- 24 Haziran 2022
- 288
- 260
- 53
Bende dün bir dilim pasta yedim ayy nasıl rahatsız oldum, bir tokluk indi üstümeEvet evet onu yalan ettik grupca bizbizim ayseler yeni nesil ayse benim yeni yeni tatli yeme istegim geliyor ama yavastan
Bol harekete ,bol enerjiye hazırlayın kendinizi .hergun enerjik olmak zorundasınızOoo bir Hürrem Sultan daha mı var aramızdasonra yine erkek olacak, sonra yine erkek, erkek, erkek…Erkek annesi olmak nasıl bir duygu canım, benim ilk çocuk olacak, tecrübelilere soracam artık bu soruyu
Ya evet iki aksam once sekerpare yedim bir tanecik allahim bir midem bulandi eve nasil donduk prilam ictim bilemedimBende dün bir dilim pasta yedim ayy nasıl rahatsız oldum, bir tokluk indi üstüme1 tabak erik yedim sonra
Doktor kontrolün ne zaman canimKendimi teselli etme seviyemtabiki sağlıkla gelsinler önemli olan o
Bu gün ultrasyonda o haraketliliğini gördükten sonra gözüm korktuBol harekete ,bol enerjiye hazırlayın kendinizi .hergun enerjik olmak zorundasınızama çok güzel Rabbim saglikla hepimizin kucağına aldirsin . Üçüncü kız hayaliyle düşündüm yoksa tamamen konuyu kapatmıştım Allah'ım sağlıkla gonlumuzdekileri versin inşallah
O zamana kadar geçer in şe Allah, canım hiç mi fark yok bulantında önceki haftalardan? Benim sanki koku hassasiyyetim azalmış gibi ama bazende çok fazla alıyorum kokuyuYa evet iki aksam once sekerpare yedim bir tanecik allahim bir midem bulandi eve nasil donduk prilam ictim bilemedimama cekiyor bazen iste ya hele hava isindikca dondurma isi zorlayacak beni
Pazara gittim bende o da gezme sayılır ahjsjs fiyatları gösterdim kızıma ağzı açık kaldıKızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııızeşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
Balım ekledim sağlıkla gelsin inşallahO zamana kadar geçer in şe Allah, canım hiç mi fark yok bulantında önceki haftalardan? Benim sanki koku hassasiyyetim azalmış gibi ama bazende çok fazla alıyorum kokuyu
Ahahahha evden dışarı kendini atmak yeter bizim bebeler gezentiPazara gittim bende o da gezme sayılır ahjsjs fiyatları gösterdim kızıma ağzı açık kaldı
Dışarıyı çok seviyor benceAhahahha evden dışarı kendini atmak yeter bizim bebeler gezenti
Nasıl başa çıkcaz bu kızçelerleDışarıyı çok seviyor bence
Evdeyken acayip canı sıkılıyor ahhaa
Bu arada akıntı durumunuz ne alemde
Gaz benim de var akıntı da öyleNasıl başa çıkcaz bu kızçelerlebacım benim akıntım aynı gazda devam ediyo arada ya özellikle çok yürüyünce hareket edince yoğun geliyo ama alıştım normal karşılıyorum fjdjf
Kıııız doğum tarihimiz aynıı bacikooNasıl başa çıkcaz bu kızçelerlebacım benim akıntım aynı gazda devam ediyo arada ya özellikle çok yürüyünce hareket edince yoğun geliyo ama alıştım normal karşılıyorum fjdjf
14 Mayıs .tam 12 haftalık olacakDoktor kontrolün ne zaman canim
Evet canım hareketler kendini belli edince gece bile uyanirsinBu gün ultrasyonda o haraketliliğini gördükten sonra gözüm korktuhep böyle karnımda çabalayacak mı, ben uyuya bilecek miyim düşüncesi sardı beni
Üff bende varya bi ara mide bulantım geçti sandım dün akşam yine ufaktan bi sızlandıı hayy dedim. 2. Trimesterine djdjdjGaz benim de var akıntı da öyle
Biraz fazla yürüyünce kasık ağrım da oluyor sanki
Mide bulantım da oluyor hafif hafif ay çok nazlı olmaya başladı sanki ya
Aaaa cidden mii vay benim bacım beeeKıııız doğum tarihimiz aynıı bacikoo
Doktor kask agrin olursa kendini dinlenme moduna al dedi banaGaz benim de var akıntı da öyle
Biraz fazla yürüyünce kasık ağrım da oluyor sanki
Mide bulantım da oluyor hafif hafif ay çok nazlı olmaya başladı sanki ya
Dün akşam bende bulantıdan hamam böceği gibi ters döndüm ahahsÜff bende varya bi ara mide bulantım geçti sandım dün akşam yine ufaktan bi sızlandıı hayy dedim. 2. Trimesterine djdjdj
Aaaa cidden mii vay benim bacım beee
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi bende 15 haftadır öyle yapıyorum ama pazarın ortasına yatamadımDoktor kask agrin olursa kendini dinlenme moduna al dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?