- 11 Nisan 2024
- 876
- 743
- 23
Öğrenince söyleyin bize deBende de aynı hatta soracağım gidince bir de sağ tarafta sürekli hissettiğim birşey var bağırsak diyeceğim ama sanmıyorum üçüncü olduğu için benim hissediyor olabilirmiyim tabiki daha erken ama eminim sanki
Benim de 11 haftalık11 haftalık şekerim
Bende de oluyor canim donunce kasigima igne batiyor gibi ani bi aci saplaniyor bu hafta hic olmadi cok sukurKızlar benim sağ kasığımda hatta doktorun ultrasonda baktırdığı yerde orası oluyor,bazen ani hareket edince yatakta filan telefona uzanınca o zaman ani bir ağrı hissediyorum,siz de böyle bir şey oluyor mu?
Bunlara bir taht yapılsın taht kdkdkfkd yaşasınlar bakalım içerde hayatlarını dışarda bol hareketli mıncırmalı bir dünya var rahat rahat uyuyamazlarBenim oglum da hep yattigi yerden el kol dirsek kivirma halinde pasa gibi yatiyorbizim ogluslar pasa olcak pasa
Listelerinizi paylaşırsanız biz toy anneler faydalanır güzel olmaaa mıBugün en sevdiğim yere bebek mağazasına gidicemgenel bi eksiklere fiyatlara bakayım kendime göre bi liste hazırlayıp onun üzerinden gideyim diyorum. 5 aydan sonra başlarım alışverişe ama bi fikir olsun dedim, liste anca şekillenir siz nasıl yapacaksınız farklı bir fikriniz var mı?
Cinsiyet belli olsa ona göre hareket edeceğimBugün en sevdiğim yere bebek mağazasına gidicemgenel bi eksiklere fiyatlara bakayım kendime göre bi liste hazırlayıp onun üzerinden gideyim diyorum. 5 aydan sonra başlarım alışverişe ama bi fikir olsun dedim, liste anca şekillenir siz nasıl yapacaksınız farklı bir fikriniz var mı?
Ay valla ben de acemiyim o yüzden her önüme gelene de atlamak istemiyorumListelerinizi paylaşırsanız biz toy anneler faydalanır güzel olmaaa mıben daha bir çöp almadım ki çok küçük cinsiyet de belli değil sonrasında bakacağım
Valla benim belli kız dedi doktor ama çevremden en başından beri herkes erkek diyordu. Resmen manipüle etmişler doktora inanamıyorum halaCinsiyet belli olsa ona göre hareket edeceğimen keyifli vakit o vakitler .
Ben de ordan destek aldım bi de bi kaç ebe takip ediyorum onların önerilerine baktım. Kafamda bişeyler oturdu gibi ama bakalım biraz netleşince buraya da paylaşırımKış bebeği için böyle bir liste hazırladı bize chat
tabiiki artırılıp çoğaltılabilir
Kız 10 gündür bebişi görmedim,meraklar içerisindeyimBenim de 11 haftalıkhiçbir şey olmaz inşallah o ara ara oluyor geçiyor içini ferah tut
Ayyy annemden kayinvalideme herkes bi dogsun isiricaz filan diyor zaten oglusumun simdiden talibi cok shsjdjdj. Valla mincirip durucam ben de canim, kendime doguruyorum tabi opucem mincircsm modundayimBunlara bir taht yapılsın taht kdkdkfkd yaşasınlar bakalım içerde hayatlarını dışarda bol hareketli mıncırmalı bir dünya var rahat rahat uyuyamazlar
Benim de tam iki hafta oldu. Ve iki hafta daha varKız 10 gündür bebişi görmedim,meraklar içerisindeyim
Kokusu yeter canım misssss bağımlılık yapıyorAyyy annemden kayinvalideme herkes bi dogsun isiricaz filan diyor zaten oglusumun simdiden talibi cok shsjdjdj. Valla mincirip durucam ben de canim, kendime doguruyorum tabi opucem mincircsm modundayim
Ben perşembe günü gördüm şükür kolları bacakları var artıkKız 10 gündür bebişi görmedim,meraklar içerisindeyim
14 Mayıs benimki şükür yaklasti belki cinsiyet tahmini de yaparBenim de tam iki hafta oldu. Ve iki hafta daha varözledim bebeğimi ya
Ayyy cok haklisin vallahi, dun annem de dedi ki artik kendi keyfine gore bisiler almayi birak da bir liste cikaralimBugün en sevdiğim yere bebek mağazasına gidicemgenel bi eksiklere fiyatlara bakayım kendime göre bi liste hazırlayıp onun üzerinden gideyim diyorum. 5 aydan sonra başlarım alışverişe ama bi fikir olsun dedim, liste anca şekillenir siz nasıl yapacaksınız farklı bir fikriniz var mı?
Benim bir ay saya saya geçti ama meraktan çatlıyordum iyi mi yaşıyor mu hiçbir belirti de yok insan kafayı yiyecek gibi oluyor ama varlar şükür ve iyiler bize sabretmek düşüyorBenim de tam iki hafta oldu. Ve iki hafta daha varözledim bebeğimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?