Vallahi kaçıncı haftadan beri bunu çekiyorum,ilaçsız hiç ilerleyemedim hiçbiri hafifletmedi.Doktor bana erken mide yanması için vücudun hassas olabilir dedi,en son salça,domates,tereyağ,beyaz ekmek yeme dedi bana.Soğan ve sarımsak da öyle .Biraz yeme düzenimi değiştirdim ben.Bir de gaviskon verdi bana kana hiç karışmıyor dedi,normalde bir kaşık içiyordum 4 öğünde onu 2 şer kaşık yaptı.Ben sadece akşamları iki kaşık içiyorum canım,sabah da bir tane sadece çiğneme tabletini ağız içimde emiyorum,bu şekilde yürütmeye çalışıyorum.Mide yanması çok zor bir şey.Kızlarr kızlarilk 3 ay mide ile ilgili sorun yaşamadım 14. Haftama girdiğim bugün sabahtan beri mide yanması yaşıyorum. Ne yesem daha da yandı. Nefes alırken midem yanıyor lütfen yardım. Ne yapılıyor mide yanmasında doğal ilaçsız
Yaaa çok teşekkür ederim mavişimAyyy sonunda sonucu belli olan birisi çıktı gozunaydin canim
Hayırlı olsun demek kızmış minnos
Anladım canım peki ultrasonu ikili tarama gününde mi yapıyor,ben yaşından dolayı sırf riskli gözüken çok hikaye okudum burada kafam karıştı hepCanım benim yaşım 34 ben de ikili test düşük riskli çıktı. Benim doktorum 2 Li test önemli demişti sadece down sendromuna bakıyor diye düşünmeyin bize başka veriler veriyor demişti. Fetali isteğe bağlı bırakmıştı. Biz de ultrason iyi ikili iyi diye yaptırmadık
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım
Çok çok çok teşekkür ederimYaaaaa çook sevindim canımmm tebrik ederim sağlıkla gelsin minnoş kızın
Mygen firmasıydı. 28 nisanda aldılar kanı. Bugün geldi sonuç. Çok şükürTebrik ederim canımGenoks muydu seninki, kaç günde geldi?
Yaaa kız bebekmiş gerçektenAyyy evetttt sonucun mu geldiiii
Yaaa eskiler biliyor bu işiYa inanmıyoruıuuummmmmmmyeminlen annemin teorisi doğruymıs ben ikinci kez şokkkkkk
Bende de bel ağrısı var aminÇok teşekkür ederim
Çok çok çok teşekkür ederimTeşekkür mesajları yazarkende yüzümü görmeniz lazım. Bir daha bir daha heyecanlanıyorum. Ağzım kulaklarımda
Mygen firmasıydı. 28 nisanda aldılar kanı. Bugün geldi sonuç. Çok şükürİkili tarama da temiz çıkmıştı. Artık bir ohhh diyebilirim. Herkes bir bir güzel haberleri alsın inşallah
Yaaa kız bebekmiş gerçektenBel ağrısı Bende de tuttu
Yaaa eskiler biliyor bu işi
Teşekkür ederim canımCanım çok sevindim gözün aydın olsun. Darısı bana inşallah ben de beklemedeyim.
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım maşallahtebrik ederim
Teşekkür ederim canımMaşallah sağlıkla gelsin minik prenses
Ayy hadi gönlüne göre olsun inşallah. Sağlıklı sıhhatliBende de bel ağrısı var amin
Aynı yaştayız saygı duyarım tercihine ama yaptırmak istedim ben şükür ense kalınlığı normal dedi muayenede ikili de temiz çıkar inşallah kötü düşünmeyelim güzel olsun her şeyFetal ben de yaptırmak istemiyorum,ikili taramada yaşım 31 yüksek çıkar canım sıkılıyor diye onu da yaptırmaktan çekiniyorum ikili tarama çok anlamsız bir test gibi
muz ve tahin de deneyebilirsinKızlarr kızlarilk 3 ay mide ile ilgili sorun yaşamadım 14. Haftama girdiğim bugün sabahtan beri mide yanması yaşıyorum. Ne yesem daha da yandı. Nefes alırken midem yanıyor lütfen yardım. Ne yapılıyor mide yanmasında doğal ilaçsız
Benim ilk trimesterdan beri varKızlarr kızlarilk 3 ay mide ile ilgili sorun yaşamadım 14. Haftama girdiğim bugün sabahtan beri mide yanması yaşıyorum. Ne yesem daha da yandı. Nefes alırken midem yanıyor lütfen yardım. Ne yapılıyor mide yanmasında doğal ilaçsız
Mide acı su geliyor sizde de varmı cok rahatsız ediciBenim ilk trimesterdan beri varaynı şekilde ne yesem yanıyor ne sebep oluyor onu da anlamadım. Ama bi tık tabi yağlı şeyler ve çiğ sebzeler daha çok yakıyor gibi. Rahatsız eden şeyleri bulup azaltmak lazım muz, yoğurt, nane limon vs. bana iyi geliyor.
Acı su gelmiyor aslında ama sürekli afedersiniz geğirme var. Yani toplum içinde rahatsız oluyorum artık sürekli kendime hakim olucam diyeMide acı su geliyor sizde de varmı cok rahatsız edici
O da var gaz o . Birde bu aralar acı su var imdaaat . Çok kötüAcı su gelmiyor aslında ama sürekli afedersiniz geğirme var. Yani toplum içinde rahatsız oluyorum artık sürekli kendime hakim olucam diyemidemde yanma ekşime değişik bi his var hala geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?