Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben saç boyası kullanmıyorum işine de karışmak istemem ama en azından balkonda ya da hava alan biryerde boyarsan rn azından kokusundan da rahatsız olmamış olursun

Organik boyalar aşırı pahalı ama işte risksiz daha için rahat yapıyosun aynen bende öyle dedim ya bi yaza girerken bi de çıkarken tamam bu iş
He kiz kutusu 800₺ yani ben sok ajdjdjd bir de artik surdurme parasi vermiyim dedim anneme boyatacagim ehehehe tasarruf diyince de ben

Organik boyalar aşırı pahalı ama işte risksiz daha için rahat yapıyosun aynen bende öyle dedim ya bi yaza girerken bi de çıkarken tamam bu iş
Ayy ben de bazen oje sürmek istiyorum ama süremiyorum onlar da zararlı diye organik aradım içime sinmedi hiçbiri pfff en azından parlatıcı yani olsa varmı bildiğiniz marka

Ben saç boyası kullanmıyorum işine de karışmak istemem ama en azından balkonda ya da hava alan biryerde boyarsan rn azından kokusundan da rahatsız olmamış olursun
Aa evet guzel fikir yazin annem bir iki kez terasta boyamisti daha az tikanmistim kokusu boguyor beni bu belki bitkisel diye daha hafiftir ama yine cam kapi acmali bakkonda cikmali surdureyim

Ayy ben de bazen oje sürmek istiyorum ama süremiyorum onlar da zararlı diye organik aradım içime sinmedi hiçbiri pfff en azından parlatıcı yani olsa varmı bildiğiniz marka
Ben saldim artik suruyorum ya flormarin nefes alan bir serisi var kusum boyle abdestliler filan icin, cok kalici degil ama icine belki daha cok siner oylesi

Aa evet guzel fikir yazin annem bir iki kez terasta boyamisti daha az tikanmistim kokusu boguyor beni bu belki bitkisel diye daha hafiftir ama yine cam kapi acmali bakkonda cikmali surdureyim
Aynen canım hiç aklın kalmaz böylelikle de çünkü asıl tehlikeli olan o kuaförde soluduğumuz zararlı kimyasallar

Ben saldim artik suruyorum ya flormarin nefes alan bir serisi var kusum boyle abdestliler filan icin, cok kalici degil ama icine belki daha cok siner oylesi
Ayy bi bakarım en azından özel günlerde falan sürerim ama sadece nefes alması kimyasal barındırmadığı anlamına da gelmez dimi

He kiz kutusu 800₺ yani ben sok ajdjdjd bir de artik surdurme parasi vermiyim dedim anneme boyatacagim ehehehe tasarruf diyince de ben
Valla en iyisini yapıyosun kuzum doğal olsa bende öyle yaparım da sarı paket attırıyorum saça mecbur kuaförlüğüm
Ojeyi ben en başından beri hep kullandığım klasik markalardan kullanıyorum onlar da mı zarar veriyor ya hiç oje açısından düşünmedim bak yves rocher falan genelde bitkisel ürünleri var onda var mıdır acaba

Bu konuyu araştıracağım içime sinmedi

Şöyle bir yazı buldum

Ayy bi bakarım en azından özel günlerde falan sürerim ama sadece nefes alması kimyasal barındırmadığı anlamına da gelmez dimi
O kismini bilemiyorum yaaa, teyzem kizlara bi ara bi ojeler aliyordu heves ediyorlar bizlerde diye, suyla cikiyodu elini yikayinca ahahahah

Senin sappppsari baska yolun yok bacim sefan olsun bosver o kadardan bir sey olmaz
Aaa evet yves rocher nin iki uc ojesi var bende hem cok guzel renkleri hem de dogal sanirim onlar bak onceden boyle seyleri hic onemsemedigim icin okumamisim bile uzerini ajdjdjd

Dur bakayım kızz hemen

Valla benim ojeden de etkilenebileceğimiz düşüncesi hiç aklıma gelmemişti o kadar da herşeyime dikkat etmeye çalışırdım ilk zamanlar ay ne bileyim ilk defa hamile kalmışım fjfj

hayırlı olsun canım. oğlumuz oluyooooo
Teşekkür ederim canım
Daha erken değil mi ultrasonda mi gördü
Haftasına göre biraz büyük o yüzden belli etdi her halde kendini, 100% söylemedi ama 80% erkek gördü, bende hep kız bekliyordumkalp atışı 130olduğunda içime şüphe düşdü ya erkekse, sonra grupda her ekşi yiyenin erkek çocuğu olduğunu fark etdimbende erkek hiss etmeye başladım

Valla benim ojeden de etkilenebileceğimiz düşüncesi hiç aklıma gelmemişti o kadar da herşeyime dikkat etmeye çalışırdım ilk zamanlar ay ne bileyim ilk defa hamile kalmışım fjfj
Ay hayir kasmamak lazim o kadar ya bosver ben inan ki tup bebek filan diye ekstra vicdan yapip elimden geleni zorluyorum, dogal gebelik olsaydi inan daha esnek olurdum pek cok konudasimdi herkesin de gozu uzerimde, en ufak bisey yapsam herkes cirlayabiliyor aman kizim zor kavustunuz filan moduna giriyorlar biraz da toplum baskisindan oturu aki boku degistirdim shdjdhdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…