Şimdi bütün mineralleri bebek aldığı için diş sorunları başladı dimi benim de öyle oluyor magnezyum başladın mı kuzum benimBana vitaminde vermedi bu doktorlar benim vitaminlerimi çalıyor bu bebek hırkız
TAmamen hareketsiz kal o zaman ya hani derler ya sadece wc gitmek için kallktım yerimden diye. o misal hep hareketsiz ol allahın izniyle atlatacaksın sen bu durumu ağlama üzülme. Sen fetal yaptırmamıştın değil mi? kaç hafta oldun şuanÇok şükür kuzum ya o kdr sevindim ki banada moral oldu seninkinin iyileşmesiinş bende en yakın zamanda kurtulurum.
Canım çok saol duaların içinevet o kadar kanama da bile gümbür gümbür atıyordu yavrumun kalbi çok ağladım ama bugün biraz toparladım. Kardiyolojiye gidemedim henüz, kanama sebebi de kanama alanı sanırım. İğne sordum doktora daha çabuk geçirir belki diye kısa süreli çözüm fitil daha iyi dedi. Tek yapabildiğim dinlenmek canım .
Benim diş etleri de öyle bir kanıyor ki fırça değdiği anda felaketBana vitaminde vermedi bu doktorlar benim vitaminlerimi çalıyor bu bebek hırkız
Ah canım yaa inşallah kurtulursun şu kanamadan falan. Bebek kaç haftalık olmuş şimdi kanama neden oluyormuş bişey dediler mi?
Seğirme olabilir cilekcimm aynısı bana da oluyor miiii acaba diyorum sonra kendimi dinliyorum hiç bisey yok koca bir boşlukAy ne dicem yaa bende daha önce kasık bölgemde pıtır pıtır bişey olmuştu sanki titreme gibi. kendimle dalga geçmiştim gazdır diye
Az önce yemekten döndüm pcde iş yapıyordum öne doğru eğilmiştim ve yine hemen hemen aynı yerde o pıtırdama titreşme oldu. DAmar mı seğiriyor acaba bebeği bu kadar erken hissedeceğimi de zannetmiyorum yani. gazım yok bu arada
Bana verdi de ben İshal yapıyor diye içmiyordum sonra dedi ki akşam yemeğinden hemen sonra iç içmedim yineŞimdi bütün mineralleri bebek aldığı için diş sorunları başladı dimi benim de öyle oluyor magnezyum başladın mı kuzum benim
Bildiğin üç aydan sonra diş tedavisi oluyordu ama doktoruna sor gene de
Ağlamak istiyorumBenim diş etleri de öyle bir kanıyor ki fırça değdiği anda felaket
evet böyle bi anda oluyor ikinci defadır. noluyo demeye kalmadan geçiyor anlam veremedim. hadi hissedelim artık yaa oturur akşama kadar oynarım onunlaSeğirme olabilir cilekcimm aynısı bana da oluyor miiii acaba diyorum sonra kendimi dinliyorum hiç bisey yok koca bir boşlukama az bir zaman kaldı
Rahimle alakalı bi sorun vs mi var acaba kuzum ya11+1 canım. Ama biliyorsunuz 8. Haftadan beri lekelenme ile mücadele ediyordum. Neden niçin oluyor hiç birşey söylemiyorlar tutunacaksa tutunur diyorlar. Bu kanamadan bir gün önce dr a gitmiştim ne kanama alanı ne başka birşey çok iyi dedi. Artık büyük düşük ihtimali %1 dedi. Sabahına bu oldu. Bilinmiyor işte sebebi.
Sabah aç karna içsem daha etkili olur değil miKabızlık bende de var karadut suyu iç canım iyi geliyor
Ben akşam yemeğinde içiyordum yada gün içinde ama kan sulandırıcı etkisi olduğu için günde 1 bardaktan fazla içme yine de benim düzene soktu diyebilirim2 3 günde 1 kesin çıkıyorum artıkSabah aç karna içsem daha etkili olur değil mi
evde var deneyeyim iyi gelir inşallah çok saol canımBen akşam yemeğinde içiyordum yada gün içinde ama kan sulandırıcı etkisi olduğu için günde 1 bardaktan fazla içme yine de benim düzene soktu diyebilirim2 3 günde 1 kesin çıkıyorum artık
Benim ilk zamanki ödemlerim saolsun hamileliği öğrenmemle karnım çıktıKızlar merhaba. Sizin karnınız kaçıncı haftada çıktı? Ben 56 kilo hamile kaldım, 52ye düştüm. Şu an 10+5 ama geç döllenme olduğu için ultrasonda 5-7 gün arası küçük çıkıyor. Şu an karnım çıkmış durumda şimdiden böyleyse sonra ne olacak
Benimde öyle oldu ve şuan baya belli ya neden olduğundan fazla diye düşünüp duruyorumBenim ilk zamanki ödemlerim saolsun hamileliği öğrenmemle karnım çıktı
Acaba benim de sindirim sistemsel bir göbek mi anlamadım ama baya baya varBenim ilk zamanki ödemlerim saolsun hamileliği öğrenmemle karnım çıktı
Vermedi kuzum ya ben iki doktorla ilerliyorum ikisi de gerek yok dedievde var deneyeyim iyi gelir inşallah çok saol canımbirde sana doktorun karışık vitamin vermedi mi eğer hiçbirşey kullanmıyorsan kendin al bence her doktor farklı marka veriyor ben şuan elenatal 2 kullanıyorum
Ben ilk etapta 3 kilo vermiştim. Şu an normal kiloma döndüm. O yüzden onu kilo almışım olarak saymıyorumAyy kızlar ben hamile olmadan önceki haline göre daha kalorisiz yiyorum ama kilo alıyorum bende bunu çözemedimgerçi ekmek yemiyorum full sebze canım istiyor ama çokk iştahla yiyorum sanırım o kilo yapıyor birde benim tuvalet sorunum devam ediyor bugün 4 gün oldu tuvalete çıkmadım ve üstelik doktorun verdiği şase bir ilaç var onu kullanmama rağmen bu yediklerim nereye gidiyor içimde taş olup kilo yapıyor galiba napıcam ben bağırsaklarım durdu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?