Yutak borun yanıyormuş gibi bir his oluyorReflüsü olanlar böyle boğazında bişey takılma hissi mi oluyor acaba bana bi tarif eder misiniz??
Bazen de boğazında bir yumru varmış hissi oluyor evet genelde yutkunurken fark ediliyorReflüsü olanlar böyle boğazında bişey takılma hissi mi oluyor acaba bana bi tarif eder misiniz??
Bizde de durumlar aynı ne zaman yattığım yerden kalksam nereye hayırdır diye bir sesKiz ben egilip ayakkabimi bile kendim giymiylrum esim hemen duuuur filan yapip giydirmeye kalkiyor ajdjdjd
Çok geçmiş olsun canım ben de normalde migren hastasıyım nöroloji ile görüştüm perinatolog drum da onayladı parolu ilk başladığı anda çift içebilirsin dedi bir fincan şekersiz türk kahvesi hatta hastanede oksijen almak da iyi geliyorUyudum uyandim daha da costu ya. Resmen hosgeldin gebelik migreniparol ictim yine hayirlisi olsun. Dun de doktor gunde dort taneye kadar icebilirsin en guvenli parasetamol parol dedi, esim sabahtan beri adamdan cok biliyosun icmiyosun su parolu diye bikbiklendi sussun diye ictim. Hayir 1.5 lt su icmisim zaten oglenden beri susuz da degilim of. Resmen hormon duyarli beynim
Benim pilim bitti annen bana da yardıma gelebilir miYarin annem gelecek bize de yazlik kislik ve totoma uzun muddette giremeyecek seyleri ayiklayacagiz
Hayırlı olsun canım tebrik ederimYaaa değil amabende senin gibi erkek annesi olacam in şe Allah 80% erkek söyledi doktorum çok mutluyum bir anneçi bebeyim olacak ultrasyonda bir baktırmadı kendine bir hopladı zıpladı bildiyin maymun çok aktif çocuk dedi doktor 11+3 sata göre ama usg 12hafta gösterdi, elhamdulillah
İn şe Allah canım gösterir bebişin cinsiyyetiniçıktın mı kontrolden neymiş cinsiyyeti
Evet benbende ERKEK ANNESİ olucam in şe Allah
Listeye eklersin canım maviş maviş
O kadar güzel duruyor ki karnınKızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııızeşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
Ayyy sagol kusum ha normalde bas agrisi bilmem hic, dun doktorum da direkt migrenin mi vardi oncesinde dediÇok geçmiş olsun canım ben de normalde migren hastasıyım nöroloji ile görüştüm perinatolog drum da onayladı parolu ilk başladığı anda çift içebilirsin dedi bir fincan şekersiz türk kahvesi hatta hastanede oksijen almak da iyi geliyor
Cok zorlama kendini bitiricem diye hepsiniBenim pilim bitti annen bana da yardıma gelebilir mi
Bu pazar seçim olsa giyebileceklerimden başladım dizmeye çok keyifli
Canım yaaaSoylemesi ayip esimin cani cok patates kizartmasi cekti koftenin yanina, ay dedim yapiyim sana hadi normalde kizartma yemeyiz hani. Ter bosandi sirtimdan tansiyonum mu dustu nedir hepsi bir bir koktu. Ki patates kizartmasi icin can veririm
Zabita gibiler yemin ederimBizde de durumlar aynı ne zaman yattığım yerden kalksam nereye hayırdır diye bir sesmüsadenle bi tuvalete gideyim yani her hareketim deneyim altında
İlk başta önlem almazsan migren delirtiyor insanı 1 hafta hiç durmadan ağrıdigi zamanlar oldu ağlıyordum artık sonra pes ediyor kendi kendine normal şartlar olsa serum iğne yarım saate bebek gibisin.acile gidersen özel ya da devlet boş izotonik ya da parasetamol üstüne de oksijeni 6 dan baslatacaklar 10 dakika sadece alacaksın iyi gelir inşallah sana daAyyy sagol kusum ha normalde bas agrisi bilmem hic, dun doktorum da direkt migrenin mi vardi oncesinde dedigecen kahve ictim azicik hafifletti evet kafeinin uyarici etkisi anlik da olsa iyi geliyor gercekten hastanede oksijen olayini hic duymamistim bak bu da supermis ben sadece bu boyle her gun her gun olursa diye korkuyorum bugun yine hayat durdu yani on karis suratla evde teror estirdim esime ahahah bana parol ic dedikce daha da cildirdim filan sndjdj
Ayyy amin bacim aminCanım yaaain şe Allah geçer bu durum az kaldı bacım sabr et (ps. dedi ve geçmek bilmedi )
Ayyy sen baya baya deneyimlisin ya kiyamamİlk başta önlem almazsan migren delirtiyor insanı 1 hafta hiç durmadan ağrıdigi zamanlar oldu ağlıyordum artık sonra pes ediyor kendi kendine normal şartlar olsa serum iğne yarım saate bebek gibisin.acile gidersen özel ya da devlet boş izotonik ya da parasetamol üstüne de oksijeni 6 dan baslatacaklar 10 dakika sadece alacaksın iyi gelir inşallah sana da
Tüm sakatatlar yasak canım kemikli et kaynat eti didikle haslaninca kemikleri çıkar biraz terbiye yap üzerine de sarımsak sirke limon ne istiyorsan at tadı benzer oluyor denenmiştirKızlar merhaba gebelikte işkembe dolması yemenin bir mahsuru var mı? Tüketen ya da bilgisi olan var mı?
Allah en kötü düşmanıma baş ağrısı vermesin 10 yaşımdan beri var bende inşallah hiç gerek kalmaz geçer hemen belki de adet dönemi öncesi eskiden tutuyorsa şimdi de zamanıysa vücut alışmıştır ağrının gelmesine bilemedim benim hala oluyor hep adet zamanı öncesiAyyy sen baya baya deneyimlisin ya kiyamamumarim bu da bir surectir ve geciyordur ikinci trimester buysa sayet ben bunu da sevmedim cixxxxxx yazdiklarini ss aldim ihtiyac olursa direkt bu yonergeyle gidecegim acile
Sen dolma demişsin ben çorba tarifi yazmışım kafalar bi milyonKızlar merhaba gebelikte işkembe dolması yemenin bir mahsuru var mı? Tüketen ya da bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?