Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bana vitaminde vermedi bu doktorlar benim vitaminlerimi çalıyor bu bebek hırkız
Şimdi bütün mineralleri bebek aldığı için diş sorunları başladı dimi benim de öyle oluyor magnezyum başladın mı kuzum benim
Bildiğin üç aydan sonra diş tedavisi oluyordu ama doktoruna sor gene de

TAmamen hareketsiz kal o zaman ya hani derler ya sadece wc gitmek için kallktım yerimden diye. o misal hep hareketsiz ol allahın izniyle atlatacaksın sen bu durumu ağlama üzülme. Sen fetal yaptırmamıştın değil mi? kaç hafta oldun şuan

Ah canım yaa inşallah kurtulursun şu kanamadan falan. Bebek kaç haftalık olmuş şimdi kanama neden oluyormuş bişey dediler mi?

11+1 canım. Ama biliyorsunuz 8. Haftadan beri lekelenme ile mücadele ediyordum. Neden niçin oluyor hiç birşey söylemiyorlar tutunacaksa tutunur diyorlar. Bu kanamadan bir gün önce dr a gitmiştim ne kanama alanı ne başka birşey çok iyi dedi. Artık büyük düşük ihtimali %1 dedi. Sabahına bu oldu. Bilinmiyor işte sebebi.

Seğirme olabilir cilekcimm aynısı bana da oluyor miiii acaba diyorum sonra kendimi dinliyorum hiç bisey yok koca bir boşluk ama az bir zaman kaldı

Bana verdi de ben İshal yapıyor diye içmiyordum sonra dedi ki akşam yemeğinden hemen sonra iç içmedim yine
İyi mi geliyor iyi gelecekse bugün başlayım

Seğirme olabilir cilekcimm aynısı bana da oluyor miiii acaba diyorum sonra kendimi dinliyorum hiç bisey yok koca bir boşluk ama az bir zaman kaldı
evet böyle bi anda oluyor ikinci defadır. noluyo demeye kalmadan geçiyor anlam veremedim. hadi hissedelim artık yaa oturur akşama kadar oynarım onunla

Rahimle alakalı bi sorun vs mi var acaba kuzum ya
Ama bazı gebelikler de böyle kanamalı oluyormuş işte arkadaşımın 4 ay adet gibi kanaması oldu mesela sağlıklı doğurdu dediğin gibi hiç belli olmuyor

Sabah aç karna içsem daha etkili olur değil mi
Ben akşam yemeğinde içiyordum yada gün içinde ama kan sulandırıcı etkisi olduğu için günde 1 bardaktan fazla içme yine de benim düzene soktu diyebilirim2 3 günde 1 kesin çıkıyorum artık

Kızlar merhaba. Sizin karnınız kaçıncı haftada çıktı? Ben 56 kilo hamile kaldım, 52ye düştüm. Şu an 10+5 ama geç döllenme olduğu için ultrasonda 5-7 gün arası küçük çıkıyor. Şu an karnım çıkmış durumda şimdiden böyleyse sonra ne olacak

Ben akşam yemeğinde içiyordum yada gün içinde ama kan sulandırıcı etkisi olduğu için günde 1 bardaktan fazla içme yine de benim düzene soktu diyebilirim2 3 günde 1 kesin çıkıyorum artık
evde var deneyeyim iyi gelir inşallah çok saol canım birde sana doktorun karışık vitamin vermedi mi eğer hiçbirşey kullanmıyorsan kendin al bence her doktor farklı marka veriyor ben şuan elenatal 2 kullanıyorum

Benim ilk zamanki ödemlerim saolsun hamileliği öğrenmemle karnım çıktı

Selam kızlar, sayfalarda göz gezdirdim bir sürü cinsiyet belli olmuş ben yokken. Hayırlı olsun

Ben de annemlerdeyim 10 gündür, burada baya toparladım çok şükür. Artık yine normal insan gibi hareket edip yürüyorum yamulmadan Düzenli yemek ve düzgün şeyler yemek de bana iyi geldi, benim bir çok sıkıntım kendime bakamadığımdan kaynaklanıyormuş onu anladım

Gaza gelip bir de yurtdışı uçak bileti aldım kendime, 10 gün sonra yalnız başıma aile ziyareti yapacağım. Doktoruma sormadım bile. Yürek yemiş bi şekilde depar atıyorum görüyosunuz Pazartesi 13+0 olarak doktora gideceğüüm, inşallah benim de cinsiyet belli olur da ona göre ben de alışveriş yapmaya başlarım artık yaa. Biliyorsunuz en başından beri pipisi var diye tahmin ediyorum. Belli olsun da beboma bir şeyler alayım

evde var deneyeyim iyi gelir inşallah çok saol canım birde sana doktorun karışık vitamin vermedi mi eğer hiçbirşey kullanmıyorsan kendin al bence her doktor farklı marka veriyor ben şuan elenatal 2 kullanıyorum
Vermedi kuzum ya ben iki doktorla ilerliyorum ikisi de gerek yok dedi

Ben ilk etapta 3 kilo vermiştim. Şu an normal kiloma döndüm. O yüzden onu kilo almışım olarak saymıyorum Lavabo mevzusuna gelince ben de aynı durumdayım. Kabız değilim ama birkaç günde bir çıkıyorum. Ama öncesinde hep gaz sancısı çekiyorum. Ve gaz çıkarma da çok oluyor bunun yanı sıra. Benim kocam benimle ilgili hiçbir şeyden tiksinmez. Kılmış, tüymüş umursamaz, burnumu siler. Hastanede yatarken pedime kadar değiştirdi. Ama gel gör ki şu gaz konusu beni fena utandırıyor. Kaçıyorum sürekli odadan. O da yap rahat rahat bir şey olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…