Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Tebrik ederimmm sağlıkla gelsin minik kızın

Bide artık zaman ilk günlerdeki kadar yavaş geçmiyor. bi tık daha hızlandı gibi. o yüzden 6-7 hafta o kadar uzun gelmiyor artık bana
Ya evet enerji filan geldikce iyice anlamayiz bence ben artik hep sokaktayim perisan da olsam eve girmemeye calisiyorum evde hep hastayim ajdjdjdj. Bugun hicbisey yapmadan uzanicam dedim bak su an cilginca basim agriyor yine alakasiiiizca

Ya evet enerji filan geldikce iyice anlamayiz bence ben artik hep sokaktayim perisan da olsam eve girmemeye calisiyorum evde hep hastayim ajdjdjdj. Bugun hicbisey yapmadan uzanicam dedim bak su an cilginca basim agriyor yine alakasiiiizca
o baş ağrısını artık söylemiyorum bile ya günlük yaşantımın bi parçası oldu gerçekten.
havalar güzelleşti ama bacım çık hava al en güzelini yapıyorsun ilk zamanların evde geçti zaten şimdi fıldır fıldır gezme zamanı anjahahajhaj

Evet cidden kroniklesti benim de, insallah su magnezyum biraz olsuj etki eder. Dun basladim bakalim ay bi de aksi gibi bu uc gun icin lodos uyarisi yapildi bi anda 32 dereceye cikti istanbul da, oyle olunca benim kafa hemen error veriyor zonk zonk sjdjdjdj
Bu donemin olayi da bence basagrisi ya, bi ara kasiklarimiz kopuyodu simdi basimiz

ayyy izmirde de feci bi rüzgar vardı balkonda ne var ne yok topladım. bugün de aşırı sıcak oldu
BAş ağrısı ikinci trimesterda çok oluyormuş ama en azından korkutmuyor insanı. kasık ağrısını sevmiyorum bak nefret

Aynen bir hamburger bir bardak kolayla bebek sıkıntı görecekse hamilelik geçmez diyordu,çok fazla tüketilmeyen bu tür şeylerin bir sıkıntısı olacağını hiç sanmıyorum da insan evham yapıyor,gerçekten devamlı sağlıklı beslenmeye çalışmak da ayrı bir efor istiyor,arada bir sağlıksız paketli gıda,fast food tüketilir bence .

Arada yine oluyo hic olmuyor degil dun doktora da soyledim, gobegine bakar misin sence orada olanlarin agri yapmamasi mumkun mu dedi hashdjdjdjd
Ama o surekli olanlar feciydi ya sende bel bende kasik of evlerden irakkkkk
Bas agrisi sadece insani icten yiyip bitiriyor sjjdjf

ayyyy o bel ağrıları anam anammm ne çektirdi yarabbim gitsin geri gelmesin dedim hep
baş ağrısı içten içe yiyip bitiriyor harbiden ahahahjhhajhhah
bu arada doktorun söylediği çok mantıklı he. o göbek öyle genişlerken içinde onca hadise yaşanırken hiç ağrı olmamasını bekleyemezdik
ee bacı nerelere gidiyorsun nerde gezcen bugün

Yani cocuk olmus sipa kadar birak da agrilarimiz olsun biraz di mi ahahah
Bugun aksam cikcam yemek sonrasi gezmeye benim canim artik yavastan tatli ceker oldu sanki ya tiramisu latte cikmis ya malum kahvecide, eve soylememek icin direniyorum su an ahdjdjdj. Aksam gidem de biraz soguk soguk ondan iciyim azicik da yururum mini bi ebebek turu ajsjdjdj

tiksintiler falan da geçecek artık yavaştan ya ben de dondurma yemeye başladım iki gündür. kızzz e bebek gezmek istiyorum bende ya haftasonu gidip reyonların arasında kaybolmayı düşünüyorum jahajhhjah biberon emzik ufak tefek şeyler bakarım

