Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay bi şey diycem hamilelik çok güzel bi şeymiş yaaaaaaaaaaaaaa Rihanna gibi sürekli doğurucam ben de
Nesi güzel ya benim çok kötü geçiyo bulantı kusma kramp göbeğim aşiri şişti sıkıntı yapiyo ve çok zayıf olduğum halde

Yaaa evett her ilişkinin dinamiği çok farklı. Biz artık tek beden gibi olduk hiçbirsey batmıyor irrite etmiyor

Simoşşşşş gece çiğköfteleri, dürüm dönerler, şekerpareler yedin be gülüm şifa olsun yarasın oğluşuna zaten zayıfsın ne olacak
Canım duphalac şurup var bana çok etki etti gerçi çok şekerli olduğu için ben çok içemedim ama sonrasında kefir ve kuru erik ile devam ettim düzeldi şuan düzenli çıkabiliyorum dene istersen

Canımm çok geçmiş olsun bebeğin sana sımsıkı tutundu hiiiç endişelenme eğer tutunmasaydı o kanamayı hiçbir ilaç durduramazdı buna inan ben çok yaşadım önceden asla durmadı asla.. sen dinlen mümkünse ayaklarını da bir tık yukarı uzat ayağının altına yastık koyabilirsin ben de lekelenme sürecini bu şekilde atlattım sen de zaten durmuş kanama şimdiden sonra leke de kalmayacak yeterki stres yapma tatlım zor ama gayret et

Bana vitaminde vermedi bu doktorlar benim vitaminlerimi çalıyor bu bebek hırkız
Kızım neden vitamin vermedi acaba sana iki doktor da çok ilginç sen bu diş mevzusunda tekrar bi sor istersen

Aaa bak ben progrstan iğne yaparken günde 3defa da progesteron içiyordum o zaman bildiğin gazman gibiydim böyle bişey olamaz bildiğin taramalı tüfek gibiydi kendiliğinden çıkıyor tutmam imkansızdı yani hiç sıkılma bunu bünyen yapıyor sonuçta rahat ol
kızlar göbek deliğim ve etrafı kaşınıyo yaa içerden gıdıklıyo olabilir mi bebek dün acıyodu çünkü
Karnın büyümeye başladığı için gerilip kaşınıyordur canım yağ sür bence

Kız bide şöyle karnım burnuma gelse de herkes ben söylemeden anlasa yaa kendimi çok havalı hissediyorum dkdbdjdhjdhdhdh
Ayyy çilekkk dün yan komşuma kahveye gittik annemle (iyileştim de ev gezmesine başladık ) orda herkes ay ne güzel çıkmış karnın maşallah maşallah dediler ben bir mutlu oldum resmen koltuklarım labardı oturup kalkmalarım değişti evet yahu ben hamileyim aydınlanması geldi birden hakajakaj çok güzel bir dıyguu sürekli kızımı seviyorum artık

Of harika bir duygu ya peş peşe doğuranları artık anlayabiliyorum allah isteyen herkese nasip etsin toplumda ayrıcalık sanki hamile olmak ya hahahahahahhahaha

Son düzenleme:
Ayyy kizlar öldüm belim koptu ki bisey de yaptirmadi aslinda anacigim sagolsun sadece askiya biseyler astim beceriksiz gacilar gibi ahdjdjdjd ama ayakta kalmak bile fazla geldi herhalde anlamadim simdi ciktik yemege geldik acikmisim da offf siz yiyemiyorum midem almiyor eedikce kendimden utaniyorum what is 3.5 kg ya

Sonra nerden geldi bu kilolar demeeee afiyet olsun

Sordum ısrarla vermiyorlar ahajaj

Bazı günler çok zor geçmiyor mu kızlar,ben oturup bir ağlıyorum bir ağlıyorum.Değişik hisler yaşıyorum.Midem yanıyor canım bir şeyler istiyor yiyemiyorum,kokudan midem bulanıyor,öghhh öghhh geziyorum.Çoğu ev işini ihmal ediyorum.Seyahata çıkmak istiyorum aman diyorum ne yiyip ne içecem gezemem şimdi diyorum.Bazen iyi bazen kötü geçiyor günlerim,umarım yalnız değilimdir

Sonra nerden geldi bu kilolar demeeee afiyet olsun
Kiz iki ogun yiyorum iki ikiii ara ogunum bile yok bugun annem de dedi bana cekmissin ben de normal porsiyon yerdim ama gobegim hep onden giderdi diye bir komsu beni 5/6 aylik sanmis gulsem mi aglasam mi ya gobegim ciddili onden gidiyor ve cok sivrildi, ozellikle son bir haftada bambaska biri gibiyim artik
Poncik teyzesi oglum cag kebabi yemesin mi ya mis gibi kuzu eti ahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…