Yalnız değilsin benim de boğazımdan bişey eksilmedi 4,5 kg almışım bendeAyyy kizlar öldüm belim koptu ki bisey de yaptirmadi aslinda anacigim sagolsun sadece askiya biseyler astim beceriksiz gacilar gibi ahdjdjdjdama ayakta kalmak bile fazla geldi herhalde anlamadim simdi ciktik yemege geldik acikmisim da offf siz yiyemiyorum midem almiyor eedikce kendimden utaniyorum what is 3.5 kg ya
Yesin yesin ohh yarasın paşama teyzesi de onu yesinKiz iki ogun yiyorum iki ikiii ara ogunum bile yokbugun annem de dedi bana cekmissin ben de normal porsiyon yerdim ama gobegim hep onden giderdi diye bir komsu beni 5/6 aylik sanmis gulsem mi aglasam mi ya gobegim ciddili onden gidiyor ve cok sivrildi, ozellikle son bir haftada bambaska biri gibiyim artik
Poncik teyzesi oglum cag kebabi yemesin mi ya mis gibi kuzu eti ahahahahahaha
Ben bugün işyerinde kendime gelemedim bi türlü eve zor attım göbüşü. Oluyor evim dün gardrobu indirmiştim akşam akşam ama pilim bitti hala yapıcam iki saate kocam şehir dışından gelecek onu bi sürpriz bekliyorBazı günler çok zor geçmiyor mu kızlar,ben oturup bir ağlıyorum bir ağlıyorum.Değişik hisler yaşıyorum.Midem yanıyor canım bir şeyler istiyor yiyemiyorum,kokudan midem bulanıyor,öghhh öghhh geziyorum.Çoğu ev işini ihmal ediyorum.Seyahata çıkmak istiyorum aman diyorum ne yiyip ne içecem gezemem şimdi diyorum.Bazen iyi bazen kötü geçiyor günlerim,umarım yalnız değilimdir
Sen zayıfsın ama di mi senden zayıf insan havası alıyorumYalnız değilsin benim de boğazımdan bişey eksilmedi 4,5 kg almışım bende
Bana da iş yerinde zaman geçmedi,eve gidip kendimi yatağa zor attım,onda da zaten mide bulantısı başladı.Bazı günler hamile değil de sanki hasta gibiyimBen bugün işyerinde kendime gelemedim bi türlü eve zor attım göbüşü. Oluyor evim dün gardrobu indirmiştim akşam akşam ama pilim bitti hala yapıcam iki saate kocam şehir dışından gelecek onu bi sürpriz bekliyorİşyerinde tuhaf şeylere üzülüyorum bazen de saçma bir mizah anlayışım oluyor kendimi eğlendiriyorum
Evet zayıfım 60 kilocuktum şuan 64,5 oldumSen zayıfsın ama di mi senden zayıf insan havası alıyorum
Kiz bize noldu ya oyle hadi senin bulantin da cok olmadi da yedin diyelim bana noluyooooorYalnız değilsin benim de boğazımdan bişey eksilmedi 4,5 kg almışım bende
Çocuklar çok aç ondan yiyoruz başka açıklaması olabilemezKiz bize noldu ya oyle hadi senin bulantin da cok olmadi da yedin diyelim bana noluyooooor
Aynennn öyleyim işte djjdjd gluten göbüşü gibi djdjdjKız benim de öyle ya zayıf ama göbekli bi kadın gibiyim suan dkdjdkdjjdjdjdjdnd dört gözle bekliyorum hamile gibi görünmeyi
Dogru dedin kiz bi sis de senin icin yemem yok mu simdi ahahahahYesin yesin ohh yarasın paşama teyzesi de onu yesinsizde genetik demekki sal gitsin ya işk defa hayırlı bir sebepten kilo alıyoruz rahat olalım yeto
En keyifli hallerimiz devamkeDogru dedin kiz bi sis de senin icin yemem yok mu simdi ahahahahdoguma giderken elimden yemegimi alacaklar bu gidisle hayirlisi sjdjdjdj
İlk kez gobegimizi icimize dekmemiz gerekmiyor muthis bi durum
Dun ilk kez biri gobegimi gorup yol verdi trafikte sahilde ben sokeridim sjdjfjfjd
ya dün kahvaltıcıya gittik süt almaya kadın zorla sucuk da aldırmaya çalıştı şöyle güzel böyle lezzetli diye en son dedim ki ama bana yasakKız benim de öyle ya zayıf ama göbekli bi kadın gibiyim suan dkdjdkdjjdjdjdjdnd dört gözle bekliyorum hamile gibi görünmeyi
benim cv+ her gün kusmaBazı günler çok zor geçmiyor mu kızlar,ben oturup bir ağlıyorum bir ağlıyorum.Değişik hisler yaşıyorum.Midem yanıyor canım bir şeyler istiyor yiyemiyorum,kokudan midem bulanıyor,öghhh öghhh geziyorum.Çoğu ev işini ihmal ediyorum.Seyahata çıkmak istiyorum aman diyorum ne yiyip ne içecem gezemem şimdi diyorum.Bazen iyi bazen kötü geçiyor günlerim,umarım yalnız değilimdir
Ben çok kusmadım ama vallahi mide yanmasından bir şey yiyememek üzerine sürekli ruh halinin değişmesi,boş boş yatmak,hiçbir şey yapmama isteği aldı beni duvarlara vurdu.Tahmini ne zaman hafifleyecek bilmiyroumbenim cv+ her gün kusma
benim her gün kusup -2'de kalmış olmamKiz bize noldu ya oyle hadi senin bulantin da cok olmadi da yedin diyelim bana noluyooooor
kaçıncı haftadasın şuan senBen çok kusmadım ama vallahi mide yanmasından bir şey yiyememek üzerine sürekli ruh halinin değişmesi,boş boş yatmak,hiçbir şey yapmama isteği aldı beni duvarlara vurdu.Tahmini ne zaman hafifleyecek bilmiyroum
11. Haftadayımkaçıncı haftadasın şuan sen
Ay yerim seni de kiziini daEn keyifli hallerimiz devamke2şiş ye benim için çociimin de hakkı olsun
ben yarın 13 her şey aynı devamke11. Haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?