Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar ebat olarak genişleyen yataklara ne diyorsunuz? Hem anne yanı hem de sonradan büyüyor uzun yıllar kullanılıyormuş, ahşap görüyorum genelde.

Kızlar ebat olarak genişleyen yataklara ne diyorsunuz? Hem anne yanı hem de sonradan büyüyor uzun yıllar kullanılıyormuş, ahşap görüyorum genelde.
Şu genelde beyaz her yerde olan bir model var ben de onu düşünüyorum ama alan tecrübeli biri varsa iyi mi kullanışlı mı merak ediyorumm

kızlar ne yesem gaz yapıyo gibi ya sizin de öyle mi bebeklerin gazdan neden ağladığını çok iyi anlıyorum artık kdjdkfjjf

Cok iyi dayanmissin canim biz 8 bitince soylemistik bayram hediyesi olarak sjdjdjdj

Cok iyi dayanmissin canim biz 8 bitince soylemistik bayram hediyesi olarak sjdjdjdj
Ben de çok zor dayanmadım yavrum ama dedim biraz büyüsün öyle söyleyelim,bir yakın arkadaşım bir ikizim bir de iş yerimden iki kişi biliyordu,bu anneler gününde de söyleyelim dedik

Ben de çok zor dayanmadım yavrum ama dedim biraz büyüsün öyle söyleyelim,bir yakın arkadaşım bir ikizim bir de iş yerimden iki kişi biliyordu,bu anneler gününde de söyleyelim dedik
Cok guzel bir hediye olmus sizinki de ayyy ikizin mi var

ay nasıl dayandın 11 hafta benim beta 21ken annemlere kuzenime teyzemlere söylemem peki ahahagkxhchjd

Fetal ben de yaptırmak istemiyorum,ikili taramada yaşım 31 yüksek çıkar canım sıkılıyor diye onu da yaptırmaktan çekiniyorum ikili tarama çok anlamsız bir test gibi
Canım benim yaşım 34 ben de ikili test düşük riskli çıktı. Benim doktorum 2 Li test önemli demişti sadece down sendromuna bakıyor diye düşünmeyin bize başka veriler veriyor demişti. Fetali isteğe bağlı bırakmıştı. Biz de ultrason iyi ikili iyi diye yaptırmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…