- 22 Kasım 2022
- 3.486
- 3.815
- 63
Bide onun babası benim babam gibi değilYaaa çok güzel bi anne olacaksın kuzum
14 Mayıs'ta randavum 12haftalik oluyorum. daha söylerse cinsiyet ondadaValla hamileliğin tadını fetal dna sonucunu aldıktan sonra çıkarmaya başladımherkesten sır gibi saklıyordum, şimdi önüme gelene kızım olcak benim diyorum dkdjdkjd
Sen ne zaman öğreneceksin
Normalde ben fanatik arvelesciyimİkinciyi icmis oldum ben de iste pazar sokakta kor olmali tuttuagma gibi gittim otoparka gozumde gunes gozlugu ajdjdjdjd kocam cekistiriyo simdi sag sol diye
Parol o gun iyi geldi ilik dus da almistim. Bajalim simdi ise yaricak mi normalde de parol disimin kovuguna gitmezALLAM SEN ACİ YAREPPPİM
Ya cinsiyet öğrenip 12 haftayı atlatana kadar insan stres oluyor gerçekten çok haklısın. Azıcıık daha dayan en geç 1-2 haftaya düzlüğe cıkarsın14 Mayıs'ta randavum 12haftalik oluyorum. daha söylerse cinsiyet ondada
Ahhaahahahaha senin hunkarinin guvercin kovalamasi best of the best ama benceNormalde ben fanatik arvelesciyim
Ya otoparkta güneş gözlüğü mü dkdjdkdjdjdj Allahımmmm burası nasıl bi grup oldu yarabbim Gibi yi gerçek hayatta yaşıyoruz resmenbenim kocamın güvercin kovalama oltası, rose un park maceraları ve senin otopark körlüğün dkdjdkjdjddjjdjdjdjdjd yemin ederim dizi gibiyiz
Şehir dısına cıkarken oltayı oturma odasına kaldırmışAhhaahahahaha senin hunkarinin guvercin kovalamasi best of the best ama benceasamiyorum onu ahdjdjdjdjd
Arveles e de beni jinekologum alistirdi bu sene ya, supermis o da ajdjdjdjd. Ben majezikciyimdir normalde
Ahahahahaahahah yatak ofasinda olta harika bi fikir ahsjdjdjdjd bayilcamŞehir dısına cıkarken oltayı oturma odasına kaldırmışnormalde yatak odasında tutuyordu elinin altında olsun diye dkdjdkdjfj
Arveles candır ya baş diş karın nerem ağrısa hemen bi tane yutardım dkdjfjd
İstemeye devam et bugün yeni doğum yapan bir arkadaşım aradı sohbet ederken lunu özellikle vurguladı. Bebeğinde hangi özelliğin olmasını istiyorsan dua et dedi işte ne biliyim güzel yemek yesin uslu olsun uyku sorunu olmasın sakin huzurlu güleryüzlü bir bebek oksun gibi gibi ne dua edersen kesinlikle oluyor hamileylen dua kapılarımız inanılmaz açık ben ne dua ettiysem oldu sakin bir bebek büyütüyorum şuanda tam da hayalimdeki gibi dedi bunu ben de deneyeceğim mutlaka herkes denesin ne kaybederiz ki en kötü dua etmiş oluruzHakkimiz diyosan saliyorum evrene o zaman bak her turlu istegimi ahshshsh
Ben sey derdim zor elde ettigim bi gebelik ya hani belki dokuz ayim cok kolay gecersukur oglusum pasalar gibi buyuyor ama anasinin anasini belledi sjjddjdjjddjdj. 14.haftada hala bulantilarla ugrasmam filan cok sacma geliyor isyancetmek istemiyorum ama boyle giderse diger dondurdugumuz embriyoyla vedalasiriz gibi sjfjfjfj
Aahahahah ay oley cok motive oldum su an cunku ben hep dogurmusum gibi hayaller kuruyorum boyle emziriyorum sonra oyun otnuyoruz filan hep cok sakin akilli huzurlu bi bebek hayali kuruyorum ASLA AGLAMİYOR filan ahajajajajaja. O zaman buradan devam ediyoruz kizlar herkes cocugunu imajlasin gozunde ve gercekmis gibi hayaller kuralimİstemeye devam et bugün yeni doğum yapan bir arkadaşım aradı sohbet ederken lunu özellikle vurguladı. Bebeğinde hangi özelliğin olmasını istiyorsan dua et dedi işte ne biliyim güzel yemek yesin uslu olsun uyku sorunu olmasın sakin huzurlu güleryüzlü bir bebek oksun gibi gibi ne dua edersen kesinlikle oluyor hamileylen dua kapılarımız inanılmaz açık ben ne dua ettiysem oldu sakin bir bebek büyütüyorum şuanda tam da hayalimdeki gibi dedi bunu ben de deneyeceğim mutlaka herkes denesin ne kaybederiz ki en kötü dua etmiş oluruzhazır embriyo candır oğlun kreşe başlayınca transfer olursun bak gör
Seni çok anlıyorum ben de bırakamadım ve her şeyde vicdan yapmak zorunda kalıyor insan. Benim bebişim de önden gidiyor normalde sat a göre 13 ama 13 5im. Doktor 5 sigara en fazla demişti. 5 tane içmeye bile birden düşemedim. Maalesef daha fazla oluyor. Birsürü bilimsel çalışma vardır evet ama gördüğün gibi yüzde yüz içen herkesin geriden gelecek diye bi kaide yok. Benim de hiçbir problem yokken birden kanamam başladı tabi ki hemen sigara içtim diye mi oldu diye kahrettim kendimi o korkuyla 2 gün ve hayatımda 20 yıldır ilk defa ağzıma sürmedim. Kanamam durdu bağımlılık maalesef öyle kötü bir şey ki şimdi dayanamayıp yine bir iki içiyorum. Her şey sebep olmuş olabilir benim için biraz dikkat etmeyip temizlik yapmıştım belki zorladım belki stresli bir dönemden geçiyoruz onu taktım. Ya da bunlardan hiçbiri sebep olmadı, sadece plesanta hareketi yüzünden oldu. Anneliğin getirdiği sorumluluk hamileylen yükleniyor. Bir sürü fedakarlık yapmak zorundayız. Biz de insanız hepsi bize birden ağır gelebilir. Kendimize şefkatli davranalım canım. Senin bahanenle tüm arkadaşlarla dertleşme olsun. