Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Geçmiş olsun canım benim şekerin tansiyonun mu düştü acaba kapalı alan olunca belki de temiz hava kalmamıştır

Kızlaaaaar günlük elbise aldım size de atayım hem çok ucuza hem de güzel kumaşı ince tam baharlık kuzenim geçen sene hamileyken almıştı linkini bulmuş atmış hemen yapıştırdım renk seçenekleri de var hayrını görün

Hindi hiç yemedim desem shsjdjd nası yapıyorsun bebisim hindiyi deneyeyim bende
canım sotesini alıyorum yada külbastı yada but fırında sotesini normal tavuk sote gibi yapıyorum külbastı ve ızgarayı da yine döküm tavada cızbız pişiriyorum. But alırsan eğer onu fırınd
a biraz uzun pişirmen gerekir. hindi tavuğa göre daha sıkı bir et olduğu için biraz daha geç pişiyor o yüzden ağır ağır pişirmek önemli oluyor onda

Denicimm bebisimmm

Kızlar günaydııın ben çıktım ama hiç rahat değilim devlet hastanesindeydi randevum bebik 11+0 değil 10+3 çıktı üzüldüm buna biraz sigara tüketiyorum bi tane de olsa ondan olabilir mi diye vicdan yaptım onun dışında iyiymiş ben görmedim kolları bacakları oynuyormuş zorla ben sorduğum için cevap verdiler göstermediler hiç gıcık oldum
kalp atışını da çok kısa dinledim şükür iyiydi ama iki hafta sonra çağırdılar tekrar
Ama özeldeki randevuma hemen mi gideyim bekleyeyim öyle mi gideyim sizce

Canım çok geçmiş olsun açlık ve havasızlıktan olmuştur arkadaşların da dediği gibi minik de olsa bişey atıştırıp öyle çık çok geçmiş olsun

bende nub teorisi kız oluyor galiba bakalım sağlıklı olsunda ama kız olursa bütün hurafeleri yıkmış olucam :)))
Bence cinsiyet olayı ne belirtiye ne hurafete hiçbirşeye bakmıyor benim hem kızım hem oğlum var şuan 3. Bebiş kız oluyor ama hiçbiri birbiriyle bağlantılı değil belirtiler çok farklı o yüzden tamamen sürpriz

Ölçerken yanlış ölçmus de olabilirler hiç canını sıkma devlet hastanesinden memnun olanı daha hiç görmedim ancak perinatolog a gidip de mutlu olanları gördüm.saglikliysa için rahat olsun bence özel muayeneni bekle

Devlette cihazlar genelde güzel değil belki bebişin boyunu tam güzel işaretleyemeyip bu yüzden küçük çıkmış da olabilir sıkmayın canınızı. Özeldeki randevu ne zamandı

Canım 1 haftaya kadar normal diyordu doktorlar seninki 4 gün. Geç döllenme falan olabilir mi? Ama sigarayı da biraz daha azaltmaya çalışsan 2 günde 1 gibi, doğum ağırlığına etki ettiğini gösteren istatistiksel çalışmalar vardı diye hatırlıyorum. Bence biraz daha bekle öyle git moralini bozma her şey iyi bence. 11+5 gibi gittiğimde ense burun bakmıştı doktorum.

Canlar ben göbek deliği altları sol sağ pıt pıt hissediyorum ya bebek olabilir mi 11nci haftayim bugün tam

İyi tarafindan bakalim o zaman byebye kilolar bugun doktor demez mi 10 alalim yeterli PARDON YA ahahahah on benim disimin kovuguna yetmez sjdjdjfjf simdiden olmusum 2.5 arti
2 ben de
yaaaaaa yerimm baaaak erkek çocukta o kadar komik ve tatlı oluyor ki öyle şeyler erkek kardeşime benim pembe donlarımı giydirirdi annem allahımmm ne tatlıydı ya ahjhajhjahhahha
bişi olmaz evde kim görecek hahahahha

Ayy geçmiş olsun naneli sakızla binince bir tık daha rahat oluyor

Önceki randevularda nasıl çıkmıştı? Belki yumurtlama günün senin tahmininden farklıdır

kızlar size bir sorum var bazen akşam yatarken bazen gündüz otururken vajinal bölgemde böyle kalp atımı gibi bir seğirme hisediyorum böyle birşey yaşayanınız oluyor mu? her zaman olmuyor ama dün akşam yatarken oldu az önce de olunca bi nooluyo oldum

Selam kızlar İkili tarama testi tam 12. haftada mı yapılıyor? Devlet hastanesinde perinatoloji bölümünden randevu alacağım. Eşimin Pazartesi günü izni var. Pazartesi günü SAT’a göre 11+6 oluyoruz ama benim bebeğim 2-3 gün geriden geliyordu en son. Yanlış zamana randevu almak istemiyorum ama dayanamıyorum da artık. 2-3 haftadır görmedim bebişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…