Ayy evet asiri belli olacakmis o gunlerde artik kime benzedigi vs cokkkk heyecanli degil mi yaSu gibi akıp geçsin zaman inşallah çok güzel geçecek boy boy fotoğrafları olacak kime benzediği belli olacakeşim yurtdışına gidecek tarihi belli olur olmaz ben de almak istiyorum kime aldınız İbrahim bildiriciyi düşünüyorum çok kararsız kaldım
Yaaa değil amaKiz bence
İn şe Allah canım gösterir bebişin cinsiyyetiniBende bugun gidicem 2 de randevum var cinsiyet icin bisey soylermi bilmiyorum ama soylese cok iyi olur ya kucuk kucuk heycanli alışverişler baslar
Evet benSelam kızlar nasılsınız
Bugün buraya pek bakamıyorum işlerim yoğun
Kontrolü olan var mıydı?
Ayyyyyy masallah canim oglusun hosgelsin insallahYaaa değil amabende senin gibi erkek annesi olacam in şe Allah 80% erkek söyledi doktorum çok mutluyum bir anneçi bebeyim olacak ultrasyonda bir baktırmadı kendine bir hopladı zıpladı bildiyin maymun çok aktif çocuk dedi doktor 11+3 sata göre ama usg 12hafta gösterdi, elhamdulillah
İn şe Allah canım gösterir bebişin cinsiyyetiniçıktın mı kontrolden neymiş cinsiyyeti
Evet benbende ERKEK ANNESİ olucam in şe Allah
Listeye eklersin canım maviş maviş
Evet canımAyyyyyy masallah canim oglusun hosgelsin insallahiyice hareketlendiler artik sebekler
Ahahaah aslinda ogluslar cok da az degil sayica ya,Evet canımbu kız annelerini sollamamız lazım yok mu başka artıran
E tabi canım bi kız bi oğlan sağlıklı evlat, insan daha ne ister ki hayattanAhahahaha ben de oyleyim artik tamamen ilgim degisti, gecen gun abartip lego magazasina girdik neleri aliriz hangi yasta neyi yapabilir filan bunlari planladikcocuk belki lego sevmeyecek mesela, ama biz seviyoruz kari koca hahdjdjdjdjdj
duana da amin diyim bacim yaaa bizde kocamin sizde de senin icinde kalmasin kiz ve oglan cocugu hayalleri
Ay belli olduysa bu hafta da o zaman benim ki kız kesin yaa çünkü hiç çıkıntı yoktuuEvet canımbu kız annelerini sollamamız lazım yok mu başka artıran
genoksta sorun varmış yazdıklarımı gördün mü canımGenoks firmasına yaptırdım 2 mayısta verdim kanı. Siz neye göre yapıyorsunuz erkek hissettiniz acaba
sonuç 10 günde gelir dedilerse cumartesi hazırlıklı olllllAslında o firmayı istiyordum ama doktorum mygen firmasını beğendiğini söyleyince iyi dedik. Doktora bıraktık o kararı. Bir boşluğumuza geldi. Nedense natera bana daha güven veriyordu. Gerçi Mygen de epey tavsiye edilen bir firma ama basiretim bağlanmasaydı naterayı seçerdim
bende nerdeyse 2 günde bir oluyo çok tuhaf bişikızlar size bir sorum var bazen akşam yatarken bazen gündüz otururken vajinal bölgemde böyle kalp atımı gibi bir seğirme hisediyorum böyle birşey yaşayanınız oluyor mu? her zaman olmuyor ama dün akşam yatarken oldu az önce de olunca bi nooluyo oldum
normalmiş yaa şuan rahim yukarı doğru çıktığından dolayı baskı yapıyormuşbende nerdeyse 2 günde bir oluyo çok tuhaf bişi
kızzzzKontrolden çıktım kızlar, cinsiyyet tahmini yapar mısınız
Gerçekten devlette muayene olunmaz ,demek ki düzgün bir ölçüm yapmıyorlar .Kızlar özeldeki randevuya gittim şükür bebeğim haftasıyla uyumlu çıktıuykucuydu doktor dürttü baya bi öyle uyandı kolları bacakları elleri her yerini yiyesim geldi nasıl büyümüş
Ayyy tatli guzel huylu simarik olmayan bebek cocuk duasi enterE tabi canım bi kız bi oğlan sağlıklı evlat, insan daha ne ister ki hayattan
Xiaomi kullaniyoruz yillardir biz canim, app i var indiriyosun yag su kas oranini soyliyor sana grafik tutuyor ne aldin ne verdin hesapliyor cok memnunuzKızlar iyi bir tartı almak istiyorum öneriniz varsa çok memnun olurum,54 kilo hamile kaldım bakalım kilo oldum
Aynen öyle bir de kadın doğum uzmanı arkadaşıma gönderdim dedi bebek gelişimi geri gitmez geç döllenme olur ama senin öyle bir durumun yoktu önceki muayeneden kaynaklı devlet artık noooooGerçekten devlette muayene olunmaz ,demek ki düzgün bir ölçüm yapmıyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?