Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım sağlıkla gelsin inşallah fetal sonucun ikinciyi beklemek daha zordur zaman hızlı aksın inşallahhh. Kan sulandırıcı mı kullanıyordun

Kızlar bende ev tipi lazer cihazı var. Doktoruna hiç soran var mı? Kolumuz için kullansak bir zararı olur mu acaba?

Bi yandan iyi ama bi yandan da insan o göbüşü görmek istiyor ya

Canımm annelerimm, uzun aradan sonra geldimm.
hepinizin anneler günü kutlu mutlu olsunn... sağlıkla keyifle alalim yavrularımızı kucağımıza
Bugün 15. Haftaya girdim ve pıtırcığım anneler günü hediyesini hareketleri ile kendini hissettirerek verdi.

Ahhhhh nasıl bi histiiii???

Kızlar ben yarın kontrole gitmeye karar verdim de normalde geçen hafta gitmiştim daha kontrolüne iki hafta var ama ben yine pinpiriklendim. Hıiç düşmeyen tansiyon iki gündür çıkmıyor üstüne ilk defa 11 falan gördüm. İki gündür ilacımı bile içmiyorum. doktor gülmez umarım bana ama hiç normal de gelmedi. İçim içimi yiyor. Abartıyot muyum acaba

Ahhhhh nasıl bi histiiii???
Baya uzun sürdü tık tık oynadı zıplıyor muydu artık bilmiyorum. Oglum da elini koydu hissetti:) biraz karnımı sıkıştırmış gbi otuyordum bilinçsizce sıkışınca bi aloo burada insan var yahu dedi herhalde :)

Aramızda doğum tarihi olarak 10 gün varmış demek kiiii 10 gün sonra ben de hissedebilicem Bu arada canükom senin bioda yani imza kısmında 16’ya girdin yazıyor yanlışlık mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…