- 11 Nisan 2024
- 881
- 746
- 23
Genoks firmasına yaptırdım 2 mayısta verdim kanı. Siz neye göre yapıyorsunuz erkek hissettiniz acabaGünaydın bana erkek gibi geldinereye yaptırdınız testi ve ne zaman
Oo bebikoya kuru pilav yaramıs shskdndkdjdGünaydın
Dün pilav kurufasulye tam porsiyon bile yemedim. Bi de elma ve çubuk kraker yedim yatarken ama düne göre daha yüksek çıktım n’oluyo ya bebisko mu yedi de büyüdü
ben son iki haftadır biraz abarttım depremden sonra psikolojim bozuldu karbonhidrata düştüm bu bataktan biran önce çıkmam lazım :)Askim ben meyve yiyodm ama mesela sen 1 tane elma yiyosundur ben utanmasam 1 kg yiyodm shskdjdkfj keremde canımm hep meyve istiyordubu garibim peynir ekmek yemekten vitaminsiz kalcak
GÜne çok kötü başladımgünaydın canım bugünlük olmuştur bence çağırmayalım kötüyü bitti bitti bitti
Ben kendi yavriminkine benzettim duruşunu. Nub teorisi diye bir şey varmış bende doğru çıktı amaGenoks firmasına yaptırdım 2 mayısta verdim kanı. Siz neye göre yapıyorsunuz erkek hissettiniz acaba
Benimde kuşum, chatgpt ye hamile oldugumu haftasını ve sağlıklı bir progsram cıkarmasını isticiim, diyetisyene para mı verimmbide djfkfjfkfben son iki haftadır biraz abarttım depremden sonra psikolojim bozuldu karbonhidrata düştüm bu bataktan biran önce çıkmam lazım :)
Ah bebeğiim geçmiş olsunn ya.GÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
yaa kuzum geçmiş olsun hay allah keşke izin alıp dinlensen evde bugün, şimdi daha iyimisinGÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
etmemiştim belkide ondan oldu. daha şimdi kendime geldim kahvaltı yapıcam. cok korktum yaAh bebeğiim geçmiş olsunn ya.havasız bastı seni kesinn sabah lahvaltı etmiştin dimi kan şekerin falan düşmesin
şimdi kahvaltı yapıyorum o nefessizlik hissi geçti allah kimseye yaşatmasın çok kötüydüyaa kuzum geçmiş olsun hay allah keşke izin alıp dinlensen evde bugün, şimdi daha iyimisin
allah seni yaaa kız güvenme o listelere ekmek pilav makarnayı kes seze ve protein tüket kontrollü porsiyon ye hepsi bu kadar araya meyve yoğurt kefir kuruyemiş tamam işte daha ne olsun yıllardır diyetisyenlere para döktüğümden bu işte ustayım artık hahahahBenimde kuşum, chatgpt ye hamile oldugumu haftasını ve sağlıklı bir progsram cıkarmasını isticiim, diyetisyene para mı verimmbide djfkfjfkf
kuzumm sen kahvaltı yapmadan çıkma birdaha aman dikkat et kendine en azından küçük bir sandviç olsa ye öyle çıketmemiştim belkide ondan oldu. daha şimdi kendime geldim kahvaltı yapıcam. cok korktum ya
Canım benim ondan olmustur bence korkma, hemencik bişiler ye bebiş tüm enerjiyi vitamini alıyo tabi, bişeyde yemeyince ondan olmusturetmemiştim belkide ondan oldu. daha şimdi kendime geldim kahvaltı yapıcam. cok korktum ya
Protein bende tüketmek isterim lakin tavuk yiyemem güvenmiyorm belki orgamik tavuk bulursam ki çeşmede sınırlı market var sjfkfjfk balık kokuyor nefret ediyom hamileliktr balıktan. Kırmızı ette eh işte xok bayılmam ama kerem için her öğünde yapıyom mecbur tırtıklarm artkallah seni yaaa kız güvenme o listelere ekmek pilav makarnayı kes seze ve protein tüket kontrollü porsiyon ye hepsi bu kadar araya meyve yoğurt kefir kuruyemiş tamam işte daha ne olsun yıllardır diyetisyenlere para döktüğümden bu işte ustayım artık hahahah
35.5 şu anda tam.Kuzum kaç yaşındasın 10. haftada olmasına rağmen yüzdesi gayet iyi çünkü ondan merak ettim acaba yaşla kolerasyonu var mıdır diye
Hayırlı haberler canım erkekse hemen belli ediyor kızsa bi sonraki kontrolde belli olue10.30 da kontrolüm var. Tam 12. Hafta bugün. Cinsiyeti de öğrenicez bakalım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim
balık ve hindi tüket bende tavuk yiyemiyorum güvenmediğimden birde kokuyor bana hindi en güvenilir olanı hem protein değeri de çok yüksekProtein bende tüketmek isterim lakin tavuk yiyemem güvenmiyorm belki orgamik tavuk bulursam ki çeşmede sınırlı market var sjfkfjfk balık kokuyor nefret ediyom hamileliktr balıktan. Kırmızı ette eh işte xok bayılmam ama kerem için her öğünde yapıyom mecbur tırtıklarm artk
Hindi hiç yemedim desem shsjdjd nası yapıyorsun bebisim hindiyi deneyeyim bendebalık ve hindi tüket bende tavuk yiyemiyorum güvenmediğimden birde kokuyor bana hindi en güvenilir olanı hem protein değeri de çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?