- 28 Mart 2025
- 351
- 218
- 18
- 37
Maşallah kendini belli etmiş . Kaç haftalıksinizKızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııızeşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
Oyyy bebis gunesleniyorKızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııızeşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
Hemen bakıyorum canım teşekkür ederimXiaomi kullaniyoruz yillardir biz canim, app i var indiriyosun yag su kas oranini soyliyor sana grafik tutuyor ne aldin ne verdin hesapliyor cok memnunuz
Rica ederim canimHemen bakıyorum canım teşekkür ederim
Çok çeşit var ama acaba hangisi sizinki?Xiaomi kullaniyoruz yillardir biz canim, app i var indiriyosun yag su kas oranini soyliyor sana grafik tutuyor ne aldin ne verdin hesapliyor cok memnunuz
Canım 14 haftalığızMaşallah kendini belli etmiş . Kaç haftalıksiniz
Ay valla yaz gelmiş bugün duramadık biz de fırladık hemenOyyy bebis gunesleniyoriyi yapmissiniz canim valla ben bugun ilk kez salonda klimayi calistirdim cok gunes aliyor evin on cephesi bir baktim yaniyorum bakkona bi ciktim ki allah disarisi temmuz gibi
mi body composition scale 2 olan canimÇok çeşit var ama acaba hangisi sizinki?
ya doktor 12. haftada bize de sakın bişe almayon ama kız gibi dedi biz naptıkYa benim de fetal sonucum çıksa artık bende birseyler bakabilsem. Devlet kız, özel erkek diyince benim devreler hepten yandı. Bir de diyorlar ki şuan güvenip sakın birsey alma bebeğe, kesin değil
Herhalde bebikim heyecan yaratmak için pipi gibi görünsün diye el hareketi falan çekiyor bizeAyyyy ben artık öleceğim meraktan.
dün gece göbek deliğime elektrik çarpar gibi oldu aklıma sen geldin korkmadımmi body composition scale 2 olan canim
Ahahaah aferin canim bak keske biri bana da o an bir sey yok her gebede olabilir deseydidün gece göbek deliğime elektrik çarpar gibi oldu aklıma sen geldin korkmadım
İn şe Allah canımAy belli olduysa bu hafta da o zaman benim ki kız kesin yaa çünkü hiç çıkıntı yoktuu
Teyzesi baksana ordakı çıkıntıyakızzzz
Oh oh bol bol D vitamini iyi iyiKızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııızeşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
Valla kaçırmayalım dedik güzel havayı teyzesiOh oh bol bol D vitamini iyi iyimaşallah minnoşa annesiyle gezmelerede gidermiş
Ya bende hep ekşi yiyorum iki oğlum var . Buda erkek mi yaniKızlar bir şey fark etdim, burda hep ekşi yiyenlerin çoğunda erkek çocuk, normalde ye ekşiyi getir Aişeyi değil miydi obende hep ekşi yedim, tuzlu limon, tuzlu erik hiç tatlı aramadım
İyi yapmışsın vallah, bende dışarıdaydım çok güzel hava vardı, hamileliyimiz çok güzel zamana denk gelmiş amaValla kaçırmayalım dedik güzel havayı teyzesi
Evet evet onu yalan ettik grupca bizKızlar bir şey fark etdim, burda hep ekşi yiyenlerin çoğunda erkek çocuk, normalde ye ekşiyi getir Aişeyi değil miydi obende hep ekşi yedim, tuzlu limon, tuzlu erik hiç tatlı aramadım
Ooo bir Hürrem Sultan daha mı var aramızdaYa bende hep ekşi yiyorum iki oğlum var . Buda erkek mi yaniher bunyeye göre değişir o öyle diyelim daha cinsiyetimiz belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?