Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yalnız değilsin benim de boğazımdan bişey eksilmedi 4,5 kg almışım bende

Yesin yesin ohh yarasın paşama teyzesi de onu yesin sizde genetik demekki sal gitsin ya işk defa hayırlı bir sebepten kilo alıyoruz rahat olalım yeto

Ben bugün işyerinde kendime gelemedim bi türlü eve zor attım göbüşü. Oluyor evim dün gardrobu indirmiştim akşam akşam ama pilim bitti hala yapıcam iki saate kocam şehir dışından gelecek onu bi sürpriz bekliyor İşyerinde tuhaf şeylere üzülüyorum bazen de saçma bir mizah anlayışım oluyor kendimi eğlendiriyorum

Bana da iş yerinde zaman geçmedi,eve gidip kendimi yatağa zor attım,onda da zaten mide bulantısı başladı.Bazı günler hamile değil de sanki hasta gibiyim

Yesin yesin ohh yarasın paşama teyzesi de onu yesin sizde genetik demekki sal gitsin ya işk defa hayırlı bir sebepten kilo alıyoruz rahat olalım yeto
Dogru dedin kiz bi sis de senin icin yemem yok mu simdi ahahahah doguma giderken elimden yemegimi alacaklar bu gidisle hayirlisi sjdjdjdj
İlk kez gobegimizi icimize dekmemiz gerekmiyor muthis bi durum
Dun ilk kez biri gobegimi gorup yol verdi trafikte sahilde ben sok eridim sjdjfjfjd

En keyifli hallerimiz devamke 2şiş ye benim için çociimin de hakkı olsun

Kız benim de öyle ya zayıf ama göbekli bi kadın gibiyim suan dkdjdkdjjdjdjdjdnd dört gözle bekliyorum hamile gibi görünmeyi
ya dün kahvaltıcıya gittik süt almaya kadın zorla sucuk da aldırmaya çalıştı şöyle güzel böyle lezzetli diye en son dedim ki ama bana yasak aa dedi geçmiş olsun üzüldüm bak asla anlamadı hamile oldğumu hastalığım var diye yasak sandı ya

benim cv+ her gün kusma

kaçıncı haftadasın şuan sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…