Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın
Dün pilav kurufasulye tam porsiyon bile yemedim. Bi de elma ve çubuk kraker yedim yatarken ama düne göre daha yüksek çıktım n’oluyo ya bebisko mu yedi de büyüdü

Askim ben meyve yiyodm ama mesela sen 1 tane elma yiyosundur ben utanmasam 1 kg yiyodm shskdjdkfj keremde canımm hep meyve istiyordu bu garibim peynir ekmek yemekten vitaminsiz kalcak
ben son iki haftadır biraz abarttım depremden sonra psikolojim bozuldu karbonhidrata düştüm bu bataktan biran önce çıkmam lazım :)

günaydın canım bugünlük olmuştur bence çağırmayalım kötüyü bitti bitti bitti
GÜne çok kötü başladım metroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım

ben son iki haftadır biraz abarttım depremden sonra psikolojim bozuldu karbonhidrata düştüm bu bataktan biran önce çıkmam lazım :)
Benimde kuşum, chatgpt ye hamile oldugumu haftasını ve sağlıklı bir progsram cıkarmasını isticiim, diyetisyene para mı verimmbide djfkfjfkf

Ah bebeğiim geçmiş olsunn ya. havasız bastı seni kesinn sabah lahvaltı etmiştin dimi kan şekerin falan düşmesin

yaa kuzum geçmiş olsun hay allah keşke izin alıp dinlensen evde bugün, şimdi daha iyimisin

Benimde kuşum, chatgpt ye hamile oldugumu haftasını ve sağlıklı bir progsram cıkarmasını isticiim, diyetisyene para mı verimmbide djfkfjfkf
allah seni yaaa kız güvenme o listelere ekmek pilav makarnayı kes seze ve protein tüket kontrollü porsiyon ye hepsi bu kadar araya meyve yoğurt kefir kuruyemiş tamam işte daha ne olsun yıllardır diyetisyenlere para döktüğümden bu işte ustayım artık hahahah

Protein bende tüketmek isterim lakin tavuk yiyemem güvenmiyorm belki orgamik tavuk bulursam ki çeşmede sınırlı market var sjfkfjfk balık kokuyor nefret ediyom hamileliktr balıktan. Kırmızı ette eh işte xok bayılmam ama kerem için her öğünde yapıyom mecbur tırtıklarm artk

10.30 da kontrolüm var. Tam 12. Hafta bugün. Cinsiyeti de öğrenicez bakalım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim
Hayırlı haberler canım erkekse hemen belli ediyor kızsa bi sonraki kontrolde belli olue ama olasılıklar bile gğzel yeterki onlar sağlıklı olsun

balık ve hindi tüket bende tavuk yiyemiyorum güvenmediğimden birde kokuyor bana hindi en güvenilir olanı hem protein değeri de çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…