Anneler günümüz kutlu olsun canım güzel anneler Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah Ben hala fetal sonucu bekliyorum. ikinci kere kan vereli bir hafta oldu bakalım ne zaman gelecek. Salı günü doktor randevum var gerçi galiba doktorda öğreneceğim cinsiyeti
Ben kaşar peynir,kuru meyve,tahin pekmez,bir de akşamları makarnaya dayanınca dedim kesin kilo aldım,almamışım şaşkınım Boşver zaten sonlarda çok alınıyormuş arkadaşım kusmaktan 4,5 kilo vermişti alırız sonrasında
Ben kaşar peynir,kuru meyve,tahin pekmez,bir de akşamları makarnaya dayanınca dedim kesin kilo aldım,almamışım şaşkınım Boşver zaten sonlarda çok alınıyormuş arkadaşım kusmaktan 4,5 kilo vermişti alırız sonrasında
Canımm annelerimm, uzun aradan sonra geldimm.
hepinizin anneler günü kutlu mutlu olsunn... sağlıkla keyifle alalim yavrularımızı kucağımıza
Bugün 15. Haftaya girdim ve pıtırcığım anneler günü hediyesini hareketleri ile kendini hissettirerek verdi.
Canımm annelerimm, uzun aradan sonra geldimm.
hepinizin anneler günü kutlu mutlu olsunn... sağlıkla keyifle alalim yavrularımızı kucağımıza
Bugün 15. Haftaya girdim ve pıtırcığım anneler günü hediyesini hareketleri ile kendini hissettirerek verdi.
Kızlar ben yarın kontrole gitmeye karar verdim de normalde geçen hafta gitmiştim daha kontrolüne iki hafta var ama ben yine pinpiriklendim. Hıiç düşmeyen tansiyon iki gündür çıkmıyor üstüne ilk defa 11 falan gördüm. İki gündür ilacımı bile içmiyorum. doktor gülmez umarım bana ama hiç normal de gelmedi. İçim içimi yiyor. Abartıyot muyum acaba
Baya uzun sürdü tık tık oynadı zıplıyor muydu artık bilmiyorum. Oglum da elini koydu hissetti:) biraz karnımı sıkıştırmış gbi otuyordum bilinçsizce sıkışınca bi aloo burada insan var yahu dedi herhalde :)
Baya uzun sürdü tık tık oynadı zıplıyor muydu artık bilmiyorum. Oglum da elini koydu hissetti:) biraz karnımı sıkıştırmış gbi otuyordum bilinçsizce sıkışınca bi aloo burada insan var yahu dedi herhalde :)
Aramızda doğum tarihi olarak 10 gün varmış demek kiiii 10 gün sonra ben de hissedebilicem Bu arada canükom senin bioda yani imza kısmında 16’ya girdin yazıyor yanlışlık mı var