Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ooo bir Hürrem Sultan daha mı var aramızdasonra yine erkek olacak, sonra yine erkek, erkek, erkek…Erkek annesi olmak nasıl bir duygu canım, benim ilk çocuk olacak, tecrübelilere soracam artık bu soruyu
Bol harekete ,bol enerjiye hazırlayın kendinizi .hergun enerjik olmak zorundasınız ama çok güzel Rabbim saglikla hepimizin kucağına aldirsin . Üçüncü kız hayaliyle düşündüm yoksa tamamen konuyu kapatmıştım Allah'ım sağlıkla gonlumuzdekileri versin inşallah

Bende dün bir dilim pasta yedim ayy nasıl rahatsız oldum, bir tokluk indi üstüme1 tabak erik yedim sonra
Ya evet iki aksam once sekerpare yedim bir tanecik allahim bir midem bulandi eve nasil donduk prilam ictim bilemedim ama cekiyor bazen iste ya hele hava isindikca dondurma isi zorlayacak beni

Bu gün ultrasyonda o haraketliliğini gördükten sonra gözüm korktuhep böyle karnımda çabalayacak mı, ben uyuya bilecek miyim düşüncesi sardı beni

Ya evet iki aksam once sekerpare yedim bir tanecik allahim bir midem bulandi eve nasil donduk prilam ictim bilemedim ama cekiyor bazen iste ya hele hava isindikca dondurma isi zorlayacak beni
O zamana kadar geçer in şe Allah, canım hiç mi fark yok bulantında önceki haftalardan? Benim sanki koku hassasiyyetim azalmış gibi ama bazende çok fazla alıyorum kokuyu

Kızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııız eşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
Pazara gittim bende o da gezme sayılır ahjsjs fiyatları gösterdim kızıma ağzı açık kaldı

O zamana kadar geçer in şe Allah, canım hiç mi fark yok bulantında önceki haftalardan? Benim sanki koku hassasiyyetim azalmış gibi ama bazende çok fazla alıyorum kokuyu
Balım ekledim sağlıkla gelsin inşallah

Dışarıyı çok seviyor bence
Evdeyken acayip canı sıkılıyor ahhaa
Bu arada akıntı durumunuz ne alemde
Nasıl başa çıkcaz bu kızçelerle bacım benim akıntım aynı gazda devam ediyo arada ya özellikle çok yürüyünce hareket edince yoğun geliyo ama alıştım normal karşılıyorum fjdjf

Nasıl başa çıkcaz bu kızçelerle bacım benim akıntım aynı gazda devam ediyo arada ya özellikle çok yürüyünce hareket edince yoğun geliyo ama alıştım normal karşılıyorum fjdjf
Gaz benim de var akıntı da öyle
Biraz fazla yürüyünce kasık ağrım da oluyor sanki
Mide bulantım da oluyor hafif hafif ay çok nazlı olmaya başladı sanki ya

Kıııız doğum tarihimiz aynıı bacikoo

Gaz benim de var akıntı da öyle
Biraz fazla yürüyünce kasık ağrım da oluyor sanki
Mide bulantım da oluyor hafif hafif ay çok nazlı olmaya başladı sanki ya
Üff bende varya bi ara mide bulantım geçti sandım dün akşam yine ufaktan bi sızlandıı hayy dedim. 2. Trimesterine djdjdj
Kıııız doğum tarihimiz aynıı bacikoo
Aaaa cidden mii vay benim bacım beee

Üff bende varya bi ara mide bulantım geçti sandım dün akşam yine ufaktan bi sızlandıı hayy dedim. 2. Trimesterine djdjdj

Aaaa cidden mii vay benim bacım beee
Dün akşam bende bulantıdan hamam böceği gibi ters döndüm ahahs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…