- 11 Nisan 2024
- 879
- 745
- 23
İnternetten sorgular bi çıkıntı oluyo yukarı doğru erkek düzse kız demekmişO ne ya kusura bkma nub ne
Nesi güzel ya benim çok kötü geçiyo bulantı kusma kramp göbeğim aşiri şişti sıkıntı yapiyo ve çok zayıf olduğum haldeAy bi şey diycem hamilelik çok güzel bi şeymiş yaaaaaaaaaaaaaa Rihanna gibi sürekli doğurucam ben de
Yaaa evett her ilişkinin dinamiği çok farklı. Biz artık tek beden gibi olduk hiçbirsey batmıyor irrite etmiyorAllah iyiliğinizi versinherkeste farklı sanırım durum. Bizde de ben yaparım ama abartılı yapılmasından hoşlanmam Çifte standart ama napalım biraz da erkolar zorlansın.
Bu arada çiftlerin birbiri yanındayken gaz çıkarması ilişki açıdan çok olumlu yorumlanıyor. Artık utanmak yok
Kanalın sponsorları fetal mi yaptırtmışAllahımmm sen aklıma mukayyet ol. Annem aradı esrayı aç canlı yayında cinsiyet öğrenecekler diye. Şoklardayım
Genel, ruhuma kattığı his çok güzel.Nesi güzel ya benim çok kötü geçiyo bulantı kusma kramp göbeğim aşiri şişti sıkıntı yapiyo ve çok zayıf olduğum halde
Bunlar cahil kafa rahatKanalın sponsorları fetal mi yaptırtmış
Simoşşşşş gece çiğköfteleri, dürüm dönerler, şekerparelerYa iki ogun yiyorum zaten on senedir belki. Cidden ekstra yedigim bir sey yok anlamadim zaten hep istahliyim onun uzerine cikmadim hanicussemden fazlasini hep yerdim o ayri da annemler olsun esim olsun ille uyarirdi bak cok yer oldun diye, yiyemedigim donem fark ediyolardi cunku bulantilarin cok oldugu. Ben bu isi anlamadim 3.5 ayda 3.5 kg nasil basardik oglumla ajdjdjdj
AdChoicesKizim on gunde bir kg almisim zaten ben ne ayda 1.5 u offf
ADVERTISING
Canım duphalac şurup var bana çok etki etti gerçi çok şekerli olduğu için ben çok içemedim ama sonrasında kefir ve kuru erik ile devam ettim düzeldi şuan düzenli çıkabiliyorum dene istersenAyy kızlar ben hamile olmadan önceki haline göre daha kalorisiz yiyorum ama kilo alıyorum bende bunu çözemedimgerçi ekmek yemiyorum full sebze canım istiyor ama çokk iştahla yiyorum sanırım o kilo yapıyor birde benim tuvalet sorunum devam ediyor bugün 4 gün oldu tuvalete çıkmadım ve üstelik doktorun verdiği şase bir ilaç var onu kullanmama rağmen bu yediklerim nereye gidiyor içimde taş olup kilo yapıyor galiba napıcam ben bağırsaklarım durdu resmen
Canımm çok geçmiş olsun bebeğin sana sımsıkı tutundu hiiiç endişelenme eğer tutunmasaydı o kanamayı hiçbir ilaç durduramazdı buna inan ben çok yaşadım önceden asla durmadı asla.. sen dinlen mümkünse ayaklarını da bir tık yukarı uzat ayağının altına yastık koyabilirsin ben de lekelenme sürecini bu şekilde atlattım sen de zaten durmuş kanama şimdiden sonra leke de kalmayacak yeterki stres yapma tatlım zor ama gayret etCanım dün çok zor bir gündü. Lekelenme hiç bişeymiş. Allah kimsenin başına kanama vermesin. Rüyamda kanamam vardı bir uyandım kan içindeyim.
Dr a gittim kanama alanı gördü ama plesantadan uzakta dedi çok kötü bir senaryo çizmedi ama kanama devam ediyordu. Ekstra bi tedavi vermedi 2 fitil devam. Sonra holteri çıkarmak için başka hastaneye gittiğimde kanama arttı artık pedler yetmedi. Tabi holter de ölçtü tansiyon fırlamış 16-10 lara. Ağrılarım vardı. Orda da gittim bişey demiyorlar bebek Baya büyümüş tutunur inş diyorlar çaresizlik çok zor birşey.
Eve geldim dinlendim kanama azaldı. Bugün kahveye döndü.
