Canım ben biraz fazla oturduğumda vajinamdan yukarı doğru iğne batması gibi ağrı oluyor hafif hafif. Öyle bir şey mi?kızlar size bir sorum var bazen akşam yatarken bazen gündüz otururken vajinal bölgemde böyle kalp atımı gibi bir seğirme hisediyorum böyle birşey yaşayanınız oluyor mu? her zaman olmuyor ama dün akşam yatarken oldu az önce de olunca bi nooluyo oldum
Ben de karnımda hareketlilik hissediyorum ama pek mümkün olmadığını söylüyorlar. Hele ki ilk gebelikse. Ben bağırsak hareketleri olduğunu düşünüyorum.Canlar ben göbek deliği altları sol sağ pıt pıt hissediyorum ya bebek olabilir mi 11nci haftayim bugün tam
göz seğirmesi , nabız atışı gibi falan daha çok batmadan ziyadeCanım ben biraz fazla oturduğumda vajinamdan yukarı doğru iğne batması gibi ağrı oluyor hafif hafif. Öyle bir şey mi?
Bazen geriden bazen ileriden gitmesi belirli bir rakama kadar normal diye biliyorum.Sizinki 4 ya da 3 gün geride çıkmış.Bir süre sonra gene kendi zamanına da yetişir bence.Kızlar günaydııın ben çıktım ama hiç rahat değilim devlet hastanesindeydi randevum bebik 11+0 değil 10+3 çıktı üzüldüm buna biraz sigara tüketiyorum bi tane de olsa ondan olabilir mi diye vicdan yaptım onun dışında iyiymiş ben görmedim kolları bacakları oynuyormuş zorla ben sorduğum için cevap verdiler göstermediler hiç gıcık oldum
kalp atışını da çok kısa dinledim şükür iyiydi ama iki hafta sonra çağırdılar tekrar
Ama özeldeki randevuma hemen mi gideyim bekleyeyim öyle mi gideyim sizce
Çok geçmiş olsun canım bende kızıma hamileyken aynı böyle olmuştum bi mağazada. Bişey yemeden çıkmıştım evden aynı anlattığın şekilde kulak çınlaması ter boşalması ve sonrasında gözümü yerde açmıştım eşim vardı yanımda allahtan tutmuş o beni. Ambulans falan derken hastanede hiç bişey çıkmamıştı anlık kan şekerim düşmüş. Senin de öyle olmuş yanında hep bişeyler bulundur yemek yemeden de dışarı çıkma canımGÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
canikom o kadar kalabalıktı ki, bi süre sonra nefes alamamaya başladım tepeden tırnağa ter bastı sonra kendimi yerde buldumGeçmiş olsun canım benim şekerin tansiyonun mu düştü acaba kapalı alan olunca belki de temiz hava kalmamıştır
Ayy ne kötü bişey ya. allahtan benim bilinç kaybı saniyelik oldu, yere düşerken o popo acısından ayıldım direkt. allah hiçbirimize yaşatmasın çok korkutucu dikkat edelim vallaÇok geçmiş olsun canım bende kızıma hamileyken aynı böyle olmuştum bi mağazada. Bişey yemeden çıkmıştım evden aynı anlattığın şekilde kulak çınlaması ter boşalması ve sonrasında gözümü yerde açmıştım eşim vardı yanımda allahtan tutmuş o beni. Ambulans falan derken hastanede hiç bişey çıkmamıştı anlık kan şekerim düşmüş. Senin de öyle olmuş yanında hep bişeyler bulundur yemek yemeden de dışarı çıkma canım
canım onların cihazı kötüdür doğru ölçüm yapılmamıştır. hamile bi arkadaş günde 1 pakete yakın sigara, arada nargile, canı isteyince bira içiyor. onda sıkıntı olmadıysa senin içtiğin 1 tane sigaradan hiçbişey olmazKızlar günaydııın ben çıktım ama hiç rahat değilim devlet hastanesindeydi randevum bebik 11+0 değil 10+3 çıktı üzüldüm buna biraz sigara tüketiyorum bi tane de olsa ondan olabilir mi diye vicdan yaptım onun dışında iyiymiş ben görmedim kolları bacakları oynuyormuş zorla ben sorduğum için cevap verdiler göstermediler hiç gıcık oldum
