Hayırlı olsun bebeğinizçıkıntı düz duruyor bence kız
bende nub teorisi kız oluyor galiba bakalım sağlıklı olsunda ama kız olursa bütün hurafeleri yıkmış olucam :)))Ben kendi yavriminkine benzettim duruşunu. Nub teorisi diye bir şey varmış bende doğru çıktı ama @deryaderya2 daha iyi biliyorBenim ona göre ilk tahminim
Geçmiş olsun canım benim şekerin tansiyonun mu düştü acaba kapalı alan olunca belki de temiz hava kalmamıştırGÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
Bakalım merakla bekliyoruzbende nub teorisi kız oluyor galiba bakalım sağlıklı olsunda ama kız olursa bütün hurafeleri yıkmış olucam :)))
canım sotesini alıyorum yada külbastı yada but fırında sotesini normal tavuk sote gibi yapıyorum külbastı ve ızgarayı da yine döküm tavada cızbız pişiriyorum. But alırsan eğer onu fırındHindi hiç yemedim desem shsjdjd nası yapıyorsun bebisim hindiyi deneyeyim bende
Denicimm bebisimmmcanım sotesini alıyorum yada külbastı yada but fırında sotesini normal tavuk sote gibi yapıyorum külbastı ve ızgarayı da yine döküm tavada cızbız pişiriyorum. But alırsan eğer onu fırınd
a biraz uzun pişirmen gerekir. hindi tavuğa göre daha sıkı bir et olduğu için biraz daha geç pişiyor o yüzden ağır ağır pişirmek önemli oluyor onda
Canım çok geçmiş olsun açlık ve havasızlıktan olmuşturGÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
Bence cinsiyet olayı ne belirtiye ne hurafete hiçbirşeye bakmıyorbende nub teorisi kız oluyor galiba bakalım sağlıklı olsunda ama kız olursa bütün hurafeleri yıkmış olucam :)))
Ölçerken yanlış ölçmus de olabilirler hiç canını sıkma devlet hastanesinden memnun olanı daha hiç görmedim ancak perinatolog a gidip de mutlu olanları gördüm.saglikliysa için rahat olsun bence özel muayeneni bekleKızlar günaydııın ben çıktım ama hiç rahat değilim devlet hastanesindeydi randevum bebik 11+0 değil 10+3 çıktı üzüldüm buna biraz sigara tüketiyorum bi tane de olsa ondan olabilir mi diye vicdan yaptım onun dışında iyiymiş ben görmedim kolları bacakları oynuyormuş zorla ben sorduğum için cevap verdiler göstermediler hiç gıcık oldum
kalp atışını da çok kısa dinledim şükür iyiydi ama iki hafta sonra çağırdılar tekrar
Ama özeldeki randevuma hemen mi gideyim bekleyeyim öyle mi gideyim sizce
Devlette cihazlar genelde güzel değil belki bebişin boyunu tam güzel işaretleyemeyip bu yüzden küçük çıkmış da olabilir sıkmayın canınızı. Özeldeki randevu ne zamandıKızlar günaydııın ben çıktım ama hiç rahat değilim devlet hastanesindeydi randevum bebik 11+0 değil 10+3 çıktı üzüldüm buna biraz sigara tüketiyorum bi tane de olsa ondan olabilir mi diye vicdan yaptım onun dışında iyiymiş ben görmedim kolları bacakları oynuyormuş zorla ben sorduğum için cevap verdiler göstermediler hiç gıcık oldum
kalp atışını da çok kısa dinledim şükür iyiydi ama iki hafta sonra çağırdılar tekrar
Canım 1 haftaya kadar normal diyordu doktorlar seninki 4 gün. Geç döllenme falan olabilir mi? Ama sigarayı da biraz daha azaltmaya çalışsan 2 günde 1 gibi, doğum ağırlığına etki ettiğini gösteren istatistiksel çalışmalar vardı diye hatırlıyorum. Bence biraz daha bekle öyle git moralini bozma her şey iyi bence. 11+5 gibi gittiğimde ense burun bakmıştı doktorum.Kızlar günaydııın ben çıktım ama hiç rahat değilim devlet hastanesindeydi randevum bebik 11+0 değil 10+3 çıktı üzüldüm buna biraz sigara tüketiyorum bi tane de olsa ondan olabilir mi diye vicdan yaptım onun dışında iyiymiş ben görmedim kolları bacakları oynuyormuş zorla ben sorduğum için cevap verdiler göstermediler hiç gıcık oldum
İyi tarafindan bakalim o zaman byebye kilolarbugun doktor demez mi 10 alalim yeterli PARDON YA ahahahah on benim disimin kovuguna yetmez sjdjdjfjf simdiden olmusum 2.5 arti
yaaaaaa yerimm baaaak erkek çocukta o kadar komik ve tatlı oluyor ki öyle şeylererkek kardeşime benim pembe donlarımı giydirirdi annem allahımmm ne tatlıydı ya ahjhajhjahhahha
Bence çok mantıklı bir yaklaşımBende kizima aldigim Hipp'in gunes kremini kullaniyorumbi anasi bi danasi
Ayy geçmiş olsunGÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
Önceki randevularda nasıl çıkmıştı? Belki yumurtlama günün senin tahmininden farklıdırKızlar günaydııın ben çıktım ama hiç rahat değilim devlet hastanesindeydi randevum bebik 11+0 değil 10+3 çıktı üzüldüm buna biraz sigara tüketiyorum bi tane de olsa ondan olabilir mi diye vicdan yaptım onun dışında iyiymiş ben görmedim kolları bacakları oynuyormuş zorla ben sorduğum için cevap verdiler göstermediler hiç gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?