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama güçsüz taraflarımız olabilir. Sevgiyle, şefkatle hep kendimize sarılarak en güzelini niyetlemeye devam edeceğiz.Azaldığım bu ama bırakmam lazım umarım o da olur diyordum bulantım olur tiksinirim ama hiçbiri olmadı şansıma zor zamanlar geçiriyorum olmuyor maalesef de mecbur bırakmam lazım böyle daha kötü oluyor
Çok geçmiş olsun canım. Küçük kardeşi burdan iyi enerji yolluyorKızlar bana dua edermisiniz, bu sabah ciddi kanamalarla başladım güne. Bebek iyiydi ama kanama durmuyor. duanıza ihtiyacım var
Kuzum bu markayı benim arkadaşım kullanıyordu hemde gebeliğin en başında beri yani güvenebilirsinKizlar bahsetmistim hatirlarsiniz belki, doktorum 12.hafta kontrolumde artik sacimi boyayabilecegimden bahsetmisti. Hala boyamadim bayrama kismetse boyatmak istiyorum ama, arastirmalarim sonucu Phyto marka boya aldim bugun. Amonyaksiz ve bitkisel pigmentliymis, gebelikte en cok kullanilan markaymis zaten.
Var mi aranizda kullanan bu markayi? Beyazim hayli cok, umarim kapatir
Olmaz bir şey canım Allah'ın izniyle. O kimyasal olanlar zararlı onun kokusu ,solumasi yoksa bir sorun olacağını sanmıyorumKuzum bu markayı benim arkadaşım kullanıyordu hemde gebeliğin en başında beri yani güvenebilirsinben valla dayanamadım boyattım yaa öff aynaya baktıkça kendimi kötü hissediyodum bi anda esti gittim boyattım kuaföre artık bişey olmaz diyip inşallah olmaz
Oleyy sevindim canim iki kutu aldim cunku bana pahali geldi acikcasi biraz organik diye sanirimKuzum bu markayı benim arkadaşım kullanıyordu hemde gebeliğin en başında beri yani güvenebilirsinben valla dayanamadım boyattım yaa öff aynaya baktıkça kendimi kötü hissediyodum bi anda esti gittim boyattım kuaföre artık bişey olmaz diyip inşallah olmaz
Ay inşallahOlmaz bir şey canım Allah'ın izniyle. O kimyasal olanlar zararlı onun kokusu ,solumasi yoksa bir sorun olacağını sanmıyorum
Mesajını okurken çok duygulandımSeni çok anlıyorum ben de bırakamadım ve her şeyde vicdan yapmak zorunda kalıyor insan. Benim bebişim de önden gidiyor normalde sat a göre 13 ama 13 5im. Doktor 5 sigara en fazla demişti. 5 tane içmeye bile birden düşemedim. Maalesef daha fazla oluyor. Birsürü bilimsel çalışma vardır evet ama gördüğün gibi yüzde yüz içen herkesin geriden gelecek diye bi kaide yok. Benim de hiçbir problem yokken birden kanamam başladı tabi ki hemen sigara içtim diye mi oldu diye kahrettim kendimi o korkuyla 2 gün ve hayatımda 20 yıldır ilk defa ağzıma sürmedim. Kanamam durdu bağımlılık maalesef öyle kötü bir şey ki şimdi dayanamayıp yine bir iki içiyorum. Her şey sebep olmuş olabilir benim için biraz dikkat etmeyip temizlik yapmıştım belki zorladım belki stresli bir dönemden geçiyoruz onu taktım. Ya da bunlardan hiçbiri sebep olmadı, sadece plesanta hareketi yüzünden oldu. Anneliğin getirdiği sorumluluk hamileylen yükleniyor. Bir sürü fedakarlık yapmak zorundayız. Biz de insanız hepsi bize birden ağır gelebilir. Kendimize şefkatli davranalım canım. Senin bahanenle tüm arkadaşlarla dertleşme olsun. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama güçsüz taraflarımız olabilir. Sevgiyle, şefkatle hep kendimize sarılarak en güzelini niyetlemeye devam edeceğiz.
Yarin annem gelecek bize de yazlik kislik ve totoma uzun muddette giremeyecek seyleri ayiklayacagizŞimdi tüm gardrobu indirip hamilelik sürecimde asla giyemeyeceklerimi kaldırıp diğerlerini de ay ay dizeceğim. (Yarısında enerjisi bitip ağlayarak günlüğüne yazacak)
Organik boyalar aşırı pahalı ama işte risksiz daha için rahat yapıyosunOleyy sevindim canim iki kutu aldim cunku bana pahali geldi acikcasi biraz organik diye saniriminsallah guzel olur kendi rengine boyuyorum zaten saclarimi risksiz
İyi yapmissin ya doktorum zaten boya cesidi belirtmedi bile ben kendim hadi dedim organik olsun baribir de yaz sonu veya dogum oncesi boyatirim dedim ben de 9 ay icin iki kez bisey olmaz gibi hissettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?