kalp atışını da çok kısa dinledim şükür iyiydi ama iki hafta sonra çağırdılar tekrar
Ama özeldeki randevuma hemen mi gideyim bekleyeyim öyle mi gideyim sizce
Benim 3 dakika falan sürmüş o yüzden ambulansı aramışlar tepemde bir sürü insan vardı gözümü açtığımda. Evet aman dikkat edelim canım ben o yüzden tedbirliyim çok dikkat etmeye çalışıyorum daha önce yaşadığım için sende tedbirli ol Allah korusunAyy ne kötü bişey ya. allahtan benim bilinç kaybı saniyelik oldu, yere düşerken o popo acısından ayıldım direkt. allah hiçbirimize yaşatmasın çok korkutucu dikkat edelim valla
sabah bide evden çıkarken yazmıştım buraya midem bulanıyor diye. başıma gelecek varmışBenim 3 dakika falan sürmüş o yüzden ambulansı aramışlar tepemde bir sürü insan vardı gözümü açtığımda. Evet aman dikkat edelim canım ben o yüzden tedbirliyim çok dikkat etmeye çalışıyorum daha önce yaşadığım için sende tedbirli ol Allah korusun
Evet okumuştum onu bide kilo da veriyoruz ya canım vücut çok güçsüz kalıyor ister istemez.sabah bide evden çıkarken yazmıştım buraya midem bulanıyor diye. başıma gelecek varmış
sen biraz rahatladın artık değil mi? ilk zamanlar çok çektin
Aman yarabbi,dün BurgerKing de hamburger yedim,azıcık da 5 yudum filan kola içtim,biraz mayonez e patates batırdım.Bitirince çok üzüldümcanım onların cihazı kötüdür doğru ölçüm yapılmamıştır. hamile bi arkadaş günde 1 pakete yakın sigara, arada nargile, canı isteyince bira içiyor. onda sıkıntı olmadıysa senin içtiğin 1 tane sigaradan hiçbişey olmaz
Çok geçmiş olsun canım, acaba aç mıydın, ben eskiden yaşardım böyle durumları açlıktan oluyordu genellikle ya da adet ağrısı çok fazla hiss etdiyimde. Şimdi nasılsın, bi doktorla konuş, tansiyonun nasıl?GÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
Kizz kiyamam panik atak gibi olmussGÜne çok kötü başladımmetroda baygınlık geçirdim
ay allahım o şiddetli bulantı ve kusmaları ben 3-4 hafta kadar yaşadım canımdan can gitti gerçek anlamda. hala da sabahları oluyor ama şükür eskiye göre çok çok iyiEvet okumuştum onu bide kilo da veriyoruz ya canım vücut çok güçsüz kalıyor ister istemez.
Benim valla çözemedim hala sabah kusuyorum yani öğürme oluyor o fix zaten şu bir haftadır da yine çıkarmaya başladım ilaca rağmen günde bir falan çıkarıyorum
Çok bunaldım yıprandım artık bi an önce geçse diye bakıyorum ama ay sonuna kadar geçer inşallah ümidim o yönde
Aşkım tarif edince panik atak gibi görünüyor ama değil, çünkü beni çukura da atsan daral gelmez. Ordaki oksijensizlik, mide bulantısı beni perperişan etti. yana dönsen burnun birine çarpacak kadar kalabalıktı yaniKizz kiyamam panik atak gibi olmussiyi misin su an oyyyy tansiyonun dustu kesin
Sana bişey söyleyeyim mi hamilelikten beri dün ilk defa canım çok istedi diye yarım bardak bi fanta içtim boğazımdan zor geçti. Onun bu rahatlığı beni çok şaşırtıyor kendisine de söylüyorum ama ne diyeyim bi yerde kendi düşünecekAman yarabbi,dün BurgerKing de hamburger yedim,azıcık da 5 yudum filan kola içtim,biraz mayonez e patates batırdım.Bitirince çok üzüldümHala pişmanım,bu kadar rahat olamayız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?