Kızım neden vitamin vermedi acaba sana iki doktor da çok ilginç sen bu diş mevzusunda tekrar bi sor istersenBana vitaminde vermedi bu doktorlar benim vitaminlerimi çalıyor bu bebek hırkız
Aaa bak ben progrstan iğne yaparken günde 3defa da progesteron içiyordum o zaman bildiğin gazman gibiydim böyle bişey olamaz bildiğin taramalı tüfek gibiydi kendiliğinden çıkıyor tutmam imkansızdı yaniBen ilk etapta 3 kilo vermiştim. Şu an normal kiloma döndüm. O yüzden onu kilo almışım olarak saymıyorumLavabo mevzusuna gelince ben de aynı durumdayım. Kabız değilim ama birkaç günde bir çıkıyorum. Ama öncesinde hep gaz sancısı çekiyorum. Ve gaz çıkarma da çok oluyor bunun yanı sıra. Benim kocam benimle ilgili hiçbir şeyden tiksinmez. Kılmış, tüymüş umursamaz, burnumu siler. Hastanede yatarken pedime kadar değiştirdi. Ama gel gör ki şu gaz konusu beni fena utandırıyor. Kaçıyorum sürekli odadan. O da yap rahat rahat bir şey olmaz diyor
Karnın büyümeye başladığı için gerilip kaşınıyordur canım yağ sür bencekızlar göbek deliğim ve etrafı kaşınıyo yaa içerden gıdıklıyo olabilir mi bebek dün acıyodu çünkü
Kız bide şöyle karnım burnuma gelse de herkes ben söylemeden anlasa yaa kendimi çok havalı hissediyorum dkdbdjdhjdhdhdhAy bi şey diycem hamilelik çok güzel bi şeymiş yaaaaaaaaaaaaaa Rihanna gibi sürekli doğurucam ben de
Orası ayrı canım Allahın mucizesi onlar çok şansliyizGenel, ruhuma kattığı his çok güzel.
Of evet ya söylemesem kimse anlamaz yani göbeğim benim fazla yersin de şişer ya öyle duruyor gebeş göbeği gibi değil henüz djdjdKız bide şöyle karnım burnuma gelse de herkes ben söylemeden anlasa yaa kendimi çok havalı hissediyorum dkdbdjdhjdhdhdh
Ayyy çilekkk dün yan komşuma kahveye gittik annemle (iyileştim de ev gezmesine başladıkKız bide şöyle karnım burnuma gelse de herkes ben söylemeden anlasa yaa kendimi çok havalı hissediyorum dkdbdjdhjdhdhdh
Kız benim de öyle ya zayıf ama göbekli bi kadın gibiyim suan dkdjdkdjjdjdjdjdnd dört gözle bekliyorum hamile gibi görünmeyiOf evet ya söylemesem kimse anlamaz yani göbeğim benim fazla yersin de şişer ya öyle duruyor gebeş göbeği gibi değil henüz djdjd
Of harika bir duygu ya peş peşe doğuranları artık anlayabiliyorum allah isteyen herkese nasip etsinAyyy çilekkk dün yan komşuma kahveye gittik annemle (iyileştim de ev gezmesine başladık) orda herkes ay ne güzel çıkmış karnın maşallah maşallah dediler ben bir mutlu oldum resmen koltuklarım labardı oturup kalkmalarım değişti evet yahu ben hamileyim aydınlanması geldi birden hakajakaj çok güzel bir dıyguu sürekli kızımı seviyorum artık
Sonra nerden geldi bu kilolar demeeeeAyyy kizlar öldüm belim koptu ki bisey de yaptirmadi aslinda anacigim sagolsun sadece askiya biseyler astim beceriksiz gacilar gibi ahdjdjdjdama ayakta kalmak bile fazla geldi herhalde anlamadim simdi ciktik yemege geldik acikmisim da offf siz yiyemiyorum midem almiyor eedikce kendimden utaniyorum what is 3.5 kg ya
Sordum ısrarla vermiyorlar ahajajSimoşşşşş gece çiğköfteleri, dürüm dönerler, şekerpareleryedin be gülüm şifa olsun yarasın oğluşuna zaten zayıfsın ne olacak
Canım duphalac şurup var bana çok etki etti gerçi çok şekerli olduğu için ben çok içemedim ama sonrasında kefir ve kuru erik ile devam ettim düzeldi şuan düzenli çıkabiliyorum dene istersen
Canımm çok geçmiş olsun bebeğin sana sımsıkı tutundu hiiiç endişelenme eğer tutunmasaydı o kanamayı hiçbir ilaç durduramazdı buna inan ben çok yaşadım önceden asla durmadı asla.. sen dinlen mümkünse ayaklarını da bir tık yukarı uzat ayağının altına yastık koyabilirsin ben de lekelenme sürecini bu şekilde atlattım sen de zaten durmuş kanama şimdiden sonra leke de kalmayacak yeterki stres yapma tatlım zor ama gayret et
Kızım neden vitamin vermedi acaba sana iki doktor da çok ilginç sen bu diş mevzusunda tekrar bi sor istersen
Aaa bak ben progrstan iğne yaparken günde 3defa da progesteron içiyordum o zaman bildiğin gazman gibiydim böyle bişey olamaz bildiğin taramalı tüfek gibiydi kendiliğinden çıkıyor tutmam imkansızdı yanihiç sıkılma bunu bünyen yapıyor sonuçta rahat ol
Karnın büyümeye başladığı için gerilip kaşınıyordur canım yağ sür bence
Kiz iki ogun yiyorum iki ikiii ara ogunum bile yokSonra nerden geldi bu kilolar demeeeeafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?