- 25 Şubat 2025
- 664
- 501
- 18
ballı süt, nane limon, pekmezli limonlu sıcak su ve uyuduğun odana soğanı ikiye kesip karanfiller batır 2 gün boyunca yatağının yanında kalsın hemen iyileşirsinKızlar grip olup da atlatan vsr mi üç hafta oldu geçmedi Cildiricam ya ıhlamur ve paroldan başka bisey içemiyorum
kızlar 13. hafta 4. ay oluyo dimi
Teşekkürler canım koydum bas ucuma soğan biraz kokuyor ama iyi geldiballı süt, nane limon, pekmezli limonlu sıcak su ve uyuduğun odana soğanı ikiye kesip karanfiller batır 2 gün boyunca yatağının yanında kalsın hemen iyileşirsin
Ben yeni atlattım bugün 5.gün iyiyim şuan çok şükür. Ben de 1 kez parol içtim, nane limon, rapor aldım bol bol yattım. Sizin çok sürmüş ama inşallah geçer bi an önce. Ateş de çok az oldu ama ıslak bezle falan geçti. Benim için baş ağrısı ve nefes alamamak felaketti. Başım resmen çatladı ona hiçbi şey yapamadımKızlar grip olup da atlatan vsr mi üç hafta oldu geçmedi Cildiricam ya ıhlamur ve paroldan başka bisey içemiyorum
Ay evet benim burun tıkanıklığıma bi de buhar çok iyi geldi. Kaynar suya biraz okaliptüs yağı damlattım. Kafama havlu koyarak onu soludum. Burnu baya açıyorTeşekkürler canım koydum bas ucuma soğan biraz kokuyor ama iyi geldi
mikrop bırakmıyo hiç çok etkili kebapçı gibi kokuyo ama olsunTeşekkürler canım koydum bas ucuma soğan biraz kokuyor ama iyi geldi
Kıyamam canım iyi geçsin inşallah her şeyHeyecandan uyuyamıyorum sanırım uyanıp duruyorum
İnşallah coook iyi geçer iyi haberlerini bekliyoruz . Benim de Çarşamba günü kontrol var sizce cinsiyet tahmininde bulunur mu 12nci hafta olacakHeyecandan uyuyamıyorum sanırım uyanıp duruyorum
Ben yeni atlattım bugün 5.gün iyiyim şuan çok şükür. Ben de 1 kez parol içtim, nane limon, rapor aldım bol bol yattım. Sizin çok sürmüş ama inşallah geçer bi an önce. Ateş de çok az oldu ama ıslak bezle falan geçti. Benim için baş ağrısı ve nefes alamamak felaketti. Başım resmen çatladı ona hiçbi şey yapamadım
Benim iki çocuk okul vs derken hiç yatma fırsatım olmuyor kiAy evet benim burun tıkanıklığıma bi de buhar çok iyi geldi. Kaynar suya biraz okaliptüs yağı damlattım. Kafama havlu koyarak onu soludum. Burnu baya açıyor
Ayyy iyileşeyim de koksun razıyım geçmek bilmedi lanet hastalıkmikrop bırakmıyo hiç çok etkili kebapçı gibi kokuyo ama olsun2 gün sonra tazele yine istersen ben hasta olduğumu anladığım an yapıyorum 2 kez grip oldum son üç ayda 3-4 günde iyileştim bunun sayesinde. normalde bebeklere yapılırmış bi anneden öğrenmiştim
tahminde buluna bilir evet bende 12 haftada soyledi. ama bence 12 haftaya da guven olmaz cinsiyyetde yanilmada ola bilir ben subheliyim kendimdekindenİnşallah coook iyi geçer iyi haberlerini bekliyoruz . Benim de Çarşamba günü kontrol var sizce cinsiyet tahmininde bulunur mu 12nci hafta olacak
Ya evet emin olmadan söylüyorlar sanırım kısmet bakalım çok meraktayimtahminde buluna bilir evet bende 12 haftada soyledi. ama bence 12 haftaya da guven olmaz cinsiyyetde yanilmada ola bilir ben subheliyim kendimdekinden
Çok geçmiş olsun parol alın ama doktor zararı yok dedi bana . Bol limonBenim iki çocuk okul vs derken hiç yatma fırsatım olmuyor kiinsallah geçer en kısa zaman da bir de öksürmekten kaburga ağrısı çıktı başıma koluma kaldıramıyorum aciyor
Ayyy iyileşeyim de koksun razıyım geçmek bilmedi lanet hastalık
aslında ilk 3 ayın son haftası oluyor 2.trimesteri 14.haftadan başlatıyorlarkızlar 13. hafta 4. ay oluyo dimi
yok canım ya kullanamazsın normal lazer nasıl yasaksa ev tipi de olsa o da yasak kullanılmaması lazım yaniKızlar bende ev tipi lazer cihazı var. Doktoruna hiç soran var mı? Kolumuz için kullansak bir zararı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?