Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar grip olup da atlatan vsr mi üç hafta oldu geçmedi Cildiricam ya ıhlamur ve paroldan başka bisey içemiyorum
ballı süt, nane limon, pekmezli limonlu sıcak su ve uyuduğun odana soğanı ikiye kesip karanfiller batır 2 gün boyunca yatağının yanında kalsın hemen iyileşirsin

ballı süt, nane limon, pekmezli limonlu sıcak su ve uyuduğun odana soğanı ikiye kesip karanfiller batır 2 gün boyunca yatağının yanında kalsın hemen iyileşirsin
Teşekkürler canım koydum bas ucuma soğan biraz kokuyor ama iyi geldi

Kızlar grip olup da atlatan vsr mi üç hafta oldu geçmedi Cildiricam ya ıhlamur ve paroldan başka bisey içemiyorum
Ben yeni atlattım bugün 5.gün iyiyim şuan çok şükür. Ben de 1 kez parol içtim, nane limon, rapor aldım bol bol yattım. Sizin çok sürmüş ama inşallah geçer bi an önce. Ateş de çok az oldu ama ıslak bezle falan geçti. Benim için baş ağrısı ve nefes alamamak felaketti. Başım resmen çatladı ona hiçbi şey yapamadım

Ay evet benim burun tıkanıklığıma bi de buhar çok iyi geldi. Kaynar suya biraz okaliptüs yağı damlattım. Kafama havlu koyarak onu soludum. Burnu baya açıyor

mikrop bırakmıyo hiç çok etkili kebapçı gibi kokuyo ama olsun 2 gün sonra tazele yine istersen ben hasta olduğumu anladığım an yapıyorum 2 kez grip oldum son üç ayda 3-4 günde iyileştim bunun sayesinde. normalde bebeklere yapılırmış bi anneden öğrenmiştim

Ay evet benim burun tıkanıklığıma bi de buhar çok iyi geldi. Kaynar suya biraz okaliptüs yağı damlattım. Kafama havlu koyarak onu soludum. Burnu baya açıyor
Benim iki çocuk okul vs derken hiç yatma fırsatım olmuyor ki insallah geçer en kısa zaman da bir de öksürmekten kaburga ağrısı çıktı başıma koluma kaldıramıyorum aciyor
Ayyy iyileşeyim de koksun razıyım geçmek bilmedi lanet hastalık

Çok geçmiş olsun parol alın ama doktor zararı yok dedi bana . Bol limon

Hastalıkla ilgili olarak alakası var mı bilmiyorum ama son bir senedir sabahları iki bardak ılık su içiyorum uyandığımda. Bir tanesinin içine organik elma sirkesini (1 kapak) ılık suya koyup öyle içiyorum. Çok şükür kışı gripsiz hastalıksız atlattım diyebilirim. Enfeksiyona mikroba vs iyi geldiğini vücutta yararlı bakteri sayısını artırdığına inanıyorum. Önleyici tedbir olarak belki sizlere de fikir olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…