- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Ben saç boyası kullanmıyorum işine de karışmak istemem ama en azından balkonda ya da hava alan biryerde boyarsan rn azından kokusundan da rahatsız olmamış olursunKizlar bahsetmistim hatirlarsiniz belki, doktorum 12.hafta kontrolumde artik sacimi boyayabilecegimden bahsetmisti. Hala boyamadim bayrama kismetse boyatmak istiyorum ama, arastirmalarim sonucu Phyto marka boya aldim bugun. Amonyaksiz ve bitkisel pigmentliymis, gebelikte en cok kullanilan markaymis zaten.
Var mi aranizda kullanan bu markayi? Beyazim hayli cok, umarim kapatir
He kiz kutusu 800₺ yani ben sok ajdjdjd bir de artik surdurme parasi vermiyim dedim anneme boyatacagim eheheheOrganik boyalar aşırı pahalı ama işte risksiz daha için rahat yapıyosunaynen bende öyle dedim ya bi yaza girerken bi de çıkarken tamam bu iş
Ayy ben de bazen oje sürmek istiyorum ama süremiyorum onlar da zararlı diye organik aradım içime sinmedi hiçbiri pfff en azından parlatıcı yani olsaOrganik boyalar aşırı pahalı ama işte risksiz daha için rahat yapıyosunaynen bende öyle dedim ya bi yaza girerken bi de çıkarken tamam bu iş
Aa evet guzel fikir yazin annem bir iki kez terasta boyamisti daha az tikanmistim kokusu boguyor beniBen saç boyası kullanmıyorum işine de karışmak istemem ama en azından balkonda ya da hava alan biryerde boyarsan rn azından kokusundan da rahatsız olmamış olursun
Ben saldim artik suruyorum yaAyy ben de bazen oje sürmek istiyorum ama süremiyorum onlar da zararlı diye organik aradım içime sinmedi hiçbiri pfff en azından parlatıcı yani olsavarmı bildiğiniz marka
Aynen canım hiç aklın kalmaz böylelikle de çünkü asıl tehlikeli olan o kuaförde soluduğumuz zararlı kimyasallarAa evet guzel fikir yazin annem bir iki kez terasta boyamisti daha az tikanmistim kokusu boguyor benibu belki bitkisel diye daha hafiftir ama yine cam kapi acmali bakkonda cikmali surdureyim
Hatta maske takayim bak nasil fikirAynen canım hiç aklın kalmaz böylelikle de çünkü asıl tehlikeli olan o kuaförde soluduğumuz zararlı kimyasallar
Ayy bi bakarım en azından özel günlerde falan sürerim ama sadece nefes alması kimyasal barındırmadığı anlamına da gelmez dimiBen saldim artik suruyorum yaflormarin nefes alan bir serisi var kusum boyle abdestliler filan icin, cok kalici degil ama icine belki daha cok siner oylesi
Maske de tak ama açık havada yap balımHatta maske takayim bak nasil fikirsifir risk ajdjdj
Valla en iyisini yapıyosun kuzum doğal olsa bende öyle yaparım da sarı paket attırıyorum saça mecbur kuaförlüğümHe kiz kutusu 800₺ yani ben sok ajdjdjd bir de artik surdurme parasi vermiyim dedim anneme boyatacagim ehehehetasarruf diyince de ben
Ojeyi ben en başından beri hep kullandığım klasik markalardan kullanıyorum onlar da mı zarar veriyor ya hiç oje açısından düşünmedim bakAyy ben de bazen oje sürmek istiyorum ama süremiyorum onlar da zararlı diye organik aradım içime sinmedi hiçbiri pfff en azından parlatıcı yani olsavarmı bildiğiniz marka
Bu konuyu araştıracağım içime sinmediValla en iyisini yapıyosun kuzum doğal olsa bende öyle yaparım da sarı paket attırıyorum saça mecbur kuaförlüğüm
Ojeyi ben en başından beri hep kullandığım klasik markalardan kullanıyorum onlar da mı zarar veriyor ya hiç oje açısından düşünmedim bakyves rocher falan genelde bitkisel ürünleri var onda var mıdır acaba
Şöyle bir yazı buldumValla en iyisini yapıyosun kuzum doğal olsa bende öyle yaparım da sarı paket attırıyorum saça mecbur kuaförlüğüm
Ojeyi ben en başından beri hep kullandığım klasik markalardan kullanıyorum onlar da mı zarar veriyor ya hiç oje açısından düşünmedim bakyves rocher falan genelde bitkisel ürünleri var onda var mıdır acaba
O kismini bilemiyorum yaaa, teyzem kizlara bi ara bi ojeler aliyordu heves ediyorlar bizlerde diye, suyla cikiyodu elini yikayinca ahahahahAyy bi bakarım en azından özel günlerde falan sürerim ama sadece nefes alması kimyasal barındırmadığı anlamına da gelmez dimi
Senin sappppsari baska yolun yok bacimValla en iyisini yapıyosun kuzum doğal olsa bende öyle yaparım da sarı paket attırıyorum saça mecbur kuaförlüğüm
Dur bakayım kızz hemenŞöyle bir yazı buldum
Sağlığa Dost Ojeler-Hamilelikte Oje Kullanımı
dekorasyon eğlence gezi mekan önerileri istanbul sosyal sorumluluk kozmetik ve bir çok şeye yönelik keyifli bir blogbizimkiz.blogspot.com
Valla benim ojeden de etkilenebileceğimiz düşüncesi hiç aklıma gelmemişti o kadar da herşeyime dikkat etmeye çalışırdım ilk zamanlarSenin sappppsari baska yolun yok bacimsefan olsun bosver o kadardan bir sey olmaz
Aaa evet yves rocher nin iki uc ojesi var bende hem cok guzel renkleri hem de dogal sanirim onlar bak onceden boyle seyleri hic onemsemedigim icin okumamisim bile uzerini ajdjdjd
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım. oğlumuz oluyooooo
Haftasına göre biraz büyük o yüzden belli etdi her halde kendini, 100% söylemedi ama 80% erkek gördü, bende hep kız bekliyordumDaha erken değil mi ultrasonda mi gördü
Ay hayir kasmamak lazim o kadar ya bosver ben inan ki tup bebek filan diye ekstra vicdan yapip elimden geleni zorluyorum, dogal gebelik olsaydi inan daha esnek olurdum pek cok konudaValla benim ojeden de etkilenebileceğimiz düşüncesi hiç aklıma gelmemişti o kadar da herşeyime dikkat etmeye çalışırdım ilk zamanlaray ne bileyim ilk defa hamile kalmışım fjfj
Kiz ben egilip ayakkabimi bile kendim giymiylrum esim hemen duuuur filan yapip giydirmeye kalkiyor ajdjdjdHepimize bu şekil bir dirayet nasip olsun diyor ve susuyorum
Kaç hafta oldu canım sende, bende baya bi baktı hatta tüm haraketlerini izletdi, o kadar güzel duygular yaşadımkiYok cnm gostermedi. Dr goremedim dedi artik sonra ki muayenede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?