Canım çok çok geçmiş olsun. Bahsettiğin derecedeki kanamaları 6. haftamın sonuna doğru yaşamıştım. Okumuşsundur belki. Doktorların dediği gibi senin bebeğin büyüdü. Allah’ın izniyle sıkı sıkı tutunacak sana. Bana direkt düşük yapacak gözüyle bakıyorlardı haftam az olduğu için. Biz seni senin sağlığın için yatırıyoruz. Kanama çok dediler hep. Ama bak düşecek gözüyle bakılan bebiş 11. haftalara geldi. Kaderimizde ne yazılı Allah bilir tabii. Çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış. Bol bol dinlen. Hep uzan. Benim de çok yoğun bir kanama alanım vardı. Sonraki muayenede geçmiş dediler. Allah’tan ümit kesilmez. Kanama alanı illa düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok. Vücut kanı boşalttı belki de. Plasenta ile ilgili de bir sorun yokmuş zaten. Senin tek yapacağın kuzucuğunla bol bol dinlenmek. Geçecek inşallah bu günler.Canım dün çok zor bir gündü. Lekelenme hiç bişeymiş. Allah kimsenin başına kanama vermesin. Rüyamda kanamam vardı bir uyandım kan içindeyim.
Dr a gittim kanama alanı gördü ama plesantadan uzakta dedi çok kötü bir senaryo çizmedi ama kanama devam ediyordu. Ekstra bi tedavi vermedi 2 fitil devam. Sonra holteri çıkarmak için başka hastaneye gittiğimde kanama arttı artık pedler yetmedi. Tabi holter de ölçtü tansiyon fırlamış 16-10 lara. Ağrılarım vardı. Orda da gittim bişey demiyorlar bebek Baya büyümüş tutunur inş diyorlar çaresizlik çok zor birşey.
Eve geldim dinlendim kanama azaldı. Bugün kahveye döndü.
Aaaa neden utanıyorsun şekerimm bizim evin en eğlenceli olayı bırt mevsuzuBen ilk etapta 3 kilo vermiştim. Şu an normal kiloma döndüm. O yüzden onu kilo almışım olarak saymıyorumLavabo mevzusuna gelince ben de aynı durumdayım. Kabız değilim ama birkaç günde bir çıkıyorum. Ama öncesinde hep gaz sancısı çekiyorum. Ve gaz çıkarma da çok oluyor bunun yanı sıra. Benim kocam benimle ilgili hiçbir şeyden tiksinmez. Kılmış, tüymüş umursamaz, burnumu siler. Hastanede yatarken pedime kadar değiştirdi. Ama gel gör ki şu gaz konusu beni fena utandırıyor. Kaçıyorum sürekli odadan. O da yap rahat rahat bir şey olmaz diyor
AhahaAaaa neden utanıyorsun şekerimm bizim evin en eğlenceli olayı bırt mevsuzu
İlk zehirli oku daha sevgiliyken hünkarım atmıştı ahahjhajhjah
Benim de öyle ya yarınlar yokmuşcasınaAhahaYa ama bu öyle bir şey değil. Bazen gümbür gümbür. Kendi bağırsaklarımı tanıyamıyorum. Buraya yazarken bile utanıyorum
Ben gaz konusunda çok takığımBen ilk etapta 3 kilo vermiştim. Şu an normal kiloma döndüm. O yüzden onu kilo almışım olarak saymıyorumLavabo mevzusuna gelince ben de aynı durumdayım. Kabız değilim ama birkaç günde bir çıkıyorum. Ama öncesinde hep gaz sancısı çekiyorum. Ve gaz çıkarma da çok oluyor bunun yanı sıra. Benim kocam benimle ilgili hiçbir şeyden tiksinmez. Kılmış, tüymüş umursamaz, burnumu siler. Hastanede yatarken pedime kadar değiştirdi. Ama gel gör ki şu gaz konusu beni fena utandırıyor. Kaçıyorum sürekli odadan. O da yap rahat rahat bir şey olmaz diyor
Bende de o var galiba. Yanımda böyle şeyler yapılınca sinirlendiğim için kendim de yapmak istemiyorum sanırım. Ben başlatırsam sonu iyi olmayacak gibiBen gaz konusunda çok takığımo bana özeldir ve kimseninde yanımda yapmasına konuşmasına da müsade etmem herkesin oluyor bi ince çizgisi bu arada benimde öyle çok afedersin kabız değilim ama tuvaletim gelmiyor
