Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııız eşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
Oyyy bebis gunesleniyor iyi yapmissiniz canim valla ben bugun ilk kez salonda klimayi calistirdim cok gunes aliyor evin on cephesi bir baktim yaniyorum bakkona bi ciktim ki allah disarisi temmuz gibi

ya doktor 12. haftada bize de sakın bişe almayon ama kız gibi dedi biz naptık emzikler zıbınlar fetal de erkek çıktı, şuan çocuğumun kız emziği var

dün gece göbek deliğime elektrik çarpar gibi oldu aklıma sen geldin korkmadım
Ahahaah aferin canim bak keske biri bana da o an bir sey yok her gebede olabilir deseydi ufak bir kalp krizi gecirmezdim boylelikle ajdjdj

Kızlar bir şey fark etdim, burda hep ekşi yiyenlerin çoğunda erkek çocuk, normalde ye ekşiyi getir Aişeyi değil miydi obende hep ekşi yedim, tuzlu limon, tuzlu erikhiç tatlı aramadım

Kızlar bir şey fark etdim, burda hep ekşi yiyenlerin çoğunda erkek çocuk, normalde ye ekşiyi getir Aişeyi değil miydi obende hep ekşi yedim, tuzlu limon, tuzlu erikhiç tatlı aramadım
Ya bende hep ekşi yiyorum iki oğlum var . Buda erkek mi yani her bunyeye göre değişir o öyle diyelim daha cinsiyetimiz belli değil

Evet evet onu yalan ettik grupca biz bizim ayseler yeni nesil ayse benim yeni yeni tatli yeme istegim geliyor ama yavastan

Ya bende hep ekşi yiyorum iki oğlum var . Buda erkek mi yani her bunyeye göre değişir o öyle diyelim daha cinsiyetimiz belli değil
Ooo bir Hürrem Sultan daha mı var aramızdasonra yine erkek olacak, sonra yine erkek, erkek, erkek…Erkek annesi olmak nasıl bir duygu canım, benim ilk çocuk olacak, tecrübelilere soracam artık bu soruyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…