Ya ama evde annemin yaptığı, tertemizTüm sakatatlar yasak canım kemikli et kaynat eti didikle haslaninca kemikleri çıkar biraz terbiye yap üzerine de sarımsak sirke limon ne istiyorsan at tadı benzer oluyor denenmiştir
İşte yerini tutar mı tutmaz tutamazSen dolma demişsin ben çorba tarifi yazmışım kafalar bi milyon
Ayy cansınHayırlı olsun canım tebrik ederim
O kadar güzel duruyor ki karnınben kocaman olsun istiyorum artık içinde taklalar atsın bebislerimiz bir de doğum şeklinden konuşmuşsunuz belden uyuşturmali sezeryan ilk başta ok bebek çıkana kadar ama sonrasında en az 1 saat ameliyathanede kapatılmasını bekliyorsun doğal olarak ortam da soğuk ben direkt anestezi düşünüyorum valla
Normal canım valla afedersin insanın dötü bile ağrıyor yani yok böyle bişey ya şuan ağrıyor mesela niye ağrıyor acaba ajsjsjkızlar hafif karın ağrıları normal dimi
Benim bel ağrısı da kuyruk sokumuna doğru vuruyor misal sgshd yaşlı nineler gibi eğilip kalkıyorumNormal canım valla afedersin insanın dötü bile ağrıyor yani yok böyle bişey ya şuan ağrıyor mesela niye ağrıyor acaba ajsjsj
Kuyruk sokumu ağrısı bende de başladı ikinci trimester da oluyormuşBenim bel ağrısı da kuyruk sokumuna doğru vuruyor misal sgshd yaşlı nineler gibi eğilip kalkıyorum
Biri bitiyo diğeri başlıyo rahat yok anam bizeKuyruk sokumu ağrısı bende de başladı ikinci trimester da oluyormuş
Yok yok hep bi yerlerimiz ağrıyacak ben ikna oldum bacikoBiri bitiyo diğeri başlıyo rahat yok anam bize
Oyyy 10 muAllah en kötü düşmanıma baş ağrısı vermesin 10 yaşımdan beri var bende inşallah hiç gerek kalmaz geçer hemen belki de adet dönemi öncesi eskiden tutuyorsa şimdi de zamanıysa vücut alışmıştır ağrının gelmesine bilemedim benim hala oluyor hep adet zamanı öncesi
Canim benim doktorum kokorece izin verdi cok canim cekti dedikYa ama evde annemin yaptığı, tertemizYouTube’da de kağan kocatepe’nin videosunu izledim arada ciğer yiyebilirsiniz, bağırsak da temizse yiyin diyor. Chatgpt ye de sordum temizse ye dedi çok kararsız kaldım bir yandan da şöyle güzel bir işkembe dolması yemesem nefes alamayacak gibi hissediyorum rüyalarıma giriyor kaç gündür of of Allah’ım içimden bu sevdayı al
Aynen ikinci trimesterdan sonra yiyin dediCanim benim doktorum kokorece izin verdi cok canim cekti dedikuc ay bittigi icin verdi ama
Valla canım ister hemen ister bir kaç saat sonra zaten acıyacak 2 defa açık rahim ameliyatı oldum bildiğin sezeryan ertesi gün ayağa kalkıyorsun yanıyor maniyor ama yürüyüş yapa yapar geçiyorAyy cansınvalla büyüdükçe benimde çok hoşuma gidiyor anestezi bende hep düşünüyorum da çoğu kişi çıkınca inanılmaz ağrılar oluyo falan diye yazmış çok korktum iki tarafında artısı eksisi var doğuma kadar bi karar vercem inşallah hayırlısıyla
Kız düşündüm de bakla hiç yapmadım şimdiye kadar nasıl yapılır onu da bilmem kolay gelsin shsjdjBugün pazardan bezelye diye bakla almışım benim zeka şuralarda bi yerde
Bende hiç yapmadım bide ayıklamaya oturdum bunda bi tuhaflık var ama diyorum bi taraftan fotosunu anneme attım bakla bu dedi eneee dedimKız düşündüm de bakla hiç yapmadım şimdiye kadar nasıl yapılır onu da bilmem kolay gelsin shsjdj
Dimi doğurup büyüten nasıl yapmış ben de öyle telkin verip kendime rahatlatıyorumValla canım ister hemen ister bir kaç saat sonra zaten acıyacak 2 defa açık rahim ameliyatı oldum bildiğin sezeryan ertesi gün ayağa kalkıyorsun yanıyor maniyor ama yürüyüş yapa yapar geçiyoren fazla 10 gün içinde normal hayata dönüyorsun yanımızda artık kim olur bilmem birisinin olması lazım kız çok küçük olacaklar hep ben tutamam ya yanlış tutarsam diye düşünüyorum gece gece düşündükce neler geliyor aklıma herkes büyütüyor biz de yaparız
Hemen yicemCanim benim doktorum kokorece izin verdi cok canim cekti dedikuc ay bittigi icin verdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?