Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım çok çok geçmiş olsun. Bahsettiğin derecedeki kanamaları 6. haftamın sonuna doğru yaşamıştım. Okumuşsundur belki. Doktorların dediği gibi senin bebeğin büyüdü. Allah’ın izniyle sıkı sıkı tutunacak sana. Bana direkt düşük yapacak gözüyle bakıyorlardı haftam az olduğu için. Biz seni senin sağlığın için yatırıyoruz. Kanama çok dediler hep. Ama bak düşecek gözüyle bakılan bebiş 11. haftalara geldi. Kaderimizde ne yazılı Allah bilir tabii. Çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış. Bol bol dinlen. Hep uzan. Benim de çok yoğun bir kanama alanım vardı. Sonraki muayenede geçmiş dediler. Allah’tan ümit kesilmez. Kanama alanı illa düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok. Vücut kanı boşalttı belki de. Plasenta ile ilgili de bir sorun yokmuş zaten. Senin tek yapacağın kuzucuğunla bol bol dinlenmek. Geçecek inşallah bu günler.

Aaaa neden utanıyorsun şekerimm bizim evin en eğlenceli olayı bırt mevsuzu
İlk zehirli oku daha sevgiliyken hünkarım atmıştı ahahjhajhjah

Ahaha Ya ama bu öyle bir şey değil. Bazen gümbür gümbür. Kendi bağırsaklarımı tanıyamıyorum. Buraya yazarken bile utanıyorum

Ben gaz konusunda çok takığım o bana özeldir ve kimseninde yanımda yapmasına konuşmasına da müsade etmem herkesin oluyor bi ince çizgisi bu arada benimde öyle çok afedersin kabız değilim ama tuvaletim gelmiyor

Bende de o var galiba. Yanımda böyle şeyler yapılınca sinirlendiğim için kendim de yapmak istemiyorum sanırım. Ben başlatırsam sonu iyi olmayacak gibi

Bana verdi de ben İshal yapıyor diye içmiyordum sonra dedi ki akşam yemeğinden hemen sonra iç içmedim yine
İyi mi geliyor iyi gelecekse bugün başlayım
İyi geliyor canım o diş eti ağrılarına falan da kramplara da bir dene istersen
evet böyle bi anda oluyor ikinci defadır. noluyo demeye kalmadan geçiyor anlam veremedim. hadi hissedelim artık yaa oturur akşama kadar oynarım onunla
Ooo hemde ne oynamak oluyor tatlıyı yiyip uzanıyorsun o vuruyor sen vuruyorsun ilerleyen haftalar da bir de hıçkırık tutuyor çileğim karnından belli oluyor hop hop hopladigi

Yaaaa maviiiiiş hıçkırıklarını yerim ben onunnnnnn

Ay evet ya o hıckırık o kadar tatlı ki onu hissrtmek bide oy anası yesin onu ya yavrm benim

Canım benim 14 te çok belirgin fark attı. Ama öncesinde az da olsa çıkmıştı. Ama 14’te ben hamileyim diyor yani görünüşüm.

Bende de o var galiba. Yanımda böyle şeyler yapılınca sinirlendiğim için kendim de yapmak istemiyorum sanırım. Ben başlatırsam sonu iyi olmayacak gibi
Ay evet bende müsade etmiyorum doğal olarakta yapmıyorum
Allah iyiliğinizi versin herkeste farklı sanırım durum. Bizde de ben yaparım ama abartılı yapılmasından hoşlanmam Çifte standart ama napalım biraz da erkolar zorlansın.
Bu arada çiftlerin birbiri yanındayken gaz çıkarması ilişki açıdan çok olumlu yorumlanıyor. Artık utanmak yok

Hayırlısı olsun, sağlıklı gelsin önemli olan, amin

Yaaaa maviiiiiş hıçkırıklarını yerim ben onunnnnnn

Ay evet ya o hıckırık o kadar tatlı ki onu hissrtmek bide oy anası yesin onu ya yavrm benim
Hamileliğin en tatlı haftaları geliyoor yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…