Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlarr kızlar ilk 3 ay mide ile ilgili sorun yaşamadım 14. Haftama girdiğim bugün sabahtan beri mide yanması yaşıyorum. Ne yesem daha da yandı. Nefes alırken midem yanıyor lütfen yardım. Ne yapılıyor mide yanmasında doğal ilaçsız

Vallahi kaçıncı haftadan beri bunu çekiyorum,ilaçsız hiç ilerleyemedim hiçbiri hafifletmedi.Doktor bana erken mide yanması için vücudun hassas olabilir dedi,en son salça,domates,tereyağ,beyaz ekmek yeme dedi bana.Soğan ve sarımsak da öyle .Biraz yeme düzenimi değiştirdim ben.Bir de gaviskon verdi bana kana hiç karışmıyor dedi,normalde bir kaşık içiyordum 4 öğünde onu 2 şer kaşık yaptı.Ben sadece akşamları iki kaşık içiyorum canım,sabah da bir tane sadece çiğneme tabletini ağız içimde emiyorum,bu şekilde yürütmeye çalışıyorum.Mide yanması çok zor bir şey.

Ayyy sonunda sonucu belli olan birisi çıktı gozunaydin canim
Hayırlı olsun demek kızmış minnos
Yaaa çok teşekkür ederim mavişim Sonucumun çıktığı bildirildi. Anında doktoru aradım. Kaç kere sordum telefonda heyecandan gerçekten kız mı diye Rabbım herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Anladım canım peki ultrasonu ikili tarama gününde mi yapıyor,ben yaşından dolayı sırf riskli gözüken çok hikaye okudum burada kafam karıştı hep

Gözün aydın canım
Çok teşekkür ederim
Yaaaaa çook sevindim canımmm tebrik ederim sağlıkla gelsin minnoş kızın
Çok çok çok teşekkür ederim Teşekkür mesajları yazarkende yüzümü görmeniz lazım. Bir daha bir daha heyecanlanıyorum. Ağzım kulaklarımda
Tebrik ederim canım Genoks muydu seninki, kaç günde geldi?
Mygen firmasıydı. 28 nisanda aldılar kanı. Bugün geldi sonuç. Çok şükür İkili tarama da temiz çıkmıştı. Artık bir ohhh diyebilirim. Herkes bir bir güzel haberleri alsın inşallah
Ayyy evetttt sonucun mu geldiiii
Yaaa kız bebekmiş gerçekten Bel ağrısı Bende de tuttu
Ya inanmıyoruıuuummmmmmm yeminlen annemin teorisi doğruymıs ben ikinci kez şokkkkkk
Yaaa eskiler biliyor bu işi

Bende de bel ağrısı var amin

Canım çok sevindim gözün aydın olsun. Darısı bana inşallah ben de beklemedeyim.
Teşekkür ederim canım İnşallah sende bir an evvel güzel haberi alırsın. Artık grubumuzun rahat zamanları başlasın
Gözün aydın canım maşallah tebrik ederim
Teşekkür ederim canım
Maşallah sağlıkla gelsin minik prenses
Teşekkür ederim canım Pembe pembe benim kızımı da ekle listeye
Bende de bel ağrısı var amin
Ayy hadi gönlüne göre olsun inşallah. Sağlıklı sıhhatli

Fetal ben de yaptırmak istemiyorum,ikili taramada yaşım 31 yüksek çıkar canım sıkılıyor diye onu da yaptırmaktan çekiniyorum ikili tarama çok anlamsız bir test gibi
Aynı yaştayız saygı duyarım tercihine ama yaptırmak istedim ben şükür ense kalınlığı normal dedi muayenede ikili de temiz çıkar inşallah kötü düşünmeyelim güzel olsun her şey

muz ve tahin de deneyebilirsin

Benim ilk trimesterdan beri var aynı şekilde ne yesem yanıyor ne sebep oluyor onu da anlamadım. Ama bi tık tabi yağlı şeyler ve çiğ sebzeler daha çok yakıyor gibi. Rahatsız eden şeyleri bulup azaltmak lazım muz, yoğurt, nane limon vs. bana iyi geliyor.

Mide acı su geliyor sizde de varmı cok rahatsız edici

Acı su gelmiyor aslında ama sürekli afedersiniz geğirme var. Yani toplum içinde rahatsız oluyorum artık sürekli kendime hakim olucam diye midemde yanma ekşime değişik bi his var hala geçmedi
O da var gaz o . Birde bu aralar acı su var imdaaat . Çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…