- 25 Şubat 2025
- 672
- 505
- 18
o bende çok aç kaldığımda oluyo yeni fark ettim. yemek yediğimde en azından normal kusuyorum kötünün iyisi yani benim durumO da var gaz o . Birde bu aralar acı su var imdaaat . Çok kötü
Yaaaa amin insallah her annenin bir kızı olmalı bence Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları AminYaaa çok teşekkür ederim mavişimSonucumun çıktığı bildirildi. Anında doktoru aradım. Kaç kere sordum telefonda heyecandan gerçekten kız mı diye Rabbım herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Yaaaaa tebrik ederim canım önceliklee sonucun temiz diye Allah sağlıklı evlatlar nasip etsiiinnnFetal sonucum geldi arkadaşlar. Çok şükür hiçbir problem yok. Tertemiz bir sonuç aldık. Veeeeee kızımız oluyor
Seni çok iyi anlıyorum canım geçen haftaya kadar ben de böyleydim keyfini çıkartÇok teşekkür ederim
Çok çok çok teşekkür ederimTeşekkür mesajları yazarkende yüzümü görmeniz lazım. Bir daha bir daha heyecanlanıyorum. Ağzım kulaklarımda
Mygen firmasıydı. 28 nisanda aldılar kanı. Bugün geldi sonuç. Çok şükürİkili tarama da temiz çıkmıştı. Artık bir ohhh diyebilirim. Herkes bir bir güzel haberleri alsın inşallah
Yaaa kız bebekmiş gerçektenBel ağrısı Bende de tuttu
Yaaa eskiler biliyor bu işi
Canım uzun vade değil ama bir süreliğine bir kaç yudum soğuk süt içmek rahatlatıyorKızlarr kızlarilk 3 ay mide ile ilgili sorun yaşamadım 14. Haftama girdiğim bugün sabahtan beri mide yanması yaşıyorum. Ne yesem daha da yandı. Nefes alırken midem yanıyor lütfen yardım. Ne yapılıyor mide yanmasında doğal ilaçsız
Benim de dişim kırıldı. Doktorum en azından13. Haftayı bitirip gel dedi.Gübaydın kızçeler buraya giremedim cunku dün aksamdan beri müthiş bir diş ağrısı çekiyorum tek gözm kapalı yazıyorum selamlar shdjdj
Amin inşallahCanlarım herkese günaydınn.
Anneler Günümüz Kutlu Olsunnn
Kalbi bizimle birlikte atan, bizim ciğerlerimizle nefes alan bebeklerimizi Allah nazarlardan korusun sağlıkla doğurup öpüp kokladığımız günlere eriştirsin inşallah
Kızlarr kızlarilk 3 ay mide ile ilgili sorun yaşamadım 14. Haftama girdiğim bugün sabahtan beri mide yanması yaşıyorum. Ne yesem daha da yandı. Nefes alırken midem yanıyor lütfen yardım. Ne yapılıyor mide yanmasında doğal ilaçsız
Acı su gelmiyor aslında ama sürekli afedersiniz geğirme var. Yani toplum içinde rahatsız oluyorum artık sürekli kendime hakim olucam diyemidemde yanma ekşime değişik bi his var hala geçmedi
Canım sen de mi ikinci kez kan vermiştin gözden kaçırmışım. Yarın çıkar bence seninki eğer nateraysaAnneler günümüz kutlu olsun canım güzel annelerHepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah Ben hala fetal sonucu bekliyorum. ikinci kere kan vereli bir hafta oldu bakalım ne zaman gelecek. Salı günü doktor randevum var gerçi galiba doktorda öğreneceğim cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?