Ay evet bende müsade etmiyorum doğal olarakta yapmıyorumBende de o var galiba. Yanımda böyle şeyler yapılınca sinirlendiğim için kendim de yapmak istemiyorum sanırım. Ben başlatırsam sonu iyi olmayacak gibi
İyi geliyor canım o diş eti ağrılarına falan da kramplara da bir dene istersenBana verdi de ben İshal yapıyor diye içmiyordum sonra dedi ki akşam yemeğinden hemen sonra iç içmedim yine
İyi mi geliyor iyi gelecekse bugün başlayım
Ooo hemde ne oynamak oluyor tatlıyı yiyip uzanıyorsun o vuruyor sen vuruyorsunevet böyle bi anda oluyor ikinci defadır. noluyo demeye kalmadan geçiyor anlam veremedim. hadi hissedelim artık yaa oturur akşama kadar oynarım onunla
Yaaaa maviiiiiş hıçkırıklarını yerim ben onunnnnnnİyi geliyor canım o diş eti ağrılarına falan da kramplara da bir dene istersen
Ooo hemde ne oynamak oluyor tatlıyı yiyip uzanıyorsun o vuruyor sen vuruyorsunilerleyen haftalar da bir de hıçkırık tutuyor çileğim karnından belli oluyor hop hop hopladigi
Ay evet ya o hıckırık o kadar tatlı ki onu hissrtmek bide oy anası yesin onu ya yavrm benimİyi geliyor canım o diş eti ağrılarına falan da kramplara da bir dene istersen
Ooo hemde ne oynamak oluyor tatlıyı yiyip uzanıyorsun o vuruyor sen vuruyorsunilerleyen haftalar da bir de hıçkırık tutuyor çileğim karnından belli oluyor hop hop hopladigi
Canım benim 14 te çok belirgin fark attı. Ama öncesinde az da olsa çıkmıştı. Ama 14’te ben hamileyim diyor yani görünüşüm.Kızlar merhaba. Sizin karnınız kaçıncı haftada çıktı? Ben 56 kilo hamile kaldım, 52ye düştüm. Şu an 10+5 ama geç döllenme olduğu için ultrasonda 5-7 gün arası küçük çıkıyor. Şu an karnım çıkmış durumda şimdiden böyleyse sonra ne olacak
Aaaa neden utanıyorsun şekerimm bizim evin en eğlenceli olayı bırt mevsuzu
İlk zehirli oku daha sevgiliyken hünkarım atmıştı ahahjhajhjah
Ben gaz konusunda çok takığımo bana özeldir ve kimseninde yanımda yapmasına konuşmasına da müsade etmem herkesin oluyor bi ince çizgisi bu arada benimde öyle çok afedersin kabız değilim ama tuvaletim gelmiyor
Bende de o var galiba. Yanımda böyle şeyler yapılınca sinirlendiğim için kendim de yapmak istemiyorum sanırım. Ben başlatırsam sonu iyi olmayacak gibi
Allah iyiliğinizi versinAy evet bende müsade etmiyorum doğal olarakta yapmıyorum
Hayırlısı olsun, sağlıklı gelsin önemli olan, aminBenimde haftasına göre önde hep ama doktorum bakam emin olmak istiyo galiba korkuyobenim kalp atışı 160 170 lerde ama erkeğe benzetti devlet Hastanesi'nde ikilide ultrasona girdim idrar kesesi erkeğe andiriyo dedi ekşi kizimdada çok yerdim bulantilardan tatlı sevemedim bunda tatlida yiyorum ama bilemedim
Afiyet olsun yarasınTost yicem yarın bir gün kilodan şikayet edersem beni gruptan atsınlar
İyi geliyor canım o diş eti ağrılarına falan da kramplara da bir dene istersen
Yaaaa maviiiiiş hıçkırıklarını yerim ben onunnnnnn
Hamileliğin en tatlı haftaları geliyoor yaşasınAy evet ya o hıckırık o kadar tatlı ki onu hissrtmek bide oy anası yesin onu ya yavrm benim
ben haftalardır sadece tostla besleniyorum canım bişi olmaz hiç kilo almadımTost yicem yarın bir gün kilodan şikayet edersem beni gruptan atsınlar
Süpersin ama keramet sende de olabilir ben kendime güvenmiyorumben haftalardır sadece tostla besleniyorum canım bişi olmaz hiç kilo almadım
Yendi bitti saygısızcaAfiyet olsun yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?