Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Reflüsü olanlar böyle boğazında bişey takılma hissi mi oluyor acaba bana bi tarif eder misiniz??
Yutak borun yanıyormuş gibi bir his oluyor boğazında yanma acı bir tat oluyor sürekli yediklerin yağlı ve baharatlıysa onlar yutak borunu tahriş ediyor sürekli midenden ağzına geliyor o yağ tabakası daha kibar nasıl tarif ederim bilemedim ama reflün olursa anlarsın aşırı rahatsız ediyor insanı

Çok geçmiş olsun canım ben de normalde migren hastasıyım nöroloji ile görüştüm perinatolog drum da onayladı parolu ilk başladığı anda çift içebilirsin dedi bir fincan şekersiz türk kahvesi hatta hastanede oksijen almak da iyi geliyor

İyi akşamlar. Kanaması olan bir arkadaş vardı. Yazdı mı hiç? Yanlış birini etiketlemek istemedim.

Hayırlı olsun canım tebrik ederim
Kızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııız eşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
O kadar güzel duruyor ki karnın ben kocaman olsun istiyorum artık içinde taklalar atsın bebislerimiz bir de doğum şeklinden konuşmuşsunuz belden uyuşturmali sezeryan ilk başta ok bebek çıkana kadar ama sonrasında en az 1 saat ameliyathanede kapatılmasını bekliyorsun doğal olarak ortam da soğuk ben direkt anestezi düşünüyorum valla

Ayyy sagol kusum ha normalde bas agrisi bilmem hic, dun doktorum da direkt migrenin mi vardi oncesinde dedi gecen kahve ictim azicik hafifletti evet kafeinin uyarici etkisi anlik da olsa iyi geliyor gercekten hastanede oksijen olayini hic duymamistim bak bu da supermis ben sadece bu boyle her gun her gun olursa diye korkuyorum bugun yine hayat durdu yani on karis suratla evde teror estirdim esime ahahah bana parol ic dedikce daha da cildirdim filan sndjdj

Benim pilim bitti annen bana da yardıma gelebilir mi
Bu pazar seçim olsa giyebileceklerimden başladım dizmeye çok keyifli
Cok zorlama kendini bitiricem diye hepsini valla keske soyle hepimiz bir sitede otursak da yardımlaşsak surekli ne iyi olurdu bulantisi olanlara olmayanlar yemek yardiminda filan bulunurdu ajjdfjdj

Soylemesi ayip esimin cani cok patates kizartmasi cekti koftenin yanina, ay dedim yapiyim sana hadi normalde kizartma yemeyiz hani. Ter bosandi sirtimdan tansiyonum mu dustu nedir hepsi bir bir koktu. Ki patates kizartmasi icin can veririm
Canım yaaain şe Allah geçer bu durum az kaldı bacım sabr et(ps. dedi ve geçmek bilmedi)

Kızlar merhaba gebelikte işkembe dolması yemenin bir mahsuru var mı? Tüketen ya da bilgisi olan var mı?

Bizde de durumlar aynı ne zaman yattığım yerden kalksam nereye hayırdır diye bir ses müsadenle bi tuvalete gideyim yani her hareketim deneyim altında
Zabita gibiler yemin ederim hicbir sey yapamasa gelip ince giyinmissin gaz olucaksin, kalin o ustundeki terlemissin filan diye soylenip sirtima havlu kagit koymaya kalkiyor sjdjdjd

İlk başta önlem almazsan migren delirtiyor insanı 1 hafta hiç durmadan ağrıdigi zamanlar oldu ağlıyordum artık sonra pes ediyor kendi kendine normal şartlar olsa serum iğne yarım saate bebek gibisin.acile gidersen özel ya da devlet boş izotonik ya da parasetamol üstüne de oksijeni 6 dan baslatacaklar 10 dakika sadece alacaksın iyi gelir inşallah sana da

Ayyy sen baya baya deneyimlisin ya kiyamam umarim bu da bir surectir ve geciyordur ikinci trimester buysa sayet ben bunu da sevmedim cixxxxxx yazdiklarini ss aldim ihtiyac olursa direkt bu yonergeyle gidecegim acile

Kızlar merhaba gebelikte işkembe dolması yemenin bir mahsuru var mı? Tüketen ya da bilgisi olan var mı?
Tüm sakatatlar yasak canım kemikli et kaynat eti didikle haslaninca kemikleri çıkar biraz terbiye yap üzerine de sarımsak sirke limon ne istiyorsan at tadı benzer oluyor denenmiştir

Ayyy sen baya baya deneyimlisin ya kiyamam umarim bu da bir surectir ve geciyordur ikinci trimester buysa sayet ben bunu da sevmedim cixxxxxx yazdiklarini ss aldim ihtiyac olursa direkt bu yonergeyle gidecegim acile
Allah en kötü düşmanıma baş ağrısı vermesin 10 yaşımdan beri var bende inşallah hiç gerek kalmaz geçer hemen belki de adet dönemi öncesi eskiden tutuyorsa şimdi de zamanıysa vücut alışmıştır ağrının gelmesine bilemedim benim hala oluyor hep adet zamanı öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…