Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayy evet asiri belli olacakmis o gunlerde artik kime benzedigi vs cokkkk heyecanli degil mi ya benim doktor recep has ve riza madazli ya yönlendiriyormus hastalarini, ben recep hocadan aldim canim randevuyu. Arkadasim uc sene once ibrahim beye gitmisti o da memnun kalmisti cok.

Yaaa değil amabende senin gibi erkek annesi olacam in şe Allah80% erkek söyledi doktorumçok mutluyum bir anneçi bebeyim olacakultrasyonda bir baktırmadı kendine bir hopladı zıpladı bildiyin maymunçok aktif çocuk dedi doktor 11+3 sata göre ama usg 12hafta gösterdi, elhamdulillah
Bende bugun gidicem 2 de randevum var cinsiyet icin bisey soylermi bilmiyorum ama soylese cok iyi olur ya kucuk kucuk heycanli alışverişler baslar
İn şe Allah canım gösterir bebişin cinsiyyetiniçıktın mı kontrolden neymiş cinsiyyeti
Selam kızlar nasılsınız
Bugün buraya pek bakamıyorum işlerim yoğun
Kontrolü olan var mıydı?
Evet benbende ERKEK ANNESİ olucam in şe Allah
Listeye eklersin canım maviş maviş

Ayyyyyy masallah canim oglusun hosgelsin insallah iyice hareketlendiler artik sebekler

Evet canımbu kız annelerini sollamamız lazım yok mu başka artıran
Ahahaah aslinda ogluslar cok da az degil sayica ya, memurhanim ikiz ogluslari bekliyor mesela, hooop kafadan arti 2 bakalim daha ogrenmedigimiz cinsiyetler cikmayan fetaller var, onlar ne olcak

E tabi canım bi kız bi oğlan sağlıklı evlat, insan daha ne ister ki hayattan

sonuç 10 günde gelir dedilerse cumartesi hazırlıklı olllll

bende nerdeyse 2 günde bir oluyo çok tuhaf bişi

Kızlar iyi bir tartı almak istiyorum öneriniz varsa çok memnun olurum,54 kilo hamile kaldım bakalım kilo oldum

Kızlar özeldeki randevuya gittim şükür bebeğim haftasıyla uyumlu çıktı uykucuydu doktor dürttü baya bi öyle uyandı kolları bacakları elleri her yerini yiyesim geldi nasıl büyümüş

Eklentiler

• 2FAF0E3F-4882-4A93-85DB-D5CD7F824A39.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar özeldeki randevuya gittim şükür bebeğim haftasıyla uyumlu çıktı uykucuydu doktor dürttü baya bi öyle uyandı kolları bacakları elleri her yerini yiyesim geldi nasıl büyümüş
Gerçekten devlette muayene olunmaz ,demek ki düzgün bir ölçüm yapmıyorlar .

E tabi canım bi kız bi oğlan sağlıklı evlat, insan daha ne ister ki hayattan
Ayyy tatli guzel huylu simarik olmayan bebek cocuk duasi enter su bazi ailelerin pervasizca cocuga hic sinir cizmeden kamusal alanda tepemize cikmalarina bile mudahale etmemeleri, cocuk o canim bakis acilari beni cidden sogutuyor cok insallah disiplinli yetistirebilirim diyorum cook onemsiyorum bu konuyu niyeyse

Kızlar iyi bir tartı almak istiyorum öneriniz varsa çok memnun olurum,54 kilo hamile kaldım bakalım kilo oldum
Xiaomi kullaniyoruz yillardir biz canim, app i var indiriyosun yag su kas oranini soyliyor sana grafik tutuyor ne aldin ne verdin hesapliyor cok memnunuz

Gerçekten devlette muayene olunmaz ,demek ki düzgün bir ölçüm yapmıyorlar .
Aynen öyle bir de kadın doğum uzmanı arkadaşıma gönderdim dedi bebek gelişimi geri gitmez geç döllenme olur ama senin öyle bir durumun yoktu önceki muayeneden kaynaklı devlet artık nooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…