Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar benim sağ kasığımda hatta doktorun ultrasonda baktırdığı yerde orası oluyor,bazen ani hareket edince yatakta filan telefona uzanınca o zaman ani bir ağrı hissediyorum,siz de böyle bir şey oluyor mu?
Bende de oluyor canim donunce kasigima igne batiyor gibi ani bi aci saplaniyor bu hafta hic olmadi cok sukur

Bugün en sevdiğim yere bebek mağazasına gidicem genel bi eksiklere fiyatlara bakayım kendime göre bi liste hazırlayıp onun üzerinden gideyim diyorum. 5 aydan sonra başlarım alışverişe ama bi fikir olsun dedim, liste anca şekillenir siz nasıl yapacaksınız farklı bir fikriniz var mı?

Listelerinizi paylaşırsanız biz toy anneler faydalanır güzel olmaaa mı ben daha bir çöp almadım ki çok küçük cinsiyet de belli değil sonrasında bakacağım

Cinsiyet belli olsa ona göre hareket edeceğim en keyifli vakit o vakitler .

Listelerinizi paylaşırsanız biz toy anneler faydalanır güzel olmaaa mı ben daha bir çöp almadım ki çok küçük cinsiyet de belli değil sonrasında bakacağım
Ay valla ben de acemiyim o yüzden her önüme gelene de atlamak istemiyorum dedim bu işi yazıya dökmek en iyisi

Cinsiyet belli olsa ona göre hareket edeceğim en keyifli vakit o vakitler .
Valla benim belli kız dedi doktor ama çevremden en başından beri herkes erkek diyordu. Resmen manipüle etmişler doktora inanamıyorum hala 2 haftaya kontrolüm var emin olurum artık diye düşünüyorum. Ben cinsiyetsiz ufak tefek şeyler almıştım ama liste yine de uzun gibi

Bi de çevremdeki bebişlere bakıyorum da yaz bebeği olsa kolay kış bebeği çok kafa karıştırıyor bi yeğenime asla uzun kollu kalın şeyler giydiremedik. Biri de bayılırdı sıcağa sıkı sıkı giyinmeye yaz olsa her koşulda cıbıl cıbıl tutarsın

Bunlara bir taht yapılsın taht kdkdkfkd yaşasınlar bakalım içerde hayatlarını dışarda bol hareketli mıncırmalı bir dünya var rahat rahat uyuyamazlar
Ayyy annemden kayinvalideme herkes bi dogsun isiricaz filan diyor zaten oglusumun simdiden talibi cok shsjdjdj. Valla mincirip durucam ben de canim, kendime doguruyorum tabi opucem mincircsm modundayim

Ayyy annemden kayinvalideme herkes bi dogsun isiricaz filan diyor zaten oglusumun simdiden talibi cok shsjdjdj. Valla mincirip durucam ben de canim, kendime doguruyorum tabi opucem mincircsm modundayim
Kokusu yeter canım misssss bağımlılık yapıyor Allah'ım kolaylıkla yetistirsin o vaktlere

Ayyy cok haklisin vallahi, dun annem de dedi ki artik kendi keyfine gore bisiler almayi birak da bir liste cikaralim sayisiyla neyden kac lazim filan gibi onceliklendirin diyor. Daha puseti odasi vs gibi buyuk kalemler var dedikce gerildik
En cok lazim sey ic body ve corap bence dedi, sozunu dinliyecem mecburen tecrubem olmadigindan hajddjd

Benim de tam iki hafta oldu. Ve iki hafta daha var özledim bebeğimi ya
Benim bir ay saya saya geçti ama meraktan çatlıyordum iyi mi yaşıyor mu hiçbir belirti de yok insan kafayı yiyecek gibi oluyor ama varlar şükür ve iyiler bize sabretmek düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…