Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaaaa amin insallah her annenin bir kızı olmalı bence Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları Amin benimde kizim
Olacak ama ben hala inanmakta güçlük çekiyorum değişirse heveslenmiyim diye

Seni çok iyi anlıyorum canım geçen haftaya kadar ben de böyleydim keyfini çıkart

Canım uzun vade değil ama bir süreliğine bir kaç yudum soğuk süt içmek rahatlatıyor

Acı su gelmiyor aslında ama sürekli afedersiniz geğirme var. Yani toplum içinde rahatsız oluyorum artık sürekli kendime hakim olucam diye midemde yanma ekşime değişik bi his var hala geçmedi

Bulantı için çubuk krater, tuzlu leblebi iyi gelmişti bana düzenli beslenmeye aç kalmamaya da dikkat ediyorum çünkü acıkınca da bulantı başlıyordu. Bol su yürüyüş de etkili oldu. Geğirme konusunda çiğ Soğan sarımsak yemeyi nerdeyse bıraktım. Domates ya da baharatlı acı yiyecekler tetikliyordu onları da epey azaltınca midem rahatladı. Bir arkadaşım sabah aç karnına 1 yemek kaşığı tahin yememi önermişti henüz başlamadım ama ona da başlamayı düşünüyorum. Kalsiyum açısından da bebeğe çok faydası oluyormuş.

Anneler günümüz kutlu olsun canım güzel anneler Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah Ben hala fetal sonucu bekliyorum. ikinci kere kan vereli bir hafta oldu bakalım ne zaman gelecek. Salı günü doktor randevum var gerçi galiba doktorda öğreneceğim cinsiyeti

Canım sen de mi ikinci kez kan vermiştin gözden kaçırmışım. Yarın çıkar bence seninki eğer nateraysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…