Artik hobi gibi geziyoruz almasak da muhakkak bir tur sjdjdjdj. Sansa oturdugum yerde karsilikli iki avm var ikisinde de ebebekler cocuk magazalari girla ay su aldiklarim gelsin diye bekliyorum simdi ben iki takim aldim oglusuma yine dayanamadim cocugu maviye bogmiycam dedikce elim maviye yesile gidiyor hayirlisi ya
Ayyy biz de cinsiyetini ogrendigimizin ertesi gunu emziklerini aldik ebebekden hemen avent fiks benim icin kizina toka fiyonk filan bisiler de alsana kiz icimde kalmasin ajdjdjdjd

Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun

Kesinlikle dışarı çıkmak çok iyi geliyor kızlar ya bende yatağa bağlı modumu kırmaya çalışıyorum. Tabi kusmalarında etkisi var hala ama en azından hafta sonları bi plan yapıp dışarı atmaya bakıyorum kendimi yoksa evde daha çok bunalıyor insan

bende cinsiyetçi renkler istemiyorum dedikçe elim pembelere gitmeye başladı kız tövbeler olsunnnn ahjhjahjahahhah yaaaa alırım fiyonklar tokalar yüklerim burayaaa insallah benim ikinci erkek senin ikinci kız olur allahım amin hamile duası
önceden hobi olarak ayakkabı çanta mağazaları gezerdim saatlerce, hem alırdım hem bakmalara doyamazdım. şimdi önünden bile geçmiyorum herşey kızım için artık ahjaahhjahah

Kizlar ben de detayli usg randevumu aldim bugun, 26 haziranda gidicem kismetse 21 haftada gelmeniz en uygunu, iyice buyumus oluyor bebek dedi asistani, biz de tam 21+1 icin almis olduk. Ayyy cok heyecanli ama daha 7 hafta var
Su gibi akıp geçsin zaman inşallah çok güzel geçecek boy boy fotoğrafları olacak kime benzediği belli olacak eşim yurtdışına gidecek tarihi belli olur olmaz ben de almak istiyorum kime aldınız İbrahim bildiriciyi düşünüyorum çok kararsız kaldım

Ya benim de fetal sonucum çıksa artık bende birseyler bakabilsem. Devlet kız, özel erkek diyince benim devreler hepten yandı. Bir de diyorlar ki şuan güvenip sakın birsey alma bebeğe, kesin değil
Herhalde bebikim heyecan yaratmak için pipi gibi görünsün diye el hareketi falan çekiyor bize Ayyyy ben artık öleceğim meraktan.

senin doktorlar tellioğulları seferoğulları gibi iki ayrı dünya ahahjahhahhahhah ikisi de yüksek oran vermiş bide
haftasonuna kadar gelir senin fetal sonucu ya nateraya mı yaptırmıştın sende

Ahahahaha ben de oyleyim artik tamamen ilgim degisti, gecen gun abartip lego magazasina girdik neleri aliriz hangi yasta neyi yapabilir filan bunlari planladikcocuk belki lego sevmeyecek mesela, ama biz seviyoruz kari koca hahdjdjdjdjdj
duana da amin diyim bacim yaaa bizde kocamin sizde de senin icinde kalmasin kiz ve oglan cocugu hayalleri

senin doktorlar tellioğulları seferoğulları gibi iki ayrı dünya ahahjahhahhahhah ikisi de yüksek oran vermiş bide
haftasonuna kadar gelir senin fetal sonucu ya nateraya mı yaptırmıştın sende
Aslında o firmayı istiyordum ama doktorum mygen firmasını beğendiğini söyleyince iyi dedik. Doktora bıraktık o kararı. Bir boşluğumuza geldi. Nedense natera bana daha güven veriyordu. Gerçi Mygen de epey tavsiye edilen bir firma ama basiretim bağlanmasaydı naterayı seçerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…