Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Maşallah canım ekmek tatlı falan da yiyor musun? Gerçi benim bi arkadaşım karbonhidratı falan kestim dedi ama 30 kilo almıştı
Ekmek evet yiyorum ama tatlı hiç istemiyorum hep ekşiyi arıyor gözümyemek yiyorum 1-2saat geçiyor sanki hiç yememişim gibi yine yemek istiyorumtatlıyı görünce rahatsız oluyorum, normalda çok fazlada yemem ama şimdi hiç gözüm aramıyor ama aclık hiss etdiyimde bir şey bulamayanda bir tatlı buluyorum mutlaka atıştırıyorum

Herkese iyi geceler kızlar 20 sayfadan fazla okumuşumdur ağzıniza sağlık
Kızlarr bizim cinsiyetimiz belli oldu çevremde bir kişi hariç herkes erkek diyordu. Ama minik bir prensesim olacakk

kızlar bizim de fetal sonucumuz çıktı çok şükür her şey yolunda doktor kız demişti bize ama bebiş şaka yapmış oğlum oluyoo

Ay sen yazdın cevap verdi doktorum bebisimm sonucumuz cok güzel dedi ay şükürler olsun ağlamaktan şiştim
Kızlaaaaar hepinizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Teyzelerim biz kontrole yola ciktik annemin agzina ettim sabah sabah kahvalti bile ettirmedim bir bulanti sov yapaym dedim doktor gunu ajdjdjdjdjd ben oglum kocam ve perisanligim doktora gidiyoruz
Eki Görüntüle 3588130
Kız Allah seni bebişinin poposunu nazarlardan saklasın 41 kere maşallah
Mavi ağız mendili hediye koymuslar
Çilekcim iyi günlerde kullan canım çok beğendim kalpli kalpli

Bugün temizlik için yardımcı abla geldi ev o kadar güzel kokuyor ki mest olmuş haldeyim TV konsol arkası ayakkabılık arkası koltuk arkası bir toz çıktı dedim bir daha gelmez temizliğe kocalara güvenmeyin dip köşe temizlemiyorlar sabah bulantım olmadı akşam sağolsun 2 tur yaptık canım kızım ıspanak sevmedi herhalde

Oooy evin mis olmustur ne guzel darisi basimiza benim de bu saabah kotuydu midem bugun iki prilam oldu azaltmistim ne guzel nasip artik ya bakalim sjjddjd
Duzelicez insallah

Oooy evin mis olmustur ne guzel darisi basimiza benim de bu saabah kotuydu midem bugun iki prilam oldu azaltmistim ne guzel nasip artik ya bakalim sjjddjd
Duzelicez insallah
İnşallah canım valla sabah 1 içtim güzel bulantı yok akşam 2 içtim corladi hayır kibar da çıkmıyor eşime diyorum şeytan filmindeki kız gibi çıkarıyorum sanırım çay sevmiyor bu çocuk

Oh bacııım sefan olsun valla tadını çıkar özledik böyle dip köşe temizlikleri Vallahi hamilelikten önce evim misler gibiydi ama şuan öyle bi performans kaybı var ki arrık eve bi abla çağırmanın vakti geldi dkdjkdjdjd

Selam kızlar bende kasım annesiyim aranıza yeni katılıyorum sayılır. Bebeğim 11+4 iken doktora gittim önce kıza daha çok benziyck gibi dedi sonradan vazgeçti çıkıntısı var erkek de olabilir dedi. Bütün belirtilerim erkek olunca bende hep erkek hissettim galiba anlayanlar yorum yapabilir mi bu arada fetal DNA yaptık ama oda geç çıkacak gibi tek merak eden ben miyim ya

Eklentiler

• IMG_0570.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0572.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0569.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 49
Hosgeldiiin kıaz saçmalama taklalar atıyoz burda meraktan ajdkdjdkkd

Ay insallah 12 de kalabiliriz ne guzel az almissin
O sırada keremde 22 kg alan ben ahahsjdldkaşdjkd ama onda cok yiyordum diyetisyen eşliğinde sonradan devam ettik kerem irileşince önden gitmeye baslayınca, doktor yemeği azaltmamı söledi. Dedim ki EEE BEN SAĞLIKLI ŞELER YİYORÖ ZATEN hskdjdjd SAĞLIKLININDA DOZU ÖNEMLİ ECE. Dedi jdkfjfkf mantıklı bunda mide bulantısından 3 ayda 1 kg almısım

ayyy ben de sağlıklı besleniyorum ama 3 ayda 1 kilo almışım ama hareketsizlikten oldu bence hep yattım ya şimdi ufaktan hareketlenmeye başladım umarım 2. 3.aylık dönemde çok almam

Hayırlı olsun bebeğiniz çıkıntı düz duruyor bence kız

ayyy ben de sağlıklı besleniyorum ama 3 ayda 1 kilo almışım ama hareketsizlikten oldu bence hep yattım ya şimdi ufaktan hareketlenmeye başladım umarım 2. 3.aylık dönemde çok almam
Askim ben meyve yiyodm ama mesela sen 1 tane elma yiyosundur ben utanmasam 1 kg yiyodm shskdjdkfj keremde canımm hep meyve istiyordu bu garibim peynir ekmek yemekten vitaminsiz kalcak

Günaydın bana erkek gibi geldi nereye yaptırdınız testi ve ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…