahMaşallahh hep öyle devam eder inşallahBizede nasip olur inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahMaşallahh hep öyle devam eder inşallahBizede nasip olur inşallah
![]()
Ferhan Hn. Ben memnun kalmadım açıkçasıKime gittiniz memnun kaldınız mı?
Kesinlikle ayni fikirdeyim. Bu ayi tamamlayip diyetisyen degisikligine gidecegim.Yine ben kusura bakmayınbu sekilde surdurulebilie olmaz ki karniniz doyacak yani. Karbosuz kalinca daha sonra saldirma ihtimali oluyor. Dengeli bir diyet gerek hele ki emzieme doneminde.
Geçen gün yazdım bende. Bizim de geçmedi halen. Yarın uyku eğitimine başlıyoruz bakalım4.ay atağını atlatabilen oldu mu biz perşembe 5 aylık oluyoruz halen atlatamadık hatta kabullenmeye başladım![]()
Merhaba. Ne dedi doktor acaba ? Ve geçti mi şu an ne durumda bebeğiniz. Bizde de var çene titremesi üşüyünce korkunca yapıyo gibi geliyo bana da, kısa süreli yapıyo. Altını kıyafetini değişirken yapıyo genelde.Amin inşaallah hepimizinki temiz çıkar.
Evet her bebekte olur geçici dedi doktor. Gerçekten de geçti artık çoook nadir hatta hiç olmuyor desem yeridir. Kaç aylıksınız siz?Merhaba. Ne dedi doktor acaba ? Ve geçti mi şu an ne durumda bebeğiniz. Bizde de var çene titremesi üşüyünce korkunca yapıyo gibi geliyo bana da, kısa süreli yapıyo. Altını kıyafetini değişirken yapıyo genelde.Zerolika
Ya çok şükür. Sevindim geçmesine. 35 günlük daha.Evet her bebekte olur geçici dedi doktor. Gerçekten de geçti artık çoook nadir hatta hiç olmuyor desem yeridir. Kaç aylıksınız
Yok yok endişe etmeyinYa çok şükür. Sevindim geçmesine. 35 günlük daha.
Artik buyuduker bu aylarda kanguru kullanisli olur mu emin degilim![]()
Ben daha once bebek agir gelip dusmustum o yuzden boyle dusunuyor olabilieinSaat 05.38. Bebişi uykuya geri döndürmek için kanguru takılı koridorda turlarken okudum bunu
Benimki halen sadece kanguruda uyuyabiliyor
Senin minnoşlukBen daha once bebek agir gelip dusmustum o yuzden boyle dusunuyor olabilieinalisinca iyi oluyor anladigim
![]()
Yaaa umarım güzel geçerGeçen gün yazdım bende. Bizim de geçmedi halen. Yarın uyku eğitimine başlıyoruz bakalım![]()
Nasıl aynen çıkmıyor mu?Bu demir damlası sanki kakada aynen çıkmıyor muresmen demir parçaları oluyor. bu takviyeyi vererek iyi mi yapıyoruz bilemedim faydası oluyordur inşallah
![]()
Evet 3 uykuya geçişte biz de biraz sendelemiştik ama şimdi 2 saatten fazla uyanık kalabiliyorUyku duzeni degisiyor olabilir. Belki daha uzun sure dayanabiliyordur artik. Bizim oyle mesela. Yavas yavas 3 uykuya gecis yapiyor hatta. Bence duzen degisikligi yani.
Ay inşallahYaaa umarım güzel geçer![]()
Hayır normal sarı kaka içinde damlayı verirken görmüşsündür siyah noktalar var hani onlar aynı şekilde kakada oluyorNasıl aynen çıkmıyor mu?Koyu renk mi kaka?
Hayır hayır hiç tuhaflık gibi görmemek lazım. Ben siyah noktaları görmüyorum kakasında ama hepsinin sindirimi farklı. Senin bebeğin sık kaka yapan bir bebekse bağırsakları hızlı çalışıyor demektir ve sindirim hızlı olduğu için demir granülleri de hızla atılıyordur. Belki probiyotik kullanımı bağırsak hareketliliğini dengeler. Şu an tamamen sesli düşünüyorum. Biz probiyotik kullanıyoruz ve günde 1 kere kaka yapıyoruz, bilemedin 2. O yüzden sindirim uzun oluyor diye düşünüyorum. Yine de 5. ay kontrolünde bunu bir sorun. Bizim fikir yürütmelerimizle olmaz.Hayır normal sarı kaka içinde damlayı verirken görmüşsündür siyah noktalar var hani onlar aynı şekilde kakada oluyorsizin olmuyor mu?
bir tuhaflık daha mı var bizde
![]()
Ben daha once bebek agir gelip dusmustum o yuzden boyle dusunuyor olabilieinalisinca iyi oluyor anladigim
![]()
Bizimde günde 1-2 kere kaka yapıyor. Dün kontrole gittik ama hiç aklıma gelmedi neyse bir problem yoktur diye umuyorumHayır hayır hiç tuhaflık gibi görmemek lazım. Ben siyah noktaları görmüyorum kakasında ama hepsinin sindirimi farklı. Senin bebeğin sık kaka yapan bir bebekse bağırsakları hızlı çalışıyor demektir ve sindirim hızlı olduğu için demir granülleri de hızla atılıyordur. Belki probiyotik kullanımı bağırsak hareketliliğini dengeler. Şu an tamamen sesli düşünüyorum. Biz probiyotik kullanıyoruz ve günde 1 kere kaka yapıyoruz, bilemedin 2. O yüzden sindirim uzun oluyor diye düşünüyorum. Yine de 5. ay kontrolünde bunu bir sorun. Bizim fikir yürütmelerimizle olmaz.